Találatok a következő kifejezésre: Ha már egy hajszál (3 db)

Ha már csak egy hajszál tartja a köldökcsonkot akkor már rárakhatom a hidrogén-peroxodot? És a közepére ugye, vagy csak körbe? Utána le kell valamivel törölni? Vagy csak rakjam rá a gézlapot?

Legjobb válasz: én csak simán aköldökre való hintõporral csináltam egész végig, és rá a géz lap. észre sem vettem, hogy leesett.

én csak simán aköldökre való hintõporral csináltam egész végig, és rá a géz lap. észre sem vettem, hogy leesett.
A hidrogén -peroxid marr!!!!!!Ha a bõrödre rakod a tiédet is megmarja, nem hogy egy újszülöttét.Ki a fene mond ilyeneket neket???Agyon kéne ütni, vagy be kellene hidrogénezni a köldökét!!!
Ki mondta a hidrogént?????Meg ne csináld!!!!!! Szaliciles alkohollal töröld át neki óvatosan!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként az orvos írta ki a hidrogén peroxidot.Annyira buta nem vagyok hogy magamtól találjak ki ilyet.KÖszönö a válaszokat.Ja egyébként mire kibontottam a pelust le is volt esve.
mert sajt, és kerek a hold
heti 1 elég
be fog zsírosodni, és akkor minden nap moshatod
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted ? Nem a tövére kenem a pakolást, akkor sem jó ?
Max heti 1 elég mert a túl sok pakolás legalább olyan rossz, mint a túl kevés.
A kérdező hozzászólása: De miért ?

Lányok, melyik a nagyobb ciki? Ha egy fiatal férfin már látszanak ősz hajszálak, vagy ha úgy védekezik ez ellen, hogy befesti a haját ugyanolyan színűre, mint eredetileg az őszülés előtt volt?

32 éves férfi vagyok, és a halántékomon észrevettem már ?sz hajszálakat. Roppantul zavarnak, pláne mivel az apám, bár már 80 felett van, még mindig alig ?szül. Ugyanakkor a környezetemben azt mondják, fölösleges lenne hajfestékkel próbálkoznom. Szerintetek? (Persze férfiak is válaszolhatnak.)

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ciki-e, de ha téged zavar, szerintem nyugodtan fesd be, viszont az nekem pl. nem tetszene, ha látszódna, hogy festve van.

Nem tudom, hogy ciki-e, de ha téged zavar, szerintem nyugodtan fesd be, viszont az nekem pl. nem tetszene, ha látszódna, hogy festve van.
Szerintem egyáltalán nem ciki az õszülés egy férfinál, szerintem az lenne a ciki, ha mostantól kétségbeesetten festenéd. 25 L
Ha te jobban éreznéd magad õsz hajszálak nélkül, akkor festesd be.Ciki vagy nem , úgyse tudja senki ha jól csinálod. Arra viszont figyelj, hogy ne kend össze a nyakad/homlokod, mert az tényleg nevetséges, ha ott lesz a festék nyoma:) ) Ja és ügyelj, hogy mindíg ugyanolyan szinû festékkel fesd(ami hasonlít az eredeti hajszinedhez), így szerintem észre sem veszik mások.
Az õszülés természetes, a hajfestés ciki egy férfinél emiatt. 27/N
Szerintem inkább legyen kicsit õszes, mint festett.
Keresztanyám már 18 évesen õszült nõ létére, exem pedig már 22 évesen. Nem ciki, az a ciki, ha takargatni próbálod. A festett hajat ki lehet szúrni, még akkor is, ha természetes színûre van. 25 L
De mi lett végül, kipróbáltad a hajfestést vagy hagytad annyiban a dolgot?:) Õszintén érdekel.
hát nem tudom hogy korai e, én 18 éves lány vagyok de nekem is vannak itt-ott õsz hajszálam... a kérdésre visszatérve szerintem ne festesd, ha már hosszabb akkor nyirasd le rövidebbre akkor kevésbé látszik.
Nincs mit.Igen az elsõ pár napban valóban jobban csillog mint a természetes haj, de egy hét után fakul. Egyébként sok férfi festi a haját.Nálunk a fodrászatba is jártak.A párom testvére azért festi(23éves)mert vörös haja van amit utál.Hát neki abszolút ki lehet szúrni, mert feketére szokta szinezni, de még senki sem szólta meg miatta.
A kérdező hozzászólása: 15:34, te adtad idáig a legjobb választ. Köszi!
sztem várhatsz még a festéssel.
A kérdező hozzászólása: 32 évesen mégiscsak koraiak az õsz hajszálak, nem ?
A kérdező hozzászólása: Egyelõre hagytam, mert nincs sok õsz szál. Ha majd esetleg több lesz, akkor már festeni fogom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!