Találatok a következő kifejezésre: Ha már a hőm akkor már (72 db)

Ugy mondjak, h. igen, megjön, mert ha leesik, többnyire nem sikerült! Sajna!

Ha leesik a hőm, akkor már tuti nem lesz baba?

Mostanában kell megjönnie, 3 napja alacsony a hőm, de még nem jött meg. Már ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Hõgörbét betudnál csatolni?

Hõgörbét betudnál csatolni?
Amíg nem jön meg, van remény, még vissza ugorhat a hõ...
A kérdező hozzászólása: Most jött meg, de nagyon furi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d98b4ac3257aa5e2efb158..
Sajnálom! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :(

Ha 4tizedet esett a hőm akkor már nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: szia sajna az mensi lesz , ne busulj majd legközellebb!!!! :(

szia sajna az mensi lesz , ne busulj majd legközellebb!!!! :(
Ezzel pont igy vagyok én is.4tizedet esett ma reggelre.Belinkeled a görbédet?
Attól függ, a ciklus hanyadik napjánál esett le. Nekem a beágyazódáskor leesett 3 tizedet, és utána szépen ment fölfelé.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..
Megkaptam az emailodat:) Megnéztem már itt is, pont azért, mert nekem is ennyit esett mára, és kiváncsi voltam, hogy hol tartasz a ciklusban.Nem nagyon értek hozzá, ebben a ciklusban kezdtem el én is mérni. Én is utánad tettem fel egy kérdést, "Miért ilyen a görbém?"kérdéssel, ott megnézheted az enyémet.Kiváncsi vagyok rá én is, csak az a bajom, h nem értek még hozzá.De már annyira reménytelen a helyzetem, h mindent kiprobálok.Szerintem ha most pénteken is megjön, akkor már veszek ovu tesztet is:(

Ha felment a hőm és már napok óta 37, akkor biztos hogy volt peteérésem? És ha leesik menszesz előtt, akkor meg nem történt meg a megtermékenyülés?

Legjobb válasz: Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ha nem rázom le a hőméröt és előtte 36.6 volt a höméröben és ugy mérem a hömet akkor már nemjo?

mert 36.6 tal kezdtem el mérni és 36.8 lett. most akkor pé vagy nem?

Legjobb válasz: Nem jó! Mindig le kell rázni a hõmérõt, mert fals eredményt kapsz. 36,8 egyébként meg nem pé.

Nem jó! Mindig le kell rázni a hõmérõt, mert fals eredményt kapsz. 36, 8 egyébként meg nem pé.
A kérdező hozzászólása: de nekem mindig 36.8 szokott lenni pékor
A házadnál nyomj egy set home-ot.
A kérdező hozzászólása: Úgy érted hogy jobb egérrel menjek rá az ágyra? mert azt már próbáltam de ugyanott rakott ki(yoda craft kezdõjén)
Nem. Az arra való, hogy ha meghalnál, akkor ott élednél. A éegtöbb szerveren szokott lenni olyan parancs, hogy /home set vagy /set home. Nézz utána, hogy ezen a szerón van-e ilyen, és ha igen, használd.

10 perce megmertem a homet de mar felkeles utan, digitalis hoerovel 36. fokot mutatott! De este eggyuttvoltam a parommal! Napkozbe mejem a homet? Merhetem digitalis homerovel? Ha alacsony akkor mivan?

Legjobb válasz: Kezdjük az elején. A hõmérõzést, ahhoz hogy képet tudjál alkotni, a menzesz elsõ napjától fogva mérd, reggel mindig ugyanabban az idõben, ugyanott és lehetõleg higanyos hõmérõvel. Célszerû este lerázva elhelyezni magad mellett és mikor felébredsz, az legyen az elsõ, h. mérsz. A ciklus elsõ felében a peteérésig (ovuláció) a hõd alacsony lesz, majd a peteérés után hirtelen vagy fokozatosan, de felmegy legalább 0,5 fokot és fent is marad és a menzesz elõtt 24 órával vagy a menzesz napján hirtelen vagy fokozatosan leesik. Ezt a mostani 36 fokos hõt nem lehet önmagában értékelni, tudni kellene, h. elõtte levõ napokon mennyi volt. Vagy legalább a következõ napokon mérd. Vezesd minden nap pl. a www.ciklus.hu oldalon és sok mindent meg fogsz tudni belõle. Remélem segítettem.

Kezdjük az elején. A hõmérõzést, ahhoz hogy képet tudjál alkotni, a menzesz elsõ napjától fogva mérd, reggel mindig ugyanabban az idõben, ugyanott és lehetõleg higanyos hõmérõvel. Célszerû este lerázva elhelyezni magad mellett és mikor felébredsz, az legyen az elsõ, h. mérsz. A ciklus elsõ felében a peteérésig (ovuláció) a hõd alacsony lesz, majd a peteérés után hirtelen vagy fokozatosan, de felmegy legalább 0, 5 fokot és fent is marad és a menzesz elõtt 24 órával vagy a menzesz napján hirtelen vagy fokozatosan leesik. Ezt a mostani 36 fokos hõt nem lehet önmagában értékelni, tudni kellene, h. elõtte levõ napokon mennyi volt. Vagy legalább a következõ napokon mérd. Vezesd minden nap pl. a http://www.ciklus.hu oldalon és sok mindent meg fogsz tudni belõle. Remélem segítettem.
Szia! Engem most világosított fel egy doktornõ, hogy csak végbélben lehet pontos hõt mérni és csak higanyossal!! Ott zár egyedül légmentesen. Én sem örültem neki, de mindent a célért!! Hajrá!!!

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

Legjobb válasz: Igen, most már felesleges, és nem nagy baj, ha épp a ciklus egy "unalmasabb" szakaszában vagy, de ha éppen középidõben, akkor pech. De most már mindegy, folytasd nyugodtan holnap reggel.

Igen, most már felesleges, és nem nagy baj, ha épp a ciklus egy "unalmasabb" szakaszában vagy, de ha éppen középidõben, akkor pech. De most már mindegy, folytasd nyugodtan holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: most pont menstruálok
Akkor semmi gond, olyankor úgyis lent van a hõd.
Ó akkor nem gond :)

Csináljak tesztet? Fent maradt a hőm, de mégis megjött. Vagy ha megjön akkor biztos negatív lenne?

36,3 a mensi körül a h?m mindig, most nem is csökkent le, 36,5 maradt, ma van az els? ciklusnapom.

Legjobb válasz: Hát várj egy pár napot, hogy milyen lesz a menstruációd. Ha olyan, mint máskor, akkor valószínû nem vagy terhes, ha esetleg kevesebb, más állagú, akkor van esélye. Vannak, akik arról számolnak be, hogy megjön nekik, annak ellenére, hogy terhesek. De fontos tudni, hogy ennek azért kicsi az esélye. Szurkolok neked, hogy mielõbb összejöjjön a baba!

Hát várj egy pár napot, hogy milyen lesz a menstruációd. Ha olyan, mint máskor, akkor valószínû nem vagy terhes, ha esetleg kevesebb, más állagú, akkor van esélye. Vannak, akik arról számolnak be, hogy megjön nekik, annak ellenére, hogy terhesek. De fontos tudni, hogy ennek azért kicsi az esélye. Szurkolok neked, hogy mielõbb összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ és a szurkolást is!Hát világosabb a vér, az nem ilyen szokott lenni, de mennyiségre szerintem átlagos.Jó lenne, ha holnapra el is múlna...
Nekem is volt már ilyen, holnapra már le fog menni a hõd.Persze elõfordulhat, hogy baba van a dologban, de ha holnap reggel lejjebb megy a hõd, akkor nem vagy terhes.
Nekem is megjött igaz egy pici késéssel, de furcsa, hogy a színe a megszokott viszont mennyiségre lényegesen eltér az ilyenkor szokottól. Valamint az is, hogy az elsõ napon nekem minimum 2 fájdalomcsillapító kell van, hogy felkelni nem bírok az ágyból most viszont néha néha egy kis görcs, és hasszúrka de semmi egyéb. Ez akár még jót is jelenthet?
Utolsó vagyok. Étvágyam se szokott lenni ilyenkor ma meg csak zabálok-zabálok.
A kérdező hozzászólása: Mára megjött rendesen, a hõm is visszaállt.Hát most sem sikerült!Remélem másoknak azért igen!Köszi a válaszokat... Kedves utolsó:én tesztelnék a helyedben!

Volt már peteérésem? Ha a múlt hónapban a 16. napon ment fel a hőm akkor most is akkor fog?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3d2f60bd14963c3c8e8bd2..

Legjobb válasz: Nehéz megmondani, de talán még nem volt. Ha pár tizedet egyszerre felugrik, akkor mindent bele. :)

Nehéz megmondani, de talán még nem volt. Ha pár tizedet egyszerre felugrik, akkor mindent bele. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!