Találatok a következő kifejezésre: Ha már jó volt (149 db)

Nem biztos, hogy gyûrûsor, lehet az szelephiba is! Vagy mindkettõ!
Bizony, megjön majd az ereje, ha a kompresszió visszatér a gyári értékre, ellenben nem biztos, hogy a gyûrûknél megy el a kompresszió
Füstöl a verda?
Nekem is egy nagy 0 kompresszióm volt. Nem volt szelephézag. Szelepeken kicseréltem a korongokat kisebbre és azóta visszatért a kompresszió az erõvel együtt ;)
Az is lehet, hogy a hengerfejed hibás.
Attól még fájhat a hasa. Sajnos van ilyen, és nem jövünk rá hogy mi okozta a babánál.
Ha már 1-2 hónapja ugyanazt eszi, akkor nem a tápszer okozza a gondot.


Csajok! Szexeltetek már biliárasztalon? és ha igen jó volt?

Legjobb válasz: Nem, de ez nyilván nem is az asztalon múlik!

Nem, de ez nyilván nem is az asztalon múlik!
nem, de ha azon akarsz a sima asztal is megteszi, ne béreljetek ki külön termet hozzá xD sima asztalon is nagyon jó
Nem. Azért vigyázz, nehogy véletlenül egy lefedetlen csocsóasztalt fogj ki :D
igen, jóvolt 21L
hát nem egy megszokott helyszín, még nem de kipróbálnám :D

Van itt olyan aki már élvezett boxerbe? :D ha igen jó volt vagy nem.

kort is kérek. köszi:)

Legjobb válasz: a kutyára gondolsz? xD nem, köszi :)

a kutyára gondolsz? xD nem, köszi :)
Maradok a németjuhásznál, annak lehet kapaszkodni a szõrébe
hát az én párom néha elég közel van hozzá hogy elélvezzen a boxerében ; ) 17/L
jézusom ez eszembe se jutott xD (üdv. az elsõ válaszoló, és egy macskatartó)
a pasim élvezett már:D ed csak most elöszõr..és elvileg utoljára..na höhh..meglátjuk:D
az elõzõ "de" akart lenni:D
kutya vagy gatya?? amugy gatyába már egy jó párszor, ja és a kor 16
A kérdező hozzászólása: igazából az alsónadrágra gondoltam-.- nem vagyok annyira perverz, hogy kutyába:O-.-

Miért kavar még mindig fel, ha csak róla álmodom, de utána egész nap csak ő jár a fejemben és az amit róla álmodtam, hogy jó volt vele lenni? Miért nem tud már "békén hagyni"? (Értelmes válaszokat kérek! Köszi! )

Van egy fiú, akivel soha nem jártam, de nagyon tetszettünk egymásnak mindig és szerettük is egymást, ? mondta is, de én neki soha és meg is sért?dött ezért. Mint mondtam, soha nem jártunk, én nem kezdeményeztem, mert nem akartam nyomulni, hülye felfogás, tudom, ? meg megint nem kezdeményezett, de akárhányszor látott, mindig szemezett velem. Ez kb. 3-4 éve történt. Azóta tudom hogy volt barátn?je, talán most is van, de amikor néha összefutunk az utcán, akkor én is igyekszek minél el?bb elhagyni azt a helyet, és ? is, s?t még rá se pillantunk a másikra. Szoktam vele álmodni néha, mint most is és azt álmodtam, hogy vágyik arra, hogy a közelemben lehessen és én is az övében és beszélgettünk álmomban, hülyéskedtünk, rövid ideig még egymás kezét is megfogtuk, jól éreztük magunkat együtt, örültünk, hogy együtt vagyunk. De nemtudom miért álmodok még mindig róla kb. havonta-kéthavonta egyszer, pedig már férjhez mentem nemrég és nagyon szeretem a férjem, hisz azért mentem hozzá és boldog is vagyok vele. Csak nem értem hogy ha nem gondolok rá akkor miért álmodok vele, miért nem hagy már békén? Reggel óta ? kavarog a fejemben és ez mindig így van, ha vele álmodok, 1-2 napig ? és az álmom jár a fejemben, és nem akarom, hogy ez örökké így legyen...

Legjobb válasz: Van egy hasonló sztorim: 16éves koromtól 3évig jártam egy lánnyal, aki biszex volt. Ebbõl semmi probléma nem volt, egy jó ideig. A családja már hagyományõrzés szinten csinálta ezt: akik diákkoruk óta együtt vannak, azok ált együtt is maradnak életük végére...mert mindenki így volt párban a családjánál :D...és ezt a szép mesét én is elhittem egy idõ után, h akár velünk is így lehetne :) Uccsó fél évben a bnõm biszexualitása annyira kitört, h lecserélt egy csajra...ez volt tavaly nyár elején...amikor dalszöveget írok, kb mindig beleviszem ezt az élményt, amikor egy filmet nézek nagyon könnyen elkedvtelenedek, undorodom a két lányos dolgoktól (igen...:) ), nem élvezem a leszbis vicceket a filmekbe, felkavar mindenféle emlék. Velem is elõfordul h vele álmodok, de aztán fel kell kelni... :( :) Elõfordulhat, hogy tényleg szereted/szeretted azt a valakit, és ezért motoszkál a fejedbe :) Csak könnyebben veszed a dolgot, mert nem volt kapcsolatotok.

Van egy hasonló sztorim: 16éves koromtól 3évig jártam egy lánnyal, aki biszex volt. Ebbõl semmi probléma nem volt, egy jó ideig. A családja már hagyományõrzés szinten csinálta ezt: akik diákkoruk óta együtt vannak, azok ált együtt is maradnak életük végére...mert mindenki így volt párban a családjánál :D...és ezt a szép mesét én is elhittem egy idõ után, h akár velünk is így lehetne :) Uccsó fél évben a bnõm biszexualitása annyira kitört, h lecserélt egy csajra...ez volt tavaly nyár elején...amikor dalszöveget írok, kb mindig beleviszem ezt az élményt, amikor egy filmet nézek nagyon könnyen elkedvtelenedek, undorodom a két lányos dolgoktól (igen...:) ), nem élvezem a leszbis vicceket a filmekbe, felkavar mindenféle emlék. Velem is elõfordul h vele álmodok, de aztán fel kell kelni... :( :) Elõfordulhat, hogy tényleg szereted/szeretted azt a valakit, és ezért motoszkál a fejedbe :) Csak könnyebben veszed a dolgot, mert nem volt kapcsolatotok.
Nekem is volt ilyen.Aztán nemsokára rá rájöttem, hogy szerelmes vagyok de õrülten az illetõbe.Elkezdtünk randizgati, csók megvolt.Aztán sajnos egy véletlen folytán rájöttem, hogy csak trófea lennék neki, így még idõbe léptem.Borzasztóan belerokkantam, sõõõtt...még mindig szenvedek miatta.Talán soha nem szerettem még ennyire senkit sem, még a volt férjemet sem.Úgy éreztem õ a nagy Õ-m.Azóta csak vegetálok és mindenkibe õt keresem szenvedek nem is kicsit.Ilyenkor azért kérdezném a fenti fõnököt, hogy MIÉRT??? Na mindegy, bocsi:) ) Csak kitört a vulkán.Persze a te eseted végzõdhet pozívan is:) Ha álmodsz vele akkor valamiért ott van fejedben:) ) Sok sikert:) )))))
De a te esetedben lehet az is, hogy egyszerûen piszkálja a fantáziádat, hogy "milyen lett volna ha....":) ) Az emberi agy nagyon érdekes dolog ám.:) )
Egyetértek a 09:41-es hozzászólóval. Szerintem is arról van szó, hogy tudat alatt érdekel, hogy "mi lett volna ha..." Egyszerû kíváncsiság. Esetleg próbálj meg beszélni azzal a fiúval, akkor majd könnyebben eligazodsz az érzéseiden. Nekem ez segített.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok beszélni vele, mert mint mondtam, már évek óta nem beszéltünk és tudja hogy házas vagyok, meg nem akarom, hogy azt gondolja, hogy nyomulok. Õ sem keres engem, én sem õt már jó pár éve, így most ez fura lenne. Csak nagyon idegesít ez a dolog, hogy ha vele álmodok egész nap arra az álomra gondolok.
Azért álmodsz róla mert még mindig nem zártad le azt a szakaszt az életedben és ez álmokban a tudat alattid figyelmeztet. Álmodni nem csak a minden napos dolgokról lehet hanem az elfojtott vágyakról és érzelmekrõl amik ilyenkor törnek leginkább a felszínre.
velem is ez szokott történni, hogy mindig vele álmodok, mi sem voltuk együtt csak összejártunk, de én szerelmes lettem õ meg közölte, hogy nem akar komolyabbat...összetörtem, olyan voltam hónapokig mint egy élõhalott, semmivel nem foglalkoztam.Azóta se tudtam még kiheverni, mindig õ lesz életem szerelme, és mindig õ jár az eszembe, nem tudok mit csinálni, de már megtanultam vele élni, mert tudom, hogy egész életemben végig fog kísérni, nem felejtem el soha! :(
velem is ez volt van hogy nagyon tetszettünk a másiknak de nemnyitottunk a másik fele és mostanába csak vele álmodok hogy randizunk meg csókolózunk csak azabaj hogy nem egy városba lakunk és én még tanulok ott ahol lakom õ meg 60-kb re lakik tõlem:'( amúgy soksikert:)

Voltál már egy nagyon gazdag pasival valamiylen kapcsolata ha igen miylen volt rosz élmény? Jo élmény?

Legjobb válasz: rossz volt :( szerettem és szeretett kedves volt tõle h mindent megakart nekem adni de nekem túlzás volt h szinte mindennap kaptam tõle valamit (jó most lehülyézhettek de téll így volt) mondtam neki h sztem ezt nem kéne meg minden és õ erre azt mondta h nagyon szeret és így mutatja ki mondom máshogy is kilehetne és 1* besokalt és azt mondta h nekem lehozhatná a csillagokat is az se érdekelne engem nagyon összevesztünk és szakítottunk :( rossz volt de ezt így már nem bírtam

rossz volt :( szerettem és szeretett kedves volt tõle h mindent megakart nekem adni de nekem túlzás volt h szinte mindennap kaptam tõle valamit (jó most lehülyézhettek de téll így volt) mondtam neki h sztem ezt nem kéne meg minden és õ erre azt mondta h nagyon szeret és így mutatja ki mondom máshogy is kilehetne és 1* besokalt és azt mondta h nekem lehozhatná a csillagokat is az se érdekelne engem nagyon összevesztünk és szakítottunk :( rossz volt de ezt így már nem bírtam
volt már kapcsolatom gazdag sráccal. úgy jöttünk össze, hogy fogalmam sem volt az anyagi helyzetérõl, mert eltitkolta elõlem. Késõbb bevallotta és azt mondta, azért titkolózott, mert nem akarta, hogy a döntéseimben befolyásoljon az, hogy õ gazdag, én meg hát szerényebb körülmények között élek. Azt mondta, a legtöbb lány hozzáállása megváltozik, hogyha ismerik a helyzetét, vannak, akik ki akarják használni, másokat meg zavarja, mert szégyenkeznek mellette. Sajnos nem tartott sokáig a kapcsolatunk, mert rájöttünk, hogy barátként jobban elvagyunk, de nagyon jól kijöttünk egymással.
igen és rossz élmény :S egy ismerõsöm, akivel életem elsõ és eddig egyetlen egyéjszakás kalandját éltem át...bmw cabrioja van a saját pénzébõl, pedig csak 24éves, márkás cuccai, sok pénze...egyszer buliban nagyon durván leitatott és utána lefektetett:S egy szállodába mentünk, mindent õ fizetett, de mégis rossz élmény, mert amúgy emberileg utálom, fõleg, hogy kihasználta az alkalmat, hogy nagyon berúgtam (mert máskor nem szoktam inni, és akkor este az túl sok volt), utána elterjesztette az ismerõsöknek, azelõtt se kedveltem igazán, de utána végleg egy 0nak tartom. de ha szegény lenne, ugyanez lenne rá érvényes.
A kérdést nem teljesen értem xD De gazdag pasim van jelenleg....nekem nem jó...mármint csak az hogy sok pénzük van mert mindene megvan ezért nem tudom meglepni semmivel T_T közben õ mindent megakar nekem venni, mindent õ akar fizetni...én nem vagyok ehez hozzászokva :S és néha megsértõdik h. nem engedem h. õ fizessen... De szeretem teljes szívembõl :D
igen voltam, iszonyat jó volt;)
A kérdező hozzászólása: ésmiért és volt benne rosz? indokot is :D

Volt már olyan hogy jó volt a szex mégis csak egyéjszakás kapcsolatot akartál és ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetővel újabb és újabb partnereket kerestél? Ha igen akkor miért, mi értelme van ennek?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sõt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen. Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.

Én lány vagyok, de válaszolok. Volt. A szex isteni volt, sõt. De számomra az egyéjszakás kaland, az egyéjszakás kaland. Sajnos jártam már rosszul, ha valakivel összejársz szexelni, hátha még a szex jó is, az egyik fél könnyen szerelembe esik, és az onnantól mindkét félnek kellemetlen. Ezért az egyéjszakás kaland maradjon az, ami. Egyéjszakás.
Hosszútávon semmi. rövidtávon boldogít a tudat , hogy nõvel vagy.
A kérdező hozzászólása: De ha jó a szex vele akkor miért nem találkozol vele többet?
Engem ne sorolj közéjük. :) 20 vagyok, 3 éve van barátnõm s mivel õ nem érzi készen rá magát, így hát és is szûz vagyok. De válaszolva a kérdésedre: Azért van, mert a mai fiatalok nem érzik azt, hogy hosszú kapcsolatra vágynának, az internet, piálás a haverokkal, buli, nõzés, csomó semmittevés...s jól érzik magukat így. A komoly kapcsiban meg egy csomó idõt kell tölt a pároddal, nem mehetsz piálni haverokkal, a djbe nem fogdoshatod a nõket stb.... De egyszer eljön az idõ amikor minden pasi szerelmes lesz, s akkor úgyis megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy az egy éjszakás volt jó, de utána ahelyett hogy újra találkoztál volna az illetõvel mert jó volt, te másikat akartál.
mert hódítási kényszer van, meg vándorlás! aki nem találja a helyét, továbblép, újra és újra.. persze ettõl nem lesz sokkal jobb, de azért mégis eltereli az embert.
Igen van ilyen. Ez olyan dolog, hogy szeretjük egymást és holtomiglan, meg holtodiglan együtt leszünk. Azután telik múlik az idõ, és az egyikünk meggondolja magát, és nem lesz olyan fontos az ígéret. És jól átveri a másikat, becsapja és hazudik neki. Mivel az élet ilyen, az ember még önmagában sem bízhat meg, nem még egy másik emberben. Sajnos. Ha viszont az ember nyugodt akar lenni a saját lelkiismeretétõl, akkor azért igyekszik becsületesnek maradni. A lelkiismerettel is az a baj, hogy mindig a legrosszabbkor jön szembe.
A kérdező hozzászólása: "mindkét félnek kellemetlen. " de miért kellemetlen?

Ha több lánnyal is lefeküdt már, és volt olyan akivel 3 alkalommal is de nem jártak, akkor jó lehet vele a szex?

Mert ha egy lány többször is csak a szexelt vele, de nem jártak, akkor gondolom annyira csak nem lehet rossz. Nem?

Legjobb válasz: Kinek mi a jó. Lehet, ami más nõnek jó, az neked rossz. Feküdtem már le olyan pasival, akirõl azt mondták, hogy jó az ágyban, viszont nekem meg semmi extra nem volt a teljesítménye.

Kinek mi a jó. Lehet, ami más nõnek jó, az neked rossz. Feküdtem már le olyan pasival, akirõl azt mondták, hogy jó az ágyban, viszont nekem meg semmi extra nem volt a teljesítménye.
Ez sokmindentõl függ.. lehet hogy azért feküdt le háromszor is ugyanazzala lánnyal, mert vlaamiféle "kapcsolat" van közöttük..az is lehet hogy tetszik a fiõnak a lány és alánynak is a fiú csak többet nem tudtak kihozni az egészbõl. Egy emberrel akkor jó a szex, ha te is akarod és õ is akarja, és mind a ketten nagyon kívánjátok a másikat

Próbáltátok már így? Volt így orgazmusotok és ha igen mennyire volt jó? Értelmes válaszokat!

Próbálta már valaki úgy (lány), hogy akinek egyébként nincs orgazmusa szex közben, az akkor el?játékként a csiklóját izgatja, vagy a párja és amikor már érzi, hogy nagyon ott van, akkor engedi a pasinak betenni és az lenne a kérdésem, hogy volt már így orgazmusotok így miután ennyire majdnem a csúcson voltatok és ezután szexeltetek és nem izgatta/d tovább a csiklódat?

Legjobb válasz: Nem volt még ilyenem. Én közben a csiklóm izgatom, és nem parázok azon hogy nem tudok szex közben elmenni, mert tudok. Sehol nincs megírva hogy így ez nem érvényes. Ha én abbahagyom a csiklózgatást akkor nem szállok el. De állítólag lehet ezt tanulni. Én is kergettem ezt az érzést meg technikát de azrán rájöttem inkább frusztrál ha nem úgy csinálom ahogy nekem jó hanem ahogy valahol olvastam. Akinek van hüvelyi orgazmusa az örüljön hogy így adatott. Én meg örülök hogy élvezem a szexet úgy ahogy nekem jó.

Nem volt még ilyenem. Én közben a csiklóm izgatom, és nem parázok azon hogy nem tudok szex közben elmenni, mert tudok. Sehol nincs megírva hogy így ez nem érvényes. Ha én abbahagyom a csiklózgatást akkor nem szállok el. De állítólag lehet ezt tanulni. Én is kergettem ezt az érzést meg technikát de azrán rájöttem inkább frusztrál ha nem úgy csinálom ahogy nekem jó hanem ahogy valahol olvastam. Akinek van hüvelyi orgazmusa az örüljön hogy így adatott. Én meg örülök hogy élvezem a szexet úgy ahogy nekem jó.
NA ERRE KIVÁNCSI VOK.irjatok csajok!!!
Abban a pillanatban, hogy leveszed a kezedet a csiklójáról, már nem fog elélvezni!
én olyankor már annyitól elélvezek, ha csak egyet lök rajta....de lehet, hogy ez nem sokat számít, mert én egyébként is el szoktam....miért nem próbálod ki? és akkor majd kiderül
Azt hiszem ez mindenkinél másképp van! Nálam nem jönne be!
és mi lene, ha közben izgatna? ha érzem hogy hamarabb elmennék, izgatnám.. vagy ujjazd magadat szex közben.. a pasidnak még tetszeni is fog :)
A csaj hanyadt fekszik, bebújsz az egyik térde alatt, te az oldaladon fekszel és behatolsz. Közben a "felsõ" (megnedvesitett) kezeddel játszol a csiklójával. Jobban mondva puhatold ki miként szereti az izgatást, mondjuk ha a két ujjad közé veszed a "bigyóját" akkor nagy baj nem lehet. Ezután már úgy mozogsz olyan sebességgel és akkora távolságon amennyin akarsz (és megadatottt). Közben lehet erõsíteni a kezeddel, de ne legyél durva... Érezni fogod ahogy egyre kevésbé bírja, idõnként összeszûkül, aztán paff... Csak addig bírd ki te is :) Nem baj ha a másik kezeddel benyúlsz a popsija alá, igaz nem árt ha nem mázsás a baba. Ha vevõ rá akkor a másik ujjaddal a popsinyílást is simogathatod, aztán ha ügyes voltál nézheted ahogy kamillázik maga elé bárgyú vigyorral...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!