Találatok a következő kifejezésre: Ha már is, miért nem indul (3 db)

Ha már crackeltem is, miért nem indul a játék?

Legjobb válasz: A feltört játékokhoz általában a cracker mellékel egy .nfo fájlt.Ebben van a crackelés menete,ha ezt követed akkor mûködnie kell.

A feltört játékokhoz általában a cracker mellékel egy .nfo fájlt.Ebben van a crackelés menete, ha ezt követed akkor mûködnie kell.
De már jártam úgy is, h nem volt jó a crack...keress másik crack fájlt hozzá.Ha meg másnak mûködött, akkro te rontottál el valamit.
ha crackel nem megy, próbáld lsd-vel. hidd el, még játék se kell hozzá :) amúgy lehet hogy rossza crack, vagy a verziód nem jó, esetleg az oprendszered nem kompatibilis hozzá, vagy nincs megfelelõ gépigényed, esetleg sérült az állomány amit feltelepítettél, vagy egy hardwered által nem támogatott shadert-kér(videokártya), esetleg a rendszered kéne újra telepíteni, vagy vírusod van, rengeteg hibája lehet. Ésszerább ha leírod ide kommentbe hogy pontosan hol a hiba, és mi történik indítás helyett.
nekem ugyenz a problémám, de nemir ki semmi hibaüzenetet, egyszerüen csak nemidnul el. mintha megse nyomtam volna az inditásgombot :S

Miért nem indul már meg a szülés? Szombat óta (4 napja) távozgat a nyákdugóm, napközben fájdogálok is, ha este elalszok elmulnak a görcsök meg a derékfájás.

Nyitva is vagyok (2111-M) a feje is beilleszkedett, akkor miért nem akar megindulni, holnapra vagyok kiírva!REmélem nincs semmi gond vele.

Legjobb válasz: Nekem is 4 napig folyamatosan részletekben távozott a nyákdugó. Valakinek tovább is tart, valakinek hamarabb. A lényeg, hogy ne izgulj, hamarosan láthatod a babádat :)

Nekem is 4 napig folyamatosan részletekben távozott a nyákdugó. Valakinek tovább is tart, valakinek hamarabb. A lényeg, hogy ne izgulj, hamarosan láthatod a babádat :)
Szülésznõm nekem azt mondta, hogy átlagosan 1 hét múlva szokott beindulni a szülés a nyákdugó távozása után. Sokszor nem is az egész jön ki egyszerre, nekem pl. 1, 5 héttel a szülés elõtt kezdett jövögetni, és még szülés közben jött ki a vége. Még valami, a statisztikák sterint elsõ baba ha nem indítják, akkor átlagosan 40 hét + 4 napra születik. Hajráááááá :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat! Nekem már a második babám lesz, de az elsõvel nem is hallottam ilyenrõl, valószinû közvetlen szülés elõtt mehetett el mert én nem találkoztam vele.Remélem tényleg közel járok, mert nem akarok a kórházba befeküdni.
Ez letöltött játékoknál van, nem?
nem másolni kell az indítófájlt, hanem csinálni hozzá egy parancsikont jobbgomb a fájlon, küldés parancsikonként az asztalra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!