Találatok a következő kifejezésre: Ha már be van fordulva (2 db)

Ha a 31. héten már be van fordulva a baba, érdemes lemenni 4D-re? Fogunk látni valamit?

Legjobb válasz: Nekem már a 28. héttõl be volt fordulva. Lehet látni, mi is voltunk, az a lényeg hogy ne legyen még leszállva, beilleszkedve a feje.

Nekem már a 28. héttõl be volt fordulva. Lehet látni, mi is voltunk, az a lényeg hogy ne legyen még leszállva, beilleszkedve a feje.
Mi is a 31. héten voltunk, nagyon klassz képeket csináltak a kis arcáról. Annyi csak a "gond", hogy ilyenkor már olyan nagyok, hogy nem fér rá az egész baba a képre.

Ha már most be van fordulva a babóca (28 hetes vagyok, 3 hete már be van) akkor már igy marad vagy fordulhat még?

Tudom hogy mozog,csak arra lennék kiváncsi hogy fordul-e még akkorát h pl a feje felül lesz?Lehet hülyén fogalmaztam.:-)

Legjobb válasz: Bizony, meg foroghat akar korbe-korbe is :) De ha egyszer mar megtalalta a poziciojat, megtalalja masodszor is, ha elforogna :)

Bizony, meg foroghat akar korbe-korbe is :) De ha egyszer mar megtalalta a poziciojat, megtalalja masodszor is, ha elforogna :)
Szia!Az én édes kisbabám is okozott nekem meglepetést.Egész a 32. hétig fejjel lefelé volt, és amikor mentem UH-ra, hát csodálkozva hallottam, hogy faros a kicsikém.Tegnap voltam 36 hetes UH-on, gondolhatod milyen izgatott voltam, hogy mi is az ábra, és láss csodát, megfordult.Remélem most már így is marad!!!Igaz 2 napig éreztem feszítõ és nagyon erõs rúgásokat, valószínû akkor fordult meg.Kívánom, hogy neked is így legyen, mert én tudom, hogy milyen kétségbeejtõ, hogy mi lesz.Nem szerettem volna császáros lenni.De most már megnyugodtam.Boldog babavárást kívánok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!