Találatok a következő kifejezésre: Ha már is, miért (363 db)

Burzsuj-e vagy?
A kérdező hozzászólása: rejehw - Tahó-e vagy? *** Ma már akár mobilon és tableten is kényelmesen lehet netezni, akár wifin, akár egy mobilinternet csomaggal. ( már havi 590 Ft-ol, ehhez nem kell burzsujnak lenni! ) Sokkal gyorsabb és kevesebb adatforgalmat igényel a mobil verzió, ezért lenne rá szükség.
De a tablet és a mobil megvételéhez igen.
A kérdező hozzászólása: rejehw Igen, van egy újkorában 37ezer forintos telefonom, és havi 990Ft-ért mobilnetem, ezért már burzsuj vagyok??! Megdolgozom érte. Neked is van számítógéped, és mellé nagy adag irigységed! Sajnállak!!!
Jééézusom, ezért burzsuj valaki, mert mobilon netezik??? Ember, kapjál már a fejedhez.
Érdekes módon én gond nélkül tudom böngészni az oldalt az okostelefonomon(most is onnan írok)

Miért csak akkor tudnak harcolni a pasik ha már eljött a vég! Én eldöntöttem elhagyom a párom, már a munkahelyen is felmondtam 300 km-re költözöm! Azota sms-eket küld, virágot vesz! De előtte meg mindennapos volt a vita! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az nagyon helyes, hogy a sarkadra álltál. Valószínûleg azért csinálja ezt, mert nem hitte el, hogy el tud veszteni téged, és, hogy valahogy visszahódítson. Ez mondjuk szerintem neked is világos volt. Az a tapasztalatom, hogy ami egyszer elromlott, az sajnos sokadjára is el fog, csak idõ kérdése. Ez baromi fájdalmas. Én hatszor játszottam el ezt, hogy bíztam abban, hogy jobb lesz. Most pedig én is szenvedek nélküle, de tudom, hogy jobb lesz, és van még olyan ember, aki boldoggá tud tenni, anélkül, hogy a kapcsolatunk éppen az õ kedvétõl függjön. Neked is rossz lesz, biztos, és lehet, hogy a "rossz" egy enyhe kifejezés. De ha elhatároztad, hogy új életet kezdesz, és már meg is tetted az elsõ lépéseket, nem szabad elgyengülni. Ha mégis annyira észhez térítette a lépésed, hogy teljesen gyökeresen megváltozott, akkor ezt látni fogod. De kínozd egy darabig, és legyen kitartó. Ha az sms-t küldök, virágot küldök két napig tart, az árulkodó... Most éppen ellent fogok magamnak mondani, de, ha érzed, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nem megy nélküle, akkor tudod, hogy mi a dolgod. A szívnek nem olyan könnyû azt mondani, hogy NEM. Sõt... Aztán, ha tényleg olyan olyan nagy szerelem a tiétek, akkor úgyis egymásra találtok. Én a helyedben nem fordulnék vissza, hiszen mindig jobb jön helyettük. Viszont tudom jól, hogy ez baromi nehéz. Mindenki ezt tanácsolta nekem is, hogy ha már vége lett, akkor ne engedjem vissza, mert volt oka/okom azt mondani, hogy ennyi volt... Addig sikerült nem hallgatnom másokra, míg belebetegedtem ebbe a kapcsolatba... Okos és ügyes légy!

Az nagyon helyes, hogy a sarkadra álltál. Valószínûleg azért csinálja ezt, mert nem hitte el, hogy el tud veszteni téged, és, hogy valahogy visszahódítson. Ez mondjuk szerintem neked is világos volt. Az a tapasztalatom, hogy ami egyszer elromlott, az sajnos sokadjára is el fog, csak idõ kérdése. Ez baromi fájdalmas. Én hatszor játszottam el ezt, hogy bíztam abban, hogy jobb lesz. Most pedig én is szenvedek nélküle, de tudom, hogy jobb lesz, és van még olyan ember, aki boldoggá tud tenni, anélkül, hogy a kapcsolatunk éppen az õ kedvétõl függjön. Neked is rossz lesz, biztos, és lehet, hogy a "rossz" egy enyhe kifejezés. De ha elhatároztad, hogy új életet kezdesz, és már meg is tetted az elsõ lépéseket, nem szabad elgyengülni. Ha mégis annyira észhez térítette a lépésed, hogy teljesen gyökeresen megváltozott, akkor ezt látni fogod. De kínozd egy darabig, és legyen kitartó. Ha az sms-t küldök, virágot küldök két napig tart, az árulkodó... Most éppen ellent fogok magamnak mondani, de, ha érzed, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nem megy nélküle, akkor tudod, hogy mi a dolgod. A szívnek nem olyan könnyû azt mondani, hogy NEM. Sõt... Aztán, ha tényleg olyan olyan nagy szerelem a tiétek, akkor úgyis egymásra találtok. Én a helyedben nem fordulnék vissza, hiszen mindig jobb jön helyettük. Viszont tudom jól, hogy ez baromi nehéz. Mindenki ezt tanácsolta nekem is, hogy ha már vége lett, akkor ne engedjem vissza, mert volt oka/okom azt mondani, hogy ennyi volt... Addig sikerült nem hallgatnom másokra, míg belebetegedtem ebbe a kapcsolatba... Okos és ügyes légy!
Mindig akkor jössz rá, h vmi jó volt, ha már nem lehet a tiéd. A boldogságot is csak utólag értékeli az ember igazán. Ez a párkapcsolatokra meg ugyanígy igaz. Tudod, ha rádöbbensz, h "hoppá, tényleg nincs tovább", megpróbálsz megtenni mindent azért, h visszakapd. Idõvel az emlékek megszépülnek, és csak a szépre emlékszel. Én az összes volt barátommal így vagyok: vmennyivel vége lett vmiért, többségében én szakítottam, vagyis... 1X volt olyan, h a srác mondta ki, de azt is én alakítottam úgy... És mégis, sokszor szoktam visszagondolni rá, h milyen jó is volt a kapcsolatunkban az, h... - amit hiányolok a mostaniból, az megvolt az elõzõben, és így tovább. De visszatáncolni mégsem tudnék, hiszen vmiért vége lett. Az ok megvolt rá. Bocs, h kicsit eltértem a tárgytól, csak így könnyebb megérteni, amit mondani akarok. H mit tégy? Valósítsd meg a tervedet, ha eltervezted, annak nyilván oka volt, hajtsd is végre. Ha pedig a párod tényleg komolyan gondolja, úgyis tenni fog érte(d). Akkor nem csak smst fog küldözgetni, és nem csak 1-2 hétig fog tartani a küzdés. Ha te is úgy érzed, h lenne jövõje a kapcsolatotoknak, akkor mondhatod neki is, h: "nem ám ilyen egyszerû. Ha tényleg akarsz engem, akkor bizonyítsd be. A lehetõség adott, én nem kezdek új kapcsolatba, de neked kell bebizonyítanod, h képes vagy változni, változtatni." Vagy vmi hasonlóval, a lényeg, h tudtára hozhatod, h mit vársz tõle. De ne feledd! Légy erõs, és amit elterveztél, valósítsd is meg. Ha nem küzd érted, ott lesz az új életed, ha pedig küzd, és sikerül újra összejönnötök, mindent vissza lehet csinálni. (23/L)
Ugyanezt csinálja/csinálta velem a barátom. Másfél évet voltunk együtt, minden nap veszekedtünk valamiért, paraszt volt vele, flegma, nem érdekelte mit szeretnék, mit kérek... Kb. fél évig ment ez, mindig megbocsátottam neki, tûrtem, de most megelégeltem. Rögtön kedves lett, odaadó, ajándékok, smsek, szerelmes levelek... No comment. Nálam már esélye sincs, hiába most rendes, ha visszakapna valószínû ugyanolyan lenne egy idõ után, mint régen, az emberek nem változnak meg hipp-hopp. Én meg még fiatal vagyok, nem hiszem, hogy azzal kellene töltenem az idõmet, hogy szomorkodok, amiért az ember aki állítólag szeret, tiszta köcsög velem.
Mert általában akkor jövünk rá, hogy milyen fontos is nekünk valaki, ha már elveszítettük. Nem tudom min vitáztatok folyamatosan, de lehet inkább megbeszélni kellene vele, semmint "menekülni".
Amit elhatároztál, tarcsd be, mert gondolom jó okod volt rá, hogy eljutottál eddig a döntésig.Ha a viták, veszekedések mindennaposak voltak, sz.tem nem változna semmi.Ezek szerint kédõn "kappot észbe"....!

Miért van az, hogy van amikor rendesen megnéz engem egy nő, ezután ha én is ránézek, visszanézek, akkor meg már nem néz. Értem én, hogy elfordul stb. De akkor miért néz meg alaposan? Átlagos vagyok, semmi extra.

Legjobb válasz: Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek,hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is,akkor többször rápillantok.

Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek, hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is, akkor többször rápillantok.
Biztos tetszel neki:D Én is csináltam már ilyet, és a srác vissza is nézett rám. Ilyenkor zavarba viszont jövök, és többet rá sem nézek...:'D

Miért van velem hogy ha már nem szeret és más kell neki? Neki is már csak szenvedés az egész kapcsolat. Akkor miért nem hagy el?

Legjobb válasz: Esetleg nem lehetne megoldani valahogy a problémát? Beszéljétek meg mi nem jó. A 2 gyerkõcnek szüksége van egy apukára. Mondjuk lehet ha most váltok el és találsz valakit helyette akkor nem fogja annyira megviselni õket mintha mondjuk 5 év múlva amikor már idõsebbek. Mindenképp meg kellene beszéljétek ,hogy mi nem tetszik egyiknek a másikban.Lehet ,hogy engedned kellene ,hogy egy kicsit szabad legyen ,de csak mértékkel.Cserébe neki többet kellene törõdni veletek. Írjatok egy listát ,hogy mi nyomja a lelketeket õszintén mindent utána cseréljetek és megtudjátok ,hogy mi nem jó úgy ,hogy egymás szemébe sem kell nézzetek ,de tudjátok javítgatni a hibát. Hogyha semmi sem segít akkor házassági tanácsadó remélhetõleg õ tud valamit tenni legalább a gyerkõcök miatt ha mást nem. Minden jót!

Esetleg nem lehetne megoldani valahogy a problémát? Beszéljétek meg mi nem jó. A 2 gyerkõcnek szüksége van egy apukára. Mondjuk lehet ha most váltok el és találsz valakit helyette akkor nem fogja annyira megviselni õket mintha mondjuk 5 év múlva amikor már idõsebbek. Mindenképp meg kellene beszéljétek , hogy mi nem tetszik egyiknek a másikban.Lehet , hogy engedned kellene , hogy egy kicsit szabad legyen , de csak mértékkel.Cserébe neki többet kellene törõdni veletek. Írjatok egy listát , hogy mi nyomja a lelketeket õszintén mindent utána cseréljetek és megtudjátok , hogy mi nem jó úgy , hogy egymás szemébe sem kell nézzetek , de tudjátok javítgatni a hibát. Hogyha semmi sem segít akkor házassági tanácsadó remélhetõleg õ tud valamit tenni legalább a gyerkõcök miatt ha mást nem. Minden jót!
Ugyanazért, amiért te sem hagyod el õt. Te is azt írtad, hogy neked is szenvedés a kapcsolat, akkor miért nem lépsz te?
Hogyne..és ha szerez egy szeretõt, akkor majd a férje még meg is veri!...válóper és a gyerekekre való tekintettel neked ítélik meg a lakást!Vagy nem és akkor meg fizethetsz...
beadod a válópert, az ügyvéd elintézi, hogy a férjed elhagyja a házat. amúgy meg addig is te is [email protected]ád mit csinál, szerezz te is szeretõt és ne törõdj a férjeddel.
A kérdező hozzászólása: Több mint együtt vagyunk!Van két gyermekünk is.Szenvedünk csak mindketten, söt négyen.Abszolút nem foglalkozik velünk, azon kivül hogy általában a férfi munkákat elvégzi meg elvisz minket orvoshoz meg az ilyen helyekre abszolút nem.Munka után vagy haza jön vagy nem.Ha itthon van van úgy hogy órák hosszat beszélget az aktuális nöjével.Lenne hová mennie, ott az édesanyja aki a nöi dolgokat mint pl mosás stb megtudná csinálni.Akkor én minek kellek neki?Hisz csak szenvedek.van olyan hogy bögve könyörgök menjen el.És nem azért mert azt szeretném hanem mert jobb lenne úgy nekem is gyerekeknek is.De nem megy.Azt mondja hogy soha nem leszek másé és hogy sose fogok töle megszabadulni.Amúgy ha nem balhézok vele akkor normális, csak épp lesza.rja a fejem és a gyerekekkel se úg foglalkozik ahogy kéne.Próbáltam szépen kérni, könyörögve, veszekedve, de egyszerüen szó szerint egyik fülén be másikon ki.Legtöbbször még válaszolni se válaszol.
A kérdező hozzászólása: Több mint 10 éve vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: Miért nem lépek ki?Mert van két gyerekem.Ebböl a kislány csak 2, 5 éves és tartósan beteg.Én menjek albérletbe két kisgyerekkel úgy hogy dolgozni se tudok?Saját lakásba lakunk, ha menne akkor Ö is sajátba mehetne, a családja házába.Én anyagilag ha itt maradnánk úgy ahogy ellennénk de albérletbe nem maradna semmi pénzem.Vagyis akkor meg a gyerekeknek kéne nélkülözniük.Meg hát el se enged.
08:34 miért verné meg???? ha meg megüti, az pláne ok arra, hogy a zsaruk elcipeljék és a bíró nekiítéljen mindent. amúgymeg nagyonis lehet a nõé a ház, ha nagyon kardoskodik mellette. mindent meg lehet szerezni, csak akarni kell. hány esetrõl hallottam, ahol a nõé lett a ház válópernél, mert alapos oka volt rá, hogy ne menjen, és alapos ok két kicsi gyerek, akik közül az egyik még beteg is! de meg tudnak egyezni a házosztásban 50-50 arányban IS, eladják a házat és azon lehet venni másikat.

A nők miért kérnek segítséget, ha úgy is a pasi mellett maradnak?

Sok problémát lehet itt olvasni, némelyik igen csak megalázó. Pl Csúfolja az alakjáért, megalázza a saját szülei vagy anyósa előtt, baráti társaságban alázza meg, a gyerekeivel egyáltalán nem foglalkozik, lenézi a gyesen lévő feleségét stb. A nők ezt elpanaszolják, majd mindig odaírják, hogy de ennek ellenére szereti a férjét. Könyörgöm, ha szereti, akkor nem tök mindegy? Ha szereti, hogy megalázzák, nem tud kiállni magáért, akkor nem tök mindegy? Annyira alja pasikat tudnak kifogni a nők, hogy csak lesek ki a fejemből.

Legjobb válasz: Pff, szerelmes... Nálam rögtön elmúlik a nagy "szerelem", ha valaki folyamatosan megaláz. Egyébként is, mennyire szeretheti a megalázó fél a megalázottat, ha képes vele ilyesmit tenni? Sokan valószínûleg az anyagiak miatt maradnak egy zsarnok mellett, de biztos van olyan is, akinek annyira nincs önbizalma, hogy "úgysem kapna jobbat". Ex barátom velem is el akarta hitetni, hogy "annyira úgysem fog soha senki szeretni", mint õ engem. Közben folyamatosan próbált terrorban tartani. Óriási hisztit csapott, mikor kidobtam. Ha a mai gondolkodásommal kellene megtennem újra, verbálisan a földbe döngölném (ne nem üvöltve, az nem az én asztalom), hogy kapjon már észhez.

Pff, szerelmes... Nálam rögtön elmúlik a nagy "szerelem", ha valaki folyamatosan megaláz. Egyébként is, mennyire szeretheti a megalázó fél a megalázottat, ha képes vele ilyesmit tenni? Sokan valószínûleg az anyagiak miatt maradnak egy zsarnok mellett, de biztos van olyan is, akinek annyira nincs önbizalma, hogy "úgysem kapna jobbat". Ex barátom velem is el akarta hitetni, hogy "annyira úgysem fog soha senki szeretni", mint õ engem. Közben folyamatosan próbált terrorban tartani. Óriási hisztit csapott, mikor kidobtam. Ha a mai gondolkodásommal kellene megtennem újra, verbálisan a földbe döngölném (ne nem üvöltve, az nem az én asztalom), hogy kapjon már észhez.
Érdekes, viszont, ha a fiú törõdik a szerelmével, odafigyel rá, tenyerén hordozza, meg tesz neki bármit, romantikus vele. Akkor tuti hogy szakít a csaj valamilyen ok végett. Pl hogy túl jó hozzá, vagy mert papucs, vagy csak talált egy helyesebb pasit.
A szerelem ilyen. Egy szerelmes nõ pedig kattant, be és kiszámíthatatlan és valami szinten rettentõen szánalmas. Más téren kb. akármit meg lehet vele tenni. Hiába tudja, hogy szörnyeteg a párja, csak a múltra tud gondolni, csak a jóra és igazán hisz benne, hogy a pasi olyan lesz, mint amikor megismerte, esetleg be is beszéli magának, hogy õ a hibás kizárólag a kapcsolat megromlásáért. A szerelem ilyen és ez rémisztõ. 22l
Talán mert tehetetlenek, nem merik feladni az életüket, mert nem tudják mi lesz. El sem tudják képzelni egyedül az életet. Aztán valahol ki kell panaszkodni magukat. Rosszabb esetben összeszednek egy szeretõt itt aztán kész
Attól is lehet ha nem csak azon a helyen használtad a borotvád vagy ha a szõrszálakkal ellentétesen húztad a borotvát.
egyet értek az elõzõ hozzászólóval. Illetve vigyázz arra, hogy legyen egy külön borotvád erre a helyer, és azt minden használat elõtt és után fertõtlenítsd le valami szesszel, alkohollal, mert bõrgombát is kaphatsz, ha nem vigyázol eléggé. Az pedig nem kellemes. Próbálkozz a szemöldök csipesszel felül, alul pedig borotvával. Óvatosan.

A barátom szakított velem 2és fél év után. Azzal az indokkal h nem szeret már annyira. Azóta is mindennap beszélünk msn-en ír, h h vagyok meg minden. De ha szakított velem miért csinálja ezt velem? Miért ír rám?

annyira rossz így is nélküle..:(

Legjobb válasz: Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti ,hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól,sõt csak rosszabb,akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit,hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!

Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti , hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól, sõt csak rosszabb, akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit, hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!
Szia. Tapasztalatból mondom, jobb ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, fõleg ha Te még érzel bármit is felé. Most kell egy kis idõ, hogy feldolgozd a történteket, de ha õ állandóan belemászik a lelkedbe akkor nem fogod tudni kiheverni. Én is voltam már így, csak úgy mûködött, hogy véget vetettem mindenfajta kommunikációnak. Nehéz lesz nagyon, sajnálom.
Azért beszélget még veled, mert megszokta a közelségedet. Egyszer én is szakítottam egy barátommal két év után, mert már nem voltam belé szerelmes. De még hónapokig minden nap beszélgettünk vagy találkoztunk. Én kérdeztem tõle, hogy neki ez gond-e, de én azt vettem észre, könnyebb volt ez a fokozatos elválás egy ilyen hosszú kapcsolat után.
És a nõk csak úgy tiltakoznak, ugye??
Ha valakinek csak a szexre kellenék, mit bánnám én, hogy mennyire és miért sértõdik meg, ha elutasítom.
"A nõk nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nõket." Lehet hogy te nem hajtasz az ilyen pasikra, de vannak nagyon sokan akik az ilyenekre hajtanak. Õk általában túl buták ahhoz hogy felfogják hogy milyen pasikat kell kerülni, õk csak a sportos, jóképû, szívdöglesztõ külsejû pasikat látják és csak értük nedvesedik a bugyi...
Így van, megérdemlik a nõk, igazából "õk fõzik maguknak" :) Ha nem így állnának hozzá a pasikhoz és ha nem csak a "nyilvánvalóan csak megdugni akar" pasikra tapadnának akkor eseteg nem használnák ki õket... :)
ilyenkor azért örülök, hogy van aki helyettem is törleszt a csodálatos nõi nemnek... semmivel sem vagytok jobbak, sõt...
Ez nem igaz! Néha fõzni és takarítani is kellenek! :D
Én úgy vagyok vele h valóban csak azért kéne barátnõh megdugjam.Igazából másra mire, ha barát kell 100% jobbat találok a saját nememben(hasonló érdeklõdési kör, nem undorodik bizonyos dolgoktól, nem nyavajog és nem kell neki semmit vennem)Lehet én gondolkodom csak így.Lehet mert még fiatalabb vagyok, de ez a véleményem. 18/f
Mert csak arra jók.
igen szoktam szidni a nõket egy anoním oldalon, mert ahogy felment bennem a pumpa! attól függetlenül sosem viselkedem egy nõvel bunkón. és képzeld rendesnek tartom magam, nem fényezésbõl -mi hasznom lenne belõle egy anoním oldalon?- de lányok is mondták már. ugye mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. az enyémek sajnos rosszak. mert addig simán jó vagy amíg rosssz kedve van, akkor jó elbeszélgetni valakivel értelmesen. aztán persze ugyanolyan sz*ar genny alakot választok mint aki azelõtt átvert... és nem beképzelt, könnyû vérû lányról beszélek, hanem egy teljesen normálisról. csak valahogy a nõknek mindig az kell aki nagyobbat mond mint aki-ami, aki a feketét is szürkének állítja be, aki az elsõ perctõl megígér mindent csak ép nem tartja be, aki tudja és szeret is taktikázni. és amikor jönnek ezek a kérdések... hát... talán oda kellene figyelni, hogy kivel-mivel. mert ígérni a legszegényebb is tud...
"Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet?" Vajon miért akad az az egy-két aranyos pasi? Talán ezért: "[a genny alakok] sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj..." Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be...
"Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be..." ott a pont.
19:42 Nekem meg ez a "rendes srác" jön ki már a könyökömön. Általában azok nevezik magukat rendes srácnak, akik folyamatosan szenvelegnek, szidják, lenézik a nõket, de a többi pasit is a világot, állandóan haragszanak a világra, mindenkiben és mindenben a hibát keresik... ha õk a rendesek, akkor kik a bunkók?
látszik hogy te még csak olyan pasikkal találkoztál, akik meximum eljátszották neked a rendeset. de (saját magamból kiindulva) nem mind olyan.
attól még lehet valaki jó pasi, akár menõ is, hogy nem macsó és nem fektet le minden nõt nem kell papucsnak se lenni ahoz, hogy valaki rendes, szorgalmas pasi legyen sok nõ sír hogy jaj a pasi csak kihasználja, csicskának tartja, közben meg ha takarít, meg lesi minden szavát, akkor meg a nõk lenézik õket, mondván hogy papucs, a nõnek nem ciki ha rabszolga, meg úgy is viselkedik, de a pasinál ciki ha segít azaz egybõl papucs lesz mi? Nem csak a pasik használják ki a nõket, és nem a farkon mint nemi szerven múlik a szex mánia, a nõknek pinájuk van, és az is ugyanúgy kívánja a szexet, ez nem nemtõl függ, hanem egyéntõl, és igaz h van ak émiában valami, illatanyagok hormonok, mert az befolyásolja az érzelmeket, a viselkedést, és tényleg le tud nyûgözni egy egy nõi meg pasi illat, de ez kevés, inkább érzelmileg fog meg mint szexuálisan, illete vegyes. Más szeretkezést kívánni, és más csak az orgazmust kívánni. Pl én csaj vagyok, érzelmileg a pasikhoz vonzódom, vagy a baba arcú pasikhoz, vagy az indián kinézetûekhez, a lényeg hogy érzelmileg heteronak érzem magam, de testileg vegyes, szal jobban élvezem a szexet kukival, viszont ha pornót nézek akkor mégis a nõk látványától izgulok fel jobban, de csak pornónál pl az nem izgat annyira ha egy nõ szopik egy dákót, de az már igen, ha egy nõ vagy egy pasi kinyal egy puncit lehet azért mert azt képzelem hogy én vagyok ott, velem csinálják azt nem érdekel olyankor az érzelem, sem a csaj arca, sem az hogy nagy e a melle, vagy kicsi, akkor a punci érdekel a súrlódások, ez a csajokban is benn van nem csak a pasikban, attól hogy valaki szereti a szexet még nem kell hogy mindig mással csinálja, vagy hogy alkalmi kapcsiba menjen bele, vagy megcsalja a párját, szerelmesen is jó a szex, pasiknak is van szívük
"Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet? Ez oda vissza megy ám." - Ez az égvilágon semmiben sem cáfolja azt, amit leírt.
Azert van mert a legtobb no aranytalanul magasra teszi a mercet. Ferfiaknal van a nemkell, az arraeppjo es a veleakaroklenni kategoria. Noknel van a nemkell, az eltudokkepzelnivelevalamit es az akarkiishasznalhatmertnagyonbejon kategoria. Mivel az atlagos ferfi egyaltalan nem esik bele ezutobbiba, igy ha nyiltan csak szexre hajt, akkor nem rughat labdaba. Tehat ha a nonel a masodik kategoriaban van, akkor ahhoz hogy "legyen valami", el kell vele hitetni, hogy tobbet is akar a notol. Pedig nem. Ennyi.
Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet? Ez oda vissza megy ám.
EZ AZ EGÉSZ CSAK KÉMIA.
igen felment a pumpa, mert akármennyire is szeretem ezt az oldalt a tököm ki van már azzal, hogy folyton sz*arozzák a férfiakat, hogy csak a farkuk után mennek! persze amikor hónapokig keresem egy lányt társaságát és udvarolok neki -egyedül csak neki- akkor meg hülye bu*zi vagyok, mert még arra sem képes, hogy rendesen elutasítson. persze egyszer így- egyszer úgy viselkedik veled, egyszer odajön egyszer nem, egyszer odahív utána meg csodálkozik hogy ezt jelnek veszem... és amikor neked rosszul esik, hogy semmibe vesznek akkor meg csodálkozik, hogy nem ért téged!!!??? kur*vára megérdemlitek a kétszínû genny alakokat akik sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj...
félre értesz vmit kérdezõ. nekem azok a csajok kellenek szexre, akik jól néznek ki, de segghülyék vagy ringyók. azokat jól ki is használom. 21F
Nekem nem csak a szexre kellene barátnõ még sem akar velem senki járni.Jó mi? Sokat érek vele... 20f
A kérdező hozzászólása: Látom, writeonly üzemmód megy itt. :D A nõk nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nõket.
A kérdező hozzászólása: Hú de felment valakiben a pumpa. :D
A tökéletes nõk nem csak szexre kellenek! Viszont azokat a nõket, akik nem felelnek meg a párválasztás kritériumainak de jól néznek ki még akkor is bármikor megdugnánk, ha amúgy nem akarnánk vele hosszútávon kapcsolatot. Amúgy meg a lelkület nem látszik elsõre, a szexi külsõ, viszont azonnal! Nyilván hogy azzal foglalkozunk ami a szemünk elõtt van!!!

Ha már a marihuána is illegális, az alkohol miért nem?

Legjobb válasz: Ha már a nemi erõszak illegális, a házasságtörés miért nem?

Ha már a nemi erõszak illegális, a házasságtörés miért nem?
Ez egy baromi jó kérdés. Én is szeretném tudni... Amúgy nyilvánvalóan gazdasági-politikai okok állnak a háttérben, mint az, hogy megvédjék a polgárok egészségét. Ne legyünk mán álszentek! A korábbi - mértékletességre intõ - kommentelõkkel értek egyet. Jut eszembe: igen, a fû erõsebben beüt, DE: túl lehet adagolni az alkoholt? Igen, ez az alkoholmérgezés. Túl lehet adagolni a füvet? Nem. Csak úgy példaként. Akit érdekel a téma, utánaolvashat a neten, rengeteg cikk van róla; pro és kontra, tények és tévhitek. Én inkább megfordítanám a topicindító kérdést, és ki is bõvíteném: ha az alkohol és a cigaretta is illegális, a marihuána miért nem?
Ameikában a múlt század elején betíltották az alkohol. Nézzen utána kedves kérdezõ, mi lett következménye; az emberek törvébny iránti tisztelete leamortizálódott, a maffia jól megszedte magát.
mert az alkoholnak nagyok a kúltúrája, ha betiltanák bárki tudna csinálni magának mbármien alkoholos italt és nem tudnának tenni ellene de a füvet be kell csempészni vagy itt bent termeszteni ami sokkal nehezebb sokkal drágább amúgy a mariska ás az alkohol közt nem látok különbséget csak hogy a fû erõsebb mindkettõre rá lehet szokni, mind a 2 tönkretehet, az egésznek a lényege hogy MINDENT MÉRTÉKKEL. NÉHA-NÉHA elszívhatsz egy füves cigit alkalomadtán de nem rendszeresen néha-néha berúghatsz alkalomadtán de nem rendszeresen a kokain heroin más mert azt rengeteg vegyszerrel kezelik ami erõsen mérgezõ
annyira félelmetes, hogy viszonyítási alap nélkül osztják az észt a kedves válaszolók. bele lehet szívni egy joe-ba egy slukkot, csak az íze kedvéért. el lehet szívni 3man négyen egy cigit egy nehéz ebéd után, hogy jobb legyen az emésztés. be lehet tépni szülinap alkalmával mint a disznó. a fû olyan, mint az alkohol. nem jobb, nem rosszabb. ugyanúgy egy beteg szar alak, aki minden nap betép, mint aki minden nap berúg. tönkre tehet embereket, és összekovácsolhat barátokat. és nincs kultúrája? jaa csak még nem hallottál róla, akkor nézd meg a wikipedián.
Mert az alkoholon van adó, a zöldségen meg nincs! Ha néha eltol az ember egy jointot attól nem lesz függõ, ahogy attól se lesz alkesz, ha megiszik egy üveg bort. Viszont, ha ezek napi rendszerességgel történnek ugyanúgy káros mindkettõ.
Az igaz, hogy egy szál füvestõl beállsz, és ha napi szokássá válik borítékolható valami károsodás(meg egy idõ után nem lesz elég az az egy szál), egy pl üveg sörtõl pedig nem rúgunk be, de szerintem nem az ilyen 'apró' különbségek miatt hagyják illegálisnak. Hanem egyszerûen lesz*rják, gógyi kéne egy jó dealer-rendszer kiépítéséhez amit tudnak kontrollálni. Egyszerûbb így hogy illegális, valamint olvastam valahol olyat hogy a drogmaffia üldözése nagyobb biznisz mint maga a drogmaffia.
talán mert az alkohol nem feltétlenül káros, vannak pozitív hatásai, nem véletlen nevezik a pálinkát az élet vizének jónéhány nyelvben, még a biblia is említést tesz róla, ajánlva gyomorrontás esetére, mint gyomorfertõtlenítõt. És hát ott vannak a gyomorkeserûk, egy pohárka jó bor, ami mind hozzájárul a jó emésztéshez. Bár sokan tagadják, de a vörös bor szívre gyakorolt jótékony hatására is vannak bizonyítékok. És egy pohár pezsgõ mondjuk szilveszterkor, nem okoz függõséget, nem módosítja a tudatot- mindez a marihuánáról nem mondható el, mert egy szál marihuánás cigi is lehet olyan hatással a fogyasztójára, hogy elveszti a kontrollját. És ha valaki mindennap megiszik egy pohárka bort ebéd után vagy egy pohár sört, biztos vagyok benne, hogy semmiféle károsodást (sem egészségileg, sem agyilag, sem érzelmileg) nem okoz, de ez elmondható egy személyre aki mindennap elszív egy marihuánás cigit?
*többség
Mert a társadalom elfogajda az alkohol fogyasztás, a füvet meg nem. Vita lezárva. Többés döntött, füvesek megszívták.
hehe... én nem iszok, nem füvezek, és nem is hiányzik egyik sem :P
Én már nem szoktam a drogos g*cikkel leállni, mert a magukét fújják (értelmessel még nem találkoztam-lehet, h. elszívták az agyukat??): úgyhogy dugd a fejed a seggedbe, k*csög drogos f*sz... :D
Alkoholnak van némi párezeréves hagyománya, marihuánának nincs. Az alkohol a kultúra része is, a mariska nem. Az alkoholnak sokkal enyhébb hatásai vannak, mint ha füveznél. És lehetne sorolni.
mert az alkohol hamarabb szétba**a az embert, így nem kell akkora népet eltartania az országnak. ennyire egyszerû. :)
bocs. Szóval: ha az alkohol és a cigaretta is legális, a marihuána miért nem?

Led autós izzó. Miért világít akkor is ha már kivettem a kulcsot. Kb 10 percig, (a hátramenet lámpa, LED)?

Kicseréltem a hátramenet izzókat ledre,és miután kiszálok,még világít...nem tudom miért...köszi

Legjobb válasz: Üdv! A LEDes lámpák nem hagyományos lámpak. A hagyományos lámpa hideg ellenállása gyakorlatilag rövidzárnak felel meg. Ellentétben a LEDes lámpával, ahol ez 10V alatt szakadásként jelenik meg. Mivel az ellenõrzõ áramkör áramot hajt az izzószál épségének ellenõrzése céljából, de nem akkorát, hogy a hagyományos lámpa wolframszála melegedjen. Ez néhány milliAmper, de akár 10 milliAmper feletti áram is lehet. Ekkora áram mellett már a LEDes lámpa LEDjei világítani fognak. És igen ez addig tart, míg az elektronikában a leállást követõen minden töltve maradt töltéstároló elem ki nem sül. Üdv!

Üdv! A LEDes lámpák nem hagyományos lámpak. A hagyományos lámpa hideg ellenállása gyakorlatilag rövidzárnak felel meg. Ellentétben a LEDes lámpával, ahol ez 10V alatt szakadásként jelenik meg. Mivel az ellenõrzõ áramkör áramot hajt az izzószál épségének ellenõrzése céljából, de nem akkorát, hogy a hagyományos lámpa wolframszála melegedjen. Ez néhány milliAmper, de akár 10 milliAmper feletti áram is lehet. Ekkora áram mellett már a LEDes lámpa LEDjei világítani fognak. És igen ez addig tart, míg az elektronikában a leállást követõen minden töltve maradt töltéstároló elem ki nem sül. Üdv!
Vmi elektronika intézi a kapcsolását és lehet benne egy jó nagy kapacitású elektrolit kondi. Ha kiveszed a hátramenetbõl, akkor - gondolom - nem világít. :) Jól sejtem?
Köszi #2!. Ez a magyarázata, h akkor is világít, ha kiveszi hátramenetbõl. :) (#1 voltam)
Kell rá egy 1mOhm-os ellenállás a test és a pozitív közé így az egybõl kisüti majd ha kiveszi a kulcsot.
MegaOhm nem Miliohm.:D
Bocs, de ha a LED-en átfolyó áram - néhány 10mA lehet - nem tudja kisütni csak 10 perc alatt, akkor ott az 1Mohm [email protected] se ér. My opinion is. :)
Akkor miért van a profi LED-es villanykörtékben ekkora ellenállás? 230 volthoz és persze a pufferkondihoz.
Most elõhozakodsz egy másik dologgal és próbálod összehasonlítani? Egész más a kapcsolástechnikája egy hálózatról mûködõ LED lámpának és egy izzós tolatólámpa szakadását figyelõ elektronikának. Ott a bibi, h azt nem LED-es világításra készítették fel. Nyilván úgy kellene megtervezni, ha LED-es a tolatólámpa, h csak akkor figyelje a meghibásodást, ha a hátramenet be van kapcsolva. Ez esetben megszakíthatja a LED áramkörét, amikor pl. üresbe v bármely más fokozatba teszi. Igaz, addig, amíg nem kapcsol hátramenetet, nem fog kiderülni a meghibásodás. De LED-eknél kell erre egyáltalán számítani? Örök élet+1 nap. Legalább is az autó elõbb fog amortizálódni, mint a LED-es világítótest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!