Találatok a következő kifejezésre: Ha már a (18965 db)

Ha már a hajkefémet feltudtam dugni, akkor már kitágultam vagy nem? Hogyha nem vérzett akkor honnan tudom h már átszakadt-e?

Legjobb válasz: Passz. De ha esetleg szõrösödnél odabent is, legalább meg tudod kefélni magad... :D

Passz. De ha esetleg szõrösödnél odabent is, legalább meg tudod kefélni magad... :D
dugj fell egy soros uveget
Ha már egy trabant is felment, akkor biztosan kitágultál.
probalj ki egy f.szt is ha mar anyira kivanod..
a farkam próbáld ki
dezodoros flakon a legjobb, azzal próbáld
akkor szakadt el, ha visszhangzott egy tompa hangot kellett volna tisztán hallani
Miért nem használsz vibrátort?

Ha már a nő kezdeményez, baj, ha csak egy gesztus (puszi küldés), vagy jobban jön ki egy konkrét levél? (Online társkereső)

Legjobb válasz: ha levelet írsz,már azt mutatod,h nem vagy lusta tenni azért vmit,h kialakuljon vmi kettõtök közt.

ha levelet írsz, már azt mutatod, h nem vagy lusta tenni azért vmit, h kialakuljon vmi kettõtök közt.
tökmind1 a lényeg h jól kell kinézni
Konkrét levél. Ennek a kifejtését itt találod: http://www.xmagazin.hu/pShowCikk.tvn?cid=11674 Annak a kifejtését pedig, hogy miért is kezdeményezz _egész nyugodtan, bármikor_ lány létedre, itt: http://eszmetar.blog.hu/2011/03/05/ki_kezd_aki_kerdezi
Nem baj, de jobb egy levél. Mindkettõre szoktam válaszolni.
A "puszi" személytelen és lusta megoldás. A levél alapján legalább valami látszik a természetedbõl.
figyelj batya segítek.épp jó kedvemben kaptál el. írj neki ennyit:szia.minek köszönhetem egy ilyen szép nõ érdeklõdését? ennyi elég is.ha érdekled vissza fog írni.
A kérdező hozzászólása: Én is valami hasonlóra gondoltam. Csak közben nem tudom, kinél kelt rossz benyomást, ha én "nyomulok"... (Volt már, hogy nem válaszoltak, pedig elvileg találkoztak az igények...) Akkor megpróbálkozom vele :)
Nagyából
A kérdező hozzászólása: Ennyi? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Mondjuk én még mindig attól tartok, hogy nem tetszik a kezdeményezés annál, akinél megteszem... Mert vannak ilyenek. És nem pont ezzel akarok rossz benyomást kelteni... A pusziknak én örülni szoktam, mert nekem olyan elõzékenyebb érdeklõdés, amivel megspórolhatom az elutasító levél gyártását, ha egyértelmûen látom, hogy nem felel meg a másik. Nekem inkább szívességnek tûnik :) Ha pedig van kedvem hozzá, és viszonzom, akkor úgyis ír levelet...
Igen, már teljesen biztos, hogy védett vagy.
Hát az én betegtájékoztatómban benne van, hogy ha menzi elsõ napján kezdem szedni akkor azonnal véd, úgyhogy szerintem fölösleges várni egy hónapot. Több millióan szedik, ha mindenki betartja és mégsem jó, akkor szívás lenne. Odafigyelnek rá rendesen, több 10 évig tesztelik. Én megbízom benne, ennyi.
ha nemlenne ezaz oldal, akkoris megtalálnák a módját, h megtudják, anélkül h felkéne hívni az orvost, amúgymeg mindegyik mást mond, nekem mondta h elsõ szemtõl, mondta h 1 hónap után, mindent mondtak. így megvártam inkább az elsõ menzeszem, és aztán vetettem bele magam a szexuális életbe. mindnekinek eztkéne tennie, így biztonságosabb, ésakkor ilyen kérdések sem lennének, ha nemakarna mindneki minél elõbb szexelni:D kilehet bírni azt az 1 hónapot. vagy ottazóvszer, ha edfdig jóvolt, addig az 1 hónapig is jólesz
Csak néha belegondolok mi lenne ha nem lenne ez az oldal. Élete végéig várna vagy mi? Én neten rá tudtam keresni. Egyébként nem idegesít, nyugi. Nem vagyok az az idegeskedõ fajta, szimplán csak megmosolyogtam :)
de mi a francnak, mikor ittis megmondják? csak azért h te nekapj idegbajt?:D
Föl lehet hívni az orvost. Az a dolga, hogy válaszoljon. Tapasztalat.
nos, az embernek szája is van, de....:D 1. ott helyben elfelejtette megkérdezni...ezért senkit nemkell megkövezni, és nemfogja csakezért felhívni az orvosát, h ezt megkérdezze, mikor kismillióan szedik ezt a gyóccert, eccerûbb ide kiírni. 2. van amelyik orvos, ezt mondja, van amelyik orvos azt mondja....tapasztalat
És szád van? Orvos írta fel a tabit?
mindenki rohadjon meg, aki az ilyen kérdésekre azt válaszolja, hogy BETEGTÁJÉKOZTATÓ. ugyanis, nem minden foggátló tájékoztatójába van ez beleírva. az enyémbe pl NINCSEN!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az elsõ válaszolónak! :)
Tudsz olvasni?
enyémbe meg semmi nemvolt errõl írva h mikor véd, ígyhát biztonság kedvéért vártam 1 hónapot.

Ha be vagyok indulva már napok óta, mit tegyek, ha már a maszti sem segit? L17

Legjobb válasz: "Ülj rám és méhedig betolok vmit:D" Ilyen szar dumát is rég hallottam.

"Ülj rám és méhedig betolok vmit:D" Ilyen szar dumát is rég hallottam.
Menj egy buliba, és dugj.
dobj be egy sznikerszt
Mona2 mond neked valamit?
írj :D tudok rajtad segíteni
Írj rám, küldj képet... Biztos kitudok találni valamit a gondodra... :D :D 27/F
tölts fel egy képet magadról! :D
Ez a kérdés egyértelmû provokáció :-) Elég lenne ki irnod az elérhetõséged és már is nem lenne neked semmi bajod XD
:D zsír
Ülj rám és méhedig betolok vmit:D
Csináld azt amit manapság a lányok. Menj és jól b_szasd meg magad.
Szex szex szex, szólj segitek:P
Ha a ciklusodban félidõnél tartasz, teljesen természetes ez a jelenség (meg amúgy is), és pár nap múlva el fog múlni. Amúgy meg keress egy pasit, hosszú távon jó befektetés :D
Hûtsd le magad és tanulj holnapra a suliba ;)
Állj ki strichelni. Összekötöd a kellemeset a hasznossal.
" Ülj rám és méhedig betolok vmit:D " --->ez hülye xD ha meg dughatnékod van, menny el egy buliba és dugjál az elsõ fiúval, nem hiszem hogy könyörögni kéne bármelyiknek is, ha nincs pasi de még minig viszket a puncid, masztizz addig amíg ki nem fulladsz... na ha ez se segít, akkor üsd le magad és aludjál ... ;)

Mennyi az esélye annak szerintettek, hogy menthető egy kapcsolat, ha már a másik fél kijelentette nem érez úgy mint régen?

1 éve vagyunk együtt. Sok volt nagyon a vita mostanában közöttünk, ? kijelentette valamelyik nap még szeret de már nem úgy mint régen. Mintha kezdene bel?le kihalni valami. Ilyen esetbe szerintettek érdemes még küzdeni a kapcsolatért vagy engedjük elegymást? A viták feloszlóban vannak. Ennek ellenére se tudom szakítsak vagy szenvedjek mindennap valyon melyik nap szakít:( .

Legjobb válasz: Egy év még nagyon hamar van ahhoz képest, hogy már most a szakítás szélére kerüljetek! Mi lesz késõbb, ha már most ennyit vitáztok és ha már most kételkedik a közös jövõben?! Szerelem nélkül nem mûködik egy kapcsolat, akárki akármit mond, én próbáltam ezt is - azt is, tudom mit beszélek! Én a helyedben megkérdezném tõle, hogy mit akar, konkrétan, hogy akar-e szakítani. Mert ha igen, én nem állok útjába, bár tudnia kell, hogy szeretem. Aki menni akar, azt el kell engedni, mert ha tényleg szeret, akkor visszatalál, ha lenyugszik.

Egy év még nagyon hamar van ahhoz képest, hogy már most a szakítás szélére kerüljetek! Mi lesz késõbb, ha már most ennyit vitáztok és ha már most kételkedik a közös jövõben?! Szerelem nélkül nem mûködik egy kapcsolat, akárki akármit mond, én próbáltam ezt is - azt is, tudom mit beszélek! Én a helyedben megkérdezném tõle, hogy mit akar, konkrétan, hogy akar-e szakítani. Mert ha igen, én nem állok útjába, bár tudnia kell, hogy szeretem. Aki menni akar, azt el kell engedni, mert ha tényleg szeret, akkor visszatalál, ha lenyugszik.
én küzdenék. ha még szeret, akk nincs minden veszve!!!
Nem érezhetjük mindig azt mint rég:) A szerelem elillan, és onnantól kezdve jönnek a hullámvölgyek. Nekem is volt egy nagyon mély hullám, de szerencsére meg tudtuk beszélni a dolgokat, és rendbejött..
A szerelem régi érzése egy kb. két hétig tartó hormonzûrzavaros állapot. Ezt képtelenség évekig fenntartani. De egyébként ez csupán egy szép megfogalmazása annak, hogy a partnered rád unt, esetleg talált valaki mást, aki tetszik neki, és csak azt várja, hogy leakadj róla és mehessen tovább, mert megcsalni mégsincs képe.
A kérdező hozzászólása: azt nem hiszem kedves utolsó, mivel miko ezt elmondta és többször mondtam neki szakítsunk még most, mert késõbb még rosszabb lesz. Mindig nemet mondot rá, hogy nem akar szakítani, helyre akarja hozni.
Akkor fura emberke lehet. Mondjuk veszekedés közben nem azt az arcot mutatjátok egymásnak, amit az elsõ randin maszkírozva tártatok fel. Így a szerelem kopik.Hétköznapi csalódások. :)
A kérdező hozzászólása: 1éve vagyunk együtt. Nem hiszem, hogy a maszkirozással lenne gond a veszekedések ebbe az utolsó 1-2 hónapban kezdõdtek. Szerinte most, hogy nincsenek veszekedések úgy érzi még menthetõ.

Ha már a fog (alsó középsők) áttörte az ínyt, akkor mennyi idő alatt bújik ki teljesen?

Legjobb válasz: Akár egy hónap is lehet, viszont ha már áttörte, akkor nem igazán okoz gondot elvileg, mert utána a növés már nem fáj.

Akár egy hónap is lehet, viszont ha már áttörte, akkor nem igazán okoz gondot elvileg, mert utána a növés már nem fáj.
3-4 hét legalább, de akár másfél hónap is lehet
Magyarázd már el nekem, hogy miért lenne gond?
Szerintem inkább örülj neki. Eleinte velem is így volt, de mára már nem megy ilyen könnyen.
Én már attól is, amikor egy fiú megfogta a kezem, szóval... :D
Hm, én szeretnék a helyedben lenni, nekem néha sok simogatás és csók kell, hogy felizguljak...és te szerencsésebb vagy:)
Egyáltalán nem ciki, normális, nyugi.
a fiúknak meg a csóktól néha áll a [email protected], aztán az se baj...
Dehogy baj, örülj neki, a barátod is örülni fog:) Nálunk is így van, egy szorosabb ölelés vagy csók és mindkettõnknél van , kézzel fogható' jele..:D
A kérdező hozzászólása: köszike a normális választ :)
Gyerekes ? :D LOL Amugy egyáltalán nem ciki :) én is így mûködöm :$ Barátom azt mondta, hogy örül neki hogy ennyire felizgulok rá már egy csóktól :) Valószínüleg a Tiéd is :) ne aggódj nincs benne semmi gáz..
A kérdező hozzászólása: Köszi Hát szerintem meg nem gyerekes. Tisztában vagyok én is a dolgokkal meg nyilván örül a pasim is h gerjedek rá csak kíváncsi voltam hogy nem tartják-e cikinek ha minden tiszta nedves
Gyerekes kérdés.. Inkább még ne nedvesedj semmitõl.. majd pár év múlva..
Dehogyis baj...hogylenne?! :D Én szilveszterkor voltam így...csókolóztam 1 sráccal...olyan jó volt hogy tökre benedvesdtem neki meg állt a farka :D szóval ez természetes :D
ez tök normális. én is ilyen vagyok. én már a gondolattól is. minden jól müködik nálad.!
A kérdező hozzászólása: Na mégis miért lennék már terhes?! Nagyon értelmes válasz... :/ Am a normális választ pedig köszike és én is máshogy látom már a dolgot:)
Na akkor leírom a biológiai oldalát: csók=elõjáték=>szex vagyis jó ha nedves vagy, örülj neki, vszeg a sráci is örül, meg neki is áll... pl nekem szokott 20f
terhes vagy...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és végülis tényleg jobb ha hamar nedvesedek mintha csak nagy nehezen
A kérdező hozzászólása: Hát jó végülis igaz... Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Gyes vagy Gyed alatt akkor is költségtérítési mentességet kapok, ha már a max államilag finanszírozott féléveim elfogytak?

Fels?oktatásban lehallgattam már 10 félévet, és még 1 félévem lenne vissza, de ez már költségtérítéses lenne. Ha babám lenne, el tudnám végezni az utolsó félévemet államilag finanszírozottan?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ezt már megszûntették. Én amikor megyek egyetemre, akkor abban az évben még GYES-en leszek, de azt mondták, hogy csak akkor lesz ingyen, ha államilag finanszírozottra vesznek fel, nem ingyenes már amúgy a GYED-en/GYES-en lévõknek.

Én úgy tudom, hogy ezt már megszûntették. Én amikor megyek egyetemre, akkor abban az évben még GYES-en leszek, de azt mondták, hogy csak akkor lesz ingyen, ha államilag finanszírozottra vesznek fel, nem ingyenes már amúgy a GYED-en/GYES-en lévõknek.
A TO-n nem mondtak semmit? Ez engem is érdekelne.
Szerintem sajna ki kell fizesd az utolsó féléved. Ugyan is amikor én kezdtem a fõsulit GYED-en 2004-ben utána a 2006/2007-es szeptemberi szemesztertõl törölték el a tandíj mentességet. Most már ha tanulni akarsz felsõoktatásban kismamaként akkor kapsz 8 plusz pontot a felvételin. Ennyi. De azért kérdezz rá a TO-n, hogy lehet-e méltányosságból állami keretet kérni, vagy milyen lehetõségeid vannak, hogy ha más nem olcsóbb legyen.
Ha 2006 decembere elõtt már hallgató volt, akkor tandíjmentes lehet. De elég bonyolult a dolog, kérdés a 10 félév is... TO-n megmondják. De szeptemberig szülsz egy babát? Mert azt hiszem, hogy addigra már gyeden vagy gyesen kéne lenni.
Nem elég 2006 elõtt hallgatónak lenni, már akkor GYES-en is kell lenni. Máskülönben kell fizetni. Én 2005-ben kezdtem költségtérítéseként, 2007-ben született meg a lányom, így kell fizetnem.
Szemetek ezek...

Ha már a menstuációm másodjára marad el, lehetek terhes? Nem lehet, hogy betegség?

Legjobb válasz: Persze,hogy lehetsz de szerintem csinálj egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodj felõle.

Persze, hogy lehetsz de szerintem csinálj egy terhességi tesztet, hogy megbizonyosodj felõle.
SZia! Lehetsz beteg is. Menj orvoshoz és mond el mi a problémád. Ha gondolod vehetsz egy terhességi tesztet, hogy biztos légy benne nem vagy-e terhes. De lehet betegség, vagy hormonális zavar is. Mindenképp menj dokihoz, akár csinálsz tesztet, akár nem.
Miért nem mész orvoshoz? EZt így látatlanba úgyse tudja senki megmondani, hogy mi a bajod!

Mit csináljak ha már a vizet is kihányom?

Elkaphattam vmi fertõzést és reggel óta megy a hasam meg hányok.... :( és nemcsak a keksz de a víz is visszajön már.

Legjobb válasz: Voltál orvosnál és onnan tudod, hogy fertõzés, vagy tippelgetsz, és otthon kúrálod magad? Ez akár szalmonella is lehet, akkor viszont kiszáradsz. Mondjuk ilyen szintû hasmenés hányás esetén mindenképpen el kéne menni dokihoz, akkor is ha esetleg voltál már, mert a folyadékot ha máshogy nem, infúzióval pótolni kell.

Voltál orvosnál és onnan tudod, hogy fertõzés, vagy tippelgetsz, és otthon kúrálod magad? Ez akár szalmonella is lehet, akkor viszont kiszáradsz. Mondjuk ilyen szintû hasmenés hányás esetén mindenképpen el kéne menni dokihoz, akkor is ha esetleg voltál már, mert a folyadékot ha máshogy nem, infúzióval pótolni kell.
A kérdező hozzászólása: Reggel kezdõdött meg nem voltam orvosnál. Lehet elmegyek ügyeletre...
Doki ad egy injekciót meg mellé dietázz, ennyi.
velem is volt ilyen igyál vizet vagy izesitsd minimálisan szörpel azt jobban esik kihányni és amig hánysz ne egyél szilárdat igyál hányás után közvetlen 3dl vizet az segit megint hányni és nem csak öklendezel ha nem gyogyulsz 1-2 napon belül akkor orvos de azért utána is érdemes menni vizsgálatra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!