Találatok a következő kifejezésre: Ha már közel a (96 db)

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus? Akinek volt már mennyi idõ kellett, hogy megtapasztalja az elsõt? Mit kell érezni magamban, ha már közel állok hozzá és milyen érzéssel kezdõdik?

Még sosem éltem át ilyet, de már sokszor jó szex közben, mert kellemes érzést érzek, csak elmúlik és ez többször is így van aktus alatt. Mit tanácsoltok, milyen technika lenne a leghatásosabb a hüvelyorgazmus elérésére?

Legjobb válasz: Megsütöd a pitét.

Megsütöd a pitét.
Èlvezd a szexet!!, ujjazas..
Nekem álmomban volt többször, biztos hogy nem értem a csiklómhoz. Nekem ugyan olyannak tûnt, mint a csiklói. Nem hiszem, hogy ezen kellene erõlködni, de ismerd meg a tested, csináld ami jól esik, szexben ne hagyd, hogy félmunkát végezzenek rajtad, én ennyit gondolok :)
Ez elvileg 221 év, szóval simán lehetséges :)
Olyan 230 év az a 7 milliárd másodperc...
Én úgy tudom, hogy olyan 3-5 ember születik és hal meg másodpercenként.
Tegyük fel, hogy a Földön csak halandó lények vannak. Ebben az esetben igen.... Állítsd be a stoppert!
Itt megnézhetitek mikor érjük el a 7 milliárdot http://www.worldometers.info/hu/
Kicsivel több születik, mint meghal.Mert csak így nõ a népesség.Tehát kicsit hamarabb, van csere.
Ez tuti!

Szerintetek jó ötlet megcsókolni egy lányt, ha már belemelegedtetek a beszélgetésben, és közel vagytok egymáshoz?

A következ? a helyzet.Most találkoztam els?nek egy lánnyal,a neten ismertem meg és elkezdtünk ott beszélgetni és volt egy olyan pillanat,mikor vagy 3percen kereszt?l csak a szemembe nézett.Én nem néztem folyamatosan a szemébe,mert féltem hogy megutál,nem vagyok valami casanova.Ott voltam vele egészen estig,még sötét lett és akkor már a fejünk is közel volt egymáshoz,meg minden mint a filmekben.Csak az a baj hogy nem történt semmi.Kicsit messze lakok t?lle,? városban él én meg egy faluban,ezért nem tudok vele találkozni mindig.Már van barátja is,de mikor fent vagyok a messengeren és ? is,akor mindig beszélünk és általában elég jól.Van esély rá,hogy érze valamit irántam?Mert én nagyon szeretem!!!

Legjobb válasz: áhh öregem pedig máár a finishbe voltál:D

áhh öregem pedig máár a finishbe voltál:D
azt kellet volna tenni a kezed ráteszed a szívére..megöleled megcsókolod de ne smárold le csak simán ajakra.. és mondod hogy szeretlek :)
Bassza meg pedig jó lett volna ha megcsókolod =(
:s lehet azt várja h hozz fel ujabb talit! De ha van barátja akkor nem hiszem h kellene még próbálkoznod...S:esetleg kérdezd meg a barátjárol..nemtom
A kérdező hozzászólása: óóó hagyál a horoszkóppal.A múltkor azt irta, hogy balszerencsém lessz a héten, azelõrr héten meg valami jót ígért, és mégis mikor a roszat mondja akkor van a jó igen sírtam, mert nemcsak a lányok szoktak sírni, nem vagyok olyan nagy macsó és a lány se valami nagy bulizós tipusú, bár szeret táncolni
A kérdező hozzászólása: De már mielõtt találoztam vele, akkor is volt pasija, és mondom hogy mindig beszélek vele, lehet e meg esélyem, mert tudom hogy az elsõ esélyt nagyon elszúrtam.Az a gond, hogy már tudja hogy szeretem.
hány km-re laktok egymástól?? mennyire falu?
nézd.. van barátom és vannak fiú BARÁTAIM. ezek közül van olyan is akit neten ismertem meg úgy, hogy már volt barátom. tehát attól, hogy mindig beszél veled.. hátnem tudom. :S ne haragudj, tudom milyen reménytelenül szerelmesnek lenni, de ki kell, hogy ábrándítsalak, szerintem ez a lány barátként tekint rád. :(
Alaposan belezúgtál hallod. Nem szégyen egyébként, ha nem mások elõtt könnyezel (gondolom így értetted a sírást). Ha jönni kell, hagy jöjjön. De igazuk van egyeseknek, addig nem lesz jobb, ameddig nem csókolod meg. Csak emészted magad miatta. Csókold meg, ha úgy adódik, ha nem kezd el hisztizni tuti nyertél. Ha meg kivágja a hisztit, akkor meg jobb is, hogy így történik. Egy-két hét után már kutya bajod nem lesz miatta. Pofára esel, de csinálsz egy bukfencet és keresel másik csajt.
vazeee, ez olyan mintha kicselezted volna a kapust és az üres kapura nem rúgtad volna rá !
mi a csillagjegye? és a tiéd?
Smárold le bazzeg:D
te jó ég szégyent hozol a férfi nemre sírsz egy csaj miatt mert az még oké hogy ha a lány sír a pasi után pl itt vok én nekem is tetszik egy srác rám se [email protected] és nem is sírok állandóan utána (csak néha)de azt se azé teszem mert nem bagózik rám hanem mert másik suliba jár
A kérdező hozzászólása: de azért fáj, mert sokat sírok utánna, meg azért is hogy ien hülye vagyok
A kérdező hozzászólása: neem kavarok közbe, nem vagyok gané
Veszett ügynek hangzik.. :s De kitartás, talán fordul úgy a jó sors hogy kapsz még egy esélyt a lánynál, majd azt használd ki! De már meglévõ kapcsolatba ne kavarj bele, ne legyél köcsög.
szerintem is neked kéne lépned. gondolkodj racionálisan. ha te az õ helyében lennél, lépnél? van pasid, meg van egy srác, aki esetleg tetszhet, rámozdulnál? mekkora r*bancnak tartana a srác, ha tudja rólad, h megcsalod a barátodat vele? utána bízna -e benned? viszot ha te lépsz, meglátod a reakcióját, amit úgysem fedhet el, szal kiderül, h ha nem lenne az a bizonyos barát a képben..... ;)


Hogyan legyek laza a közelében, ha már tudja, hogy tetszik nekem?

Úgy tûnik, hogy õ ezt nem annyira viszonozza. Ha találkozunk, hogyan nyugodjak meg és hogyan készüljek a találkozásra, ha szeretem, de nem akarom magam még jobban kiadni neki?

Legjobb válasz: Közeledj hozzá, de csak úgy mint ha egy barát lennél. Ha megnevetteted vagy hülyéskedtek az plussz pont de inkább lányoknál.

Közeledj hozzá, de csak úgy mint ha egy barát lennél. Ha megnevetteted vagy hülyéskedtek az plussz pont de inkább lányoknál.
Semmikepp se legy olyan nagyon ramenos. Hagyd hogy a dolgok magatol alakuljanak. Legy vicces(ha fiu vagy), finoman probald erzekeltetni hogy fontos neked, de ne tamad le egybol hogy igenis veled akarok lenni. A jo dolgokra turelemmel kell varni. :)
A kérdező hozzászólása: de kicsit félreértettetek. valószínû, h nem jövök be neki és nem akarok magamból hülyét csinálni. közömbösnek akarok mutatkozni. van erre valami tipp, hogy ne izguljak annyira a közelében és azt higgye, már nem tetszik nekem?
Nem légy közömbös, akkor biztos nem lenne belõle semmi. Egyébként meg a legjobb megoldás az esélytelenek nyugalmával megközelíteni a dolgot. Ezt a két ellentétes elmeállapotot kellene összehangolni!
Megelõlegezõ hitel, vagy lejáratkor felvett? Elõbbinél szerintem lehet, utóbbinál kizárt.

Ha maszturbálás közben-nem tudom hogy fejezzem ki magam- a csípőm vagy medencém (nem tudom) ritmikusan összehúzódik, felemelkedik, akkor már közel vagyok az orgazmushoz?

Mert azt tudom hogyez nem az, mert akkor a hüvelyem húzódna össze. Vagy ez még csak az élvezkedés része?

Legjobb válasz: Az csak az élvezés része. Ugyan ezt érzed ha fiú ujjaz meg?

Az csak az élvezés része. Ugyan ezt érzed ha fiú ujjaz meg?
Én pasi vagyok, és akármit is csinálok egy nõnek/lánynak ez a jelenség mindig ott van.Szerintem ez ösztönös a nõknél. Szerintem nem az orgazmus, hanem az élvezkedés, ami hozzá vezet.Mert orgazmuskor fel emelkedik a csípõ, és ott is marad egy kicsit, mert megfeszül a nõ teste...Érdekes, rosszul hangzik biztos, de élvezik nagyon.
Na, ekkor ne hagyd abba :) És megtudod, amire vársz! :) Abban igazad van, hogy ez még nem az, azt nem tévesztenéd össze semmivel sem! :) N29
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltatok, felpontoztalak titeket!

Fiúk! Volt már olyan lány az életetekbe, akit ha megláttatok, vagy a közelébe kerültetek már erekciótok lett tőle? Lent.

Akinek nagyon erős szexuális kisugárzása volt? Egyáltalán van ilyen hatása egy lánynak rátok, aki nem a barátnőtök és persze nem meztelen, nem csinál semmi erotikusat csak a puszta jelenléte fel tud izgatni ennyire?

Legjobb válasz: ezt a kerdest meg hany fele keppen akarod ma feltenni?

ezt a kerdest meg hany fele keppen akarod ma feltenni?
Neha
Persze, természetesen! :D

Ha egy 30 közeli nõ házasodni/komoly kapcsolatot szeretne, akkor annak már csak a selejtek (el nem keltek) maradnak?

27 éves vagyok, egy éve lett vége egy komoly kapcsolatomnak.

Legjobb válasz: O ne aggódj a 30-on túliak most kezdik a válást. nézz pár korosztállyal feljebb

Abban egyetértek az elõttem szólókkal, hogy nem mindenki selejt, akinek nem volt/nincs kapcsolata 30-x évesen. Nem mindenki gondolkodik egyformán, és nem mindenkink ugyanazok az élettel kapcsolatos meglátásai, tapasztalatai. Pont ezért gumicsont a selejt-téma, mert nem mindenkinek való a párkapcsolat, a családalapítás pedig fõleg!
"már csak a selejtek (el nem keltek) maradnak?" Nem csak erõsen nagyképû és PROVOKATÍV a kérdésed, hanem bántó is!! Ráadásul igen szerénytelen elvárásaid vannak ahhoz képest, hogy te is "selejtes" vagy a korodnál fogva! ...és még "a top 10-ben" sem vagy benne! Amúgy szánalmas, amikor egy nõ szembesül a saját korával, bepánikol az öregedéstõl, azután meg ráhajt a "kisfiúkra" !! Ahogyan az írásodból kiviláglik, neked nem való férj, mert te még a külsõségekre -szexre- hajtasz, vagyis borítékolható, hogy félre fogsz majd lépegetni mellette is...
Egy gyerekes mellett csak az "új nõ" lehet, meg az a "kretén". Ilyen szempontból jogos, hogy ne legyen gyereke. És hidd el kérdezõ, hogy az õ életük se sokkal jobb, csak más. Nagyon sokszor titokban még irigyelnek is, hidd el. És persze te is irigyled õket, mert nincs abszolút belelátásod az életükbe.
A kérdező hozzászólása: utolsó: nem tudom. olyan, aki csúnya/buta/beszûkült gondolkodású. Nem kell gyönyörûnek lennie, vagy nagyon-nagyon okosnak vagy nagyon nyitottnak, de azért mindenben megüthetne egy optimális szintet, hiszen én is megütök. Szerintem ez elvárható az ember társától. igen egyébként én is húztam a számat az elvált apukás sztorin, és igen, mások nem veszik ilyen szigorúan ezt, azt hiszem, ez a boldogság kulcsa. De az már nem én lennék, aki feladja ezt.
GTA lehet nem ÚGY selejt a férjed, de a legtöbb huszonéves családalapítás elõtt állónõnek más szempontból az. Nekem sem kellene gyerekes férfi. Lehet, hogy önzõ vagyok, de nekem nem kell olyan, akinek egész életében a fizetése X %-át gyerektartásra kell adni, ha megszorulunk életünkben akkor is ott van 1-2-3 másik gyerek, akikre akkor is fizetni kell, esetleg mondjuk amit gyerektartásba odaad egy év alatt, abból mi ketten a mi gyerekünkkel elmehettünk volna nyaralni, de amúgy lehet nem lesz rá pénz, vagy lenne, de vinni kéne az õ 1-2-3 gyerekét is stb. Van akinél akármilyen jó ember, emiatt kizárt, így tulajdonképpen a "selejt" kategória. Nem azért, mert retardált, hanem azért, mert számára alkalmatlan a jövõtervezésre.
Soha nem kéne gyerekes, azokkal csak a baj van. Ebbõl is látszik, hogy kinek mi a selejtes. Nekem pl. egy elvált családapa az, nem is maga miatt, hanem azért, mert mindig a gyereke/gyerekei fogják irányítani. Neked kérdezõ, mi a selejtes?
A kérdező hozzászólása: utolsó kettõnek köszönöm a megértést:) nem veszem amúgy görcsösen, mármint nem gondolok erre napi szinten, hiszen van az embernek munkája meg ilyesmi. Csak azért eszembe juttatják más emberek elégszer, hogy az õ életük mennyivel jobb. Persze nem vágyom pelenkázásra, de valami gyökeret verni nemcsak önmagamban jó volna, vagyis már érzem, hogy úgy 5 év múlva képes lennék rá, de azért elõtte kellene alapozni kicsit.:)
Nem csak a "selejtek" maradnak. Hasonló cipõben jártam mint te most. 27 évesen ért véget egy nagyon hosszú, komoly kapcsolatom. Két évig csak dolgoztam, szórakoztam, minden lehetséges programra elmentem ami adódott, de nem akadt normális partner. Valószínûleg azért, mert ennyi idõ kellett amíg feldolgoztam a szakítást (én kezdeményeztem) és le tudtam zárni a múltat. Voltak randik, meg próbálkozások, de semmi kecsegtetõ. Nem vagyok egy megalkuvó típus, nem adtam soha lejjebb az igényeimet, mert akkor az már nem én lennék. (Neked is ezt tanácsolom amúgy.) Szóval hasonló kérdések merültek fel bennem is, hogy "a normálisaknak már családja van", "ha valaki szingli ilyen korban az biztos senkinek sem kellett és azért" stb. Aztán mégis találkoztam egy férfivel akivel olyan szerelem és összekapcsolódás alakult ki közöttünk, amilyenben még sosem volt részem. Olyan boldogságot hozott az életembe amilyet még soha senki más nem. 2 éve vagyunk házasok. Igaz volt már egy felesége és gyerekei is vannak, de ahogy te is írtad, az tinikorban indult kapcsolat volt és felnõtté válásra már nem mûködött. Nem selejtes a férjem :) sõt, férfi a javából, értékes, értelmes ember. Tehát lazíts, hagyj idõt a múlt lezárására és ha úgy érzed kész vagy, csak légy nyitott, mozogj, ismerkedj és jönni fog életed párja amint jönnie kell! Sok sikert kívánok!
figyelj, te szerintem túl komolyan veszed ezt az egészet. Én már elég régóta vagyok egyedülálló, de sokszor csak arra gondolok, hogy milyen lenne, ha már férjnél lennék, és szültem volna 1-2 gyerekt (benne vagyok a korban), és már megkönnyebbülök. Ha azt hiszed, hogy gondterhelt és unalmas a szingliség, akkor te még nem láttad Átlagmagyarék családi életét. Nem kell ennyire komolyan venni ezt az egész dolgot! A statisztikák szerint a házaspárok fele úgyis elválik, a maradék jó részét pedig csak az anyagiak vagy a gyerekek, esetleg mindkettõ egyszerre tartja össze. Akkor meg mirõl is késtél/késel le? Én úgy vagyok az egésszel, hogy megyek elõre a fejem után, ha megtetszik valaki, legyen az fiatalabb, idõsebb, vagy tényleg öreg, az sem érdekel, elkezdek vele valamit. DE sosem veszem túl komolyan a dolgot, mindig készen állok arra, hogy másnap már meg is pattanjunk egymástól. Cserébe nem kell semmit feladnom, építhetem a karrierem, nem lesznek idétlen, hálátlan gyerekeim, akik megakadályoznának abban, hogy megvalósítsam az álmaimat.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: ez igaz, hiszen írom is, ha visszaolvasol... az utolsónak: ez is igaz, nem gondoltam még rá, de nem ismerkedem még (nem vagyok rá készen), csak olyan kérdésként tettem fel ezt, hogy vajon kik maradnak. nem azért, mert randizgatok emberekkel és ez a tapasztalom:)
elõbb tedd rendbe a fejed, mert a mostani helyzetben nem fogsz találni senkit sem
De amúgy miért éppen a 30-a korosztályt célzod meg? Miért csak max. 33 lehet?
Csak azért kérdem, mert nekem nincsenek ilyen korbeli megszorításaim. Nekem az számít, hogy meglegyen az összhang és õszinték legyünk egymással, akkor már totál mindegy, hogy öt évvel fiatalabb vagy 20-al idõsebb, nem?
A kérdező hozzászólása: mint lehetõséget vetettem fel, nem az egyetlen megoldásként:)
Drága kérdezõ. Korod ellenére a kérdésed nem vall érett gondolkodásra. Miért lenne bárki selejt, aki x évesen nem találta meg élete párját. Én sem találtam meg, én is szingli vagyok és 31. Erõm teljében vagyok és semmi baj sincsem velem. Szerintem ezt rendezd a fejedben és sok olyan férfival talákozhatsz, aki fejben rednben van.
44, tudom, hogy nem vagyok halhatatlan, de az abból a szempontból teljesen mindegy. Ha valakinek van az elõzõ kapcsolatából gyereke, annak csak hátránya van, minden téren. Ezt kívántam érzékeltetni. Persze, van aki nem foglalkozik ilyenekkel, vagy nem zavarja (max. 30 év múlva kiír ide egy kérdést, hogy mit tegyek, a három gyerekem öli egymást a halott férjem elõzõ három gyerekével a közös házunkért)
12:01 Vazze! Szegény férjed!!! Amúgy te sem vagy halhatatlan, jobb ha tudod!!
Én simán csak azt nem tûröm, ha akadályoznak. Ha pedig egy idegen gyerek akadályoz meg akármiben, az már tényleg a hülyének-érzem-magam-de-nem-tehetek-ellene-semmit kategória.
32 vagyok. És az már igazán távoli probléma és lehet nagyon szemét leszek, de azt se szerettem volna sose, hogyha majd a gyerekeim apja meghal, akkor még 1-2-3 gyerekkel osztozzanak azon, amit közösen építettünk fel.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem, teljesen jogos azt várni, amit mi is bele tudunk adni egy kapcsolatba:) ha meg így nem jön össze, akkor jobb így, mintha összejönne olyannal, aki nem kóser.
Hát ez mindenkinél más, meg ha nem tetszik külsõre, akkor tényleg semmit nem ér az egész, csak így ugye nagyon lekorlátozod a célközönséget. Igazából ez nehezíti meg, nem a többi elvárásod.
A kérdező hozzászólása: utolsónak, aki a korcsoportról érdeklõdött, ez csak egy kb. volt, igazából külsõre nem tetszenek, nem találkoztam még olyan férfival, aki mondjuk 30 felett volt, de tetszett volna. De persze nem utasítom el, ha tetszik, azért 40-ig nem mennék el, bár egyre közelebb az a korosztály, ahogy én is idõsödöm, ez igaz. Visszavonom ezt, és azt mondom, hogy aki fiatalos:)
A kérdező hozzászólása: "Amúgy szánalmas, amikor egy nõ szembesül a saját korával, bepánikol az öregedéstõl, azután meg ráhajt a "kisfiúkra" !! Mindig a huszonévesek tetszettek, mióta aktív életet élek, a korosztályom tetszett mindigis. sosem az idõsebbek. lefelé 2 év, felfelé 2 év. De ez persze nem törvényszerû.:) Ahogyan az írásodból kiviláglik, neked nem való férj, mert te még a külsõségekre -szexre- hajtasz, vagyis borítékolható, hogy félre fogsz majd lépegetni mellette is..." A szex külsõség? Én azt hittem, az a fülcimpa! De egyébként akkor ha az ember nem jár valakivel mondjuk 3 évig, akkor 3 évig nincs szex sem? Ez elég kemény. Szóval azért jönnek össze az emberek egymással, mert már nem bírják ki? Vagy kibírják? És nem provokatív a kérdésem:)
"Ha egy 30 közeli nõ házasodni/komoly kapcsolatot szeretne, akkor annak már csak a selejtek (el nem keltek) maradnak?"û Ez akkor rád is igaz, basszus.
A kérdező hozzászólása: "30 éves pasi vagyok, de sose kezdenék olyan lánnyal komoly kapcsolatot, aki hétvégente 20-22 éves pasikkal "szórakoztatja" magát. " mert hétvégente csak kiállításra lehet járni? oda is járok...de azért néha szüksége van az embernek másfajta kikapcsolódásra is. vagy nem?
Nem kérdezö, nem gondoltam arra, hogy selejt vagyok, egyáltalán nem érzem magam annak, csak azért mert ennyi idösen nem vagyok házas és nincs gyerekem. Sokkal inkább azt érzem selejtnek (és szánalmasnak), aki kétségbeesetten meg akar fogni magának valakit, hamar férjhezmenni, meg gyereket szülni, csak azért, hogy nehogy véletlenül azt mondják rá, hogy ö senkinek se kell, mert - a Te szavaiddal élve - selejt.
Érdekes a kérdezõ hozzáállása.Mert ezek szerint csak a pár nélkül maradt fiatal férfiakra gondol, azaz senkit nem akar elcsalni. Ez méltánylandó. A dolog másik oldala viszont elgondolkoztató. Mert akkor õt, a kérdezõt is "selejtesnek" kell tekinteni, hiszen végül is õ sem kelt el (persze a a két nemet ebõl a szempontból egyenrangúnak tekintjük). Azaz, a kérdezõnek talán a saját maga helyzetének ismeretében talán "lejjebb kellene vinni" az igényeit és elvárásait. Egyébként meg nem veszett még a dolog. A huszas évek elején kötött házasságokban nyilván sok a fiatalos hév és kevesebb a realitás. A késõbbi életkorban már lényegesen több a realitásérzék, a valóság tárgyilagos felmérésének képessége, a másik ember belsõ emberi tulajdonságainak jobb felismerése. Csak ilyenkor arra kell ügyelni, hogy az esetlegesen kialakult és rögzült viselkedésformákra és szokásokra (pl. alkoholizmus) nem szabad legyinteni és mintegy menekülésként, irreális álmot kergetve belemenni egy kapcsolatba. Egyébként meg nem hinném, hogy a jelzett korosztályba tartozó férfiak feltétlenül selejtesek lennének. Talán túlzottan is önállóak (mondhatnám "önzõk", akik nehezebben alkalmazkodnak), akik óvatosabbak és megfontoltabbak talán és nehezebben mennek bele akármilyen kapcsolatba. Netán volt már kellemetlen tapasztalatuk és mélyebb érzésûek, tehát az átlagosnál jobban a lelkükre vették.
Pff... Ha egy férfi írná azt a 30 körüli egyedülálló nõkre, hogy selejtek, akkor te hogyan éreznéd magad!? Emlékeztetnélek téged, hogy jelenleg te is egyedülálló vagy... Úgy érzed, hogy azért, mert selejt vagy? Vagy esetleg fel sem merül benned, hogy más embereknek is meglehet az okuk, azon kívül, hogy gond lenne velük? Kissé beképzelt vagy... Kissé nagyon. 28/N
AZ a baj, hogy sok férfi még ebben a korban sem szeretne családot, gyereket, õ a fiatalabb lányok között keresnek inkább. Aki szeretne, az általában már foglalt. Neked a harminc felettiek a célcsoportod, de abból meg olyat kifogni, aki szingli, nem már elvált és gyerekes (gondolom nem elsõsorban olyat keresnél) és még normális is, azt nem könnyû, mert az ilyeneket, már rég megfogták maguknak. Aki ennyi idõsen még magában van, annak oka van. Nem azt mondom, hogy nincs normális, de nem könnyû találni. 20-25 a te elvárásaidhoz gyerek, de itt van nagy választék 25-30 a legtöbbje manapság még mindig nem tart ott, amelyik igen, az már fiatal férj, fiatal családapa, de leaglábbis tartós kapcsolatban van 30-35 aki itt tiszta lappal van (magyarul szingli, nincs gyerek) az akármilyen csúnya dolog, de gyanús, hogy miért az? A jópartik eddigre már elkelnek nõbõl is, férfibõl is. Vagy a felszabaduló anyag jellemzõen az, aki beleragadt anno a régi kapcsolatába és 1-2 gyerek után rájöttek, hogy kár nyüstölni egymást ez tényleg nem megy. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: utolsó: a munkahelyem pl. ilyen hely, vagy...mondjuk az igényesebb szórakozóhelyek (félreértés ne essen, szeretem én a putrit is a huszonéves elejei srácokkal:D). fura, hogy arra nem gondoltál, hogy te is selejt vagy. De egyébként nekem van karrierem, de már éltem együtt pasival, volt 3 komoly kapcsolatom is, csak most valahogy megijedtem, hogy már nehezebb összeszedni ezeket a dolgokat.
Èn is 30 leszek. Èn is elgondolkodtam azon, hogy az a pasi, aki 30-35 körül még nem házas, nem is él komoly kapcsolatban, és gyereke sincs korábbi komoly kapcsolatból, azzal valami gáz van, hibás, selejt. Aztán eszembe jut, hogy akkor én is hibás vagyok, mert én se vagyok házas, se gyerekem nincs komoly kapcsolatból... Èn azért vagyok még mindig egyedül, mert a tanulás és a karrier mindig elönyt élvezett nálam, és nem is vágytam nagyon arra, hogy pl anya legyek. Söt arra sem, hogy egyÿtt éljek valakivel. Megpróbáltam, nem jött be. Férfiak között is vannak ilyenek... Elöször megcsinálják a karriert, elöször "élnek". Szerintem ne add lejjebb az igényeidet, csak forogj olyan körökben, ahol elképzelhetönek tartod, hogy találkozhatsz érett, komoly pasival. Pl. én golfozni járok.
A kérdező hozzászólása: utolsónak teljesen igaza van, nem vagyok a top 10-ben sem külsõre, sem belsõre.:) Arra gondoltam a "selejtet", hogy vajon õk miért maradnak egyedül? Én nem azért, mert nem vagyok szép vagy vékony, vagy nem oké a személyiségem, nincs munkám vagy ilyesmi, hanem mert nehezen dolgoztam fel a szakítást, és nehezen nyitok. De õk? Egy férfi? hát nem tudom... Az elsõnek pedig: nem tetszenek azok a pasik külsõre még, de majd...:)
27/f vagyok, és én úgy látom, hogy még éppen idõben vagy. Elég sok barátom van, akiknek szintén most lett vége a kapcsolatuknak (fiúk), és jelenleg egyedül vannak. Tehát az egyetemen kezdõdött kapcsolatok kb. most értek véget. Úgyhogy hajrá. :)
Van abban, amit az elsõ mond. Ilyenkor szokott szétmenni az egyetemi/fõiskolai vagy még korábbról származó kapcsolatok egy része. Ha szerencsések, akkor még a házasság, gyerek elõtt borul a dolog. Ha kevésbé, akkor...
"selejtek" Hát ha Magácska csak "selejtes" férfiembert tud fogni magának, akkor Maga sem lehet valami nagy szám.
manapság a 40 éves "szingli" sem ritka férfiban. És ettõl még nem "seljtes". Simán elég hozzá, hogy fiúiskolába jár, majd mûszaki egyetemre és ne adj isten tanul és még mellette dolgozik is, gyakorlaton van stb, majd bekerül egy céghez, ahol kihajtja a belét, hogy elérjen egy szintet és hoppááá már 3x fölött van
Ùgy van ahogy az utolsó írja!
30 éves pasi vagyok, de sose kezdenék olyan lánnyal komoly kapcsolatot, aki hétvégente 20-22 éves pasikkal "szórakoztatja" magát. Az írásodból az is látszik, hogy durván felszínes vagy.. Ha épp ilyesmire vágyom, egy-két alkalomra jó vagy, de kapcsolatra semmiképp.
"szokták mondani, hogy õk akkor váltanak, ha jön más:) " Nahát, én inkább nõkrõl hallottam ezt, mégse általánosítok.
A kérdező hozzászólása: "Párom 28f én 36n vagyok és semmit nem jelent a korkülönbség." igen, de nem a korkülönbségrõl írtam itt, hanem a korosztályi érettségrõl. Ha te 28 évesen ismered meg a pasid, aki akkor még 20 éves volt (egyetem elején tart, te meg már mondjuk 4 éve dolgozol!), más lenne a leányzó fekvése. nem vagyok beképzelt, csak valahogy az a sztereotípia él bennünk, hogy a férfiak nagyobb arányban maradnak kapcsolatokban benne, akkoris, ha nem jó nekik. szokták mondani, hogy õk akkor váltanak, ha jön más:)
A kérdező hozzászólása: igen, egyértelmûen gondolok magamra is, nem vagyok beképzelt, egyértelmûen selejt vagyok ebbõl a szempontból, mert írtam is, hogy nehezen dolgozom/dolgoztam fel a szakításomat. És vannak negatív tulajdonságaim, persze! Nem is egy:)
Nem, nem csak a selejtek maradnak. :) Megértelek amúgy, hogy ez a kérdés felmerült benned, de hidd el, nem így van! :) Én ismerek olyan férfiakat akik 30 körüliek, és igazából semmi baj nincs velük, van, akit csúnyán kiakart használni a volt barátnõje, van, aki egy kicsit csendesebb, nem nagyon mer kezdeményezni, van, aki karrierista. De hidd el, lehet találni! :) Minden életkorban lehet találni normálisat! Ne add fel! :)
"nehezen dolgoztam fel a szakítást, és nehezen nyitok. De õk? Egy férfi? hát nem tudom..." Nõként kérdezem: szerinted egy férfinak nem lehet nehéz szakítása? Nem törhetik össze a szívét? Nem történhet olyan, amit nehezen tud feldolgozni?
Most akkor ugye te is selejtnek tartod magad? Vagy egy férfi más ugye? Talán lerí rólad, hogy neked a 30+, egyedülálló pasik mint tré-k. Az meg hogy aki nem kelt el = selejt... gratulálok, érett felnõtt nõ módjára gondolkozol, hasonló párt kívánok!
"A fiatalabbak is tetszenek külsõre, de velük nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani, és nem is biztos, hogy megfelelõ partnerek lennének. " Ezt nem tudom mibõl gondolod?Párom 28f én 36n vagyok és semmit nem jelent a korkülönbség.Nagyon örülök hogy vártam rá, imádjuk egymást és nagyon jól kijövünk minden téren.Most várjuk az elsõ babánkat:)
Hát nem tudom én 33 voltam amikor elváltam és utána megismertem a 2.férjemet, Õ akkor volt 31 éves. Azóta eltelt 6 év és minden rendben, boldogok vagyunk. Tudom, ez csak egy eset, csak azért írtam le, hogy de igen, vannak rendes emberek, nem "csak a selejt". Lehet, nem jó irányba keresgélsz vagy pedig még türelmesen kell keresni tovább, esetleg az igényeidet kellene megvizsgálni, nem túl magasak-e. Unokatesóm, aki lényegesen idõsebb, mint te (47 éves) a tökéletes pasit keresi, de sosem találja, mert nagyon magasak az igényei (mondjuk sok dologban hülyeségekben).
Kérdezõ, te csak selejtet fogsz találni. Érdemes megnézni az igényeit: Akarjon házasodni és külsõre legyen jó. LOL Tudom, hogy az elevenjébe talál mindenkinek a selejtezés, és vannak ritka kivételek, de azért legalább magának vallja már be az ilyen, hogy a 30x feletti magányos, gyermektelen nõknek és férfiaknak többnyire okkal nem mûködtek a dolgok senkivel még annyira, hogy valahova eljussanak. A "belét kihajtotta és hirtelen már 30 fölött van" kategória meg megint az, aki attól, hogy 30 fölött van nem fog ebben megváltozni. Sõt 10-12 belét kihajtós szingli év után MÉG NEHEZEBB számára alkalmazkodni, összeköltözni, életet gyerekkel borongatni. Nõknél meg ez a kategória szinte az ellenkezõje, hogy ráébred, hogy ez egész életét sutba dobná csak valaki csináljon már gyereket neki. Nekem nem kéne se a nõi se a férfi verziója ennek a 30-as modern embernek.
O ne aggódj a 30-on túliak most kezdik a válást. nézz pár korosztállyal feljebb

Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?

A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ. 27 éves a fiú a lány 23

Legjobb válasz: Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?

Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?
biztos érzi hogy a lány nem volt elég határozott amikor ezt mondta, és igazából csak kéreti magát
Amelyik szekér nem vesz fel, az után ne fuss. Miért nem keresel másikat?
A kérdező hozzászólása: Ne félts te engem!
nem mondtam hogy féltelek :P de ha akarod.. :)
mit, hogy féltsed? ...lol remek beszélgetés
ha valami nem tetszik ellehet menni ;)
A kérdező hozzászólása: Ha szeretnél félteni ...:)
hát ha te akarod.. :P
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom...:) ahogy szeretnéd :)
te hogy szeretnéd? :)
A kérdező hozzászólása: Találd ki!:-P
nemismerlek annyira hogy tudjam mit szeretnél :o :D
A kérdező hozzászólása: Azt, amit a többi lány :)
hát én nem vagyok gondolatolvasó :/ eddig se tudtam hogy mit akartak ha nem monták el :/
tedd is meg!
A kérdező hozzászólása: Meg is fogom.
A kérdező hozzászólása: Szeretnéd, hogy leutánozzam ? :)
hát ha te szeretnéd. :)
juj..... ami a kérdést illeti kérdezõ, igen szerintem ennyire szexelni akar, az össze mindenbõl amit írsz ez jön le, nem fogja miattad otthagyni a feleségét, a családját..
A kérdező hozzászólása: Mondjál vmit és leutánzom :) Igen, ezt én is tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem hagyná ott a családját.
majd privibe beszélgetünk arról :) itt a kérdésre kell válaszolni :P szóval kérdezd meg töle hogy mi kell neki kellesz-e neki meg ilyenek ki kell faggatni ha már nem mond semmit..!
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Vaggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Faggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
na igen :P akkor kell leadni egy nagy taslit neki és mondani hogy vagy mond valamit vagy elmész és kész..
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed nem adnék?! Úgy pofán b...ám, hogy még él megemlegetí!
de ne csak mond! tedd is meg!!!
A kérdező hozzászólása: Ha lett volna már lehetõségem rá megtettem volna
amikor lesz tedd meg!
de neked elég egy igen/nemet mondanod! :P
A kérdező hozzászólása: Igen :)
egen :P kövi téma :P
A kérdező hozzászólása: Dobjál fel vmi témát.:P
ugyse kapod el! :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem ! :-P
hát nemis tudom :P mondj te eggyet :D
A kérdező hozzászólása: Most nem jutt eszembe semmi.
elég ha visszairsz majd ott folytatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Hol folytatjuk?
hát priviben :P
de ha jó itt is-ott is írni akkor nekem mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Mivel a kérdéshez már nem igen tudunk mit írni priviben jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt megbeszéltük :)
na jó legyen úgy! :D
A kérdező hozzászólása: Engem és mivel a bõröm is hozzám tartozik így azt is! :) :-P
akkor majd én féltelek :D
A kérdező hozzászólása: Jó :)
és mitöl féltselek?
A kérdező hozzászólása: Amitõl akarsz.
még a széltöl is? :P
A kérdező hozzászólása: Igen :-P mert felkap és elrepít :) és ráadásul jobban barnít mint a nap :-P
akkor attól is :P és a naptól is? :D
A kérdező hozzászólása: Csak délelõtt 11-12 és délután 3 óra között :D
ááá idöre nem kötött :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem! :D ilyenkor pirít a legjobban :) és óvni kell engem is meg a bõröm is :)
a-a :P de most akkor kit "féltsek" (mert te védésröl beszélsz :P) téged vagy a böröd? :o :D
oké :)
ez a szerelem abba bizotsíthatlak ha a férfi nem adja fel amikor lekoptatod akkor becsüld meg azt a férfit
nalátod :) akkor mitöl félsz? megprobálni megtudod csak amint mondtam hogy határokkal ismerkedj vele össze addig még nem tudod biztosra hogy ö mit szeretne és kész! ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy mitõl félek? Attól, hogy kihasznál, átver és összetöri a szívem! Elhiteti velem mennyire akar, mennyire szeret meg ilyenek és miután megkapta amit akart kidob mint egy rühes kutyát!
ezért mondtam hogy figyelj és ismerd ki! addig ne adjál neki semmi olyat amit szeretne amig ugy nem döntesz hogy biztosra nem mész! de ha nem próbálod meg akkor lehet kihagysz valami olyat amit lehet hogy sose fogsz újra kapni..
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen kiismerni! Már jó pár hónaoja ismerem de nem tudok rajta eligazodni!
mindenkit kilehet ismerni! :) csak sokat kell vele lenni/beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hát együtt lenni vele nem tudok. Még beszélgetni sem tudunk sokat csak pár szót.
azért azt kell megoldanod hogy sokat legalább beszélgessetek mert hiába ismered jó pár hónapja ha 1x-2x beszélgettek csak.. :/
A kérdező hozzászólása: Hogy beszéljek vele? Én is dolgozom õ is nem is egy helyen lakunk. Meg....nem is olyan egyszerû a mi dolgunk.
hát mindent meglehet oldani! pl.: szünetben vagy este mikor hazaértek meg ilyenek.. valmit kitaláltok hogy beszélgessetek. meg pár hétvégi napon taliztok egy megbeszélt helyen meg ilyesmi! :) de olyan nincs hogy nincs semmi idötök arra hogy megismerjétek egymást!!
A kérdező hozzászólása: Még nekem lenne is idõm rá mert nem sokáig dolgozom. De õ egyrészt mentõzik másrészt a bolttal is van és több falut is bejár és olyan fél 7 körül ér haza. Idáig még okés is lenne, csakhogy nem egy helyen lakun. Én hajdú-biharban õ békésben bár a távolság nem is olyan nagy köztünk mert a két falu közel van egymáshoz. (pontosan hány km nemtom). És ami a leginkább akadályozó tényezõ és lehet ezután mindent másképp látsz, hogy családos....
Hát ha fél hét körl ér haza akkor utánna tudtok azért beszélni az még megoldható akkor.. és ha közel laktok akkor jobban meglehet találni hogy hol is legyetek nem kell nagy távokat menni.. de azt hogy családos azt hogy érted?? van felesége meg gyerekei?
A kérdező hozzászólása: Nem engednek úgy se hogy fogdosson. Õszintén? Szeretem. Odavagyok érte.
hát határok. pl: nem engeded magad hogy hozzádérjen helyelen meg ilyenek. de ha teis nehezen tudod magad türtöztetni azellen hogy beszélj vele akkor teis érzel/vonzódsz valamilyen szinten hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: Határok? Pl? Olyan bonyolult ez az egész helyzet vele! Fõleg ezek után amit írtam történt.(mikor megkérdeztem mit akar ). Azóta látni sem akarom nem hogy beszélni..! Pedig olyan nehéz megállni...
az a csávó szerelmes akármit mondhatsz neki nem fog elmenni egy megoldás van ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot ha neked tényleg nem kell
Kislány, el vagy tévedve, csak szexért egyik pasi sem megy el eddig, szeret téged. Idõvel azért értenék a szóból, ha nem kellek, de túl könnyen nem adnám fel. Esetleg hagynám a lányt egy darabig, mert nem jó túlzottan nyomulni, csak elüldözném magamtól.
A kérdező hozzászólása: Azért kedves Viktor1234 mert nem a fiú vagyok ebben a történetben hanem a lány.
biztos hogy szerelem! :) hisz ha csak arra kellenél nem próbálkozna újra meg újra..
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor kérdeztem, hogy mi a szándéka élvezi-e mikor a dolgait csinálja miért nem mondta el, hogy szeret vagy legalább is érez vmit miért állt és csak nézett, mosolygott mindent mondott csak a kérdésemre nem válaszolt aztán mikor még egyszer megkérdeztem azt mondta nincs szándéka. És mikor mondtam neki, hogy akkor hagyja abba azt mondta jó de mikor eljöttem azért még gyorsan megkérdezte, hogy akkor ne csináljam?
hát csak nem meri bevallani vagy ilyenek. de ha még mindig probálkozik akkor te döntsd el hogy te mit szeretnél tölle és ha ugyvan tegyél is a döntésedért! :)
A kérdező hozzászólása: Én meg simán kinézem belõle, hogy csak azt akarja! Hisz a pasik bármire képesek egy kis szexért! Hogy ezek után is próbálkozna azt csak akkor tudnám meg, ha beszélnék vele de én ezek után úgy döntöttem nem akarom látni! Eddig sem hittem el, hogy szeret hiába írjátok mind azt ezek után meg pláne.
ez a te döntésed! te tudod mit szeretnél. de nem minden pasi egyfoma! amugyse biztos h csak azért probálkozik ennyiszer mert b***ni akar..
akkor hagyd már a pitsába kérdezõ, hülye nyomorék, akkor meg mond neki azt, nem akar semmit persze, csak simogatni meg minden.. persze felvállalni a felsõséget óóó azt már nem akkor meg mond neki, hogy akkor meg hagyjál békén, ha nem akarsz semmit, és csak vihogni tudsz mint egy hiéna a kopj le a francba és tûnj el, persze határozottan
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: az elsõ részt a kommentedbõl azt most kötözködésbõl írtad vagy komolyan?
biztos valaki olyan volt (13) aki már ebben bennevolt csak neki nem ugy jött össze.. de mondom ne itélkezz csak abbol amit irunk meg amit látsz lehet hogy tényleg tetszel neki és lehet hogy lesz valami csak hagynod kéne hogy alakuljon a dolog. persze csak határok között!
A kérdező hozzászólása: Igen úgy. Csak egy gyereke van. A nejének van már két nagyobb gyereke de õk nem az övéi. Nem tudom mennyire igaz, de õ úgy mondta nekem nem jó a viszonyuk, és ha nem lenne a gyerek már rég nem lennének együtt...ez mondjuk lehet sablon szöveg is de viszont a munkatársa azt mondta elég gyakran szoktak gondok lenni náluk.
hát az még nem nagy akadály! :) ha tényleg akar téged akkor ugyis elválnak.. ha meg nem akkor nem szeret anyira.. :/ kérdezd meg tudd meg döntsd el :) de attól hogy van gyereke az nem akadály :) szerintem bár ezt is csak te tudod hogy jó.. :)
nem kell róla tudnia :) kerüld el azt hogy elmondasz bármit is arról hogy szereted! kicsit nehéz de meg lehet oldani :) mert ha elmondod és ö nem is szeret kihasznál(hat)ja ezt :/
ha meg véletlen elmondanád akkor már csak magadban bizhatsz hogy mit hiszel neki :)
A kérdező hozzászólása: Egy szavát sem hiszem el! Azt se hittem el, hogy mentõzik, amíg meg nem mutatta az igazolványát.
de ne legyél ilyen :) igaz én se hiszek már senkineksem de nekem van okom rá...
A kérdező hozzászólása: Neked mi az okod? Nekem is van..
hát az hosszú is meg igy túl publikus.. mert neked mi?
A kérdező hozzászólása: Hát az hosszú is meg túl publikus :-D de ha gondolod privátban elmondhatod.
jaj most felhasználja ellenem a saját szövegem :P hát ha szeretnéd irhatsz nyugottan! :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen :-P
:D
A kérdező hozzászólása: :-P
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megd*gom."
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megdugom.
hát most te kezd el (ne nyomulosan mert az nemjó) meg lehet próbálni ha igyse akkor hagyd ha nem lép ö ezek után akkor nem ér semmit az egész..
A kérdező hozzászólása: Még így is azt mondod szeret, hogy tudod nõs és gyereke van? Megkérdezhetem hány éves vagy?
hát igy nem 100%-ék de ha anyira csak a sex kellene neki akkor mást is találhatott volna.. de ezt én igy nem tudom mert én nem ismerlek se téged se öt igy ezt ti tudjátok ahogy lássátok. 17 vagyok de ez szerintem nem számit
A kérdező hozzászólása: Ki tudja hogy nem hány lánnyal kezd ki útja során..
hát lehet :/ nem tudom mint montam nem ismerlek titeket de amit igy mondasz nem olyan pozitiv dolgok :/
A kérdező hozzászólása: Hát nem... Csak akkor azt nem tudom mikor a múltkor véletlenül összefutottunk miért nézett mikor megmondtam neki hogy ha nem akar semmit akkor ne bámuljon ?Csak fél szemmel néztem de úgy láttam hogy néz, aztán mikor jöttem vissza õ még arra járt és mikor elmentem elõtte akkor is nézett bár igaz nem köszönetünket egymásnak. De mikor mentem inni valóért akkor már szemtõl-szembe láttuk egymást és ekkor is nézett.
akkor csak akar valamit csak meg kell tudni mit. lehet hogy nem akarja elmondani csak azért nem mond semmit
A kérdező hozzászólása: Én is ezt szeretném megtudni de ha nem akarja elmondani akkor sosem fogom megtudni.
hát próbáld faggatni vedd rá hogy elmondja mert igy nem jó se neki se neked :/
A kérdező hozzászólása: Igen de hogy?
hát mikor beszélgettek akkor kapcsolodj arra hogy mi van veletek miért beszélgettek mikor hogy ismertétek meg egymást és szép lassan adagold be azt hogy mi van köztetek mit akar hátha megnyilik
A kérdező hozzászólása: Õ kezdett el velem beszélgetni, õ mondta, hogy ne siessek már úgy én hozzá sem szóltam.
azt hittem eztis leutánozod :P

Mit csináltok, ha már nagyon kell kakilnotok, de nincs wc a közelben?

Velem többször is előfordult már, hogy pár óra tartogatás után, már nem bírtam tovább és néha elég extrém körülmények között kellett könnyítenem magamon. Nektek is van hasonló sztoritok?

Legjobb válasz: Legközelebb csak engedd el magad, és maradj laza.:D

Legközelebb csak engedd el magad, és maradj laza.:D
Ha minden kötél szakad akkor a nacimba. Volt rá példa pár hónapja. Igaz akkor szoknya volt rajtam és takarta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!