Találatok a következő kifejezésre: Ha már a hőm (136 db)

Ha a hom megemelkedett, azt jelenit volt peteeresem? Akkor mar nem lehetek terhes ha mar a hom felment, csak peteeres elott?

A tegnapig 36.2 korul volt a hom,ma reggel mar 36.6 lett,nem erdemes mar probalkozni a babaval,vagy meg lehet?

Legjobb válasz: 24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!

24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!

Szerintetek holnap tesztelhetek 10-es erősségűvel, ha marad a hőm?

3. próbálkozásos hónapunk.

Legjobb válasz: Igen, én is azt olvastam, hogy ovu utáni 2. napon leeshet. 15 azért nem lehet, mert aznap nem esett le, hanem a cover line-on volt. Másik fórumon is dicsérik, és ma érte el a maxot (37 fok) :) Remélem, rendben lesz, nem esik le, és akkor hétvégén tesztelek egyet...

A kérdező hozzászólása: Úgy csináltam, hogy amikor kész lett a görbe (mert ma, utólag vittem fel az értékeket), a görbe alatt van egy olyan lehetõség, hogy "Share", arra rámész. Felajánlja, hogy csináld meg a saját oldalad (vagy web page angolul, azt hiszem), ott nem változtattam semmit, csak nyomtam egy "Save"-et, és kaptam egy linket, amit bemásolhatok bárhová :) Remélem, segítettem :)
A kérdező hozzászólása: Igen, én is azt olvastam, hogy ovu utáni 2. napon leeshet. 15 azért nem lehet, mert aznap nem esett le, hanem a cover line-on volt. Másik fórumon is dicsérik, és ma érte el a maxot (37 fok) :) Remélem, rendben lesz, nem esik le, és akkor hétvégén tesztelek egyet...
Kedves Kérdezõ, nagyon szép a görbéd! Én tuti, tesztelnék holnap a helyedben, még ha a 15. napon is volt a pé-d, akkor is holnap már 9.DPO!!! :) Drukkolok! 27 hkm
A fertilityfriend-esre gondoltam
kedves kérdezõ, hogyan hivatkoztad be a görbédet? Nekem nem sikerül soha arról az oldalról behoznom a görbémet. Leírnád? Köszönöm!
Kedves Kérdezõ! Néztem a görbédet, és hasonlat az enyémhez az ovu utáni fázis. Nekem is a legmagasabb 36, 7, 36, 8 fok szokott lenni. Ma vagyok a 8. DPO-n. Neked nem szokott lenni ovu után kisebb barnázásod? Nekem sárgatest elégtelenséget állapítottak meg, mivel rövid a luteális fázisom, (ovu után 11. napon általában megjön), amit most hormonnal próbálunk helyre hozni, plusz iszom a palástfüvet. Remélem ez segít. Általában már korán pecsételek ovu után, de ebbe a hónapban még "csak" világosbarna volt, de ez már 4-5 napja, bár nagyon kevés, néhány csepp. Nagyon bízom benne, hogy sikerülhet így is. Ne haragudj, hogy írtam, de olyan jó volt olyat látni, aki épp most reménykedik, mint én. :) Egyébként nekünk ez az 5. próbálkozós hónap.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Viszont ma 36, 8-ra csökkent a hõm, és szerintem meg fog jönni. Csináltam egy másik görbét egy másik oldalon, ahol 15.-re húzta be az ovut, szóval igaza volt egyikõtöknek :) Tegnap este, amikor mosdottam, sajnos lent volt a méhszájam, és nyitva volt (lehet most is), ettõl nagyon elkenõdtem. Mostmár kivárom a szerdát (akkor kéne nem megjönnie), és ha nem csökken le a hõm, csak akkor tesztelek. Itt van az új görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/3fcdc4
nem biztos, hogy rosszul húzta be, sokan nem tudják, hogy az ovu után egyszer még leeshet a hõ. szóval, nem biztos, hogy a 15. napodon volt az ovud. :) amúgy szép görbe!
A kérdező hozzászólása: Az hogy lehet? Akkor nem volt hõleesés, én megy úgy tudom, hogy pé elõtt leesik a hõ. A 15. napomon 36, 4 volt, ahogy elõtte mindig mensitõl kezdve. Azért köszi a választ, majd meglátom :)
Szerintem csak a 15.ciklusnapodon volt ovulációd. Onnan számold inkább a dpo-kat!!! 3 nap múlva tesztelj csak.
Ugy mondjak, h. igen, megjön, mert ha leesik, többnyire nem sikerült! Sajna!

Ha leesik a hőm, akkor már tuti nem lesz baba?

Mostanában kell megjönnie, 3 napja alacsony a hőm, de még nem jött meg. Már ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Hõgörbét betudnál csatolni?

Hõgörbét betudnál csatolni?
Amíg nem jön meg, van remény, még vissza ugorhat a hõ...
A kérdező hozzászólása: Most jött meg, de nagyon furi. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d98b4ac3257aa5e2efb158..
Sajnálom! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :(

Lehet, hogy baba? Már 8 napja késik! A folyásom nagyon sok olyan testápoló szerű! A cicim csak oldalt fáj ha hozzáérek! A hőm magas még mindig! Ég a gyomrom! Már teszteltem kb 5 napja! Egy halvány pozitív és 2 negatív lett!

Legjobb válasz: 8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát,ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer,ha negativ,akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!

8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát, ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer, ha negativ, akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!
SZia! Szerintem is tesztelj holnap reggel, esõ vizeletbõl!!Szorítok a babához! Írj mi lett az eredmény!!!
Dettó így vagyok én is (cici-hõ-gyomor), a mellbimbóm is érzékeny, és nekem 3 napja késik. Egy halvány+ és egy nega tesztem van. Szerintem is tesztelj újra, és szerintem már nem muszáj reggeli vizelet! Szerintem baba van, remélem nálam is! Írj ha teszteltél!! DRUKKOLOK!!!! Bár tuti baba!
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem baba van mindkettõnknél!Köszönöm!Én is szoritok nektek!Te még mit érzel?Mikor csináltad a teszteket?

Már vasárnap óta késik (és nem is szeretném, ha megjönne). A hőm is magas 37 és 37, 2 között van. Csináltam már tesztet, de negatív lett. Mitől lehet ez a késés akkor?

Mindig 28 napos ciklusaim vannak, és mindig nagyon pontos szokott lenni. Mikor teszteljek újra? Vagy nem is vagyok kismami?

Legjobb válasz: Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderûlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.

Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderûlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy, hogy így szorítasz nekem. Még azért remélek, de ez a várakozás egy kicsit rossz. Tényleg azért fura ez az egész, mert nagyon pontos ciklusaim vannak, soha egy napot sem késett még. Neked nagyon gratulálok a picihez. Most hány hetes vagy?
Már megszületett a kislányom de már rajta vagyunk a következõ babán. Sok sikert remélem összejött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nektek is minden jót.
50-50%, hogy babás vagy.Novemberben nekem is késett pár napot, már reménykedtem, hányingerem volt, görcsölt a hasam, szerintem beképzeltem a terhességet, mivel utána meg is jött.szomorú voltam, de aztán januárban már elsõ mensi napon már + lett a teszt.És akkor nem is volt hányinger, csak görcsölt a hasam, mellem feszült.Sok sikert!!12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: szia köszi a bíztatást. Igazából én semmiféle tüneteket nem képzelek be magamnak, egy picit feszül a mellem, ami elhanyagolható. De nekem a mensi elõtt nem szokott a mellem fájni, még a hasam sem, hanem csak a derekam. Most mondom csak a hõm magas, egy isi picit feszül a mellem és néha szúrkál a petefészkem ennyi. Reménykedni azért lehet, meg pozitívan gondolkodni!
Szióka! Elmesélem a saját storymat!Nekem mindig percre pontosan 29 naposak voltak a ciklusaim, soha nem késett 16 éves korom óta(most 24 vagyok).A múlt hónapban viszont eljött az "idõ"és semmi!Minden áldott nap teszteltem és persze mindig nega lett, ami nagyon elkeserített, de reménykedtem hisz "nekem soha nem késik" !Gondoltam biztos kevés a hcg a szervezetemben(másfél éve várunk babára).Minden menzi mentes nappal boldogabbak voltunk a párommal!Aztán 11 nap késéssel megjött!Azt hittem belehalok a csalódásba!Olyan volt mintha egy nem létezõ babát veszítettem volna el!Borzasztó volt!Utólag kiderült, hogy az influenza lappangott bennem és ezért késett!Senkinek nem kívánom ezt!Remélem veled nem ez fog történni!Szurkolok neked!

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .

Csináljak tesztet? Fent maradt a hőm, de mégis megjött. Vagy ha megjön akkor biztos negatív lenne?

36,3 a mensi körül a h?m mindig, most nem is csökkent le, 36,5 maradt, ma van az els? ciklusnapom.

Legjobb válasz: Hát várj egy pár napot, hogy milyen lesz a menstruációd. Ha olyan, mint máskor, akkor valószínû nem vagy terhes, ha esetleg kevesebb, más állagú, akkor van esélye. Vannak, akik arról számolnak be, hogy megjön nekik, annak ellenére, hogy terhesek. De fontos tudni, hogy ennek azért kicsi az esélye. Szurkolok neked, hogy mielõbb összejöjjön a baba!

Hát várj egy pár napot, hogy milyen lesz a menstruációd. Ha olyan, mint máskor, akkor valószínû nem vagy terhes, ha esetleg kevesebb, más állagú, akkor van esélye. Vannak, akik arról számolnak be, hogy megjön nekik, annak ellenére, hogy terhesek. De fontos tudni, hogy ennek azért kicsi az esélye. Szurkolok neked, hogy mielõbb összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ és a szurkolást is!Hát világosabb a vér, az nem ilyen szokott lenni, de mennyiségre szerintem átlagos.Jó lenne, ha holnapra el is múlna...
Nekem is volt már ilyen, holnapra már le fog menni a hõd.Persze elõfordulhat, hogy baba van a dologban, de ha holnap reggel lejjebb megy a hõd, akkor nem vagy terhes.
Nekem is megjött igaz egy pici késéssel, de furcsa, hogy a színe a megszokott viszont mennyiségre lényegesen eltér az ilyenkor szokottól. Valamint az is, hogy az elsõ napon nekem minimum 2 fájdalomcsillapító kell van, hogy felkelni nem bírok az ágyból most viszont néha néha egy kis görcs, és hasszúrka de semmi egyéb. Ez akár még jót is jelenthet?
Utolsó vagyok. Étvágyam se szokott lenni ilyenkor ma meg csak zabálok-zabálok.
A kérdező hozzászólása: Mára megjött rendesen, a hõm is visszaállt.Hát most sem sikerült!Remélem másoknak azért igen!Köszi a válaszokat... Kedves utolsó:én tesztelnék a helyedben!
Persze hogy normális. Neked kicsit alacsonyabb az alaphõd. Majd pé után felmegy neked is.
Szia! Mi 9 hónapja próbálkozunk, nem használok ovutesztet mert nekem nem jött be. A 9. naptól csináltam és mindíg volt rajta 2 csík és alig lehet megállapítani, hogy ugyanolyan vagy halványabb. Egyébként mindíg 14. napon csökken és a 15. napon emelkedik a hõm. Amikor clostilt szedtem akkor a 14. napon voltam UH-n látszódott a tüszõ, a 16. napon emelkedett akkor a hõm és a 19. napon már látszódott a sárgatest. Azt figyeltem meg, hogy amikor jobb oldali peteérésem van akkor 37 fok felé megy reggel a hõm, ha bal oldali akkor 36, 8-36, 9 körül mozog peteérés után.
Nekem pont az ellenkezõje a bajom, 9 napja mérem, a ciklus kezdete óta, és eddig 36.7 volt a legalacsonyabb, 37 pedig a legmagasabb.
Ez volt a 9. hónap de szerintem megint meg fog jönni.
Szia! Nekem 28-29 naposak a ciklusaim, pontosak, nem szokott késni.
Szia! Nekem a 14. napon leesik a hõm pár tizedet, majd a 15. naptól elkezd emelkedni és utána fenn marad. Vlószínûleg a 14-17 nap között lehet peteérésem. mi a 12. naptól a 17. napig igyekszünk minden másnap együttlenni.
Szia! Nem derült ki, hogy mióta méred? Normális ha valakinek alacsonyabb a testhõje, emiatt ne aggódj. Én a helyedbe azért próbaképpen kicserélném az elemet a hõmérõbe./nálam az volt a gond :P/
A kérdező hozzászólása: Neked hány naposak a ciklusaid? Nekem össze vissza van(26, 32, 30, 35). Ugyhogy úgy gondoltam, hogy mi is a 12.naptól kétnaponta próbálunk együtt lenni. Mióta próbálkoztok?
Csináltam azt is, hogy a falhoz támasztottam a lábam és megemeltem a derekamat. Plusz középidõben mindíg este vagyunk együtt és utána már nem kelek fel, alszom, szedek egyébként a ciklus elsõ felében cickafarkat is.
A kérdező hozzászólása: Gyertyaállást meg ilyesmit próbáltál már? Én még nem, de sokan azt mondják, hogy használ. Tesóméknál is így jött össze.
Én 29 párom 34 éves, mi 13 éve vagyunk együtt, de csak tavaly augusztus óta próbálkozunk. De remélem nem kell éveket várnunk, mert én már nagyon szeretnék babát
A kérdező hozzászólása: Tudom, én is mindenhol terhes nõket látok és kisbabás anyukákat. Mindig imádtam a gyerekeket, de esküszöm, hogy nem volt ennyi:) Én is aggódtam már azon az elmúlt 4 hónapban, hogy nincs-e valami baj, hogy ne jött össze, de a párom megnyugtatott és tudom, hogy igaza van:) Minden baba tudja, hogy mikor kell jönni. Megkérdezhetem, hogy hjány évesek vagytok? Én 26, párom 27(5 éve vagyunk együtt), ugyhogy nem vagyunk lekésve semmirõl.
Szia! Köszi a biztatást csak ilyenkor mensi idején mikor mindenhol csak kismamákat látok terhesen és gyerekkel akkor nagyon neki tudok keseredni. És még hogy úgy érzem ha 9 hónap alatt mikor minden hónapban van peteérésem volt hogy a clostiltól 2 is és a férjem sperma eredménye plusz az én hormonom is jó nem jött össze akkor most mitõl. Az lenne a legjobb ha legalább átjárhatóságit csinálnának, de az orvos azt mondta hogy májusban menjek vissza és akkor is csak gyógyszert ír fel. De nagyon aranyos vagy és én is drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Ne mondj ilyet!!!!LESZ GYEREKED!!!!!! Több ismerõsöm van, ahol több évet vártak babára, és most egészséges gyerekeik vannak. Van olyan ismerõsöm is, akinek 3 baba elment, és most van két 5 év körüli gyerekük. Tudom, hogy 9 hónap nem kevés, de nem szabad ilyeneket gondolni, mert attól pszichésen nem fog összejönni. Ugyhogy fel a fejjel és próbáld lekötbni magad, nagy kirándulások hétvégén, meg egész hétvégés sex maratonok:) Gondolj bele, hogy a nagymamáink azt se tudták, hogy mi az ovu teszt meg mikor van peteérésük mégis hány gyerek született, ugyhogy nem kell esténként bekapcsolni a tv-t hanem inkább egymással foglalkozni.KITARTÁS!
Szia! Én megkérdeztem a dokimat, hogy mikor van peteérés és õ azt mondta, hogy nem akkor amikor csökken hanem amikor elkezd emelkedni a hõ. Mi a 12 naptól a 18 napig szoktunk 2 naponta együttlenni mindenképpen. Az ovu teszt a tescoban 2300, -Ft. Lehet hogy a következõ ciklusban én is megpróbálom mégegyszer. A clostit 1 hónapig szedtem, 2 tüszõm is megérett és meg is repedtek, mert Uh-on látszódott a sárgatest, mégsem jött össsze a baba. Májusban kell visszamennem és akkor a doki nagyobb adag clostit ír fel még egyszer. Bár már nem reménykedem, ebben a hónapban is a peteérés után 1 héttel mensi szerû fájdalmam volt, barna folt is volt a tisztaságin. Holnapra nem várom és ma reggel feljebb ment a hõm, elkezdtem örülni, de amikor kimentem a WC-re láttam, hogy barnázom, úgyhogy biztosan meg fog jönni holnap. Hát nem hiszem hogy valaha lesz gyerekem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mikorra nem várod? Szurkolok, hogy összejöjjön most már a baba! A closti neked nem segített? Jól tudom, hogy ha leesik a hõ akkor aznap meg utána kell együtt lenni, mert akkor van peteérés?? Igazság szerint ezzel nem nagyon vagyok tisztában. Kicsit felvilágosítanál? Én úgy tudtam, hogy a peteérés napján meg másnap a legnagyobb esélye a teherbeesésnek. Amugy most voltam gyógyszertárban és jó drága az ovu teszt, 7 db-os 5.800 ugyhogy veszek inkább a DM-ben.
A kérdező hozzászólása: Aki 9 hónapja próbálkozik, az ovu tesztet is használ? Akinek meg magas a hõje, az hány órakkor méri? Mert ma én is egy órával késöbb mértem (6.50-kor) és 36, 4 volt így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek a választ:) Ma volt a második napja, hogy mérem(ciklusom 5.napja van) csak most kezdtem el mérni. 2.naptól kezdve málnalevél teát iszom, meg fogok ovutesztet is fogok használni a 12.naptól. Ez az 5.hónap, hogy babát szeretnénk, és abban bízom, hogy így összejön. Igaz az, hogy a hõmérõzés csak utólag mutatja ki a peteérést? Pontosan mi fog történni a hõmmel akkor?
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek! Ha hallok valami tuti dologot szólok!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom hogy senki nem válaszol. :(
Ha terhes is voltal ugy jartal mint en. Elmehetett sajnos a babod.De ha nem voltal babas akkor a pozitiv eredmenyt okozhatja gyogyszer is. Sajna nekem is volt mar allpozitiv tesztem több is.Mi is varjuk a babat nagyon. Csak azt tudom tanacsolni hogy nyugodj meg es majd AKKOR fog bejönni!!!!
Én azért még nem szomorítanálak el teljesen. ha kevesebb volt, mint szokott, és nem görcsölsz van rá esély, hogy ha volt babó megmaradt! Van olyan, hogy terhesség esetén is megjön. És már el is múlt? mert akkor csinálj még egy tesztet! Ha negatív lesz, akkor valószínûleg meghalt a babád!:( Vagy menj el dokihoz!
A kérdező hozzászólása: A hõm ma ismét 36, 8-36.9 között volt. Tegnap gondoltam beleiszok 1-2 kortyot a sörbe (annyi nem árthat) és olyan hányingerem lett tõle, azt hittem hogy rögtön kijön. Pedig eddig imádtam a sört! És hasonló a helyzet a tojással. Ha csak rá gondolok kiráz a hideg, pedig eddig szerettem. Ma veszek egy tesztet, hisz ez a menzi nem volt normális nálam. 2 napig van, 3. nap szinte semmi, ma meg csak pár csepp barna, az is törlésnél. Semmi görcs, semmi darab.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!