Találatok a következő kifejezésre: Ha már elmentem, (32 db)

Miért kapcsol be a turbó nekem ha már elmentem kb.3-5 km-re?

Amikor bekapcsol akkor meg úgy megy ahogy kell...Ha leállítom a kocsit egy olyan 10 percre, és utána újraindítom a kocsit akkor meg újra kell várni 3-5 km-ert. Mi lehet a hiba? Segítsetek! Addig is Köszönöm!

Legjobb válasz: A turbó nem tud "bekapcsolni". Az pörög, ha kap kipufogógázt, ha pedig a nyomásszabályzó engedi, még tölti is a motort. Kicsit konkrétabban próbáld körülírni, mirõl van szó: nem tölt, nem fütyül, döglött a motor... Vagy mirõl veszed észre, hogy "nem kapcsol be" a turbó?

A turbó nem tud "bekapcsolni". Az pörög, ha kap kipufogógázt, ha pedig a nyomásszabályzó engedi, még tölti is a motort. Kicsit konkrétabban próbáld körülírni, mirõl van szó: nem tölt, nem fütyül, döglött a motor... Vagy mirõl veszed észre, hogy "nem kapcsol be" a turbó?
hogy állna már le? nemjön gáz a kipufogóból?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a gyors választ, tényleg érthetetlen volt a kérdésem, ezért újraírom: Indulásnál gyenge a motor, fordulatszám még 2000-3000-nál is erõtlen és kb 3-5 km után érezhetõ hogy rendesen megy az autó pl. 1800 fordulatnál már nagyon gyorsul ( gondolom a turbó már mûködik ) és tökéletesen megy akármeddig megyek. És ha leállok, kikapcsolom a motort 10 percre, és ujra elindulok vele megint néhány km-t kell mennem hogy minden újból jó legyen. Most érthetõ volt? Segítsetek ha tudtok! Köszi!
Egyik barátomnak ugyanez volt a problémája (opel 1.7 td), és több szervíz meglátogatása után kiderült, hogy az egyik szonda halt meg (már nem tudom, melyik). Azt kicserélték, azóta jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon nagyon köszönöm a választ, ez már részben lehet megoldás, de szonda alatt pontosabban mit értesz? Mágnes szelep.. vagy mi az? És egyáltalán hány szonda van a kocsiban? Ugye a turóbóról beszélünk? Nagyon nagyon sürgõsen szeretném tudni, úgyhogy kérlek válaszoljatok, és mégegyszer nagyon köszönöm!
Nem, a szonda nem mágnesszelep. A szonda érzékelõ. Sok-sok ilyen lehet az autóban. Ott van a lambdaszonda, a légmennyiségmérõ, a MAP-szenzor, a turbónyomásmérõ... Tudja a fene, mennyi van egy motorban.
Tudni kellene milyen autoról beszélünk , geometriás a túrbója vagy sem , sima bay pass szelepes , stb . Szûkítsük le és ehhez kell a pontos típus, évjárat ......

Ha kapunk ajándékot, akkor mikor kell megnézni, mi van a csomagban? Azonnal, később vagy ha már elmentek a vendégek?

Barátn?m szerint nem illik azonnal kiváncsiskodni, kutakodni a díszszatyorban, szerintem meg megbántjuk a vendéget, ha nem vagyunk kíváncsi az ajándékára.

Legjobb válasz: Alap hogy ki kell nyitni mikor odaadják.

Alap hogy ki kell nyitni mikor odaadják.
akiknek nem tiszta a lelkiismeretük miatta :D
Tudod, kik nem szokták megnézni azonnal, mi van a csomagban??:DDD
Igen, akkor illik kinyitni, amikor megkapod a csomagot. Bántó, ha csak félreteszed, hogy majd késõbb megnézed.
Én ha vkinek adok vmit és nem akarja megnézni rögtön akkor rászólok, h nézze meg, mert látni akarom ahogy örül neki:)
Mikor odaadják akkor ki kell nyitni.
Azonnal megkell nézni, és megköszönni, még akkor is ha véletlenül nem tetszik az ajándék.(Ezt nem illik kimutatni.)
kik?
18:29-kik?:-)
Én sem örülnék, ha ajándékot adok, és félre raknák.

Mi van akkor ha már elmentem de a barátom még nem, és én nem kívánom tovább a sexet, akkor hogy érjem el h ő is elmenjen?

Még szüzek vagyunk, de amikor pettingelünk akkor is, miután én elmegyek, utána nem szeretem ha tovább folytatjuk, viszont akkor ? ugye nem tud elmenni... Azt mondja neki ez így jó, de hosszútávon nem hiszem h megoldás lenne...

Legjobb válasz: szrintem fogd meg a farkát és verd ki neki vagy elégitsd ki orálisan !

szrintem fogd meg a farkát és verd ki neki vagy elégitsd ki orálisan !
Így van , kézzel vagy szájjal fejezd be.Am meg biztos hogy nem jó neki így , mond neki h ne hazudjon ilyesmirõl.....
Bocs az OFF-ért...de az elõttem szólók már leírátk, h mit tehetsz ilyenkor.
, , Hát, maradjunk annyiban, hogy nõknél is elõfordul, de azért ez náluk sokkal kevésbé tipikus. A férfiaknál persze természetes, hogy nem tudják folytatni rögtön, õk így vannak kialakítva. ;), , Hát persze, a férfiaknál ami nem jó, az biztos természetes...de ha a nõknél valami nem jó, akk a csajjal van a gond....(szóval, mindeféleképp a nõvel van a gond) idióta Pedig szerintem ez személyfüggõ, volt olyan pasim, aki tudta rögtön folytatni.
19:55-höz: Hát, maradjunk annyiban, hogy nõknél is elõfordul, de azért ez náluk sokkal kevésbé tipikus. A férfiaknál persze természetes, hogy nem tudják folytatni rögtön, õk így vannak kialakítva. ;) Egyébként a két legjobb megoldás már elhangzott fent: ha tényleg szeretnéd, hogy neki is jó legyen, akkor még néhány percig kibírod, hogy dugjon az orgazmus után is, esetleg válthattok olyan pózra is, ahol õ könnyebben el tud menni; vagy ha már végképp kellemetlen, akkor legalább rávetõdsz, és szájjal fejezed be neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem h nem kívánom utána, csak pl férfiaknál ugye miután elmennek, utána bizonyos ideig nem tudják megint csinálni, attól hogy a nõkõn nem szemmel látható h elmennek attól még õk se képesek rá egy ideig, rögtön utána (vagy lehet csak velem van így). Remélem érthetõen fogalmaztam :D
Akkor a párod egy szerencsés ember. Az enyém se elõtte, se utána nem kívánja :D Na jó, viccet félretéve, tényleg.
Érdekes, ha nekem orgazmusom van(csikló org.) akkor utána még kívánom a szexet...
ja ennyi erõvel reszelhetne a reszelõvel is. pina azért -is - van.
Pár percet majd orgazmus után ki fogsz tudni bírni, amíg õ is elmegy. Ha meg nagyon húzódik, ott a száj. Nálunk úgy szokott lenni, hogy ha a párom elmegy, én rákapcsolok, esetleg olyan pózba váltunk, amit még jobban élvezek, és pár perc alatt én is befejezem a dolgot. Tipikus ilyen póz nálunk amikor hason fekszik zárt lábbal és fölülrõl jövök (KEDVENC), a kutya, meg amikor fölöttem van négykézláb de én dolgozok. (ez azért jó mert ebben a pózban lehet a leggyorsabban csinálni) Azt felejtsd el, hogy mindig kint élvezzen el, a punciba élvezés baromi jó dolog, ne foszd meg ettõl.
18:58 kifelejtettem: 30L vagyok
Egyetértek az elõttem szólóval. Nekem sem mindig kellemes, hogy ha sokáig dugunk, miután elmentem, de ha nem nagyon rossz vagy fájdalmas, akkor az estek többségében megvárhatnád míg õ is elmegy. Tapasztalataim szerint a férfiak többsége punciban szeret elmenni, nem a levegõbe.
Hát, ha szex közben is így lesz, h miután orgazmusod van utána már nem akarsz tovább szexelni, akk ez nagy gondokat fog okozni... lehet egy darabig beéri azzal, h kielégíted kézzel v szájjal... de hosszú távon nem nyerõ... üdv 25/L
próbáljátok úgy csinálni, hogy kb egyszerre élvezzetek el. ha neked sikerült hamarabb, akkor utána õ biztos felizgul mégjobban attól, ahogy te elmész, vagy csinálhatod utána egy picit nagyobb "erõbedobással". mindenképpen beszéljétek meg hogy hogyan lenne jó mindkettõtöknek

Ronda pasi vagyok, tesóim is folyton lerondáznak, így nőttem fel, hogy ronda vagyok. Kb. egy éve, hogy elmentem prostihoz, szerintetek maradjak végleg a prostiknál, ha már azóta sem találtam egy rendes és vonzó lányt sem, aki elfogadna?

Legjobb válasz: Én a helyedben maradnék, fõelg ha jól érezted magad a puncival. Egyszerûen ilyen hozzáállással teljesen felesleges is görcsölnöd. A szexadagodat meg megkapod ugyanúgy hús vér nõtõl, egy igazán bevállalós ember vagy, hogy nem csak recskázól egy életen át. Jól teszed. Maradj a prostilánynál. Ott nincs vesztenivalód. Jobbfélék minden pénzt megérnek. Olyat is megad, amit egy átlag barátnõ sohasem.

Én a helyedben maradnék, fõelg ha jól érezted magad a puncival. Egyszerûen ilyen hozzáállással teljesen felesleges is görcsölnöd. A szexadagodat meg megkapod ugyanúgy hús vér nõtõl, egy igazán bevállalós ember vagy, hogy nem csak recskázól egy életen át. Jól teszed. Maradj a prostilánynál. Ott nincs vesztenivalód. Jobbfélék minden pénzt megérnek. Olyat is megad, amit egy átlag barátnõ sohasem.
Te így gondolod elõzõ. De hiába ismerkedsz neten egyenlõre névtelenül, arc nélkül, hogy kiismerje a szmélyiséged, ha külsõre már nem vagy annyira az esete, akkor úgysem fog hitegetni, mert nem tud szerelmes lenni beléd, aztán csak kirúgna egyszer. A netes ismerkedés egy nagy zsákbamacsak játék, aminek a végén mégsem szokott lenni semmi, ha a felek külsõleg nem tetszenek egymásnak. Én így gondolom.
küldesz képet? :$
ha tényleg olyan csúnya vagy akkor ne a legdögösebb csajnál próbálkozz! keress a te súlycsoportodba csajt!
Hát nézd.. még a nem ronda srácoknak is nehéz attraktív lányt találni, szóval neked akkor elv. még nehezebb. Ezt azért mondom mert nem tartom magam rossz srácnak, de nem egyszerû vonzó lányt találnom. :)
Mi volt a prostinál?
Egyetértek. A barátnõd is ugyanúgy szedné le a pénzedet, de cserébe semmit nem kapnál. A prosti legalább nem húzza a száját hanem csinálja. Szóval a prostit javaslom.
Én jól nézek ki, van önbizalmam és mégsem tudok összejönni olyannal, aki tetszik pedig már 10 éve próbálkozok és senki sem tud semmi használhatót mondani. Szerencse is kell ehhez az egészhez. Ha így marad, akkor nekem is fizetõshöz kell fordulni.
persze jo hogy nem nyavalyog, nem nyaggat, nicn kotelezettseg, tejelsz aztán mehet a durr bele, de nincs kihez odabujnod este, nincs aki gyereket adjon neked, akit nevelhetsz, láthatod felnoni, nincs kivel romantikazz.. sztem a kesvébé elonyos kulseju ifjak inkabb a neten probalkozzanak, sokat szamit ha lelekben mar puhitottad az aldozatot! hidd el, raadasul az olyan lanyok akiknek megvan mindenki es csak azt nezik hogy nez ki a hapsi, gyakorta rakurnak, mert megkapja a szep csomagolasban egy rothado embert aki csalja rjobbra balra. ne a szemeleyes kontaktust tedd eloterbe ismerkedesnel sztem
Küldesz képet?

Ha a barátnőmmel szexközelbe kerültünk, elkezdtük izgatni egymást, még fel se állt de már elmentem. Ha eljutunk odáig, hogy elkezdjek a hüvelybe hatolni akkor is gyakran elmegyek. így nagyon nehezen és ritkán sikerül egy igazi szex. Mi lehet a baj?

Hozzá tartozik a dologhoz, hogy a barátnőm szűk illetve, hogy régebben valamivel gyakoribban éltünk szexuális életet. Ez manapság heti 1 - jobb esetben 2 - alkalom.

Legjobb válasz: Túlizgat téged. Vagy túl izgulod a dolgot, mohó vagy valahol. Kicsit lassítsatok az elõjátéknál. Nem kell mindjárt tûzijátékozni. Ha sûrûbb lenne, hamarabb megszoknád, h tovább bírd.

Túlizgat téged. Vagy túl izgulod a dolgot, mohó vagy valahol. Kicsit lassítsatok az elõjátéknál. Nem kell mindjárt tûzijátékozni. Ha sûrûbb lenne, hamarabb megszoknád, h tovább bírd.
Én nem tudom mi lehet a baj, de ha elõtte mondjuk kivernéd? Lány vagyok, nem akarok hülyeséget mondani, de talán segítene. :)
közelítsétek meg más oldalról a kérdést. elõször elégítsd ki te, aztán õ téged. vagy fordítva, de úgy nemjó, hehe. aztán fél óra pihi és szex újra közösen.
A kérdező hozzászólása: próbáltam úgy is hogy délelõtt kivertem, délután szexeltünk. elõfordult akkor is ilyen probléma. néha úgy érzem hogy szexmániás vagyok. csak ránézek és legszívesebben már belé is hatolnék. néha ezt tudom kontrollálni. de egyre nehezebb.
Sztem elõször csak orálisan vagy kézzel elégítsétek ki egymást (de legalább õt éged) aztán mehet a 2. felvonás. Nem mennélel hamar :)
"csak ránézek és legszívesebben már belé is hatolnék." Túlságosan a célra koncentrálsz és persze, hogy elsülsz.
Ha már dugás elõtt elsülsz akkor mit számít hogy szûk a csaj?Szûkmarkú?:) Még nagyon ott van a tojáshéj a valagadon.
mielõtt testi kapcsolatot létesítenél vele, gondolj a legrandább, legköcsögebb osztályfõnöködre/tanárodra (nem feltétlenül meztelenül!) aki többször is szivatott, égetett. Csak 10-20 alkalommal kell mielõtt szeretkezel pároddal, és garantálom, hogy be fog égni az agyadba a gondolat, és nem fogod elszúrni :)

Ha már nincs meg az a munkaköröm, amiből elmentem szülni, és felajánlanak másikat (persze kevesebb pénzért), amit nem fogadok el, akkor rendes felmondással küldhetnek el, vagy muszáj közös megegyezéssel?

Spórolásra mennek, ez elég egyértelm?. Az sem biztos, hogy felajánlanak másikat, de szeretnék mindenre felkészülni. Ugye nem kell akkor közös megyegyezéssel megsz?ntetni a munkaviszonyomat, mert elég sok végkielégítés járna, nem akarnám bennthagyni - f?leg, hogy ilyen kedvesek...

Legjobb válasz: Nem vagy köteles elfogadni a kevesebb pénzt, mert kötelesek megegyezõ munkát adni a visszatérõ anyának. Ha nem tetszik nekik, akkor fel kell mondjanak. De ha mindenáron ki akarnak tenni, akkor a közös megegyezésbe bevehetitek a végkielégítést is.

Nem vagy köteles elfogadni a kevesebb pénzt, mert kötelesek megegyezõ munkát adni a visszatérõ anyának. Ha nem tetszik nekik, akkor fel kell mondjanak. De ha mindenáron ki akarnak tenni, akkor a közös megegyezésbe bevehetitek a végkielégítést is.
Ha még nincs 3 éves a gyerek, ugyanazt a pénzt meg kell hogy kapd, akármilyen munkát is ad, ki nem rúghat. Ha elmúlt 3 akkor átszervezésre hivatkozva elküldhet, ekkor jár a végkielégítés.

Ha már egyszer elmentem, lehet folytatni a szexet, vagy az káros lehet?

Legjobb válasz: Lehet! miert ne lehetne? de fiu vagy lány vagy?!?...gondolom lány..mert ha fiú vagy és elmész, akkor kell egy kis idõ hogy regenerálodj ;) Ha meg lány vagy, jusosn eszedbe a mondás, azért jó a nõknek, mert több orgazmusra is képesek egyidejüleg :)

Lehet! miert ne lehetne? de fiu vagy lány vagy?!?...gondolom lány..mert ha fiú vagy és elmész, akkor kell egy kis idõ hogy regenerálodj ;) Ha meg lány vagy, jusosn eszedbe a mondás, azért jó a nõknek, mert több orgazmusra is képesek egyidejüleg :)
persze h lehet. egyáltalán nem káros!! annyiszor élvez el amennyiszer jolesik. õrülj neki h átélheted:)
Persze, hogy lehet, ha fiú vagy ha lány... igaz a fiúknak kicsit várni kell. De egyik nemnek sem lesz semmi baja a folytatástól!
lehet, csak nem mindíg megy. :) Alkattól és életkortól függõen a fiuknak szükségük van némi regenerációs idõre két "bevetés" között. Álatalában a fiataloknak rövidebb, idõsebb korban meg már hosszabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ...am fiju vagyok thx mg1szer :)
Egyáltalán nem káros, sõt! Folytasd csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: okés fijuk lányok nagyonszépenköszi a commenteket :) :)
Igen. Gondolkozz...
igen
2es, te meg értelmezd a kérdést igen, így nagyobb eséllyel lesz benne
Az elõváladékban kevesebb a spermium...de olvass utána..

Felvagyok fázva már majd egy éve, akkoris fáj ha nem pisilek. Voltam urulógusnál adott gyógyszer de nem csinált semmit megint elmentem adott másikat azt se. Elmentem nőgyógyászhoz mondta mennyek vissza urulógushoz:S Semmit nem találnak. Micsináljak?

És már nagyon fáj:S

Legjobb válasz: Medveszõlõ levél tea. Herbáriákban lehet kapni. 4-6 órán keresztül kell áztatni HIDEG vízben. Napi egy-két bögre egy hétig. Ez fertõtlenítõ hatású és végig megy az egész húgyrendszeren. Nekem bevált.

Medveszõlõ levél tea. Herbáriákban lehet kapni. 4-6 órán keresztül kell áztatni HIDEG vízben. Napi egy-két bögre egy hétig. Ez fertõtlenítõ hatású és végig megy az egész húgyrendszeren. Nekem bevált.
Én a figyelmedbe ajánlom a Citro cseppet más néven grapefruitmag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítõt. Borzasztóan keserû de hatásos. A gyógyszertárban lehet kapni. Azt hiszem olyan 1700 Ft körül van. Hidd el! Egy próbát megér. Nekem mindig segít a felfázásban. A véres vizeletet 1-2 nap alatt eltünteti. :) gyógyulást!
Vizelettenyésztés volt? MI lett az eredménye? Milyen gyógyszereket szedtél rá? És pontosan hol fáj? A szeméremtest, húgycsõnyílás, hüvely... Vizelés után hogy alakul a fájdalom? Véres volt-e a vizelet, csípett-e? Esetleg milyen vizsgálatok történtek (hasi és kismedencei ultrahang...)?
Nálam ugyanez volt a helyzet. Nekem az ezüst kolloid vált be, minden nap teába keverve ittam.
17:35ös vagyok! Az utolsó hozzászólóval is egyet értek. Az ezüst kolloid is kiváló szer sokszor jobb mint az összes antibiotikum! Én torokfájára és herpeszre és hüvelyfertõzésre is használom. :) Ez is megér egy próbát!
a Csalán tea nagyon jó még, én ha érzem, h felfázok megiszok két sört, elõbb átmos mint 2liter víz:) kamillás ülõfürdõ, tõzegáfonya tea! Amúgy annyi ehhez a véleményem, h ÉLJEN A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY!

Történt egy kis baleset a barátnőmel, gumi nélkül szeretkeztünk és hát mikor elmentem volna kihúztam. De tartok tőle, h kicsi sperma bent maradt. Õ azt érezte volna ha bele megy kevés spermium és mekkora baj lehet ebből?

Legjobb válasz: Mennyi eszetek van?? már magában az hogy gumi nélkül (tehát gondolom a csaj nem szed fogamzásgátlót) szexeltek.. elmagyaráznám ha még nem hallottátok volna kismillió helyen hogy a rohadt elõváladék is tartalmazhat spermiumokat tehát ez azt jelenti hogy attól is terhes lehet a nõstény.. gratulálok..

Mennyi eszetek van?? már magában az hogy gumi nélkül (tehát gondolom a csaj nem szed fogamzásgátlót) szexeltek.. elmagyaráznám ha még nem hallottátok volna kismillió helyen hogy a rohadt elõváladék is tartalmazhat spermiumokat tehát ez azt jelenti hogy attól is terhes lehet a nõstény.. gratulálok..
Ez nem baleset ba*dm*g, hanem felelõtlenség! A helyzet az, hogy ti megérdemelnétek, hogy szülõk legyetek, csak szegény gyereket sajnálnám. Vegyetek eseményutánit, majd szépen egy ideig óvszer, és utána meg bementek a nõgyógyászhoz, és felirat fogamzásgátló tablettát. Nem drága, mert havi 3000 Ft-ból megvan, és tárámm, nincs gond. Ez a módszer nem védekezés, amit csináltok... Nem érezte volna... hogyan? Mekkora baj lehet? Például terhes lesz, azon kívül semmi.
Gratuálok az ifjú szülõknek:)
nem hal ki a Magyar nép!
korotok?
Ha 72 órán belül vagytok, vegyetek esemény utáni tablettát! Esélyes, hogy teherbe ejtetted...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!