Találatok a következő kifejezésre: Ha már egy (6740 db)

Csak akkor lehet egy másik napszaki étkezést kezdeni, ha már egy ki van váltva? Vagy mondjuk, ha a tízórai már ki van váltva, csak akkor kezdhetek neki kora du. Adni főzeléket? Vagy mást kóstoltatni?

Legjobb válasz: Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.

Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.
mást kóstoltatni? ne hülyéskedj már :) minden nap kell kóstoltatni, 3-4 naponta új ízt, viszont egynap csak egyszer! ha kiváltod az ebédet, akkor ugyanúgy 10órai eltt fogsz kóstoltatni! azt ajánlják, hogy egy étkezés kiváltása kb. 2 hét legyen és ezután kezdjed csak el a következõ étkezést kiváltani mert így fokozatos. de ha mondjuk anyatejes a babád és nem akarod kiváltani csak pótolni a 10órait akkor 2-4 hét után kezd el az ebédet

És ha már egy pasi álmodik más nőkkel... mi van ha egy nő álmodik más pasikkal? De nem szex van benne, csak vonzódás meg flört. :P és ilyenkor az illető lány érzi úgy hogy megcsalja a pasiját. jól érzi, vagy csak szimplán hülye szegény? :P

Legjobb válasz: Hat lehet en vagyok regimodi vagy nem tudom.Ferfiak mindig fantazialnak mas nokkel.Ez tiszta! Mas nok is szoktak ferfiakkal, en magambol kiindulva annyit tudok mondani, h amikor a baratom teljesen elhanyagol, es latom h nem tesz ertem, akkor kezdek el fantazialni mas sraccal, h mi lenne ha,..Foleg ha nem szex van a dologban, h csak fizikai vonzalom egy ejszakara, akkor szerintem a nok komolyan gondoljak.A noknel a flort meg vonzodas mar egy uj kapcsolatot alakithat ki valakivel.

Hat lehet en vagyok regimodi vagy nem tudom.Ferfiak mindig fantazialnak mas nokkel.Ez tiszta! Mas nok is szoktak ferfiakkal, en magambol kiindulva annyit tudok mondani, h amikor a baratom teljesen elhanyagol, es latom h nem tesz ertem, akkor kezdek el fantazialni mas sraccal, h mi lenne ha, ..Foleg ha nem szex van a dologban, h csak fizikai vonzalom egy ejszakara, akkor szerintem a nok komolyan gondoljak.A noknel a flort meg vonzodas mar egy uj kapcsolatot alakithat ki valakivel.
A kérdező hozzászólása: de még csók se volt. :) végig ott volt bennem, hogy ott a Zoli és nekem fontosabb Õ. :) meg nem is hagyott bennem túl mély nyomot az illetõ srác. :)
Hehe... Én két napja álmodtam, hogy már a srácnál voltam és érzékien csókolóztunk, úgy ahogy párommal még soha és már vetkõztettük egymást. De ott volt bennem hogy nem csalhatom meg a párom, végül is nem történt meg a szex, de szinte minden más igen. Sokáig gondolkoztam az álmon, míg rájöttem, hogy erre vágyom, egy forró vad szeretkezésre, ahol mindkét fél bele ad vlmit a kapcsolatba, ellentétben a valósággal, ahol én csinálok mindent.
Most képzelte vagy csak álmodta! Mert nem mindegy! Ha álmodik, az nem jelent semmit, hisz ilyenkor olyan sok hülyeséget szoktunk álmodni! Ha egy unalmas délután elmereng ilyeneken, akkor ott lehet valami!
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam. :P mivel én eddig talán ha 3szor álmodtam ilyeneket. :D és halálosan bûntudatom votl emiatt. :D barátom meg többnyire könnyezett a röhögéstõl, hogy mit problémázok.:P
Ha a barátodnak is elmondtad, és röhögött rajtad, akkor végképp nincs miért aggódnod! :) ;)
Az álom a legbelsõbb vágyainkat fejezi ki..Nem hiába van álmos könyv...
Az ilyen álom lehet egy figyelmeztetés. Talán valami van az életedben - mondjuk szeretnéd, ha a barátod többet foglalkozna veled. De az is lehet, hogy láttál egy(néhány) férfit, és az agyad így dolgozta fel. Nem kell, hogy szégyenkezz e miatt. A nõk ritkábban, a férfiak meg sûrûbben álmodnak ilyet :-)

Ha már egy ideje nem töltöttem fel a SIM kartyát és már nem is lehet hívni akkor arra nem is érdemes most tölteni pénzt?

Legjobb válasz: ha mar hivni sem lehet, akkor valoszinuleg deaktivaltak, arra penzt mar nem tudsz tolteni.

ha mar hivni sem lehet, akkor valoszinuleg deaktivaltak, arra penzt mar nem tudsz tolteni.

Mikortól adtatok a gyereketekre magasszárú cipőt? Ha már egy ideje önállóan ment? Milyen márkát használtatok? Csak kintre vagy bentre is ráadtátok? Mi a véleményetek a puhatalpú cipőkről? Bocs a sok kérdésért, de teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Azt nem írtad, mennyi idõs és, hogy mikortól jár gyerkõcöd?Hétfõn voltunk az ortopédián... 10fokban be van dõlve a kisfiam bokája. Az orvos a következõt mondta (hozzáteszem a mi problémánkon kívül):Mi Siesta cipõt vettünk fiamnak, na arra rögtön mondta, hogy felejtsük is el, amit õ javasolt a Salus márkájú cipõ volt.Kint (fû,homok, egyenletlen területen csak mezítláb, bent viszont javasolja a cipõt) A puhatalpú cipõrõl tegnap olvastam, ha egyre gondolunk (Pl. Liliputi.hu oldalon) én kintre, h megse legyen mezítláb lehet, hogy veszek.Egyébként javaslom, ha tudsz menj el egy ortopédushoz, h nézze meg a gyerkõcöd lábát és õ biztos tud szakszerû választ adni a kérdéseidre.

Azt nem írtad, mennyi idõs és, hogy mikortól jár gyerkõcöd?Hétfõn voltunk az ortopédián... 10fokban be van dõlve a kisfiam bokája. Az orvos a következõt mondta (hozzáteszem a mi problémánkon kívül):Mi Siesta cipõt vettünk fiamnak, na arra rögtön mondta, hogy felejtsük is el, amit õ javasolt a Salus márkájú cipõ volt.Kint (fû, homok, egyenletlen területen csak mezítláb, bent viszont javasolja a cipõt) A puhatalpú cipõrõl tegnap olvastam, ha egyre gondolunk (Pl. Liliputi.hu oldalon) én kintre, h megse legyen mezítláb lehet, hogy veszek.Egyébként javaslom, ha tudsz menj el egy ortopédushoz, h nézze meg a gyerkõcöd lábát és õ biztos tud szakszerû választ adni a kérdéseidre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) Az én fiam 11 hónapos, még nem jár egyedül, a bútorok mellett lépeget. Csak idejében próbálok tájékozódni, de nem egyszerû. Az ember mindenhol mást olvas. Neki most bentre van egy liliputis puhatalpú cipõje, de csak bentre, hogy ne csússzon el a parkettán. Szerintem is mezítláb a legjobb, de mivan õsszel, meg télen?
Elefanten cipõk a legjobbak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha már egy jó ideje találkozgatok valakivel, de elméletben még nem vagyunk együtt, akkor számon lehet kérni a hűséget?

Legjobb válasz: Hát számon éppen nem kérném a srácot, ha olyat tenne, de lehet akkor vissza is táncolnék a dologból, hogyha már úgy érezném, hogy sínen vagyunk, és õ még mondjuk közben kitalálja, hogy kefél 1-2t valakivel. Azért egy idõ után, még ha "hivatalosan" nem is jártok, szerintem némi hûség jár a potenciális barátnak/barátnõnek így megelõlegezve. De ez az én véleményem. 22L

Minimálisan, inkább jelezni, hogy rosszul esik, ha másokkal is találkozgat. Én nem kérném számon, hiszen nem vagyunk egy pár.
Hát számon éppen nem kérném a srácot, ha olyat tenne, de lehet akkor vissza is táncolnék a dologból, hogyha már úgy érezném, hogy sínen vagyunk, és õ még mondjuk közben kitalálja, hogy kefél 1-2t valakivel. Azért egy idõ után, még ha "hivatalosan" nem is jártok, szerintem némi hûség jár a potenciális barátnak/barátnõnek így megelõlegezve. De ez az én véleményem. 22L
nem.
A kérdező hozzászólása: Õ megy gólyatáborba, nem én :) Az érdekelt, hogy ha esetleg történne valami, jogosan akadhatnék-e ki. De a válaszokból azt szûröm le, hogy nem.
Semmikor sem lehet számonkérni a hûséget!!!!!! Azért csak tenni lehet. Úgyhogy ne legyem lelkiismeretfurdalásod.
nem, de kapcsolatot sem kezdenék vele
A kérdező hozzászólása: Van szex is rendszeresen, csak eddig nem éreztük szükségesnek, hogy megbeszéljük, mit is akarunk kihozni ebbõl. Viszont holnap megy gólyatáborba, és nem tudom, mire számítsak...
Mi történt eddig köztetek? Amúgy szerintem nem nagyon lehet így számon kérni :S
Kábé három hónapig találkozgattunk a csajjal, nagyon bírtam, de nem akarta engedni a szexet, sõt igazából teljes bizonytalanságban tartott, hogy komollyá válik-e a dolog. Muszáj volt közben a szükségleteimet máshol kielégítenem, és nem volt lelkiismeret furdalásom miatta. Igaz, nem is meséltem ezt el neki. Aztán szorosabbá vált a viszonyunk, és akkor már nem kellett emiatt eljárnom sehova...
Nem. Maximum lelépsz, ha valami nem tetszik. szerintem nagyjából lehet tudni, kinek hol a határ. Így ha elég komolynak érzi a dolgot, nem kavar mással
ha nem a párod, akkor legfeljebb barát, vagy ismerõs... szóval ilyen mélységig lehet a hûséget számon kérni... nem azt, hogy kivel fekszik le, de ha megígéri, hogy találkoztok, és nem tartja be, mert valaki mással találkozik, akkor azért ugyanúgy kioszthatod... elvégre hülyére vett, és ezt egy barát nem teheti meg... ha akarod, ezt nevezheted hûségnek.
Szerintem, ha valaki komolyan gondolná a dolgok valakivel, akkor nem is érez indíttatást arra, hogy mással legyen. Ha mégis, akkor annyira nem lehet érdekes az illetõ, hogy amiatt fent maradjon a szoknya, vagy ne legyen rúzsfoltos az ing... Legalább is ez az én véleményem.
Gyere össze egy olyan korú lánnyal. :)
remelem viccelsz. Esetleg ha 30 lennel nem kellenel, de most oszinten mi az az 5 ev??? Ugy pont jo, ennek igy is kell lennie. Ez termeszetes...en nem ertem, hogy egyesek mit filoznak annyit ilyeneken. 10-15 ev az mar sok, de 5 az nem
Muszáj ugyanezt minden egyes nap megkérdezni?
örülj neki most ugyis ez a divat h 14 éves lányok ilyen korú pasikat akarnak
Nem lehetne már kitiltani innen? Qrva unalmas, ma legalább a 4. kérdése.....

Mit beszéljek egy lánnyal facebookon ha már egy csomó mindent meg beszéltünk?

Legjobb válasz: Ha már mindent megbeszéltetek és még mindig nem jöttetek össze akkor egyszerûen nem illetek össze.

Ha már mindent megbeszéltetek és még mindig nem jöttetek össze akkor egyszerûen nem illetek össze.
Szia! Én korábban csajozást oktattam férfiaknak. Gondolom vele össze szeretnél jönni. Ha már ennyit dumáltatok, az nem jó jel. Két teendõd van, ha FB-on ismerkedtek: 1. érd el, hogy vonzódjon hozzád 2. adj neki okot, hogy találkozzon veled élõben. Vonzódik hozzád? Férfiasnak tart? Ha nem akkor mit tudnál tenni? Ha igen, akkor miért nem hívod el, hogy találkozzatok?
Tanulj meg rizsázni ha nem jön magától... ha bele jössz akkor a semmirõl is tudod nyomni úgy hogy a csajszi sírva röhög a gép elõtt :D lényeg, hogy beszélj változatosan (szó ismétlés nélkül, gazdag szó kincs használatával) és fordulatosan (ne vegye észre a témaváltásaidat, lepõdjön meg a poénon) :D
Én is egyetértek veletek! Én mindig kussolok sos bezsélek..de a barátommal! napi 2 óra msn heti 2x találkozás mellett is van még téma 2 év után:)
Képzeld el, hogy a szüleim 50 éves házassági évfordulójukon is túl vannak. Mégis be nem áll a szájuk, ha együtt vannak. Fõleg az anyámnak. még mindig van mit mondani egymásnak. Na és persze nekünk gyerekeinek is.
4. válaszolóval abszolút egyetértek. Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt, és még mindig tudunk újat mondani a másiknak, és nagyon jól el tudunk beszélgetni. Szóval ha nem megy a témaválasztás, akkor hagyd, hogy "jöjjön magától" vagy hagyd a fenébe.
De hogy a kérdésre válaszoljak, játszhattok akár kérdezz-feleleket, vagy linkelhetsz neki egy képet, amit átdumáltok. A barátom pl tudja, hogy én gyk-t olvasok, így néha linkelek be neki kérdéseket, mindig csomó ideig el tudunk dumálni róla, kinek mi a véleménye, hasonló helyzetben mit tenne stb. De akár filmekrõl "láttad mostanában a...". Vagy linkelgess zenét, mi a véleménye róla stb. VAGY akár találkozhattok is, elmehettek moziba pl, utána tuti lenne mit beszélni.
Van néha ez így, hogy nincs téma... Csak legyél kreatív. Ha van valami hobbija, akkor rákérdezhetsz mindennap pl. na és milyen volt a kézilabda edzés/vagy akármi?:D És akkor ha jófej a csaj, és érdekled elkezd majd mesélni, utána meg rákérdezgethetsz. De ha csak azt mondja, hogy "ja, hát... elment." És utána kussol, akkor nem is érdekled igazán szerintem... Vagy melletted dumál még 1-2 csávesszal, akik lehet jobban érdeklik, ennyi.
Ha már most nincs mirõl beszélgetni, akkor ne erõltessétek a dolgot szerintem. Másfél év után még mindig 4-5 órát végig tudunk dumálni a párommal, ha éppen van idõnk.
00:10 bõvebben? :D
Mért ne lenne jó? :D Mért lenne gáz? Rám izgató hatással tud lenni. :) :D
Szerintem se gáz.Páromnak ha a fenekemhez ér a pénisze egybõl beindul.:) És nem 20év körüli már. Én imádom, jó érezni hogy úgy be tud indulni.:)
Teljesen normális, fõleg ha még fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, csak a baj és leszek ideges mert nem akarom hogy a csaj gyökérnek tartson
Akkor jó az ágyú, ha nagyot szól.
Hát, ha csak odajön egy pasi és már áll a cerka az gáz. Viszont a barátom is hamar tettre kész és ezt imádom. Szexisnek érzem magam attól, hogy már egy apróságtól is beindul. Szóval ez a hamar feláll dolog a körülményektõl függ. 25/N
Az sokkal jobb, ha tud helyesen írni. Pl.: feláll, hozzádörgölõzik (nem dörgölõdik basszus, olyan is van, a különbség a szándékosság), ahhoz. Na ha ez nem megy, AZ gáz. Az igekötõk írása egyébként körülbelül általános iskola másodikos tananyag kisfiam.

Hogyan deríthetném ki a srácról tetszem-e neki, ha már egy ideje viszonylag sokat beszélünk?

Jó lenne vmi olyan ötlet amib?l nem jövök ki én se gázul, ha esetleg mégsem, és hogy neki nem lesz egyértelm? h esetleg nekem bejön. :)

Legjobb válasz: Ha már egy idelye viszonylag sokat beszéltek akkor valószínû hogy tetszel neki

Ha már egy idelye viszonylag sokat beszéltek akkor valószínû hogy tetszel neki
Amugy honnan ismered?
Don Kartács válasza: Lehet kedvel de te nem érezteted vele pl mindég õ keres msn en vagy ha nem vagy vele szembe megbízható mert azt érezni kellene ha több van kettõtök között mint barátság De meg kérdezheted msn en miért nem voltunk együtt itt meg itt még
Nem köll kérdezned töle semmit hogy megtudjad , csak fgyeljed a viselkedését.JÓ JEL HA: -fegyel mindig mikor beszélsz neki, és még plusz mélyen a szemedbe néz -TÖbször "ártatlanul" megérint -vagy ha ir smst, csak simán megkérdezi hogy hogy vagy, vagy nem ismuszáj h az kérdéslegyen , c sak tudsod h rád gondolt Dea hogy mindig mindenben itt is van kivétel , mert ha igy elgondolkozok a saját viselkedésemen, akkor más szemibe ugy tünhetek mint ha tetszene nekem , pedig nem, cska sima barát.

Ha már egy ideje akusztikus gitáron játszok elég jól (kb olyan másfél 2 éve) akkor miben lenne másabb ha átváltanék elektromos gitárra?

Legjobb válasz: Hát, elõször is sokkal könnyebb lenne: általában vékonyabb húrok (könnyebb nyújtás), kisebb test, keskenyebb nyak, kisebb bundtávolságok. A súlyát egy kicsit szokni kell, de amugy nincs nagy különbség. És ha szeretnél nyugodsz szívvel válts át, a technikája ugyanolyan marad, csak könnyebb (:

Hát, elõször is sokkal könnyebb lenne: általában vékonyabb húrok (könnyebb nyújtás), kisebb test, keskenyebb nyak, kisebb bundtávolságok. A súlyát egy kicsit szokni kell, de amugy nincs nagy különbség. És ha szeretnél nyugodsz szívvel válts át, a technikája ugyanolyan marad, csak könnyebb (:
A kérdező hozzászólása: igazából csak feltételesen irtam a kérdést mert most kezdek akusztikusan játszani (azért ezen mert haver is ezen nyomja és egycsoportba kerülnénk(:) és ha mondju megunnám de amúgy kössz:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!