Találatok a következő kifejezésre: Ha már egy terhességem, de meg (6 db)

Ha már volt egy terhességem, de meg kellett szakítani, mert genetikailag beteg volt a magzat, akkor veszélyeztett terhes leszek a következő terhességnél?

Legjobb válasz: egyértelmûen veszélyeztetett leszel és valószínûleg magzatmegtartó gyógyszereket kell majd szedni..én is kaptam utrogestant.

egyértelmûen veszélyeztetett leszel és valószínûleg magzatmegtartó gyógyszereket kell majd szedni..én is kaptam utrogestant.
A kérdező hozzászólása: és ez akkor azt jelenti, hogy nem is dolgozhatok majd(irodai munka), és sûrûbben kell majd ellenõrzésre járnom? neked miért kellett szedni? nálad is volt valami baj?
szia.szerintem nem dolgozhatsz, bár ezt te is tudni fogod magadtol.jobb lesz ha pihensz ha eljõn az idõ.és gyakran figyelnek majd, ultrahang, vérvétel, minden ami ahhoz kell hogy egézsgéges legyen a baba.sok sikert kivánok.
Szia. Nekem tavaly nyáron volt mûszeres befejezésem, mert elhalt 10 hetesen a baba. Én is veszélyeztetett vagyok papíron, most 36 hetes vagyok, de nem kellett ezért semmilyen gyógyszert szednem. A munkát 13 hetesen hagytam abba, de azért mert BM-es vagyok. Szerintem ha nincs semmi panaszod és irodai munkát végzel dolgozhatsz addig amíg úgy nem érzed, hogy fárasztana.

Ha a teszten csak 4-6 perc után jelenik meg egy halvány csík, de az ott is marad, az terhességet jelent vagy hamis eredmény? Járt más is így?

X-Epil tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Rá van írva a papírjára, hogy X-Y percen belüli eredményt kell nézni. Ha a 4-6 belefér, akkor az pozitív :)

Rá van írva a papírjára, hogy X-Y percen belüli eredményt kell nézni. Ha a 4-6 belefér, akkor az pozitív :)
A kérdező hozzászólása: Az van ráírva, hogy 5 perc után már ne vegyük figyelembe. De akkor a 6. perc már nem számít vagy azért az még belefér?
Ez simán belefér a korai szakaszban. Nekem több óra is eltelt mire látványosabb lett a csík, és baba lett. Persze erre nem lehet alapozni, mert sajnos olyan is van, hogy mégsincs mögötte baba. Minden esetre drukkolok neked!
Hat bizony x-epil teszen legalabb egyora eltelt mire lattam valamit, A kis "valamim"3eves lesz:) Ez persze nem azt jelenti hogy minden esetben igy van:)
idõn túli, halvány csíkjaim 8 hetesek. amúgy lehet terhesség, persze, ismételni kell pár nap múlva:)

Elöfordult már veltek hogy hibás terhességi tesztet vettetek, hogy néz ki ha hibás? . Nálam egy csík jelent meg, de függöleges helyett vizszíntesen és késöbb úgy 5-6perc múlva eltünt?

Most összevagyok zavarodva nem tudom hogy mi van, már 6napja túl vagyok amikorra megkellett volna jönnie,és vannak tüneteim, igaz hogy a tesztet nem reggel csilnáltam de az volt rajta hogy minden napszakban lehet...hibás votl a teszt, vagy biztosan nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Én egybõl másikat próbálnék.

Én egybõl másikat próbálnék.
A kérdező hozzászólása: Öhm megtudná nekem valaki mondani hogy 25mlIE/ml az nagy érzékenységü teszt vagy keressek másikat?
A teszt leiràson, le van irva hogy hasznàld, s mi van ha nem jo! Ha 2 függöleges csikot vàrtàl, akkor vegyél màsikat! Van hogy nem jo egy teszt, erröl senki nem tehet, azért is szoktàk megismételni!
Nem tudom mi az! :) Nekem a one minutes teszt vàlt be! Ha nem azt probàltad, probàld ki!
A legérzékenyebb a 10-es, aztán a 20-as, majd csak ezután következik a 25-ös. De szerintem is tesztelj egy másikkal.

Utalhat terhességre, ha mind a két mellem fáj, de nem az egész csak oldalt? Nem kell a cigi már 6 napja nem is gyujtottam rá, meg állandóan telitettség érzésem van, akkor is ha meg eszek egy fél kiwit!

Mindig valami hideg gyümölcsöt akarok enni vagyis csak 1-2hete!

Legjobb válasz: És mikor kellett volna megjönnie???? A cigiundor és a mellfájdalom utalhat terhességre.

És mikor kellett volna megjönnie???? A cigiundor és a mellfájdalom utalhat terhességre.
Igen.Nekem oldalt a szoptatás idején fájt a mellem, amikor megteltek a tejcsatornák, így lehet neked ezt a terh. okozza.Az elsõ 3-4 hónapban csak zöldséget és gyümölcsöt tudtam enni, a hústartalmú dolgoktól felfordult a gyomrom.Csinálj 1 teszet.
Nekem is oldalt fajt a mellem, es barmicske kajatol jol laktam, illetve emelyegtem. Szerintem is tesztelj. 6 heteske

Az baj ha ennyi idõ után kimarad egy menstruációm? 10 éve menstruálok még soha egy hónapot sem maradt ki, de most nem akar megjönni. Terhesség 100%-ig ki van zárva.

Ebbe a hónapban rendkívül sokat idegeskedtem a munkahelyem miatt, illetve családi okok miatt is, ez szerintem közrejátszhatott. Ha szimplán kimarad mikor jelentkezik legközelebb ? Ilyenkor hogy kell számolni ? 22. napra szokott megjönni ehhez adjam hozzá azt h meddig szokott tartani?

Legjobb válasz: Hát lehet éppen normális is, de valószínûbb, hogy nem az. Kérdezz inkább egy nõgyógyászt, akár ciszta is lehet, jobb, ha egy orvos nyugtat meg, hogy nincs semmi gond. Az, hogy mikor jön meg legközelebb, jó kérdés. Ha nincs semmi különösebb oka, csak a stressz, akkor bármikor megjöhet, ha van valami komolyabb oka, akkor lehet csak a kezelés után. Ugyanis a szervezeted nem úgy számol, hogy ja, itt most kimaradt egy, akkor adjunk hozzá x napot. Mondjuk a 22 napos ciklusok sem éppen ideálisak, nagyon határeset, ha még nem vizsgáltattad ki korábban, itt lenne az ideje.

Hát lehet éppen normális is, de valószínûbb, hogy nem az. Kérdezz inkább egy nõgyógyászt, akár ciszta is lehet, jobb, ha egy orvos nyugtat meg, hogy nincs semmi gond. Az, hogy mikor jön meg legközelebb, jó kérdés. Ha nincs semmi különösebb oka, csak a stressz, akkor bármikor megjöhet, ha van valami komolyabb oka, akkor lehet csak a kezelés után. Ugyanis a szervezeted nem úgy számol, hogy ja, itt most kimaradt egy, akkor adjunk hozzá x napot. Mondjuk a 22 napos ciklusok sem éppen ideálisak, nagyon határeset, ha még nem vizsgáltattad ki korábban, itt lenne az ideje.
Biztonság kedvéért elmennék a nõgyógyihoz Hátha talál valamit
Gondolom majd a jövõ hónapban megint megjön
Az idegesség miatt normális, hogy kimarad. Évekig nem menstruáltam a vizsgaidõszakban.
Valószínûleg igen.
A kérdező hozzászólása: Lehetek terhes???
Ha tudod, hogy kb.mikor voltatok együtt onnan számított 12-14 nap múlva kimuatatja a teszt a terhességet, vagyis onnantól érdemes tesztelni! Drukkolok neked!
szia nekem is penteken kelett volna megjonnie de meg semmi. nagyon jo lenne a jonne a kisbaba. drukkolok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!