Találatok a következő kifejezésre: Ha már jó volt a szex, (5 db)

Volt már olyan hogy jó volt a szex mégis csak egyéjszakás kapcsolatot akartál és ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetővel újabb és újabb partnereket kerestél? Ha igen akkor miért, mi értelme van ennek?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sõt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen. Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.

Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sõt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen. Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.
Hosszútávon semmi. rövidtávon boldogít a tudat , hogy nõvel vagy.
A kérdező hozzászólása: De ha jó a szex vele akkor miért nem találkozol vele többet?
Engem ne sorolj közéjük. :) 20 vagyok, 3 éve van barátnõm s mivel õ nem érzi készen rá magát, így hát és is szûz vagyok. De válaszolva a kérdésedre: Azért van, mert a mai fiatalok nem érzik azt, hogy hosszú kapcsolatra vágynának, az internet, piálás a haverokkal, buli, nõzés, csomó semmittevés...s jól érzik magukat így. A komoly kapcsiban meg egy csomó idõt kell tölt a pároddal, nem mehetsz piálni haverokkal, a djbe nem fogdoshatod a nõket stb.... De egyszer eljön az idõ amikor minden pasi szerelmes lesz, s akkor úgyis megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy az egy éjszakás volt jó, de utána ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetõvel mert jó volt, te másikat akartál.
mert hódítási kényszer van, meg vándorlás! aki nem találja a helyét, továbblép, újra és újra.. persze ettõl nem lesz sokkal jobb, de azért mégis eltereli az embert.
Igen van ilyen. Ez olyan dolog, hogy szeretjük egymást és holtomiglan, meg holtodiglan együtt leszünk. Azután telik múlik az idõ, és az egyikünk meggondolja magát, és nem lesz olyan fontos az ígéret. És jól átveri a másikat, becsapja és hazudik neki. Mivel az élet ilyen, az ember még önmagában sem bízhat meg, nem még egy másik emberben. Sajnos. Ha viszont az ember nyugodt akar lenni a saját lelkiismeretétõl, akkor azért igyekszik becsületesnek maradni. A lelkiismerettel is az a baj, hogy mindig a legrosszabbkor jön szembe.
A kérdező hozzászólása: "mindkét félnek kellemetlen. " de miért kellemetlen?

Lányok! Voltatok már szűz pasival? Bevallotta-e a srác, hogy ő szűz és azt hogyan, milyen formában közölte? És így is jó volt a szex? Ha nem vallotta be, de jó volt vele a szex utólag kiderült, hogy ő mégis szűz volt?

Legjobb válasz: Voltam (azt hiszem). Nem vallotta be, nem mondott semmit (igazából szóba sem került), de egyértelmûen látszott rajta, hogy az. Nem lett amúgy semmi, pedig kétszer próbálkoztunk. Elsõ alkalmommal már csók közben elment, másodszor meg fel sem állt neki. :)

Voltam (azt hiszem). Nem vallotta be, nem mondott semmit (igazából szóba sem került), de egyértelmûen látszott rajta, hogy az. Nem lett amúgy semmi, pedig kétszer próbálkoztunk. Elsõ alkalmommal már csók közben elment, másodszor meg fel sem állt neki. :)
CSÓK KÖZBEN?:O
Hát próbálkoztunk, de nem akart mûködni. És igen, csók közben. Van ilyen. :)
Ezért gondolom, hogy szûz volt még. Kérdezõ, ne haragudj, hogy elárasztottam a kérdésed.
azt hoogy nem állt fel neki?xd
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, még jöhetnek :) 15:54-es no problem :)
Igen volt már szûz pasim :D:D és elmondta hogy az. én jobban élveztem vele mint olyannal aki már nem az..és nem ment el 2perc múlva.. :D miért tetted fel ezt a kérdést..mármint ha nembaj hogy megkérdezem..neked is az a pasid?
A kérdező hozzászólása: Napsiiii nem baj, h megkérdezted. Azért tettem fel a kérdést, mert eljátszottam a gondolattal milyen lehet egy szüzzel. hm... ha nem lesz párom, talán egyszer kipróbálom vkivel (aki nem tudom ki lesz :D)Ezen kívül meg kíváncsi voltam azok véleményére, akik ezt megtapasztalták. Az én pasim ugyan már nem szûz, de nagyon jó vele minden téren. ;) (Egyébként én vele, õ meg mással vesztette el a szüzességét.)

Ha már egyszer jó volt a szex, akkor most miért lett megint rossz?

A mostani barátommal vesztettem el a szüzességem. El?ször nem volt jó a szex,de utána nagyon jó volt. Aztán tablettát váltottam, plusz szakítottunk 2 hétre. Mióta kibékültünk visszaváltottam az el?z? tabimra. Azóta nem jó a szex, néha szinte semmit sem érzek. Rosszul viseli, már ? sem tudja így élvezni velem a szeretkezést. Mi lehet a baj? Talán a tabletta-váltogatás?

Legjobb válasz: Ott a pont. Stresszes és feszült vagy mostanában... Ez épp elég ok tud lenni arra, hogy az ember lánya nem élvezi úgy a szexet. Ki kell kapcsolnod az agyad. Tudom, baromi könnyû mondani...van, hogy nekem is elrontja a feszültség a szexet.

Ott a pont. Stresszes és feszült vagy mostanában... Ez épp elég ok tud lenni arra, hogy az ember lánya nem élvezi úgy a szexet. Ki kell kapcsolnod az agyad. Tudom, baromi könnyû mondani...van, hogy nekem is elrontja a feszültség a szexet.
Hát sztem semmi köze nincs a tabihoz. Am a sexben mi a rossz? Csak úgy simán az egész?
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, kellemes, csak nem olyan mint eddig. Nem tudok eljutni az orgazmusig, pedig korábban olyan is volt, hogy többször is el tudtam menni, ami szerintem nem gyakori. Nem tudom, mi lehet a baj. A páromat szeretem, ezzel nincs gond.
Szerintem sincs köze a tabihoz, bár ritkán elõfordul, hogy változtat a libidón. Miért váltottál tabit? Szeritnem ha egy kapcsolat már "szüneteltetve " volt, akkor az már sosem lesz olyan , mint régen. Nem írtál a részletekrõl, de szerintem eltûnt a szerelem, a meghittség, és jelen van némi félelem, tartás, hogy ez meddig fog tartani... Én inkább lelki okokra gondoltam..
Tudnod kell hogy semmiképp sem az elsõ alkalom a legjobb.A tablettának ehhez semmi köze, nem akarlak megsérteni nem tudomhány éves vagy, de ha nem érzel semmit az arra utal hogy még nem vagy rá elég érett.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy érzek, nagyon kellemes, csak néha van olyan az aktus közben, hogy nem érzem annyira nagyon jónak, de nem is rossz. Amúgy 20 vagyok, szóval még túl is értem. :) Nem tudom mi lehet a baj, 2 hónapja még fantasztikus volt. Igaz, hogy elég feszült és stresszes vagyok mostanában.
Szerintem próbáljatok meg újítani, tegyétek olyanná ezt az új kezdetet, idõszakot, életet, hogy sokkal jobb legyen, mint eddig! :) Tudatosan. Pozitív gondolkodás.

Ha sok szexkapcsolata volt már, akkor jó lehet a szexben?

4 1-2 éves kapcsolata volt már, és ki tudja mennyi egyéjszakás. Ugyanis 4 éve nem volt barátnője, csak szex. Tudom nem éppen jó leírás ez róla, de elgondolkodtam hogy vajon jó lehet-e a szexben ha már sok tapasztalata van?

Legjobb válasz: Meg olyan mondás is van, hogy olcsó húsnak híg a leve. Gondolj bele, vajon minden kapcsolat a másik fél hibájából ment tönkre? Minden egyéjszakás után õ mondta, hogy ennyi volt? Az is lehet, hogy azért jutott csak eddig mert leszerepelt

Meg olyan mondás is van, hogy olcsó húsnak híg a leve. Gondolj bele, vajon minden kapcsolat a másik fél hibájából ment tönkre? Minden egyéjszakás után õ mondta, hogy ennyi volt? Az is lehet, hogy azért jutott csak eddig mert leszerepelt
Nem biztos
Gondolkozz saját ésszel. Ha nem jó az ágyban akkor több alkalmas szexkapcsolatot kezdtek volna vele azok a nõk? :) Szóval ha nem csak 1 éjszakásai voltak hanem több alkalmas történetek is akkor valószínûleg nem lehet béna :) 23/F
Van egy ilyen mondás, hogy a puding próbája az evés :)
Nem feltétlenül.
nem feltétlen. Az egy-éjszakások amúgy sem számítanak, akkor nem az a lényeg, hogy a másik is élvezze, hanem mindenki kiveszi a közösbõl amit tud.

Ha több lánnyal is lefeküdt már, és volt olyan akivel 3 alkalommal is de nem jártak, akkor jó lehet vele a szex?

Mert ha egy lány többször is csak a szexelt vele, de nem jártak, akkor gondolom annyira csak nem lehet rossz. Nem?

Legjobb válasz: Kinek mi a jó. Lehet, ami más nõnek jó, az neked rossz. Feküdtem már le olyan pasival, akirõl azt mondták, hogy jó az ágyban, viszont nekem meg semmi extra nem volt a teljesítménye.

Kinek mi a jó. Lehet, ami más nõnek jó, az neked rossz. Feküdtem már le olyan pasival, akirõl azt mondták, hogy jó az ágyban, viszont nekem meg semmi extra nem volt a teljesítménye.
Ez sokmindentõl függ.. lehet hogy azért feküdt le háromszor is ugyanazzala lánnyal, mert vlaamiféle "kapcsolat" van közöttük..az is lehet hogy tetszik a fiõnak a lány és alánynak is a fiú csak többet nem tudtak kihozni az egészbõl. Egy emberrel akkor jó a szex, ha te is akarod és õ is akarja, és mind a ketten nagyon kívánjátok a másikat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!