Találatok a következő kifejezésre: Ha már 18-19-dik (2 db)

Ha már a 18-19-dik naptól emelkedik a hőm, lehetek terhes?

Szerintetek ha már a 18-19-dik naptól (36,8)emelkedik a h?m,most már 6 napja 37,utalhat valamire?27-e körül (nem) kéne meg jönnie.Persze minden reggel azonos id?ben,szájban mérem.És pár napja fáj a mellem.És ma reggel óta folyamatosan feszül.Eddig napközben nem éreztem ennyire.Tesztet még nem akarok csinálni,azt hiszem korai lenne még.Szóval esetleg ez utalhat másra is vagy reménykedhetek?

Legjobb válasz: A hõmérõzéshez nem értek,de mellfeszülés lehet a baba miatt. Nekem mensi elõtt sosem feszült és mikor mégis,akkor derült ki,hogy baba van a dolgoban.:) Szorítok! Ehy 8 hetes kismami

A hõmérõzéshez nem értek, de mellfeszülés lehet a baba miatt. Nekem mensi elõtt sosem feszült és mikor mégis, akkor derült ki, hogy baba van a dolgoban.:) Szorítok! Ehy 8 hetes kismami
Szia! A 37 C körüli hõmérséklet kb 12-13 napig szokott fennállni. Ha valakinek 28 napos a ciklusa akkor kb a l4. napig 37 alatti a hõmérséklete. A tüszörepedés után ugrik a hõ 37 C körülire és csak a menses elõtt 24-48 órával esik le a hõmérséklet. Ha késik a mensid és hõmérsékleted 37 C körül állandósul akkor az utalhat terhességre. A 6 napos csak arra utal hogy ebben a hónapban volt tüszörepedésed. A mell fájás becsapos is lehet. Én is annyira akartam már a kisbabát, hogy a szervezetem mellfájdalommal reagált rá és mégsem voltam terhes. Ettõl még Nálad jelentheti a terhességet is hiszen ez is a korai tünetekhez tartozik. Légy türelemmel!

Ha betöltöttem már a 18. életévet, diák vagyok még, akkor kérhetek munkanélküli segélyt? 19, L

Ha igen, az mennyi pénz?

Legjobb válasz: Csak egy év munkaviszony után kaphatsz munkanélküli segélyt. Szóval nem, fõleg úgy, hogy tanulsz még. Menj el diákmunkára.

Csak egy év munkaviszony után kaphatsz munkanélküli segélyt. Szóval nem, fõleg úgy, hogy tanulsz még. Menj el diákmunkára.
Az álláskeresési támogatáshoz MINIMUM 360 munkaviszonyban töltött nap kell:)
te már most ezen gondolkodsz? Szegény. milyen részén élsz az országnak. ha Ózdon vagy egyéb Borsodi vagy Szabolcsi helyeken akkor megértem. De azért aki akar az még mindig tud munkát találni ebbe az országba is. Én 22 vagyok Tolna megyébõl és több mint 1 éve dolgozok folyamatosan. Sose akarnék segélyre menni, dehát nem lehet tudni mit hoz a jövõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Nem akartam igényelni, csak nem tudtam, hogy mûködik ez az egész. Én sem szeretném soha, ha munkanélküli segélyt kapnék, mert amint befejezem a sulit, szeretnék dolgozni menni. Sõt, ha minden jól megy, akkor jövõhéten már dikákmelóm is lesz a nyárra. Egyszerûen érdekelt a dolog. Egyébként Baranyában élek. És mielõtt valaki meggyanúsítana vele, nem vagyok "munkakerülõ c*gány".
Hát Baranya Pécset nem számítva kb az mint Tolna megye. Én Komlón születtem és elég jól ismerem azt a várost. Hát az nem épp szép vagy munkáról híres.
A kérdező hozzászólása: Én is Komlón születtem és ott éltem 18 évig. Most Mánfán lakok, persze ez sincs túl messze. :) És Pécs is közel van...
Igen tudom hol van. Nem nagy falu, de szép helyen van a Mecsek hegyei között. Már voltam ott. Nekem a rokonságom nagy része él Komlón. Épp ezért szoktam is ott lenni.
Amennyiben 360 napja regisztrált vagy a munkaügyi központban, kapni fogsz támogatást. Nekem is most augusztusban fog összejönni a 360 nap, és onnantól kapok havi támogatást.
Havi 20 ezer forint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!