Találatok a következő kifejezésre: Ha már kicsit meleg (6 db)

Ha teljesítmény alatt azt érted, hogy tovább fogja bírni töltés nélkül, akkor javítasz rajta.
Hát utána tesztelésnél nem árt ha be tudja kapcsolni. Nekem mikor hûtõt cseréltek (akkor is újrapasztáznak) utána lefuttattak egy tesztet ami mesterségesen terhelte a processzort és nézték a hõvezetését, a processzor hõmérsékletét.
A kérdező hozzászólása: Nem azért. Csak ha tisztítani fogják és újrapasztázni akkor ahhoz nekik nem kell bekapcsolniuk, nem? ezt kívülrõl csinálják.
Lekódolhatod, de nem hiszem, hogy foglalkoznának vele. Idejük nincs rá túrkálni a gépeden, amikor napi több tíz gépet szervizelnek Meg egy szervizesnek azért nem akadály egy kódolás. De mondom, nemhiszem, hogy ezzel foglalkoznának. Nekem a régi sajna elég sokat volt szervizben akkor kérdeztem, hogy gond-e hogy nincs lementve, de mondta hogy nem õk azzal sem foglalkoznak ha nem eredeti a windows, mert nincs közük hozzá, õket nem érinti.
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Nekem is ez a bajom. A gépen 3 éves lesz majd csak tavasszal. Nincs vele gondom, csak ez, hogy hamar lemerülne töltés nélkül és nagyon felmelegszik. Amúgy ha elviszem kitisztítani meg hasonlók, lekódolhatom a gépem? Szóval nem fogják majd ott bekapcsolni? Tele van személyes dolgokkal, nem szeretném csak ezért lementeni õket..
"Töltés nélkül szerintem 20 perc alatt lemerülne." Hát ha olyan a gép, hogy megéri tenni bele, akkor igen. Nekem 4 éves gépem volt már és hiába vigyáztam rá, rengeteg üzemóra volt benne, nagyon el volt használódva. Ugyanígy jártam én is: töltésrõl levéve, szinte percenként ment el 2-3% majd 50 körül jelzés nélkül durr, kikapcsolt. De néha meg engedte lefogyasztani 10%-ig. De akkor sem bírt 20-25 percnél többet. Én vettem egy új gépet már. De a régi mûszakilag is kivolt már nagyon. Ebbe az újba tervezek majd venni újat, mert ez mûszakilag is olyan, hogy 3-4 év után is gép lesz. Legalábbis nekem :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi. De amúgy szerinted ha "javasolt a telepcsere" vegyek bele egy újat? Töltés nélkül szerintem 20 perc alatt lemerülne.
A melegedésnek az akkuhoz nincsen köze. Olyan mint fénykorában soha nem lesz... Egy tisztítással, újrapasztázással sokat segíthetsz rajta.
A kérdező hozzászólása: Részben igen. :) Mióta kiírta folyamatosan töltésen van, mert 2 perc alatt lemegy 5-10 %-ot. De gondolom ha kicserélem az akksit, nem is lesz ilyen meleg. Olyan lesz mint fénykorában? :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor azért rendet rakok elõtte a gépembe ;) Újrapasztázás után neked jobb lett a géped? Nem melegedett fel olyan gyorsan?

Miért van az, hogy annyira kipirosodom? Ha futok, vagy ha kicsit melegem van, már rögtön kipirosodom, és mást nem szoktam ilyennek látni. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Tudom, hogy ez nem válasz, de én dettó. Ha futok egy pár kört, vagy ha nyáron kimegyek a hûvös szobából a melegre olyan piros vagyok mint a rák, de akkor is ha huzamosabb ideig kinn vagyok a napon, és csak sokára múlik el. A vérnyomásom inkább alacsony mint magas, úgyhogy erre nem tudnám fogni, de én is szeretném tudni mitõl lehet, mert nem nagyon szeretem.

Tudom, hogy ez nem válasz, de én dettó. Ha futok egy pár kört, vagy ha nyáron kimegyek a hûvös szobából a melegre olyan piros vagyok mint a rák, de akkor is ha huzamosabb ideig kinn vagyok a napon, és csak sokára múlik el. A vérnyomásom inkább alacsony mint magas, úgyhogy erre nem tudnám fogni, de én is szeretném tudni mitõl lehet, mert nem nagyon szeretem.
Én is ilyen problémával küzdök. Valószínûleg nagyon fehér és vékony a bõröd, és átlátszanak alatta az erek is. Nekem is ilyen volt. Nemrégiben azonban apró hajszálerek is megjelentek az arcomon, olyan mint az alkoholistáknak. Mindenképpen érdemes olyan bõrgyógyászt, kozmetológus orvost keresni, aki speciálisan foglalkozik rozáceával. Addig is úgy érdemes napra menni, hogy a fejedet tartsd árnyékban, úgy öltözz, hogy ne legyen meleged, és sportolás után hideg vízzel többször is hûtsd le az arcodat és hagyd a bõrödet megpihenni, lehûlni. Nyáron, amikor nem is gondolnád, a legnagyobb melegben is hidratáló krémet kell használni. Létezik azt hiszem, a Vichynek ún. arcpermet terméke, ami magas víztartalmú hûsítõ folyékony krém, a felhevült arcbõrre kell egy kicsit permetezni és néhány perc múlva érezhetõ a javulás. A patikában többfélét is ajánlanak, ha megmondod, hogy a kipirosodásra kell. Van olyan bõrgyógyász, aki erre szteroidot ad, de ne fogadd el. Mindig kérdezz rá: ez ugye nem szteroid? Annak évek múlva csak és kizárólag hátránya lesz. Ezen kívül jó ha elkerülöd a nagyon forró, nagyon fûszeres, csípõs ételeket, italokat, a tejcsokit (helyette néha kevés étcsoki), a füstölt, pácolt húsokat.
A kérdező hozzászólása: De én nem a naptól pirulok ki, hanem mondjuk. Iskolakört futunk. És ha bejövök totál vörös a fejem, másnak is, de nekik nem annyira.

Fürdés után (nagyon meleg vízben szoktam fürödni), illetve ha már egy kicsit is leizzadok, apró piros foltok jelennek meg rajtam, és viszketnek. Mik lehetnek ezek? Mitől van?

Legjobb válasz: Az én nagyobbik gyerekemnél is volt- majd frászt kaptam, mindig fürdés után volt egy nagy piros folt a combján. Nem kell megijedni - a bõrõd érzékeny a melegvízre. Most akkor el kell döntened a melegebb víz - és foltok, vagy hidegebb- és nincsenek :))) Ezt egyébként orvos mondta- a bõrének nem volt baja. Gondolom a Tiédnek sincs, ez csupán egy érdekes érzékenység.

Az én nagyobbik gyerekemnél is volt- majd frászt kaptam, mindig fürdés után volt egy nagy piros folt a combján. Nem kell megijedni - a bõrõd érzékeny a melegvízre. Most akkor el kell döntened a melegebb víz - és foltok, vagy hidegebb- és nincsenek :) )) Ezt egyébként orvos mondta- a bõrének nem volt baja. Gondolom a Tiédnek sincs, ez csupán egy érdekes érzékenység.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm !


Ha már egy kicsit meleg van akkor rögtön nagyon leizzadok! Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: A gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, kevesebb, mint 400ft, és sokáig elég. Fürdés után kell használni, vizes vattára önts belõle egy pici mennyiséget, s kend be vele az izzadó területet (persze csak miután szárazra törölted). Lehet, hogy az elején viszketni fogsz tõle, emiatt tényleg csak kevés mennyiséget használj! Pár hét alatt megszüntetheti az izzadást. Csak napi egyszer alkalmazd!

A gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, kevesebb, mint 400ft, és sokáig elég. Fürdés után kell használni, vizes vattára önts belõle egy pici mennyiséget, s kend be vele az izzadó területet (persze csak miután szárazra törölted). Lehet, hogy az elején viszketni fogsz tõle, emiatt tényleg csak kevés mennyiséget használj! Pár hét alatt megszüntetheti az izzadást. Csak napi egyszer alkalmazd!
De azért nem ártana egy kivizsgálás sem; pl pajzsmirigybetegség tünete is lehet. Nem ijesztgetésképpen, de azt sem árt tudni, ha oka van.
Az izzadás természetes folyamat. Az izzadás ellen nem nagyon lehet tenni semmit. Az már inkább probléma, ha az izzadás büdös. A büdösséget baktériumok okozzák. A büdös izzadás ellen: le lehet borotválni a szõrt a hónalj alól, mivel így nem tapadnak meg a baktériumok a szõrszálakon, és olyan stiffet használni, amely az izzadást nem gátolja, csak a büdösséget. Itt jön a képbe a Forever Living Product cég stiff-je (deo), amely nem tartalmaz alumíniumot, fémsókat (a fémsók eltömítik a pólusokat, igaz, meggátolják az izzadást, de elõidézhetik a mellrákot).
a foreveres dezodor egy nagy büdös szar.de csak a dezodor rossz.a többi az jó:)
Szerintem egyáltalán nem rossz a foreveres dezodor. Minden termékük nagyon jó. Több mint három éve használom a deot, de nekem nagyon bevált.
én is szeretem a foreveres cuccokat de az a dezodor az gagyi.
Miért gagyi a dezodor? Mert ha van egy konkrét válasz, akkor biztos van rá magyarázat is. :)
A foreveres dezodor nekem nagyon jó, pedig sok terméktõl izzadok, alig van kivétel.Nem viszket a bõröm tõle.Én is féltem az elején, mert nincs benne semmi erõs anyag., Nagyon jó és nem hagy ruhán foltot.Nagyon sokat tart.Nem drága.
Zsálya teát kell inni izzadás ellen, na meg mosdani vele

6 hós fiam pancsizhat már egy kicsit a szabadban babamedencében ha jó meleg idő van?

Legjobb válasz: Szia! Én éppen ma fürdettem kint a kislányomat (8,5 hós). Nagyon élvezte! 32 fok volt árnyékban!!! Persze nem tartott sokáig és utána alaposan megtörölgettem :)))

Szia! Én éppen ma fürdettem kint a kislányomat (8, 5 hós). Nagyon élvezte! 32 fok volt árnyékban!!! Persze nem tartott sokáig és utána alaposan megtörölgettem :) ))
mi is locsiztunk már :D 4 hónaposak vagyunk :D nyugodtan lubickoljatok egyet, nekünk a doki is mondta, hogy jól tesszük
Mi 6 hósan tegnap fürcsiztünk. No1 volt:-)
Rettentõ meleg van, inkább azon van a lényeg, hogy mindenképpen árnyékban. De szeretnék én is baba lenni:-)))))
Kiolvad! :) ))
A tippem az, hogy mert rendszerint a melegebbik helyen kisebb a relatív páratartalom, és orrfolyással próbálja a szervezeted megakadályozni, hogy túlságosan kiszáradjon a nyálkahártyád. De sajnos nem értek hozzá. :)
Nekem ugyanez van, és még pisilni is kell hozzá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!