Találatok a következő kifejezésre: Ha már a 6 (361 db)

Szerintetek gáz, az ha már a 6. randin lefekszem egy sráccal?

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy kívánjátok egymást. De attól, hogy 19 éves vagy még nem kell rögtön neki esni. Ne egy randi után szexeljetek, hanem miután már a barátod, és nem csak egy srác.

Elhiszem, hogy kívánjátok egymást. De attól, hogy 19 éves vagy még nem kell rögtön neki esni. Ne egy randi után szexeljetek, hanem miután már a barátod, és nem csak egy srác.
attól függ hány éves vagy, de am kicsit gyors, nem?
Én az ötödiken feküdtem le az egyik exemmel, de mondjuk már randizás elõtt is ismertem nagyjából.
Ha annyira érdekel... Engem a második találkozáson lecumizott a csaj :-)
Én az elsõ randin feküdtem le a mostani barátommal, és már 2 éve tart. 25-N.
szerintem nem gáz...én is a 6. randin feküdtem le vele ;) vasárnap volt az elsõ randi...utána minden nap ;) és pénteken megtörtént...;) ez már 5 éve :) és még mindig boldogok vagyunk :) nem attól lesz meg a kapcsolat milyensége hogy mikor létesítetek aktust...;)
6.-on??? Az a gáz ha nem. Ennyi idõ alatt bõven el lehet dönteni, hogy akarsz-e szexuális kapcsolatot az illetõ férfival v. sem.
gáz a francokat...én a 3. on megfektettem már...;)
Akkor mire vártok?:) Hajrá! :)
ezt Ti tudjátok. Nem hiszem h ezen múlna egy kapcsolat tartóssága
én is 19 voltam akkor
A kérdező hozzászólása: igen..szerintem is gyors lenne, csak nagyon kívánjuk egymást..:/
én az 5. randin feküdtem le a párommal, ennek már 3 éve, azóta együtt vagyunk. bár ez attól is függ, hogy hány éves vagy!
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
Egyáltalán nem gáz. Inkább az a gáz (saját tapasztalat), hogy van olyan fiú, aki a 4. randi után se mer megcsókolni, vagy hozzám érni.

Libero klubnál mi a teendő, ha már a 6. kódnál írja ki mikor fel akarom tölteni, hogy már beváltották?

Az els? 2 80 pontos kuponnál még írtam a libero klubnak, hogy hogy jártam, de válasz nem érkezett. Érdemes még próbálkozni vagy ezt bebuktam? Más is járt már így? Bosszantó. Most szerettem volna elkezdeni pár hónapja, de eddig az összes kóddal így jártam.

Legjobb válasz: Az összes kóddal? Az meg hogy lehet? Mert olyan elõfordul, hogy a nullát mondjuk összekevered az o-val. Ha megvannak a blokkjaid, meg a kódok is, akkor scanneld be és úgy írj a liberonak!

Az összes kóddal? Az meg hogy lehet? Mert olyan elõfordul, hogy a nullát mondjuk összekevered az o-val. Ha megvannak a blokkjaid, meg a kódok is, akkor scanneld be és úgy írj a liberonak!
Én is jártam így, addig írogattam neki, persze kedvesen, amíg hajlandóak voltak utánanézni, beszkenneltem a képet a kódról és elintézték. Noszogatni kell õket.

Ha már a 6. héttől iszonyat rosszul vagyok és pénteken töltöm a 11. -et akkor vajon mennyit kell még szenvednem?

Folyamatosan az émelygés, hányás, gyengeség, rossz közérzet, gyomorégés. Egyszer?en undorodom mindent?l, mert mindent koszosnak és büdösnek érzek.. nagyon nem bírom már.. Egyáltalán elmúlik ez az undor valaha?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 11. héttõl kezdõdtek a rosszullétek, és a 16. betöltött héten egy csaposra abba maradtak. Minden nap hánytam 5 héten keresztül, általában este, a "rekordom" napi 4... kitartást, remélem, már nem tart sokáig! :) 22hkm

Szia! Nekem a 11. héttõl kezdõdtek a rosszullétek, és a 16. betöltött héten egy csaposra abba maradtak. Minden nap hánytam 5 héten keresztül, általában este, a "rekordom" napi 4... kitartást, remélem, már nem tart sokáig! :) 22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)
még egy hét és vége! nekem is a 6. hétben reggeltõl estig hányinger és a 12. héten elvágták. bár nem vagyunk egyformák, de jobban leszel hamarosan biztosan. kitartást
Ugyanígy éreztem, mint te, de elõször a 12. másodszor a 14. héten múlt el, kitartás!!!
Az elsõvel 6. Hèten kezdõdtek a rosszul lètek, ès Pont ahogy te, iszonyatosan szenvedtem. Aztàn a 11.hèt vègèn s Azon kaptam magam, hogy kìvànom a pizzàt. Na innentõl semmi bajom nem volt. Ami megmardt, csupàn Annyi volt, hogy, a wc fertõtlenìtõ szagàt nem bìrtam, gondolom az àllandò hànyinger, öklendezès, hànyàs miatt. Ìgy azt lecserèltem màst illatùra, ès utàna tènyleg semmi nem zavart, pedig èn sem tudtam elkèpzelni, hogy valaha fogok mèg jòìzûen enni, ès nem èmelyegni minden szagtòl. N a màsodikkal nem voltam ilyen szerencsès, nemhogy 6. hèttõl, handle elsõ pillanattòl rosszul voltam, ès ez kitartott egèsz a 22. hètig.
A kérdező hozzászólása: :( Arra számítottam, hogy kapok egy kis erõt.. de úgy látom nem csak én szenvedem meg ennyire.. Hát akkor tûrni..tûrni...
Szia, nekem a 7-ik héttöl kezdödtek és a 17-ik hétig tartott! 25 hetes km
Én is akkortól voltam rosszul. 14-15-dik hétben csillapodott és most a 20-dik környékén már csak nagyon ritkán érzem 1-1 percre, hha vmi nagyon durva szag van, de egybõl el is múlik.
Hát sok jóval én se tudlak kecsegtetni. Én a 7-16. hétig hánytam. 0-24-be, állandóan.Napi 6-8x. Borzasztó volt. Fogytam is 8 kg-ot. :( Ugyhogy kitartás, hátha nemsokára megszünik!! 36 hkm
Én sem tudlak bíztatni..Én is a 6. héttõl voltam rosszul, úgy ahogy te a nap 24 órájában. Én még a 20. héten is így szenvedtem, de ez nem jelenti azt hogy te is fogsz, hisz minden ember más.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Hehe :) ..ütöm a rekordodat.. és tényleg egycsapásra elmúli majd és ami most elviselhetetlen szag az újra fel sem fog tûnni? még elég hihetetlennek tûnik így..
Hát bíztatni nem tudlak, csak annyit mondok, hogy legyél türelmes. Minden nõ másként reagál. Én pl. az elsõ terhességem alatt egy pillanatig sem voltam rosszul, a másodiknál kb. a 3-4. héttõl a 12. hétig nem tudtam megenni semmit, szó szerint semmit. Csak vajas kenyéren éltem, mert minden étel szagától öklendeztem. Viszont van olyan barátnõm is, aki mind a 9 hónapot végig hányta. Úgyhogy nyugodj meg, legyél türelmes, azért nagyobb részben a 12. hétig bezárólag ez megszûnik!
kitartás!nincs sok már, én is 11 hetes leszek holnap :)

A mellfeszülés megmarad a terhesség végéig, ha már a 6. héten jelentkezik v ez csak pár hétig/napig lesz igy?

Legjobb válasz: Nekem mellfeszülés volt az elsõ terhességi tünetem, de pár hét után elmúlt, azóta sem nagyon éreztem eddig. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ez természetes, majd lesz olyan amikor megint fogom érezni. Szerintem ez mindenkinél változó. 16 hkm

Nekem mellfeszülés volt az elsõ terhességi tünetem, de pár hét után elmúlt, azóta sem nagyon éreztem eddig. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ez természetes, majd lesz olyan amikor megint fogom érezni. Szerintem ez mindenkinél változó. 16 hkm
Nekem is ez volt az elsõ tünet, kb 2-3 hétig tartott, és nem is jött vissza. 36hkm

Minek van ez az intel corei.5 imádat meddig lessz elég még 4 mag másfél év vagy 2 talán márt most is van 6 magra optimalizált játék és arra ott az amdfx6200 4 évig húzná lazán jó vga-val de az i.5 meddig ha már a játék támogatja a 6 magot?

Legjobb válasz: Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)

Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)
FX-nek vannak elõnyei, ahol õ a jobb, de ezzel sajnos pont átlag user és játékos ember nem fog találkozni. Virtualizációban szvsz jobb, többség azt sem tudja mi az, meg tudományos számításokban, fizikai szimulációkban jobb, aminek megint semmi köze a felhasználók 99.9999%-nak. Nem azért vesz valaki most FX-et játékra mert jobb, hanem mert jobb az ár/érték aránya. Még olyan játék is kevés ami a 4 magot rendesen kihasználja, lásd a pofára esést azokkal a játékokkal amivel elsõ C2D Quad procikat reklámozták (Crysis, Alane Wake) jelelmzõne csak kettõt pörgetnek rendesen. Talán a Supreme Commander volt az egyetlen ismertebb. Meg a szuper rosszul optimalizált GTA 4.
http://prohardver.hu/teszt/amd_fx-8350_vishera_piledriver_te.. Nézd meg az általános és játék teszteket, elég nyilvánvaló miért az i5. Az képes legjobban kihajtani egy 50-100.000 közötti VGA-t, de sokkal olcsóbb mint az i7. És mindezt pont egy FX-8350 tesztbõl látni.
Persze "jó áron" lehet kapni 6 magos i7 extreme procikat. Vagy még többért van 12-16 magos opteron, de akkor mindjárt 2 procis alaplapba. Viszont játékoknál üresben pörögne egy ilyen vagy max. 10%-on.
A kérdező hozzászólása: és azon lesz csak meg pl a minimum fps-ben a 35 4 magon meg csak 22-25 kezdenek elavulni a sima 4 magosok ht nélkül végük lesz akkor miért a sokk pénz ezekért nem?
A játékok nem a magokat, hanem a processzor erejét igénylik. Az, hogy ki tudja használni a játék teljesen a 6 magos processzorokat is nem jelent semmi hátrányt a 4 magosoknak. Ha pedig valahova kevés lesz az i5 oda az FX is.
Honnan szedsz ilyen marhaságot? Ha egyszer az i5 erõsebb, akkor mért lenne jobb az FX ??
A kérdező hozzászólása: csak várd ki amikor a játéknak nem lesz elég a 4 mag és szarabb minimum fpsek lesznek 4 mag alatt akkor is ezt mond hogy jobb mert senkinek sincs pénz 2 év múlva i.7 váltani mert úgyee ott van 4 mag+4ht de 90 ezrekért vegye a hülye majd, amd elõnyõsebb olcsóbb játékoknál tökéletes!
Tán mert a 4 magos i5 jobb, mint a 6 magos FX ?
A kérdező hozzászólása: én játékra akkor sem dobnék ki i.2500-k mg hasonlokra több pénzt

Valakinek sikerült/próbálta már a "6 pac abs"-et 4 hét alatt? Ha igen akkor hogy?

Láttam ilyen alkalmazást androidra de sokba kerül,utánanéztem és találtam ilyen videókat is de nekem kicsit hihetetlennek tűnik hogy 4 hét alatt ez sikerülhet...

Igénybe vehetek még állami támogatással egy egy éves OKJ-s képzést, ha már kb.6 évvel ezelőtt elvégeztem egy ilyet, ahol a munkaügyi központ támogatta?

Azért kérdezem, mert ezt olvastam: ,, 1.1. Egy személy 12 féléven át folytathat a fels?oktatásban tanulmányokat államilag támogatott képzésben, beleértve a fels?fokú szakképzést is. (A támogatási id? legfeljebb 2 félévvel megn?, ha a hallgató egységes, osztatlan képzésben vesz részt és a képzési követelmények szerint a képzési id? meghaladja a 10 félévet.) 1.2. Az államilag támogatott képzésben való részvételt nem zárja ki a fels?oktatásban szerzett fokozat és szakképzettség megléte azzal a megkötéssel, hogy aki államilag támogatott képzésben valamely képzési ciklusban végbizonyítványt szerzett, ugyanabban a képzési ciklusban nem vehet részt államilag támogatott képzésben. 1.3. Ha a hallgató kimerítette az így meghatározottak szerint rendelkezésére álló támogatási id?t, csak költségtérítéses képzési formában folytathat tanulmányokat. '' Szóval: Ha még nem jártam f?iskolára, egyetemre, akkor jár mind a 12 félév?

Legjobb válasz: A kérdésedre nem tudom a választ, de azt igen, hogy amit kimásoltál az csak a felsõfokú tanulmányokra vonatkozik (beleértve a felsõfokú szakképzéseket is). Ha középfokú OKJ-re szeretnél menni, akkor ezek az információk teljesen irrelevánsak. Ha felsõfokúra, akkor az számít, hogy amit korábban elvégeztél az milyen szintû volt. Ha az is felsõfokú, akkor már nem lehetsz államilag finanszírozott. De azt nem tudom, hogy középfokú OKJ-s képzéseknél mik a szabályok.

A kérdésedre nem tudom a választ, de azt igen, hogy amit kimásoltál az csak a felsõfokú tanulmányokra vonatkozik (beleértve a felsõfokú szakképzéseket is). Ha középfokú OKJ-re szeretnél menni, akkor ezek az információk teljesen irrelevánsak. Ha felsõfokúra, akkor az számít, hogy amit korábban elvégeztél az milyen szintû volt. Ha az is felsõfokú, akkor már nem lehetsz államilag finanszírozott. De azt nem tudom, hogy középfokú OKJ-s képzéseknél mik a szabályok.

Mar 5 honapos a kisbabam. Ha mar a masodik babat szeretnenk akkor elotte elkell menni orvoshoz h minden rendben van? Es 6 honapot kell varni h regeneralodjek a testem vagy tobbet?

Legjobb válasz: Ha császárral szültél, akkor még többet is kell várni, ha jól emlékszem, 2 évnél kevesebb korkülönbség csaszi esetén nem javasolt. Minden esetre érdemes elõtte elmenni a dokihoz, legalább megcsinálja a méhnyakrák szûrést is, azt is jobb nem várandósan elvégezni.

Ha császárral szültél, akkor még többet is kell várni, ha jól emlékszem, 2 évnél kevesebb korkülönbség csaszi esetén nem javasolt. Minden esetre érdemes elõtte elmenni a dokihoz, legalább megcsinálja a méhnyakrák szûrést is, azt is jobb nem várandósan elvégezni.
A legegészségesebb, ha a teherbeesésig vársz egy évet. De ha véletlenül jönne a baba, nem kell ezért elvetetni, csak tudj róla, hogy minél közelebb esik a két szülés egymáshoz, annál nagyobb a koraszülés és a kis súlyú baba esélye. Nem "kell" elõtte elmenni orvoshoz. Egy átlagos, hétköznapi vizsgálatnál nem sok rendellenességet fedezhet fel az orvos, ami egy esetleges terhesség akadálya lenne. Én szülés után 8 hónapra estem teherbe, és sajnos elvetéltem... Gyanítom, hogy azért, mert még túl korai volt.
Ahány ember, annyit mond. Én elmennék, megnyugtatna, hogy minden rendben van és hogy a doki mit tanácsol, meghallgatnám.
Nagyon korai. A szervezetnek is kell regenerálódni min 1 évet, ráadásul gonodlj bele alig 1, 5 éves nagy és ott következõ, aki kicsi.
Miért akartuk már kis tesót? A munkahelyed miatt? Szerintem is korai, de te tudod!Viszont szülés után tényleg az az egészséges, ha eltelik egy év legalább.Ennyi kell a regenerálódáshoz.A méhed még ki sem heverte az elõzõ terhességet.Én csak akkor mennék orvoshoz, ha panaszom lenne, vagy esedékes lenne a rákszûrés.Egyébként nem tudom, menstruálsz -e, de én ilyenkor még nem véreztem, nem volt rendes ciklusom.Még most sincs, pedig már 8 hónapos múlt, és 2 hete nem szopik.Lehet, hogy még vissza sem állt a peteérésed.Ha szoptatsz, számolj vele, hogy vagy van peteérés, vagy nincs.De normál ciklus nem szokott lenni.Jó bátor vagy!Nekem sokszor az egy szem gyerekem is sok.Nem lesz könnyû 2 picivel.

Fellélegezhetek ha már csak 6 és fél oldal hiányzik a szakdogámból?

Legjobb válasz: Bármikor fellélegezhetsz, mert azé a zoxigénaz kell! Lazítani viszont a legjobb akkor, ha már teljesen kész. Úgy teljes az öröm és a felszabadultság is.

Bármikor fellélegezhetsz, mert azé a zoxigénaz kell! Lazítani viszont a legjobb akkor, ha már teljesen kész. Úgy teljes az öröm és a felszabadultság is.
Nem, mert még át kell olvad, ha kell formázd, tartalom és irodalomjegyzék átnézése és be kell köttetned. Ha leadtad akkor lelegezz fel. Addig izgulj.
Attól függ, mennyi idõd van még hátra. Mert még a konzulens is simán visszadobhatja (általában vissza is szokták), hogy változtass rajta, esetleg egész fejezeteket is ki kell majd venned. És hát a formázás is idõ.
Másfeles sorközre teszed és már kész is az a 6 oldal.
Teszteltél már???
Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!
A legjobbakat kívánom! Üdv! 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszike.Ma voltam dokinal.Es baba van.De meg nagyon pici.Szeptember 23-ara rendelt vissza, kivizsgalasokra es a terheskonyvert.Ugy orulok.Koszonom a tamogatasotokat es a valaszokat.Udv.
Pici mozgását mindenki máskor érzékeli, akinek vékony a hasfala ill. többször szült az már 12 hetesen érezheti, de általában 16hét körül lehet érezni. Vitaminok szedése szerintem vagy az Elevit vagy a Gravida legjobb ilyenkor.
Ha volt pozitív teszted is, és negatív is, akkor én a helyedben a pozitívnak hinnék, az nagyon ritkán téved, ellentétben a negatívval. A tüneteid is babára utalnak! Valamilyen terhesvitamint és folsavat, szerintem, mindenképpen szedjél, és vigyázz magadra! Szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszi.Es a melleid neked mikor kezdtek fajdigalni?Nekem csak most e heten.Holnap megyek dokihoz, aztan meglassuk.De oszinten mondva nagyon felek.Mar nagyon reg szeretnenk babat.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólokhoz, hogy tesztelj, vagy irány a doki. UH-val ilyenkor már szívhang is van. Vitamint már lehet a terhesség elõtt is szedni, én Elevitet szedek, hallottam már jót is rosszat is róla, elsõ babámnál is ezt szedtem, nem lett se elefánt baba, se szorulásom nem volt (megfelelõ étrend a titka) Most sincs problémám az emésztésse, és a baba is normális nagyságú (eddig). A pici mozgását mindenki máshogy érzi, és máskor. A 9-10. héttõl mocorog a baba, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön érzed!! Van egy barátnõm, aki esküszik, hogy a 11. héttõl érezte a babát, én csa a 13-14 héten éreztem valamit, és a 15. héten mertem azt mondani, hogy ez a baba! Az elsõ terheséggemnél a 16 héten voltam tuti! Szóval én úgy gondolom, hogy Te még nem érezheted! Üdv: 25 hetes kismami (2. babás :) )
A kérdező hozzászólása: Irjatok legyszi vissza.Elore is nagy koszonet.
A kérdező hozzászólása: Ha ugy van hogy lessz baba mijen vitaminokat ajanlanatok?Koszi
A kérdező hozzászólása: Hat igen most augusztus 27-en lesz 2 honap hogy nincs meg.Mikor ereztetek a pici pocaklakot?
Elég nagy esélyed van arra, hogy terhes vagy, hisz akkor már lassan kimarad a 2. mensid is.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Es akkor hogy van ez?Ha baba lessz akkor hanyadik hetben vagyok?Mert a szules kalkulator 6.hetet jelez.Lehetseges?Es ugy egy hete abba maradt a derkam is fajdigalni.Holnap megyek dokihoz.Tik mikor ereztetek hogy baba lessz?A teszt tevedhet?Koszike.
Szia! junius 27-e már nagyon régen volt!nagy valószinûséggel terhes vagy !én a helyedben még ma csinálnék egy ujabb tesztet szerintem pozitiv lesz!üdv:30 hetes kismama
Nagy valószínüséggel lehet baba a dologból.Mindenképpen tesztelj és keress orvost, mert van egy pár vizsgálat amit lassan el kell végezni.
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem, de volt pozitiv es negativ teszt is.Total hanyingerem van es a mellbimbok most kezdtek el fajni igazan.
Ha az utolsó mensid június 27-e volt akkor a héten pénteken leszel 9 hetes terhes. Sürgõsen tesztelj és keress fel egy nõdokit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszi mindenkinek.Sokat segitettetek.Megegyszer koszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!