Találatok a következő kifejezésre: Ha már elmentem, lehet (8 db)

Ha már egyszer elmentem, lehet folytatni a szexet, vagy az káros lehet?

Legjobb válasz: Lehet! miert ne lehetne? de fiu vagy lány vagy?!?...gondolom lány..mert ha fiú vagy és elmész, akkor kell egy kis idõ hogy regenerálodj ;) Ha meg lány vagy, jusosn eszedbe a mondás, azért jó a nõknek, mert több orgazmusra is képesek egyidejüleg :)

Lehet! miert ne lehetne? de fiu vagy lány vagy?!?...gondolom lány..mert ha fiú vagy és elmész, akkor kell egy kis idõ hogy regenerálodj ;) Ha meg lány vagy, jusosn eszedbe a mondás, azért jó a nõknek, mert több orgazmusra is képesek egyidejüleg :)
persze h lehet. egyáltalán nem káros!! annyiszor élvez el amennyiszer jolesik. õrülj neki h átélheted:)
Persze, hogy lehet, ha fiú vagy ha lány... igaz a fiúknak kicsit várni kell. De egyik nemnek sem lesz semmi baja a folytatástól!
lehet, csak nem mindíg megy. :) Alkattól és életkortól függõen a fiuknak szükségük van némi regenerációs idõre két "bevetés" között. Álatalában a fiataloknak rövidebb, idõsebb korban meg már hosszabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ...am fiju vagyok thx mg1szer :)
Egyáltalán nem káros, sõt! Folytasd csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: okés fijuk lányok nagyonszépenköszi a commenteket :) :)

Ha a barátnőmmel szexközelbe kerültünk, elkezdtük izgatni egymást, még fel se állt de már elmentem. Ha eljutunk odáig, hogy elkezdjek a hüvelybe hatolni akkor is gyakran elmegyek. így nagyon nehezen és ritkán sikerül egy igazi szex. Mi lehet a baj?

Hozzá tartozik a dologhoz, hogy a barátnőm szűk illetve, hogy régebben valamivel gyakoribban éltünk szexuális életet. Ez manapság heti 1 - jobb esetben 2 - alkalom.

Legjobb válasz: Túlizgat téged. Vagy túl izgulod a dolgot, mohó vagy valahol. Kicsit lassítsatok az elõjátéknál. Nem kell mindjárt tûzijátékozni. Ha sûrûbb lenne, hamarabb megszoknád, h tovább bírd.

Túlizgat téged. Vagy túl izgulod a dolgot, mohó vagy valahol. Kicsit lassítsatok az elõjátéknál. Nem kell mindjárt tûzijátékozni. Ha sûrûbb lenne, hamarabb megszoknád, h tovább bírd.
Én nem tudom mi lehet a baj, de ha elõtte mondjuk kivernéd? Lány vagyok, nem akarok hülyeséget mondani, de talán segítene. :)
közelítsétek meg más oldalról a kérdést. elõször elégítsd ki te, aztán õ téged. vagy fordítva, de úgy nemjó, hehe. aztán fél óra pihi és szex újra közösen.
A kérdező hozzászólása: próbáltam úgy is hogy délelõtt kivertem, délután szexeltünk. elõfordult akkor is ilyen probléma. néha úgy érzem hogy szexmániás vagyok. csak ránézek és legszívesebben már belé is hatolnék. néha ezt tudom kontrollálni. de egyre nehezebb.
Sztem elõször csak orálisan vagy kézzel elégítsétek ki egymást (de legalább õt éged) aztán mehet a 2. felvonás. Nem mennélel hamar :)
"csak ránézek és legszívesebben már belé is hatolnék." Túlságosan a célra koncentrálsz és persze, hogy elsülsz.
Ha már dugás elõtt elsülsz akkor mit számít hogy szûk a csaj?Szûkmarkú?:) Még nagyon ott van a tojáshéj a valagadon.
mielõtt testi kapcsolatot létesítenél vele, gondolj a legrandább, legköcsögebb osztályfõnöködre/tanárodra (nem feltétlenül meztelenül!) aki többször is szivatott, égetett. Csak 10-20 alkalommal kell mielõtt szeretkezel pároddal, és garantálom, hogy be fog égni az agyadba a gondolat, és nem fogod elszúrni :)

Történt egy kis baleset a barátnőmel, gumi nélkül szeretkeztünk és hát mikor elmentem volna kihúztam. De tartok tőle, h kicsi sperma bent maradt. Õ azt érezte volna ha bele megy kevés spermium és mekkora baj lehet ebből?

Legjobb válasz: Mennyi eszetek van?? már magában az hogy gumi nélkül (tehát gondolom a csaj nem szed fogamzásgátlót) szexeltek.. elmagyaráznám ha még nem hallottátok volna kismillió helyen hogy a rohadt elõváladék is tartalmazhat spermiumokat tehát ez azt jelenti hogy attól is terhes lehet a nõstény.. gratulálok..

Mennyi eszetek van?? már magában az hogy gumi nélkül (tehát gondolom a csaj nem szed fogamzásgátlót) szexeltek.. elmagyaráznám ha még nem hallottátok volna kismillió helyen hogy a rohadt elõváladék is tartalmazhat spermiumokat tehát ez azt jelenti hogy attól is terhes lehet a nõstény.. gratulálok..
Ez nem baleset ba*dm*g, hanem felelõtlenség! A helyzet az, hogy ti megérdemelnétek, hogy szülõk legyetek, csak szegény gyereket sajnálnám. Vegyetek eseményutánit, majd szépen egy ideig óvszer, és utána meg bementek a nõgyógyászhoz, és felirat fogamzásgátló tablettát. Nem drága, mert havi 3000 Ft-ból megvan, és tárámm, nincs gond. Ez a módszer nem védekezés, amit csináltok... Nem érezte volna... hogyan? Mekkora baj lehet? Például terhes lesz, azon kívül semmi.
Gratuálok az ifjú szülõknek:)
nem hal ki a Magyar nép!
korotok?
Ha 72 órán belül vagytok, vegyetek esemény utáni tablettát! Esélyes, hogy teherbe ejtetted...

Azt szeretném meg tudni hogy ha nem jött meg már lassan két honapja elmentem orvoshoz ultrahanot csinált de nem látott semit tesztett is csináltam és mégis semi milyen oka lehet enek igy lehet hogy méhen kivüli terheség?

vagyis mi lehet az oka hogy nem mutatott ki az ultrahang semit?

Legjobb válasz: Kérdésedbõl nem derül ki, hogy az általad végezett teszt negatív vagy pozitív. Ha van pozitív teszted és nem látott a méhben semmit, akkor azért méhen kívül is szokták keresni a dokik, illetve vérvizsgálatot is szoktak végeztetni. Ha a teszted negatív akkor nem igazán jöhet szóba a terhesség. A menstruáció késésének a terhességen kívül még lehet pár lehetséges oka.

Kérdésedbõl nem derül ki, hogy az általad végezett teszt negatív vagy pozitív. Ha van pozitív teszted és nem látott a méhben semmit, akkor azért méhen kívül is szokták keresni a dokik, illetve vérvizsgálatot is szoktak végeztetni. Ha a teszted negatív akkor nem igazán jöhet szóba a terhesség. A menstruáció késésének a terhességen kívül még lehet pár lehetséges oka.

Nem tudom mi van velem este elmentem wcére és kitöröltem és véresvolt de a bugyim meg nem aztán 10 perc múlva már nm volt annyira sok mi ez? Privát üzibe ha lehet köszi :D:D:D

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mit töröltél ki. Ha a fenekedet, akkor lehet aranyered van. Ha a puncid, akkor csak egy kis vérzés, azzal nincs gond, normális.

Az attól függ, hogy mit töröltél ki. Ha a fenekedet, akkor lehet aranyered van. Ha a puncid, akkor csak egy kis vérzés, azzal nincs gond, normális.
Biztos, hogy vér volt? Nekem piros kaliforniai paprika után szokott pirosas-narancssárgás lenni, mivel a színanyagot nem emészti meg teljesen a szervezet. Ha valódi vér volt, akkor valószínûbb, hogy valami apró sebbe sikerült beletörölnöd, ha ilyen kevés volt. Tükörrel ellenõrizheted.
Megjött a mensid:D Vagy aranyered van..

Elküldött a védőnő sürgős NST-re, mert alacsonynak tartotta a baba szívhangját, (120) elmentem, ott már jobb volt (130-140). Mi baja lehet a babának ha alacsonyabb a szívhangja?

Ugyan értékhatáron belül volt, mert 120-160 között jó, legjobb a 140, de a biztonság kedvéért elküldött. Valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Attól is függ,hogy mennyit mozgott közben a babád.Lehet,hogy pont nyugalmi stádiumban volt.Aludni készült,ill aludt.

Attól is függ, hogy mennyit mozgott közben a babád.Lehet, hogy pont nyugalmi stádiumban volt.Aludni készült, ill aludt.
Hát szerintem jól jönne egy 72 tabletta órás azért..
ha tudatlanok vagytok, miért szexelték?! Igen, lehet terhes.
Talán védekezni kéne nem pedig most fosni. Most mi azt is mondhatnánk h 1% (ami nem igaz mert 50-50 vagy az vagy nem) akkor is lehet h pont becsúszott. Pont ugyan úgy lehet terhes mint máskor mert a kisfickók odabent jól elvannak napokig is.
Barátom, ha azt írjuk, hogy csak 5% esély van rá, akkor megnyugszol? Vagy már 20-nál is? 72 órás tabletta, nõdoki. Legközelebb ne nuniba toljátok, ha nincs gumi.
Beszéljetek egy nõdokival.
A kérdező hozzászólása: de mennyi rá az esély ugyan annyi mint ha nem lenne meg neki vagy azért annyira ne agódjam szét magam?
Még egy imádni való esélyes kérdés :) 50% rá az esély mennyi...
Igen lehet h terhes.
Igen lehet.
Igen. Azonnal 72 órás! Ugyanúgy lehet terhes mint máskor!

Lehetek terhes? Múlt hónapban elmentem dokihoz, mert késett már 2hete, azt mondta, h ha nem jön meg, megindítjuk gyógyszerrel. Megjött, így nem mentem vissza hozzá. Most megint 6napja késik. Mi bajom lehet?

Legjobb válasz: Hàny éves vagy? Eddig rendszeres volt? Mert nekem soha nem jött meg normàlisan,csak gyogyszerrel! Gyogyszer nélkül pl. évekig kimaradt minden év aug.ban, volt hogy 3 honapig nem jött meg, doki adott 3 szem bogyot, utànna arànylag rendszeresen megjött!

Hàny éves vagy? Eddig rendszeres volt? Mert nekem soha nem jött meg normàlisan, csak gyogyszerrel! Gyogyszer nélkül pl. évekig kimaradt minden év aug.ban, volt hogy 3 honapig nem jött meg, doki adott 3 szem bogyot, utànna arànylag rendszeresen megjött!
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok. Eddig 2-3 nap csúszással jött meg, kivéve a múlt hónapot.
Lehet, akkor is csak a vizsgàlattol jött meg! Nem vagy terhes? Vagy csak egy kis hormonàlis zavarod van! Mikor nekem nem jött meg, emelgettem az àgyat, na attol megjött, legtöbbször! :) S bizti hogy nem voltam terhes, azért emelgettem! Csinàlj egy tesztet, s az eredménnyel, menj vissza a dokihoz!
PCO?Ciszták?Hormonok rendben?
A kérdező hozzászólása: amielõtt ezelõtt elmentem az orvoshoz 2tesztet csináltam és mindkettõ negatív lett.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudok róla h vmi bajom lenne, ezelõtt nem mondta az orvos, ez kb.1hónapja volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!