Találatok a következő kifejezésre: Ha már jó (1204 db)

Nem biztos, hogy gyûrûsor, lehet az szelephiba is! Vagy mindkettõ!
Bizony, megjön majd az ereje, ha a kompresszió visszatér a gyári értékre, ellenben nem biztos, hogy a gyûrûknél megy el a kompresszió
Füstöl a verda?
Nekem is egy nagy 0 kompresszióm volt. Nem volt szelephézag. Szelepeken kicseréltem a korongokat kisebbre és azóta visszatért a kompresszió az erõvel együtt ;)
Az is lehet, hogy a hengerfejed hibás.

Miért mondják, hogy nehezebb lefogyni, ha már jó pár éve rajtunk vannak a zsírpárnák? A mozgás + diéta hatására ugyanúgy lemegy a felesleg akkor is, ha csak 1 éve hízott meg valaki, meg akkor is, ha már 20 éve. Vagy nem így van?

Legjobb válasz: Mert a zsírsejtek száma egy idõ után nem nõ, csak a mennyisége. Aki fiatalon is kövér volt, nehezebben adja le húsz évvel késõbb, mert élbõl több zsírsejtje van, mint annak, akinek egy év anyagát kell ledolgoznia.

Mert a zsírsejtek száma egy idõ után nem nõ, csak a mennyisége. Aki fiatalon is kövér volt, nehezebben adja le húsz évvel késõbb, mert élbõl több zsírsejtje van, mint annak, akinek egy év anyagát kell ledolgoznia.
azért, mert ha már 20 éve vagy egy hájas disznó, akkor valszeg egy lusta dög vagy, aki sohaabüdöséletbe nem fog sportolni...
A kérdező hozzászólása: Ja, értem. :) Reméltem, hogy nem arról van szó, hogy annyi év után már nem úgy reagál a szervezet az edzésre, mint kéne.

Ha már jóban vagyok egy fiúval (sokat beszélgetünk) akkor utána hogyan tovább?

Mostanában ? szólít meg engem, ? kezdi a beszélgetést, poénkodik. Én is ezt szoktam vele, mosolygok rá és ? is rám. Csak sajnos annyira zavarban vagyok miatta...

Legjobb válasz: Mond neki, hogy jól érzed magad vele ls örülnél, ha több is lenne köztetek nem csak barátság; folytasd amit eddig: mosolyogsz rá stb. Tudom te vagy a lány, de megkérdezheted attól, hogy nincs e kedve sétálni veled egyett, beülni a cukrászdába stb. Ha van pl. kutyája valamelyikõtöknek, akkor sétáltassátok együtt. Aztán ebbõl már csak látja, érzi és õ is mer majd tovább lépni.

Mond neki, hogy jól érzed magad vele ls örülnél, ha több is lenne köztetek nem csak barátság; folytasd amit eddig: mosolyogsz rá stb. Tudom te vagy a lány, de megkérdezheted attól, hogy nincs e kedve sétálni veled egyett, beülni a cukrászdába stb. Ha van pl. kutyája valamelyikõtöknek, akkor sétáltassátok együtt. Aztán ebbõl már csak látja, érzi és õ is mer majd tovább lépni.
Szerintem mindenképpen legyél vele õszinte és mond el neki hogy jól érzed magad vele és hogy szeretnéd ha több is lenne, de azért azt egy faszinak se engedd meg, amit sok csaj csinál hogy egybõl a karjaiba veted magad és hagyod hogy bunkózzon meg kihasználjon és aztán lefektessen és otthagyjon a pi...ba...

Mi van olyankor ha már jó ideje nincs senki aki "feltöltsön"? M

Mi lesz ennek az eredménye? Egyre régebb óta vagyok egyedül és csak szimpla komorságot érzek már. Van munkám, jó munkám. Mindenem megvan látszólag, pénz, kocsi, ház de mégis úgy érzem semmim sincs. Nem tudom ez hova vezet. Mit kellene csinálnom? Fogy az energiám, minden nehezebb. Rég ölelt már meg valaki. Hogy pótoljam ezt? A lehetetlen dolgokat könnyebb elérni mint azt ami szerintem másoknak könnyen megy. Nem tudom érezte-e már valaki ezt. Mintha már nem lenne értéke annak amit csinálsz.

Legjobb válasz: Társra van szükséged,de ezt te is tudod. Hosszútávon nem jó egyedül,az ember társas lény.

Társra van szükséged, de ezt te is tudod. Hosszútávon nem jó egyedül, az ember társas lény.
A kérdező hozzászólása: Még egy érdekes dolgot leírnék. Nem értem igazából. Néha amikor elmerengek, azt veszem észre h könnyezek. Pedig semmi nem jár az eszembe. A tudatalattim dolgozik? Már megfordult a fejemben h dilidokihoz fordulok.
A kérdező hozzászólása: Nincs szabadidõm. Sokat vagyok külföldön a munkám miatt. Ingázok.. 20:15-ös komment elgondolkodtad, magamra ismerek. Mondanám még pár szót?
Ugyan így voltam ennyi idõsen.Most házas vagyok, meg 12 évvel idõsebb, de hidd el semmirõl sem fogsz lemaradni!!!
Olyan fura látni hogy mennyire õszintén leírtad a veled történteket, miután végigolvastam rögtön belém hasított a felismerés(típus tan miatt) hogy te milyen ember lehetsz, te vagy az a fajta aki a látszólagos/külsõdleges értékek világában válik sikerorientáltá, mindeközben érzelmeire nincs szüksége hisz azok nélkül is sikeres, ezért mikor félrevonul és magába néz nem lát és nem érez semmit!Magadra ismersz kérdezõ?
Mennyi szabadidõd van és mivel töltöd?
meg akarsz ölelni valakit? menj el bárba, akárhova, ahol vannak korodbeliek, aztán nem nagy szám ölelkezni azzal, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak. És ilyen helyeken viszonylag hamar megtalálod az ilyen embereket.
A kérdező hozzászólása: 23 F Tényleg elkoptak a barátok mióta dolgozok.. furcsa érzés Nem is tudom hol kellene elkezdeni a visszautat. Megpróbálok újra eljárni valahova. Köszönöm az ötleteket.
Keress társat: járj el barátokkal, ismerkedj. Lehet, hogy az elsõ két-három-öt-sok nem lesz komoly, igazi társ, csak egy kaland, tévedés, vagy csak néhány boldog hét. De nyitottnak kell lenni, ez a lényeg. 24/N
Miért nem keresel magad mellé valakit, megértelek én is ilyen vagyok és nagyon nehezen tudok változtatni rajta de legalább megprobálom. Én is majdnem minden idõmet egyedül töltöm, hosszutávon ettõl az ember bezárkozik és érzéketlenebb lesz.Szerintem ideje lenne uj ismerösöket barátokat beszervezni esetleg egy párt és idõvel el kezdesz megnyilni. Az élet nem csak pénz kocsi munka .. az ember is egy társaslény akár akarja akár nem
Nõ?Férfi?Életkor?
Én meg néha merengek és mosolygok. Kell melléd valaki. Ha nincs szabadidõd, hogy akarsz ismerkedni? Mi lenne, ha a merengéssel töltött idõt arra fordítanád, hogy társaságba menj és megismerj valakit? Sokat utazol, utazás közben is lehet ismerkedni.Könnyû ezt mondani, mert én ugyanezt csinálom, annyival vagyok rosszabb, hogy én még esélyt sem adok magamnak vagy másoknak, mert egy valakire várok....de tenni érte azt már nem merek..... :) Látod, vigasztaljon, hogy másnak is szar:) Tegyél érte, tegyél érte, nem tudom hogy, de tegyél érte.

Miért van az, hogy sok gyermekről akkor se mond le a szülője, ha már jó ideje állami gondozásban van?

Miért nem engedi, hogy örökbe adják, és így teljes családja lehessen a gyerk?cnek? Inkább elnézi, hogy ott n? fel az intézetben, és néhány havonta meglátogatja, hogy meg ne szakadjon a szül?i felügyeleti jog?

Legjobb válasz: Mert önzõek!... :-[[ Ha a gyerek érdekeit néznék, akkor minél gyorsabban lemondanának a szülõi jogaikról, hogy minél gyorsabban családba kerülhessen a gyerekük, nem pedig évekig hányódjon intézetrõl intézetre vagy egyik nevelõszülõtõl a másikig... Sok szülõ a végsõkig reménykedik, hátha valami csoda folytán javulnak a körülményei (lakása lesz, munkahelye lesz, sok pénze lesz, stb.), de ez nem következik be, az évek viszont telnek...

Mert önzõek!... :-[[ Ha a gyerek érdekeit néznék, akkor minél gyorsabban lemondanának a szülõi jogaikról, hogy minél gyorsabban családba kerülhessen a gyerekük, nem pedig évekig hányódjon intézetrõl intézetre vagy egyik nevelõszülõtõl a másikig... Sok szülõ a végsõkig reménykedik, hátha valami csoda folytán javulnak a körülményei (lakása lesz, munkahelye lesz, sok pénze lesz, stb.), de ez nem következik be, az évek viszont telnek...
Nálunk is volt pár ilyen baba... Nem adható örökbe a gyerek ha nem mond le róla a szülõ vagy ha érdeklõdik utána. Ha fél éven túl nem érdeklõdik akkor örökbe adható. Érdeklõdésnek számít ha küld neki egy levelet. És közbe jön hozzád a 4-5 éves gyerek, átkarolja a lábadat és azt mondja? Ugye hazaviszel? A szívem szakad meg... Egy gyerekápoló tanuló
Õszintén? Minden intézetis gyermeknek van egy gyámi számlája, amin gyûlik a havi csp, árvaellátás, kinek mi. Na most, ha a szülõ nem mond le a gyermekrõl, nagykorúságakor otthonába fogadja, a vaskos számlájával együtt. Tisztelet a kivételnek (annak, aki valóban bízik még élethelyzete javulásában), de a nagy átlagnál ez megy. Egy gyo-ban dolgozó.
"Bárki kerülhet nehéz helyzetbe, de százszor meggondolja, hogy lemondjon gyermekérõl. Kevesen vannak, akik kimondják a végsõ szót és megszületik a lemondó nyilatkozat." Felháborítónak találom, hogy egy képeslap, vagy levél kapcsolattartásnak számít! Miért!? Önzõség és a törvényi szabályozás hátránya. Miért nem képesek akkor a személyes kapcsolattartásra. Drága elutazni havonta egyszer meglátogatni a gyereket? Amiket meg itt írtatok, nagyon szomorú esetek. Sajnálom!
Igaza van az utolsónak. Én 5éves koromtól 20éves koromig intézetben illetve gyermekotthonban nõttem fel. Anyám(ha lehet annak nevezni) midig írt vagy hívott, de nem jött el. Kb 17éves koromban fel akart keresni, mert közeledett amit annyira várt. Kerek perec megmondtam neki, hogy nem akarom látni, ha eddig nem érdekeltem ezután se keressen. Mikor rájött, hogy megvetem és tényleg nem ér el nálam semmit, nem jött és azóta sem keres. Most 24vagyok saját családdal és két gyönyörû ikerlánykával. Nincs az a pénz amiért odaadnám õket bárkinek is. Véleményem szerint azok a gyerekek akik a szülõ felelõtlensége miatt került be vagy csak ilyen kedvük volt, döntés elé kellene õket állítani. Vagy õk nevelik vagy hagyják, hogy normális élete legyen és nem hagyják szenvedni és sok esetben elkallódni a gyereket. Azt pedig megtiltanám, hogy a szülõ csak azért intézetbe dugja a gyerekét, mert õ nem bír vele. Az ilyen számomra nem anya és emberileg egy nulla. Sok olyannal találkoztam akiket beadtak 7-8-9évesen mert rosszak voltak, anyuka nem bírt velük vagy anyagilag nem tudta vállalni, de a többi testvérét otthon "nevelte". Szánalmas az ilyen.
Kedves Kérdezõ! No, én a tizenéves c.igány gyereket nagyon nem ajánlanám, sõt az akármilyen tizenévest sem, mert azért nekünk már a 4-5 évesekkel is sok gondunk volt, mire "megszelidítettük" õket... Sajnos, ezek a gyerek több évet eltöltenek Intézetben, elképesztõ, mennyire nincsenek hozzászokva sem ahhoz, hogy SAJÁT játékjuk legyen, sem ahhoz, hogy lakásban élnek, ahol konyha, fürdõszoba van... (Mesélhetnék.) A 0-1 éves tényleg a legkritikusabb, mert mindenki (érthetõ okokból) kisbabát szeretne... Viszont ha testvéreket (vagy két gyereket) is beírtatok, akkor elõnyben vagytok a többiekhez képest, nem mindenki szeretne több gyereket egyszerre!... Abban nem vagyok tájékozott, hogy most ebben az új rendszerben hogyan intézik az ügyeket, de úgy olvastam, hogy több megyében is beadható Kérelem, mert megyénként tartják nyilván az örökbefogadható gyerekeket!!! Én a helyetekben felkerekednék és bemennék a bp-i Alföldi utcába és személyesen megérdeklõdném a lehetõségeket! (Úgy tudom, õk a megyei Intézetek felett állnak.) Az Alapítványoknál az a baj, hogy õk a nyílt örökbefogadást ösztönzik, ami (szerintem) elég gázos... Én azért nem szeretném, ha a szülõanya egyszercsak megjelenne és zaklatni kezdené a gyerekeket vagy minket! Mondjuk, az, hogy az Intézetben sok gyereket láttok, az nem biztos, hogy mindegyik örökbefogadható, sajnos a legtöbb gyerek bíróságilag nem örökbeadható... Az is probléma, hogy az Intézetek sem abban érdekeltek, hogy a gyerekek örökbefogadhatóak legyenek, mert akkor nekik megszûnik a munkahelyük. :-[ Mondjuk azt nem értem, hogy miért CSAK 0-1 éves kor közötti jöhet szóba, ha ti bevállalnátok 1-3 évest is?!... A Kérvényt nem lehet módosítani?!...
A kérdező hozzászólása: Az anyagi körülményeink kedvezõek, úgyhogy ez nem lehetne akadálya a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Utolsó válaszoló! Köszönöm, hogy írtál. Mi nem Budapesten lakunk, hanem Debrecenben. A határozat kézhez vétele után több alkalommal érdeklõdtünk, bementünk, hogy hogy is állunk azon a bizonyos "várakozási" listán. Az az igazság, hogy nem kaptunk korrekt választ, pedig úgymond egy kis hátszelünk is van/volt. Ráadásul hangsúlyozták, hogy csakis a határozatban foglalt paramétereknek megfelelõ gyereket fogadhatunk örökbe. Mi 0-1 éves kor közötti mindegy milyen nemû gyermeket szeretnénk, és mi is fehér bõrût. Azt mondták, ez a legnehezebb. Ha egy tizenéves cigánygyereket szeretnénk (szó szerint!!!!!!), már régen hazahozhattuk volna! Örülök, hogy nektek másképp alakult. Nem tudom, és nem értem, mire ez a nagy bürokrácia, mikor a sok kisgyerek ott van az intézetben....:(((( Alapítványhoz igaz, nem adtuk be, de lehet, hogy az lesz a vége.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek Veled, és annyira örülök, hogy jól alakult az életed!!!! Talán még jobban meg is becsülöd a családot, mert tudod, milyen az, ha nincs..... Sok fiatal, aki szintén kikerül állami gondozásból, sajnos elhiszi, hogy "kell" az anyjának-apjának, szépen elveszik tõle a pénzét, és utána mehet, amerre akar. Még szerencse, hogy Neked volt eszed, és elküldted anyukádat oda, ahova való. Nekem sem volt, bár én nem intézetben nõttem fel. Megszakad a szívem azokért a gyerekekért, akik ott vannak bent!! A kezemben van a határozat, hogy "alkalmasak" vagyunk örökbefogadó szülõnek, és lassan három év telik el eseménytelenül!!! Pedig akár kettõ vagy három gyermeket is tudnánk nevelni SZERETETTEL!!! Még a családi pótlékról is lemondanék, dugja fel az állam, nekem nem a pénz kell. Hol van az igazság??
A kérdező hozzászólása: Ez komoly??? Ez magyarázza, hogy az állam miért nem engedi ki a kezébõl ezeket a szerencsétlen gyerekeket??? Komolyan, hányingerem lett......!!! Mi már harmadik éve várjuk az örökbefogadott babát, és nagyon fáj, hogy amig más "potyogtatja" a gyerekeket, addig, aki szeretetben nevelné, nem teheti meg...... ocsmány!
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓ... :(((((( hát igen, errõl beszélek.... Miért nem változtatják meg a törvényt? Miért kell szülõnek tekinteni az ilyen embereket......? Szerintem is önzõek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az ötletet, el fogunk menni az Alföldi utcába! Én határozottan emlékszem, hogy amikor annak idején ki kellett tölteni a papírokat, testvéreket jelöltünk meg, mert nagyon szívesen fogadnánk örökbe 2, de akár 3 gyereket is. A tizenéves korosztályról ugyanaz a véleményem, mint Neked, és arról is, hogy a nyílt örökbefogadás egy örök félelemmel jár együtt: mikor jelenik meg a szülõanya, és követeli a gyereket... ezért is nem adtuk be, csak titkosra. Nagyon jól összefoglaltál MINDENT, ami a mi fejünkben is kavarog dilemmaként! Az ötletet mégegyszer nagyon szépen köszönöm, rendes vagy, hogy próbálsz segíteni, és jó tanácsokat adsz. Megfogadjuk! Minden jót!

Akinek PCO-ja van, annak milyen gyakran lehet peteérése? És hogy veszi észre, ha már jó ideje nem jött meg neki?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Én is PCOs vagyok és nagyon ritkán van peteérésem,vagyis van peteérés,csak nem érettek,de attól még megjön rendesen.Ha nem jön meg a menzid,abból veszed észre,hogy nincs vérzésed.

Szia! Én is PCOs vagyok és nagyon ritkán van peteérésem, vagyis van peteérés, csak nem érettek, de attól még megjön rendesen.Ha nem jön meg a menzid, abból veszed észre, hogy nincs vérzésed.
A kérdező hozzászólása: Húúúú .... Biztos én fogalmaztam rosszul ... nem a menszit hogy veszem észre, hanem azt, ha véletlen van egy rendes peteérésem ... Köszönöm!
Minden nap csinálj ovutesztet! Neten lehet kapni olcsón, lehet, hogy havi 2-3000 ft-od rámegy, de biztosan fogod tudni így! Vaterát, teszveszt ajánlom.

Aki otthon edz, az hogy oldja meg a guggolást ha már jó nagy a súly?

az elején még fel lehet venni meg le is súlylökő módszerrel, de ha már nagyobb asúly nem tudom hogyan oldjam meg a fel-le vételt.

Legjobb válasz: Csinálj állványt neki ! + valakit mögéd állítasz !

Csinálj állványt neki ! + valakit mögéd állítasz !
A kérdező hozzászólása: egyedül edzek otthon.nem tud mindig ott lenni vki :D hogyan csináljak vagyis mibõl ?
Ha nem akarsz sérülést akkor muszáj lesz vlkinek szólni... Hány éves vagy ? Pl. Vasból. Youtube-on nézz utána !
A kérdező hozzászólása: 21:) nemrég kezdtem újra testépítéssel foglalkozni
Lány / fiú ? Város ?
A kérdező hozzászólása: fiú:D város miért fontos ? :D
Menny el edzõterembe

Mit tehetek ha már jó rég óta nem akarnak velem beszélgetni az emberek?

Tudtommal a beszélgetés egy alap dolog az emberek életében, iskolában, buszon, utcán pl. elég sokan beszélgetnek. És szerintem ez nem is men?ség kérdése, mert attól még lehet valakivel beszélgetni hogy nem vicces, az élet meg gyakran ad témát, mindenkivel lehet közös témát találni úgy gondolom. De velem valahogy mégse akarnak soha beszélgetni. Nem gondolnám hogy közös téma hiánya lenne ok, van közös téma, iskolába járok, iskola, hétköznapi dolgok minimum. Vicces nem vagyok, de szoktam én hallani komoly beszélgetéseket, komolyan is el tudnak beszélgetni ha kell. Akkor mégis mi oka lehet, hogy velem nem akarnak beszélgetni, úgy állnak hozzám, hogy inkább kerülik a velem való társalgást? Unottan válaszolgatnak maximum ennyi, hozzám akkor szólnak ha kérni akarnak valamit. És jó rég óta ez van, idén mentem új iskolába, itt f?leg, de már a régebbiben is ilyesmi volt.

Legjobb válasz: Lehet túl csendesnek tûnsz.az vagy?nekem volt ilyen o.társam,nem mertünk belemászni az intim szférájába,úgy elvolt magában

Lehet túl csendesnek tûnsz.az vagy?nekem volt ilyen o.társam, nem mertünk belemászni az intim szférájába, úgy elvolt magában
Detto, kimeril annyiban a kommunikacio hogy vagy, kosz jol .es te? En is. Csak en mar nem jarok suliba.:/
Attól még fájhat a hasa. Sajnos van ilyen, és nem jövünk rá hogy mi okozta a babánál.
Ha már 1-2 hónapja ugyanazt eszi, akkor nem a tápszer okozza a gondot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!