Találatok a következő kifejezésre: Ha már fáj annyira (38 db)

Nagyon fáj, ha epilátort használok. Csak most kezdtem. Hozzá kell szokni a fájadalomhoz és akkor később már nem fáj annyira? vagy van esetleg valamilyen lehetőség a fájdalom enyhítésére?

Legjobb válasz: Elõször irdatlanul fáj, de utána ha gyakran használod már nem fog annyira fájni (szerintem a szõrszálak töve is gyengül a gyakori használattól, és hozzá is szokik az ember). Van olyan típusú epilátor, ami epilálás közben jegeli a bõrfelületet, de nem tudom ez mennyit segít, még nem próbáltam.

Elõször irdatlanul fáj, de utána ha gyakran használod már nem fog annyira fájni (szerintem a szõrszálak töve is gyengül a gyakori használattól, és hozzá is szokik az ember). Van olyan típusú epilátor, ami epilálás közben jegeli a bõrfelületet, de nem tudom ez mennyit segít, még nem próbáltam.
Szerintem is meg lehet szokni, bár nekem még igy is fáj, pedig évek óta használom és úgy is csak az alsó lábszáramnál csinálom.
Az elsõ 3 alkalommal nagyon fáj, de egy idõ után már észre sem veszed!!! =D

Pár napja észre vettem hogy időnként szúr a bal oldalam a bordám alatt, de most már fáj is az oldal de ha kicsit megütögetem a hátam vesetájéknál akkor fáj egy kicsit, meg időnként annyira beleszúr hogy fáj az egész derekam. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?

A kérdező hozzászólása: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?
A kérdező hozzászólása: Az meg van napi 3 liter van mikor 4 is általában szénsavmentes viz.
Ha ütögetésre fáj a veséd, akkor a vesédnek van valami baja. Igyál sok folyadékot, csökkentsd átmenetileg a fehérje bevitelt és ha nem múlik pár nap alatt akkor menj orvoshoz.
Ha fáj, akkor menj. Gondolom akkor majd elküld laborba és a lelet alapján állapítja meg a kezelésedet. Addig igyál nagyon sok folyadékot! Szénsavmentes vizet, teákat cukor nélkül. Napi 3 litert legalább.

Az normális ha véreztem először nagyon fájt alig rakta be de másodszor már nem annyira és akkor is alig rakta be de véreztem?

akkor nem vagyok szűz ez a bizonyíték hogy véreztem?

Legjobb válasz: igen, már nem vagy szüz :) ez is megtörtént. és normális, hogy fáj.

igen, már nem vagy szüz :) ez is megtörtént. és normális, hogy fáj.
A kérdező hozzászólása: van akinek nem is vérzik és nem is fáj? mért van ez?
Én nem véreztem, egy kicsit fájt, de nem olyan vészes. Ez emberfüggõ :)
A kérdező hozzászólása: Nekem kibirhatatlan volt elõször
Én se véreztem. Picit fájt, de nagyon figyelmes volt a barátom meg nagyon szerelmes is voltam, úgyhogy nekem nagyon szép emlékem van az elsõrõl...
Én se véreztem, sõt kicsit sem fájt, mámorító érzés volt az elsõ alkalom. 24/F


Baj lehet ha 8 hetes vagyok és már nem fájnak annyira a melleim mint egy héttel ezelött?

Legjobb válasz: dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni,ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D

dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni, ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D
Szia! Nekem hol fájt, hol nem.Egyik nap majd beleõrültem, aztán semmi fájdalom.Ne izgulj ezen, fog még fájni.:) Ahogy az elõzõ válaszoló is irta, nem szabad mindenen agyalni, mert akkor csak becsavarodik az ember.Persze tudom milyen, sajna nekem is volt már vesztésem, de próbálj csak pozitívan állni a babához, és hidd el minden rendben lesz!!! Boldog, nyugodt babavárást! 17 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak sajnos nekem már tavaly két vetélésem is volt így azért kicsit nehezebb nyugodtnak maradni, mert az elsõnél pl a melleim elkezdtek fájni és mikor kezdõdött a vetélés akkor már nem fájt egy kicsit sem. A doki azt mondta ez nem volt elõjel de mivel hasonló a helyzet most is ezért izgulok egy kicsit.
szia. én is veled egyidõs vagyok. pár nepja már nekem is kevésbé fáj olykor mint egy hete, de pl. tegnap is nyilalott a bal cicim. volt hogy egy nyomást sem bírtam elviselni, máskor meg semmi baj sem volt! ne aggódj!sok szerencsét!

Amikor úgy érzem, már szinte lefagytak az ujjaim kint a nagyon hidegben, és bemegyek a jó melegre és elkezdenek felmelegedni, akkor az miért fáj? (ha nem volt annyira "lefagyva", akkor nem fáj a melegítés)

Legjobb válasz: Hirtelen én sem tudom elmagyarázni miért, de nekem olyan érzés, mintha tûvel szurkálnák a kezeimet, mindenhol. Fõleg, ha meleg vizet engedek rá. Ez másoknál is így van, természetes.

Hirtelen én sem tudom elmagyarázni miért, de nekem olyan érzés, mintha tûvel szurkálnák a kezeimet, mindenhol. Fõleg, ha meleg vizet engedek rá. Ez másoknál is így van, természetes.
mert a szövetek belsejében víz van gondolom, és az megfagy. amikor melegíted akkor meg fáj. nem tudok rá magyarázatot konkrétan, de mindenkinek fáj.

6 hetes kismama vagyok az bajt jelent ha nincs hányingerem és már nem fájnak annyira a melleim?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj! Nekem sem fájt semmim, mégcsak egy kis böffenésem sem volt, és van egy lassan 4 éves kisfiam. Szerintem örülj neki nagyon, hogy nincsen hányingered stb.

Egyáltalán nem baj! Nekem sem fájt semmim, mégcsak egy kis böffenésem sem volt, és van egy lassan 4 éves kisfiam. Szerintem örülj neki nagyon, hogy nincsen hányingered stb.
Nálam a hányinger a 7. hét körül jelentkezett és fokozatosan (nem reggel, utána pedig nem CSAK reggel); míg nem volt, örültem elõre... gondoltam, megúszom! Hát nem! Kb. a 12-13. hétig kitartott! :) A szagoktól, ill. illatoktól való undor is fokozatosan jött. Borzasztó volt, a saját tusfürdõmtõl, testápolómtól ill. parfümömtõl rosszul lettem - ha elõtte nem is volt hányingerem, ahogy megéreztem a saját illatomat, tuti hánytam. A melleim pedig sosem fájtak, csak azt láttam, ahogy megduzzadtak. Ne izgulj elõre! Különbözõek vagyunk, és minden terhesség ill. tünet más és más! Boldog babavárást!
A mellfájdalom/mellfeszülés olyan dolog, hogy egyszer jobban érzed, máskor kevésbé. Nekem ezt a doki mondta, mert én is pont ezt a kérdést tettem fel neki. Az pedig, hogy most nincs hányingered, szintén nem jelent semmi problémát, lehet hogy szerencsés vagy és megúszod, de lehet, hogy jövõ héten már lesz.
Egyáltalán nem baj, két fiam van egyikkel se volt hányingerem mindenki nagyon irigyelt érte.
Szia, ennek csak örülni kell, szerencsére Nekem sincs semmi más tünetem nagyon, csak a mellfájás, de az nekem inkább egyre durvább, nem enyhül. Mindenkinek máshogy viseli a szervezete, biztosan minden rendben van.

Nagyon lent érzem a baba mozgását, főleg ha ülök. Néha annyira mozog, hogy az már fáj. Olyan "éles" fájdalom ez. Ha hanyatt fekszem akkor is mozog nagyon de akkor már feljebb. Nem jó neki ha ülök? Ez nem gond, hogy lent van?

27 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia én 21hetes vagyok de nekem is lennt mozog a hasam aljánál akkor is ha lefekszem,ott érzem ahol uhangoznak,de szerintem mért lenne ez rossz..amúgy meg lehet nem jó neki az a póz ahogy éppen vagy...

Szia én 21hetes vagyok de nekem is lennt mozog a hasam aljánál akkor is ha lefekszem, ott érzem ahol uhangoznak, de szerintem mért lenne ez rossz..amúgy meg lehet nem jó neki az a póz ahogy éppen vagy...
Egyáltalán nem gond.Annyi a külömbség, hogy neked szülés elõtti napokban nem fog lemenni a pocakod, mert már lent van.Nekem is néha nekiáll feszegetni a szeméremcsontomat is, de olyankor mindig rászólok, hogy ezzel még várjon egy kicsit, és okosan feljebb húzza a buksiját.Azért érzed feljebb felvéskor, mert akkor már nem nehezednek rá a belsõ szerveid.Tudod egyre kisebb odabent a hely, és így csak helyet akar megának, de lassan majd megszokja, hogy ott már csak kisebb lesz.Az én babám pl azt utálja, ha bmi nyomja a pocim, akár csak egy kicsit is.No azzal akkor küzdéseket lenyom:) A moltkor az apja fenekét sem törte meg a pocinál.
Szia! Nekem is volt ilyen, de szerencsére csak pár napig. Én akkor azt gondoltam, hogy a hólyagommal "focizik". Szerencsére pár nap múlva megszûnt.
Én 26 hetes vagyok, de 2 napig éreztem a héten, hogy szabályosan a szeméremdombomat rugdosta, ott, ahol már szõrös vagyok. Meg is iyledtem, párom is azzal cukkolt, hogy mindjárt kidugja a lábát.-) De elmúlt... Ha ezt érzed, pihenj, feküdj le és ne ülj. Aztán a dokit megkérdezheted, ha mész hozzá:-)

Ha megujjaztak és picit fájt is, és utána véreztem, vagyis elszakadt a szűzhártyám, akkor tényleg nem fog már fájni annyira az első szex?

Legjobb válasz: Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.

A szüzesség nem feltétlenül fizikai állapot, manapság egyre inkább nem, inkább lelki, ami azt jelenti, hogy még nem volt szexuális kapcsolata valakinek... az hogy kinek mije van meg...
Szuzhartya sporttol es tampontol is elszakadhat. Es akkot mar nem szuz? Hagyjuk mar. Rosszul tudod, olvass utana HITELES honapokol (szexualpszichologia) ne pedi hulye forumokon ahol hozzad hasonlo butak es tajekozatlan tinik osztjak az eszt.
Nem feltetlen fog kevesbe fajni. Egy ujj sokkal vekonyabb egy faroknal. Elsonek: attol, hogy atszakadt a szuzhartyaja meg baromira szuz marad. Akkor nem leez szuz, ha jar benne egy farok.
Nugyi, nem vagy terhes... ja várj, nem ez volt a kérdés?
Egy ujj vette el a szüzességedet? :D Gááááz.
#3-al egyetértek..elsõ meg egy barom:D
Ez a mainstream médiából jött, kicsi csillag. Az olajsejkek is visszavarratják a nõjük szûzhártyáját.
Azt régóta nem így mérik a lányoknál. Akkor szûz, ha megvan épen a szûzhártyája. Emlékszünk, hogy vannak szûzhártya visszavarró mûtétek? Pwned.
A kérdező hozzászólása: Miért gáz?-.- Szerintem inkább jó, hogy már nem kell utána szenvednem, ha ez tényleg igaz.. Nem a kérdésre válaszoltál.
olyan is van, h vkinek alapból nincs szûzhártyája. szerintem...
Szerintem gáz lesz ha szex közben szarsz be. xD
Nekem az elsõ nem fájt és az ujjazás se.
még olyat h alapból nincs vkinek szûzhártyája ezt honnan veszed xD :)
még olyat h vkinek alapból nincs szûzhártyája persze hahaha

Annyira zsibbad a jobb kezem, hogy már fáj. Eddig csak akkor ha bal oldalamon feküdtem, de már ha ülök vagy állok is. Mit tegyek?

magas a vérnyomásom szedek rá gyógyszert,de így is néha 15-140/ 100 mi lesz így ? 38. hetes vagyok. a dokim szabin.!

Legjobb válasz: Próbáld masszírozni, tornáztatni, illetve megnyugtatásképpen irány a terhesambulancia. Ott biztosan jobb tanácsot tudnak adni, mint itt.

Próbáld masszírozni, tornáztatni, illetve megnyugtatásképpen irány a terhesambulancia. Ott biztosan jobb tanácsot tudnak adni, mint itt.
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de nálam ugyanez van, csak a lábammal, annyi, hogy nincs magas vérnyomásom, nem szedek semmilyen gyógyszert. A dokim azt mondta, hogy ez ellen nincs orvosság, a babó olyan idegeket nyom, amik ilyen elviselhetetlen zsibbadást idéznek elõ. Nagyon rossz, sokan el sem tudják képzelni, de azt mondom neked, ezt a pár napot már fél lábon is kibírod! Hajrá! Könnyû, szép szülést kívánok! :)
Bár én még csak 29 hetes vagyok, de nekem is szokott néha zsibbadni úgy hogy már fáj, én akkor felváltva hideg-meleg vizet engedek rá, ettõl mindig elmúlik! Utána kicsit megtornáztatom, megnyomkodom és tökéletes lesz!:) Kitartás és további 2 szép terhes hetet kívánok még!:)
Szia! Azt nem írtad, hogy vizesedsz, de ha igen, minél hamarabb menj orvoshoz! Nekem pl. annyira vizes a kezem, a lábam, hogy azért zsibbad és fáj. Én is küszködöm a magas vérnyomással, gyógyszert is szedek, de nekem 140/70. Erre a doki még azt mondta, hogy éppen elmegy. Szintén 38 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!