Találatok a következő kifejezésre: Ha már jó volt a (113 db)

Nem biztos, hogy gyûrûsor, lehet az szelephiba is! Vagy mindkettõ!
Bizony, megjön majd az ereje, ha a kompresszió visszatér a gyári értékre, ellenben nem biztos, hogy a gyûrûknél megy el a kompresszió
Füstöl a verda?
Nekem is egy nagy 0 kompresszióm volt. Nem volt szelephézag. Szelepeken kicseréltem a korongokat kisebbre és azóta visszatért a kompresszió az erõvel együtt ;)
Az is lehet, hogy a hengerfejed hibás.

Volt már olyan hogy jó volt a szex mégis csak egyéjszakás kapcsolatot akartál és ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetővel újabb és újabb partnereket kerestél? Ha igen akkor miért, mi értelme van ennek?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sõt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen. Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.

Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sõt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen. Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.
Hosszútávon semmi. rövidtávon boldogít a tudat , hogy nõvel vagy.
A kérdező hozzászólása: De ha jó a szex vele akkor miért nem találkozol vele többet?
Engem ne sorolj közéjük. :) 20 vagyok, 3 éve van barátnõm s mivel õ nem érzi készen rá magát, így hát és is szûz vagyok. De válaszolva a kérdésedre: Azért van, mert a mai fiatalok nem érzik azt, hogy hosszú kapcsolatra vágynának, az internet, piálás a haverokkal, buli, nõzés, csomó semmittevés...s jól érzik magukat így. A komoly kapcsiban meg egy csomó idõt kell tölt a pároddal, nem mehetsz piálni haverokkal, a djbe nem fogdoshatod a nõket stb.... De egyszer eljön az idõ amikor minden pasi szerelmes lesz, s akkor úgyis megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy az egy éjszakás volt jó, de utána ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetõvel mert jó volt, te másikat akartál.
mert hódítási kényszer van, meg vándorlás! aki nem találja a helyét, továbblép, újra és újra.. persze ettõl nem lesz sokkal jobb, de azért mégis eltereli az embert.
Igen van ilyen. Ez olyan dolog, hogy szeretjük egymást és holtomiglan, meg holtodiglan együtt leszünk. Azután telik múlik az idõ, és az egyikünk meggondolja magát, és nem lesz olyan fontos az ígéret. És jól átveri a másikat, becsapja és hazudik neki. Mivel az élet ilyen, az ember még önmagában sem bízhat meg, nem még egy másik emberben. Sajnos. Ha viszont az ember nyugodt akar lenni a saját lelkiismeretétõl, akkor azért igyekszik becsületesnek maradni. A lelkiismerettel is az a baj, hogy mindig a legrosszabbkor jön szembe.
A kérdező hozzászólása: "mindkét félnek kellemetlen. " de miért kellemetlen?

Lányok! Voltatok már szűz pasival? Bevallotta-e a srác, hogy ő szűz és azt hogyan, milyen formában közölte? És így is jó volt a szex? Ha nem vallotta be, de jó volt vele a szex utólag kiderült, hogy ő mégis szűz volt?

Legjobb válasz: Voltam (azt hiszem). Nem vallotta be, nem mondott semmit (igazából szóba sem került), de egyértelmûen látszott rajta, hogy az. Nem lett amúgy semmi, pedig kétszer próbálkoztunk. Elsõ alkalmommal már csók közben elment, másodszor meg fel sem állt neki. :)

Voltam (azt hiszem). Nem vallotta be, nem mondott semmit (igazából szóba sem került), de egyértelmûen látszott rajta, hogy az. Nem lett amúgy semmi, pedig kétszer próbálkoztunk. Elsõ alkalmommal már csók közben elment, másodszor meg fel sem állt neki. :)
CSÓK KÖZBEN?:O
Hát próbálkoztunk, de nem akart mûködni. És igen, csók közben. Van ilyen. :)
Ezért gondolom, hogy szûz volt még. Kérdezõ, ne haragudj, hogy elárasztottam a kérdésed.
azt hoogy nem állt fel neki?xd
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, még jöhetnek :) 15:54-es no problem :)
Igen volt már szûz pasim :D:D és elmondta hogy az. én jobban élveztem vele mint olyannal aki már nem az..és nem ment el 2perc múlva.. :D miért tetted fel ezt a kérdést..mármint ha nembaj hogy megkérdezem..neked is az a pasid?
A kérdező hozzászólása: Napsiiii nem baj, h megkérdezted. Azért tettem fel a kérdést, mert eljátszottam a gondolattal milyen lehet egy szüzzel. hm... ha nem lesz párom, talán egyszer kipróbálom vkivel (aki nem tudom ki lesz :D)Ezen kívül meg kíváncsi voltam azok véleményére, akik ezt megtapasztalták. Az én pasim ugyan már nem szûz, de nagyon jó vele minden téren. ;) (Egyébként én vele, õ meg mással vesztette el a szüzességét.)

Ha tegnap lázas volt a gyermeked, és ma már nem az, akkor ebben a jó időben kivinnéd egy picit sétálni?

Tegnap este úgy jöttünk haza, hogy 39 fokos láza volt, de a bágyadtságon kívül semmi tünet. Nagyon megrémültem, még az ügyeletet is felhívtam. Éjjel is csillapítani kellett a lázát. Reggel 38 fok volt neki. Voltunk orvosnál, azt mondta, hogy szerinte vírus,meg jönnek a szemfogai, de csak lázcsillapítót adott. Azóta kétszer mértem, már h?emelkedése sem volt. Ezért nem tudom eldönteni, hogy ma inkább maradjunk, vagy egy rövid kis sétával/triciklizéssel nem ártanék-e neki?!

Legjobb válasz: Vidd ki nyugodtan,kell neki a jó levegõ,márha felétek is szép idõ van.

Vidd ki nyugodtan, kell neki a jó levegõ, márha felétek is szép idõ van.
Persze, hogy kiviheted, nagyon szep ido van. Jot tesz a friss levego!
A kérdező hozzászólása: 18 hónapos
igen, kivinném, jót fog tenni.
Láztalan babát, persze.
Igen, nyugodtan vidd ki!

Laparoszkőpia után (ha átfújták a petevezetékem, mert el volt zárodva) meddig marad jó állapotban a petevezeték?

Nekem 2008. szeptemberben volt laparroszkópiám, de utána endometriózis miatt leállították a menstruációmat, így nem tudtunk próbálkozni. Most, tehát 10 hónapra a ptevezeték átfújása után lesz csak az inszeminációm... Vajon nem záródott el újra a petevezeték? Ezt honnan tudhatom?

Legjobb válasz: Nekem mikor átfújták,rá egy hónapra terhes lettem,de mivel akkor már kezdett újra összezáródni méhenkívüli lett.

Nekem mikor átfújták, rá egy hónapra terhes lettem, de mivel akkor már kezdett újra összezáródni méhenkívüli lett.
Attól még fájhat a hasa. Sajnos van ilyen, és nem jövünk rá hogy mi okozta a babánál.
Ha már 1-2 hónapja ugyanazt eszi, akkor nem a tápszer okozza a gondot.

Ha már egyszer jó volt a szex, akkor most miért lett megint rossz?

A mostani barátommal vesztettem el a szüzességem. El?ször nem volt jó a szex,de utána nagyon jó volt. Aztán tablettát váltottam, plusz szakítottunk 2 hétre. Mióta kibékültünk visszaváltottam az el?z? tabimra. Azóta nem jó a szex, néha szinte semmit sem érzek. Rosszul viseli, már ? sem tudja így élvezni velem a szeretkezést. Mi lehet a baj? Talán a tabletta-váltogatás?

Legjobb válasz: Ott a pont. Stresszes és feszült vagy mostanában... Ez épp elég ok tud lenni arra, hogy az ember lánya nem élvezi úgy a szexet. Ki kell kapcsolnod az agyad. Tudom, baromi könnyû mondani...van, hogy nekem is elrontja a feszültség a szexet.

Ott a pont. Stresszes és feszült vagy mostanában... Ez épp elég ok tud lenni arra, hogy az ember lánya nem élvezi úgy a szexet. Ki kell kapcsolnod az agyad. Tudom, baromi könnyû mondani...van, hogy nekem is elrontja a feszültség a szexet.
Hát sztem semmi köze nincs a tabihoz. Am a sexben mi a rossz? Csak úgy simán az egész?
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, kellemes, csak nem olyan mint eddig. Nem tudok eljutni az orgazmusig, pedig korábban olyan is volt, hogy többször is el tudtam menni, ami szerintem nem gyakori. Nem tudom, mi lehet a baj. A páromat szeretem, ezzel nincs gond.
Szerintem sincs köze a tabihoz, bár ritkán elõfordul, hogy változtat a libidón. Miért váltottál tabit? Szeritnem ha egy kapcsolat már "szüneteltetve " volt, akkor az már sosem lesz olyan , mint régen. Nem írtál a részletekrõl, de szerintem eltûnt a szerelem, a meghittség, és jelen van némi félelem, tartás, hogy ez meddig fog tartani... Én inkább lelki okokra gondoltam..
Tudnod kell hogy semmiképp sem az elsõ alkalom a legjobb.A tablettának ehhez semmi köze, nem akarlak megsérteni nem tudomhány éves vagy, de ha nem érzel semmit az arra utal hogy még nem vagy rá elég érett.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy érzek, nagyon kellemes, csak néha van olyan az aktus közben, hogy nem érzem annyira nagyon jónak, de nem is rossz. Amúgy 20 vagyok, szóval még túl is értem. :) Nem tudom mi lehet a baj, 2 hónapja még fantasztikus volt. Igaz, hogy elég feszült és stresszes vagyok mostanában.
Szerintem próbáljatok meg újítani, tegyétek olyanná ezt az új kezdetet, idõszakot, életet, hogy sokkal jobb legyen, mint eddig! :) Tudatosan. Pozitív gondolkodás.

Mit gondoltok a feminizmusról? Jó ötlet volt vagy jobb lett volna ha maradt volna minden a régi szokások szerint?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy nem csak ez a két véglet van. Nemcsak rideg karrierista nõk és 6 gyerekes pelenkaszagú anyák vannak. A feminizmus épp azt jelenti, hogy VÁLASZTHATSZ. Lehet gyereked, karriered, kettõ az együtt. Nem érzem úgy, hogy régen egyszerûbb lett volna az élet. Vagyis hát egyszerûbb, de... a hangyák élete is egyszerû, mégsem akarnék úgy élni. Akkor is biztos voltak olyan nõk (és férfiak!), akik nem akarták úgy élni az életüket, ahogy a többség.

Az a baj, hogy nem csak ez a két véglet van. Nemcsak rideg karrierista nõk és 6 gyerekes pelenkaszagú anyák vannak. A feminizmus épp azt jelenti, hogy VÁLASZTHATSZ. Lehet gyereked, karriered, kettõ az együtt. Nem érzem úgy, hogy régen egyszerûbb lett volna az élet. Vagyis hát egyszerûbb, de... a hangyák élete is egyszerû, mégsem akarnék úgy élni. Akkor is biztos voltak olyan nõk (és férfiak!), akik nem akarták úgy élni az életüket, ahogy a többség.
#3: Nos, én ebben is egyenlõségpárti vagyok, a nõ se verje a férjét, a férj se a feleségét :P A világ fejlõdik, s ez sokszor jó. Néha nem, de ez már csak így van. A nõk kirekesztése mindenféle területekrõl és a sokkal nagyobb kiszolgáltatottságuk eléggé abnormális volt, úgyhogy jó, hogy megváltozott. Igen, hogy valamilyen szinten (illetve egyes országokban) még van s nemi diszkrimináció létezik mindkét irányban, de azért nem olyan mértékben, mint régen, illetve egy talpraesett nõ többre tudja vinni, mint régen. Aki áldozattípus, az manapság is lazán szerencsétlen és kiszolgáltatott tud lenni...
Én õrölök, hogy tanulhatók, dolgozhatók azt csinálom amit akarok és nem egy férfi mondja meg mit tehetek meg és mit nem.
Jaj azért a nõk élete sem csak abból áll, hogy szül és gyereket nevel haláláig. A feminizmusnak bõven vannak nõi szerepben elõnyei is. Például ma válásra kerül a sor szinte fel sem merül, hogy ne az anya kapja. Akkor meg kivágták otthonról a nõt aztán soha a büdös életbe nem látta a gyerekeit akiket egy másik nõ szó nélkül nevelt. Vagy például, hogy ne a férfi döntsön, hogy 10 gyereket kell szülnie a nõnek, hanem közös döntés lehessen. Vagy egy másik igaz nem nagy dolog de nem tudom hány nõ örülne ha kötelezõen télen nyáron csak szoknyába járhatna.
Jobb is meg nem is! Én pl a házi munkával kapcsolatban úgy vagyok, hogy maradjunk meg régiesen a háztartást én vezetem és rendezem nem akarom a férjemet látni a konyhában tenni-venni nap, mint nap, de a ház körüli teendõket õ rendezi. Azt viszont szeretem, hogy a nõk is ugyanúgy dolgozhatnak, mint a férfiak és nem kell otthon ülniük, mint dédi mamák korában, mert így én is kereshetek és ugye ez az anyagi függetlenség.
Az lemaradt, hogy szerintem átestünk a ló túloldalára. Egyik ismerõsöm elverte a feleségét, és mikor rákérdeztem, hogy, hogy mert ilyet tenni egy nõvel, az volt a válasza, hogy egyenlõk vagyunk miért ne üthetném meg?
Régóta gondolkodom ezen én is. Néha teljesen úgy gondolom, hogy nem voltak normálisak a feminista nõk, sokkal könnyebb volt az élet akkoriban. Gyermeket szültek, volt idejük foglalkozni velük, és nevelni õket, emellett minden nõi feladatott el tudtak látni a ház táján. De más részrõl mivan a karrierista nõkkel, akiket vonz bizonyos szakmák, amikben magas eredményeket szeretnének elérni.. Én õket is megértem. Szerintem ha maradt volna a régi rendszer nem lenne ennyi depressziós nyugtatókon élõ családanya, akik belefásultak a munka, gyerek, fõzés, takarítás dologba.
Az a baj a feminizmussal, hogy a fiúkat, férfiakat kihagyta a fejlõdésbõl. A nõi szerepek változnak, a férfiaknak pedig esélyt sem adunk rá. Ha egy nõ mondjuk vezetõ, a szakmájában kiemelkedik, lehet, hogy "férfiasnak" mondjuk, de ennek nincs negatív felhangja. Ha egy férfi a kezébe vesz egy tût és cérnát, hogy megvarrja egy szakadt akármijét, rögtön "ßuzi" lesz, mintha a nõies tulajdonságok egy férfiban cikik lennének. Pedig mindannyian emberek vagyunk, és nincsenek nõies meg férfias tulajdonságok, EMBERI tulajdonságok vannak. Nekem ezt jelenti a feminizmus.
A kérdező hozzászólása: Rémisztõ ez a , , nõ". Köszönöm szépen!
Egyértelmûen jobb az új világban. Semmire nem cserélném el a szabadságomat, és nem kerülök függõ helyzetbe "uram és parancsolóm"-tól. Ez mindennél többet ér.
Szerintem a legjobb az lenne, ha a nõ eldönthetné, hogy akar-e dolgozni, vagy otthon maradna a gyerekekkel. Mert vannak karrierista nõk, aki belebolondulnának abba, ha csak otthon ülnének, gyerek, háztartás(pl én). Viszont, sok nõnek meg nagyon nehéz munka mellett ellátni a háztartást és szívesebben ülnének otthon. A baj csak az, hogy manapság nem lehet egy fizetésbõl megélni, így muszáj mindenki dolgozzon, ha akar, ha nem(jó, persze vannak kivételek, ahol nagyon sokat keres a férj, de én átlag háztartásokról beszélek)
Akik azt hiszik, hogy régebben csak a férfiak dolgoztak a nõk meg otthon voltak a gyerekkel azok tévednek. Bizonyos szûk réteg ezt megengedhette ezt magának a nagy többség azonban ugyanazt a munkát végezte mint egy férfi csak a fizetésének a tizedét kapta meg. Sõt a gyerekeit is el kellett küldenie dolgozni, hogy ne haljanak éhen. Ha parasztasszony volt, akkor ugyanúgy a földeken dolgozott és otthon az állatokkal mint a férje, csak emellett szült 15 gyereket akiknek a fele érte meg a nagykorúságot és elvégezte a háztartási munkákat is. Szóval szerintem most jobb, hogy több fizetést kapunk és eldönthetjük akarunk-e szülni gyereket, illetve akarunk-e egyáltalán férjhez menni illetve azt is megválaszthatjuk kihez akarunk menni.
Én örülök, hogy van. Örülök, hogy van lehetõségem dönteni a saját életem felõl, és hogy tanulhatok, dolgozhatok majd olyan területen, ami régen férfiterületnek számított, merthogy a nõnek otthon a helye a konyhában meg a gyerekek mellett... meg írok-olvasok és meghallgattatik a véleményem (legalábbis esélyt kapok rá, hogy kifejezzem).
Az a baj, hogy ma sincs egyenlõség. Összekeveredett a hagyományos és modern szemlélet, ami a nõkre nézve hátrányos. Vagyis ma kötelessége egy nõnek dolgozni, ugyanakkor ugyan olyan szinten kell háztartásbeliként viselkednie, mintha egész nap otthon lenne. A gyereknevelés, házimunka, sok helyen ma is nõi munka, de ha 2 évig otthon van a gyerekkel, már ingyenélõ. Leginkább azok a cselédlelkû szupernõk a hibásak ebben, akik szerint az a normális, ha mindent õk csinálnak (munka + gyereknevelés + házimunka), a férfiak jelentõs része meg már a hagyományosan férfias otthoni munkákat sem hajlandóak/képesek elvégezni.
Szerintem bizonyos mértékig jó, mert elõtte azért nagyon el voltak nyomva a nõk. Tanulhatunk, dolgozhatunk, ez nagyon sokat jelent. Vannak jogaink, a törvény kiáll mellettünk, ha sérelem ér minket, pl. családon belüli erõszak esetén. Sok pozitív oldala van ennek. Az a baj, hogy nagyon túlzásba lett ez víve. El lett felejtve, hogy a nõ nem férfi, és a nõk azt várják már el maguktól, hogy férfiak legyenek. A divat is ezt sugallja. A babie baba is egy férfi atléta testalkata, amire nagy melleket aggattak. Az ideális nõ a férfi. Kiváló vezetõ, nagyszerû menedzser rövidre nyírt hajjal, nadrággal és blézerrel. Az ideális nõnek elsõ a karrier, és jó esetben 35-40 évesen azért szül egy gyereket, vagy nem. Az ideális nõ ma hangoztatja, hogy egyedül is kiválóan megáll a lábán, nem kell férfi a nyakába. Azt gondolom, ez a mentalitás megbetegít minket, nõket. Sajnálom a nõket, hogy túlzásba viszik a feminizmust. Az egyenjogúság nem egyformaságot jelent, ezt felejti el mindenki. A nõ teljesen más, mint a férfi, de joga ugyanúgy lehet munkához, tanuláshoz, szavazáshoz. De soha nem lesz férfi. Ami nem baj, sõt büszkék lehetnénk rá, hogy nõk vagyunk.
Örülök, hogy nem a régi korban kell élnem kiszolgáltatva a férjemnek meg az apámnak.
A feminizmus ugyan olyan, mint minden más. Ha ésszel csinálja az ember, akkor jó dolog, viszont a mai radikálisok szerintem kifejezetten félelmetesek tudnak lenni. Nõ létemre mondom, ezt a némbert jól fel kellene pofozni. http://www.youtube.com/watch?v=nvYyGTmcP80
A kérdező hozzászólása: Köszönöm4 Utolsó: Úristen...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszönöm!
az nem baj, h tanulhatnak, dolgozhatnak a nõk, csak egyes vérmes feministák már azt sem tudják miért tüntetnek, de fújják a hülyeséget. az õsi beidegzõdéseket nem lehet pár évszázad alatt megváltoztatni. régen a férfiak vadásztak, a nõk szedték a bogyót. ez valahol ma is így van, csak másképp: a férfinak magas pozíciója van, jól keres, a nõ pedig egy kisebb presztízsû állást vállal, h maradjon ideje és energiája a gyerekre. legalábbis számomra ez a normális. nem tudnék annyi pénzt keresni mint a párom, nem is várja el tõlem, de én sem vagyok karrierista.
A szavazati jogot is elvennétek a nõktõl?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
#27. Az nem a feminizmusnak 2köszönhetõ2, hanem a patriarchális berendezkedésû társadalomban. A feminizmus szerint teljesen rendben van, ha egy nõ varrni akar, de az is, ha hadseregben szolgálna. A feminizmus szerint rendben van, ha egy férfi a hadseregben szolgál, de az is, ha varrni akar. A saját társadalma veri a férfibe, hogy az férfihoz méltatlan, nõi dolog, automatikusan degradálva az alapvetõen nõiesnek vélt nemi szerepeket.

Ha több lánnyal is lefeküdt már, és volt olyan akivel 3 alkalommal is de nem jártak, akkor jó lehet vele a szex?

Mert ha egy lány többször is csak a szexelt vele, de nem jártak, akkor gondolom annyira csak nem lehet rossz. Nem?

Legjobb válasz: Kinek mi a jó. Lehet, ami más nõnek jó, az neked rossz. Feküdtem már le olyan pasival, akirõl azt mondták, hogy jó az ágyban, viszont nekem meg semmi extra nem volt a teljesítménye.

Kinek mi a jó. Lehet, ami más nõnek jó, az neked rossz. Feküdtem már le olyan pasival, akirõl azt mondták, hogy jó az ágyban, viszont nekem meg semmi extra nem volt a teljesítménye.
Ez sokmindentõl függ.. lehet hogy azért feküdt le háromszor is ugyanazzala lánnyal, mert vlaamiféle "kapcsolat" van közöttük..az is lehet hogy tetszik a fiõnak a lány és alánynak is a fiú csak többet nem tudtak kihozni az egészbõl. Egy emberrel akkor jó a szex, ha te is akarod és õ is akarja, és mind a ketten nagyon kívánjátok a másikat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!