Találatok a következő kifejezésre: Ha már a hőm akkor (72 db)

Ha a hom megemelkedett, azt jelenit volt peteeresem? Akkor mar nem lehetek terhes ha mar a hom felment, csak peteeres elott?

A tegnapig 36.2 korul volt a hom,ma reggel mar 36.6 lett,nem erdemes mar probalkozni a babaval,vagy meg lehet?

Legjobb válasz: 24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!

24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!
Ugy mondjak, h. igen, megjön, mert ha leesik, többnyire nem sikerült! Sajna!

Ha leesik a hőm, akkor már tuti nem lesz baba?

Mostanában kell megjönnie, 3 napja alacsony a hőm, de még nem jött meg. Már ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Hõgörbét betudnál csatolni?

Hõgörbét betudnál csatolni?
Amíg nem jön meg, van remény, még vissza ugorhat a hõ...
A kérdező hozzászólása: Most jött meg, de nagyon furi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d98b4ac3257aa5e2efb158..
Sajnálom! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :(
A házadnál nyomj egy set home-ot.
A kérdező hozzászólása: Úgy érted hogy jobb egérrel menjek rá az ágyra? mert azt már próbáltam de ugyanott rakott ki(yoda craft kezdõjén)
Nem. Az arra való, hogy ha meghalnál, akkor ott élednél. A éegtöbb szerveren szokott lenni olyan parancs, hogy /home set vagy /set home. Nézz utána, hogy ezen a szerón van-e ilyen, és ha igen, használd.

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

Legjobb válasz: Igen, most már felesleges, és nem nagy baj, ha épp a ciklus egy "unalmasabb" szakaszában vagy, de ha éppen középidõben, akkor pech. De most már mindegy, folytasd nyugodtan holnap reggel.

Igen, most már felesleges, és nem nagy baj, ha épp a ciklus egy "unalmasabb" szakaszában vagy, de ha éppen középidõben, akkor pech. De most már mindegy, folytasd nyugodtan holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: most pont menstruálok
Akkor semmi gond, olyankor úgyis lent van a hõd.
Ó akkor nem gond :)
mert höemelkedése az embernek csak terhesség esetén lehet??? NEM
Ha idöben bevetted a tablettákat minden nap, és nem össze-vissza szedted akkor nincs semmi baj, nem vagy terhes! Sok mindentöl lehet höemelkedésed.Vedd be a 2 szemet és nyugi, meg fog jönni, de ha ettöl nyugodtabb vagy, vegyél tesztet! Szia
A hõemelkedés nem a terhességre utal.nem olvastál mostanában vmit a hõmérõzésrõl?? mert azt nem a hónajban mérik hanem a hüvelyben, és az sem a terhesség jele csak a termékeny napokat méri.

Csináljak tesztet? Fent maradt a hőm, de mégis megjött. Vagy ha megjön akkor biztos negatív lenne?

36,3 a mensi körül a h?m mindig, most nem is csökkent le, 36,5 maradt, ma van az els? ciklusnapom.

Legjobb válasz: Hát várj egy pár napot, hogy milyen lesz a menstruációd. Ha olyan, mint máskor, akkor valószínû nem vagy terhes, ha esetleg kevesebb, más állagú, akkor van esélye. Vannak, akik arról számolnak be, hogy megjön nekik, annak ellenére, hogy terhesek. De fontos tudni, hogy ennek azért kicsi az esélye. Szurkolok neked, hogy mielõbb összejöjjön a baba!

Hát várj egy pár napot, hogy milyen lesz a menstruációd. Ha olyan, mint máskor, akkor valószínû nem vagy terhes, ha esetleg kevesebb, más állagú, akkor van esélye. Vannak, akik arról számolnak be, hogy megjön nekik, annak ellenére, hogy terhesek. De fontos tudni, hogy ennek azért kicsi az esélye. Szurkolok neked, hogy mielõbb összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ és a szurkolást is!Hát világosabb a vér, az nem ilyen szokott lenni, de mennyiségre szerintem átlagos.Jó lenne, ha holnapra el is múlna...
Nekem is volt már ilyen, holnapra már le fog menni a hõd.Persze elõfordulhat, hogy baba van a dologban, de ha holnap reggel lejjebb megy a hõd, akkor nem vagy terhes.
Nekem is megjött igaz egy pici késéssel, de furcsa, hogy a színe a megszokott viszont mennyiségre lényegesen eltér az ilyenkor szokottól. Valamint az is, hogy az elsõ napon nekem minimum 2 fájdalomcsillapító kell van, hogy felkelni nem bírok az ágyból most viszont néha néha egy kis görcs, és hasszúrka de semmi egyéb. Ez akár még jót is jelenthet?
Utolsó vagyok. Étvágyam se szokott lenni ilyenkor ma meg csak zabálok-zabálok.
A kérdező hozzászólása: Mára megjött rendesen, a hõm is visszaállt.Hát most sem sikerült!Remélem másoknak azért igen!Köszi a válaszokat... Kedves utolsó:én tesztelnék a helyedben!

Volt már peteérésem? Ha a múlt hónapban a 16. napon ment fel a hőm akkor most is akkor fog?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3d2f60bd14963c3c8e8bd2..

Legjobb válasz: Nehéz megmondani, de talán még nem volt. Ha pár tizedet egyszerre felugrik, akkor mindent bele. :)

Nehéz megmondani, de talán még nem volt. Ha pár tizedet egyszerre felugrik, akkor mindent bele. :)

Ha már leesik a hőm akkor már nem lehet baba?

Legjobb válasz: Most én is itt tartok,viszont én eddig soha nem mértem,kívánom,hogy baba legyen!Minden nap méred a hõdet?

Most én is itt tartok, viszont én eddig soha nem mértem, kívánom, hogy baba legyen!Minden nap méred a hõdet?
Én is most csináltam du-tán.Rá van írva hogy a nap bármely szakába elvégezhetõ? Szerintem csináld meg, ha negatív akkor se csalódj, mert lehethogy pár nap múlva pozitív lesz:) Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!!!! Én is vettem, nem merem megcsinálni!Délután is lehet nem csak reggel??
Elkészült a tesztem az elõbb, pozitív!!!!!!:) ))) Te csináltál?Drukkkkk
akkor menzi lesz:(
Menjünk mind a ketten tesztet venni és írjuk meg mi az eredmény!Szorítok!:) ))
A kérdező hozzászólása: igen nekem is ezek meg fáj a derekem meg szurkál a hasam sokat pisilek fáradékonyabb vok és ma kellett volna meg jönnie de még nem jelentkezett
Én se mértem soha, csak ma kíváncsiságból, mert nem jött meg és nagyon fáj a mellem és eresek is lettek!Most mértem magamon megint, hüvelyben 37, 3 volt, hónaljba 36, 4!Szerinted? Vannak tüneteid?
A kérdező hozzászólása: igen de soha nem reggel mikor felkelek!te hogy álsz?
A kérdező hozzászólása: ma kellett volna megjöni.megcsináltam negatív lett

Mikor kell az ovulációs teszttel tesztelni? Ha leesik a hőm? Vagy akkor már késő?

Legjobb válasz: Szia! Az ovutesztnek az a lényege, hogy nem kell hõmérõzgetni. :-) Nagyjából tudod, hogy mikorra várható a PÉ, elõtte kb 4 nappal kezdesz. Ha teljesen nega, akkor én kihagyom a köv napot, aztán megint teszt. Amikor megjelenik a második csíkocska, akkor minden nap teszt. Ha ugyanolyan erõs, mint a kontroll csík, akkor akció, de azért ne hagyd abba a tesztet, mert lehet, hogy több napig is ugyanolyan erõs a csík. Amikor gyengülni kezd, akkor elvileg megvolt az ovu. Sok sikert, és mielõbbi babásodást kívánok!

Szia! Az ovutesztnek az a lényege, hogy nem kell hõmérõzgetni. :-) Nagyjából tudod, hogy mikorra várható a PÉ, elõtte kb 4 nappal kezdesz. Ha teljesen nega, akkor én kihagyom a köv napot, aztán megint teszt. Amikor megjelenik a második csíkocska, akkor minden nap teszt. Ha ugyanolyan erõs, mint a kontroll csík, akkor akció, de azért ne hagyd abba a tesztet, mert lehet, hogy több napig is ugyanolyan erõs a csík. Amikor gyengülni kezd, akkor elvileg megvolt az ovu. Sok sikert, és mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ! :) Csak az a baj, hogy 25-60 napos ciklusaim vannak, így elég kiszámíthatalan. Görbe alapján meg nem mindig egyértelmû, hogy volt-e peteérésem. Szedek gyógyszert, úgy tûnik, hogy lassan normalizálódik is a helyzet, de még messze vagyok a szabályos ciklustól. Akkor végig kéne tesztelnem? Vagy felesleges a tesztelés? Tanácstalan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szóval ezért érdekelne, hogy ha leesik a hõm, akkor ovu-teszttel tudom-e igazolni az ovulációt vagy pedig akkor már késõ?
Szia!Én is így voltam, mint Te!Igaz nekem nem ilyen hosszúak a ciklusaim (max 40 nap)!Én mivel nem tudtam és nem is éreztem mikor van peteérésem ezért Én egy teljes hónapot végigteszteltem és akkor jöttem rá, hogy kb hányadik napon van peteérésem!Vateráról rendelj, olcsó és jó!Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi neked is! :) Hú, nem is tudtam, hogy a vaterán a bolti ár töredékéért tudok venni tesztet! Akkor berendelek egy nagyobb adagot és végigtesztelem a hónapot. Köszi még egyszer mindkettõtöknek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!