Találatok a következő kifejezésre: Ha már 1-2 (335 db)

Hogyan lehetne leszokni a maszturbálásról? 19/F Ha már 1-2 napig nem csinálom rendesen zavar a kanosság :/

maszturbálás, leszokás, leszokni

Legjobb válasz: gondolj egy 80 éves öregasszonyra aki épp egy padlizsánnal kényezteti magát miközben csubakkák verik rá a farkukat

gondolj egy 80 éves öregasszonyra aki épp egy padlizsánnal kényezteti magát miközben csubakkák verik rá a farkukat
Szerezz nõt! Ha az nem megy akkor pedig fáraszd le magad olyan szinten, hogy este ne legyen erõd se megmozdulni, nem hogy maszturbálni ! :)
A rendszeres szexuális élet elég jól megoldja az ilyesmit. Bár van aki rendszeres szex mellett is "szereti magát".
amikor eszedbe jut kezdj el valami súlyzós edzést, vagy nyomj le pár fekvõt, ha meg hugyoznod kell menj el és attól valamennyire csökken az inger,
jah amúgy te miért akarsz leszokni??
elõtte mindig jól kend be a kezed erõs paprikával.
nem kell leszokni mivel nem káros :D csak ne menj el 10 percnél korábban.
ecetes olló
1.Borfolt: A friss foltokat azonnal be kell szórni konyhasóval. Ez megakadályozza a folt továbbterjedését. Alkohol- és ammónium-hidroxid tartalmú oldattal át kell itatni és utána ki kell mosni. 2.a friss foltot azonnal megszórjuk sóval és –vagy citromlével, átdörzsöljük és jól kimossuk
A kérdező hozzászólása: És ha már pl 1-2-3 napos a folt? Csak nem buktam még az egészet.
Perszil GREEN POWER!!! Elõször felismeri a különbözõ foltokat és csakis utána tisztíccsa ki õket! Még el is kéri a személyigazolványukat! :$
Több napos foltot szerintem nyom nélkül már nem lehet eltávolítani. Halványítani lehet, de a helye megmarad.
nem buktad, ha nem a domestos, akkor vanish és a probléma megoldva.
Fehérítõs domestos és/vagy mosószappan (én pl mezei Caola-t használok). Eddig bevált!
Vanish mosószappan
Domestosszal simán kijön.

Ha csak 1-2 fogam marad felül miután elkezdem rendbetetetni a fogaimat akkor arra lehet még hidat vagy valamit tenni? Fogpótlást ragasztással? Vagy mi lesz?

nem értek ezekhez a dolgokhoz.segítene valaki benne?

Legjobb válasz: Ha csak 1-2 fogad marad, arra nem lehet rögzített fogpótlást készíteni, csak részleges kivehetõt.

Ha csak 1-2 fogad marad, arra nem lehet rögzített fogpótlást készíteni, csak részleges kivehetõt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindet kihúzzák.Csütörtökön megyek orvoshoz.Izgulok.
Ne izgulj!Majd írd meg mi volt. Én amikor mentem, úgy mentem mint te.Húzza ki az összeset, aztán legyen kivehetõ és kész. Engem a teljes kivehetõrõl lebeszélt a doktornõ, azt mondta ha nagyon ragaszkodok hozzá természetesen megcsinálja, de nem szívesen.Pedig úgy mentem oda hozzá hogy 3 front fogam teljesen le van törve, a többi pedig lyukas.
A kérdező hozzászólása: hát nekem 2 teljesen le van törve a többi meg elkezdet törni.Ja, és elõl pl 2 mozog is.Azok már voltak 2 szer tömve is.
A kérdező hozzászólása: Szia!Megjöttem!Teljesen jól ment minden!A doki egy tünemény és minden félelmemet el tudta hesegetni!!!!Ma egyet húzott.
Na jól van.Akkor ha aranyos a doki, akkor nincs baj. :) Lehet tudni várhatóan mikor leszel meg?Eggyesével fog huzogatni?
A kérdező hozzászólása: a nagy fogakat egyesével húzza, a többit kettesével.Hát hetente mehetek.Pontosan még nem tudom mikorra leszek meg.De végigcsinálim ha törik ha szakad!:-))) Viszont 4-kor húzta de még vérzik.Remélem lassan eláll.
Helyes!!Én 2 hete kezdtem el a torturát heti 2x megyek, bár most másfél hét kimarad, de így is május végére leszek kész, igaz nekem a 6front híd lesz, egy gyökércsúcs amputáció árán, de hát a szépségért meg kell szenvedni.Egy húzáson már túl vagyok én is, az nekem is sokáig vérzett. :( Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: hány naponta lehet menni?nekem azt mondta kicsit hagyjuk begyógyulni a sebet és jövõhéten mehetek is.De jó lenne ha heti kétszer mehetnék én is!
A kérdező hozzászólása: azért te is megszenvedsz a szépségért a fogaiddal!De, milyen jó lest majd szépen mosolyogni :-)))
Már most sincs csak 1-2 fogad vagy csak annyira rosszak hogy ki kell húzni? Én most kezdtem el a teljes fogsor rendbe hozatalt, de még meg vannak a fogaim, csak nagyon rosszak, inkább már csak csonkok. A rágó fogakat nem tudja megmenteni illetve bal oldalt megtudna 1-et de az kevés a hídhoz. Így nekem is részleges kivehetõm lesz. 6 front fogam lesz híd, de azt is csak csapokkal, mert nincs ép saját koronám. Ha szerencséd van, és a gyökereid még bent vannak és nem rosszak akkor megoldható a ragasztott híd csappal.
Minden féleképpen csináltasd meg, mert a foghiány nem csak esztétikailag csúnya, hanem gyomor problémákat is okozhat.
A kérdező hozzászólása: értem.Azt minden nap ki kell venni vagy hogy mûködik?Arra is van valami ragasztási eljárás nem?
implantátumot csináltathatsz.Anyunak olyan van, tavaly huzatta ki az összes fogát és teljes implantátumot kapott. Azt nem kell kivenni (nem is lehet)
A kérdező hozzászólása: igen arról is hallottam.De, az nekem nagyon drága, nem tudom kifizetni se félretenni rá sajnos, 3 gyerek mellett erre már nem tudok spórolni :(
Elsõ vagyok. Igen, fogmosáskor ki kell venni, megtisztítani, de nem kell éjszakára pohárba tenni, ne ijedj meg. Ha jól elkészített a fogpótlás, hamar megszokod. /Nekem is az van./ A családnak sem kell tudnia róla, ha egyedül mosol fogat a fürdõszobában. Az én férjem sem tudja, hogy kivehetõ pótlásom van.
Megint én vagyok, a második kérdésedre elfelejtettem válaszolni. A pótlás kapcsokkal rögzül a meglévõ fogaidhoz, és igen javíthatsz rajta fogsor rögzítõ pasztával.
A kérdező hozzászólása: akkor jó :) 30 éves vagyok és kicsit riaszt a dolog. :) remélem megszokom hamar.Most belevágok végre és kihúzatom a fogaimat.Tudsz vele enni rendesen? Az én férjem tudni fogja meg a gyerekek is.Másnak nem fogom mondani:) Még annyit kérdeznék, hogy hogy tud bent maradni?Oda kell ragasztani valamivel?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Ha problémáid lehetnek, azok csak a beszédnél, a sziszegõ hangoknál jön ki, vagy ha nem fekszik jól a fogsor, feltörheti az ínyedet. Az elsõnél hangosan olvass fel otthon újságból, a másodiknál, pedig az orvos korrigálhatja, becsiszolással. 1-2 éven belül alá kell béleltetned fogsort, mert megsüllyedhet.Ez csak azzal a procedúrával jár, hogy ott kell hagynod a fogorvosnál, vagy egy fogtechnikusnál, pár órára, vagy 1-2 napra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Azt hiszem a leírtak alapján még se olyan rossz dolog ha már erre kényszerülök! :) Belevágok!
Nem mondta nekem még se azt hogy hányasával húz, se hogy milyen idõközönként.Mivel nekem lesz gyökértömésem is sztem úgy fogja hogy húz és utána 2 nap múlva ( ha tud úgy idõpontot adni, most nem tudott) gyökér kezel.

Hogyan oldjátok meg párotokkal az együttlétet ha a gyerkőc veletek alszik egy szobában és már 1-2 éves?

Legjobb válasz: Az én babám 1 éves és még egy szobában alszik velünk. Mi kiosonunk a nappaliban lévõ kanapéra ha elaludt. Bár onnantól kezdve, hogy gyermeke születik egy párnak a szex elveszíti spontaneitását, hiszen vagy még nem alszik, vagy éppen felsír függetlenül attól, hogy külön szobában alszanak v. együtt. Mi olyankor csináljuk, amikor lehet, tehát ha elaludt, pedig lehet, hogy 2 órával hamarabb jobban lett volna hozzá kedvem, de egyenlõre ez van. Ja, és mellette soha nem szexelnék, nem tudnám elengedni magam.

Az én babám 1 éves és még egy szobában alszik velünk. Mi kiosonunk a nappaliban lévõ kanapéra ha elaludt. Bár onnantól kezdve, hogy gyermeke születik egy párnak a szex elveszíti spontaneitását, hiszen vagy még nem alszik, vagy éppen felsír függetlenül attól, hogy külön szobában alszanak v. együtt. Mi olyankor csináljuk, amikor lehet, tehát ha elaludt, pedig lehet, hogy 2 órával hamarabb jobban lett volna hozzá kedvem, de egyenlõre ez van. Ja, és mellette soha nem szexelnék, nem tudnám elengedni magam.
nincs mese. no sex!

Mennyit alszik 1, 5-2 hetes babátok? Baj, ha már ilyenkor 2 étkezés közben sem alszik? Mindenhol olvasni, hogy csak eszik és alszik (? )!

Legjobb válasz: hogy érted, hogy 2 evés között SEM alszik? még mikor nem alszik? igen amúgy, egy ekkora babának nagyon sok alvásra van szüksége mert fejletlen az idegrendszere és alvás közben fejlõdne. nehéz még egyedül elaludniuk ezért meg kell tanítani nekik, próbáld másik módszerrel altatni. órákat nem kéne ébren lennie

hogy érted, hogy 2 evés között SEM alszik? még mikor nem alszik? igen amúgy, egy ekkora babának nagyon sok alvásra van szüksége mert fejletlen az idegrendszere és alvás közben fejlõdne. nehéz még egyedül elaludniuk ezért meg kell tanítani nekik, próbáld másik módszerrel altatni. órákat nem kéne ébren lennie
Óó igen! én is hallottam ezeket a "csodás" dolgokat hogy eleinte eszik-alszik!örültem is hogy így lesz az elején, gondoltam majd a szülés okozta fáradalmakat így jobban kipihenem!DE NEM! Az én kislányom is elsõ héttõl kezdve fent volt evés után, sõt nem is keveset!Volt hogy 4-5 órát is pár perces szundikkal!és ugye egy ilyen pici babát még nem is lehet nagyon szórakoztatni... "sajnos" nem minden kisbaba eszik és alszik!Szóval üdv a klubban :) Nálunk volt olyan is hogy egész nap alig aludt 1-2 órát, persze ehhez idõvel hozzá jött a hasfájás! Kitartást és szép babázást!És amikor csak teheted pihizz vele :)
A kérdező hozzászólása: Általában 3-4 óránként eszik, és közben percekre el-elpilled, ami nem tart tovább, mint 10 perc! Szóval van, hogy 4-5 órát sem alszik, közben van, hogy kétszer is eszik, mert éhes! Sajnos hasfájós is, tornáztatom, kapja az Espumisan cseppeket is!
Nincsenek 1forma babák, én akkor a szerencsésebbek közé tartozom, 5 hetes lesz, és szinte egész nap alszik még, néha van csak 1 órát fenn.Kitartás!

Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Gumi nélkül csináltuk kb 2 percig a barátnőmmel. Nem élveztem bele, de másnap fájt a hasa kicsit és azutáni nap szédelgett egy kicsit. Ha teherbe esett akkor már 1-2 nappal később vannak ezek a tünetek?

Legjobb válasz: az még megjegyzendõ, hogy ez 5 nappal a menzesze utána volt. Ha jól tudom ilyenkor nem nagy esélye van a teherbe esésnek :$

Kérdezd meg a barátnõdtõl nem-e vett észre viszketést bármilyen jellegû hüvelyfolyást, ha igen, azonnal menjen el nõdokihoz, te meg urológushoz! Ki kell vizsgáltatni és lekezelni, ha valami fertõzést kapott el! (Nekem is volt már amúgy ilyen, ha nincs viszketés és váladék, akkor a barátnõdnek semmi baja sincs! Tudod a péniszeden van egy hormon. Lehet annak a hatását érezte. Ez a hormon a nõket megnyugtatja:) )
Mielõtt az ember ilyesmibe belekezd érdemes lenne kicsit utánanézni a dolgoknak. Amúgy ezek a tünetek nem jelentkeznek azonnal, még a terhességi teszt sem tudja kimutatni 1-2 nap után, hogy terhes-e valaki vagy sem.
A kérdező hozzászólása: az még megjegyzendõ, hogy ez 5 nappal a menzesze utána volt. Ha jól tudom ilyenkor nem nagy esélye van a teherbe esésnek :$
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) #4: Még jó hogy te ilyet tudsz ;)
7es kifejtenéd bõvebben, hogy milyen hormon van a péniszen? :D
A kérdező hozzászólása: Hát nem panaszkodott ilyenre hogy viszketne neki, vagy bármi egyéb. De azért biztos ami biztos rá kérdezek, de szerintem nem kapott el semmilyen fertõzést. Én se vettem észre magamon, semmi rendellenességet :$
jesszus... ha ennyit nem tudtok akkor minek kell dugni??? hogy érezhetné már a terhességet másnap??? még a beágyazódás is napokig tart, de õ már egybõl émelyeg?? vigyázz nehogy hó végén megszülessen a baba...-.- amúgy igen lehet terhes, de a tüneteket csak pár hét múlva fogja érezni
10 akkor hülyeséget olvastál
Nem tudom most így hirtelen a nevét..:/ De olvastam valahol, hogy a férfiak nem is péniszén, hanem az elõváladékban meg a spermában van olyan hormon, ami a nõkre nyugtató hatással bír, nem feszültek tõle stb. :)
Dehogy! Ha teherbe esik akkor csak az elmaradó menstruációjakor kezdõdnek kb a tünetek, olvassatok utána.
4es vagyok igen szerintem is jó hogy ennyit tudok, mert én legalább nem dugok felelõtlenül védekezés nélkül...
1-2 nappal utána nem jelentkezhetnek a terhesség tünetei. Szerintem lehet meg fog neki jönni, ennyi. Ha csak nem vett észre folyást, viszketést akkor viszont lehet fertõzést kapott el tõled :S
Ha tudatlanok vagytok miért csináljátok?

Ha volt 1-2 patt. és miteszer amit kinyomtam de a helye sebes maradt akkor kimehetek ettől függetlenül napozni vagy heges marad tőle az arcom?

Legjobb válasz: Szerintem nem ettõl lesz heges, hanem ha elkaparod. De nem vagyok szakértõ, hát ha válaszolnak tájékozottabbak is.

Szerintem nem ettõl lesz heges, hanem ha elkaparod. De nem vagyok szakértõ, hát ha válaszolnak tájékozottabbak is.
közvetlenül a nyomkodás után ne menj napra , se szoliba, de kb 4-5 órával késõbb már mehetsz nyugodtan, bár akkor se oan túlzott tûzõ napra, inkább fokozottabb fénybe
A kérdező hozzászólása: köszönöm ^^

Lehetek terhes ha már lassan 2 hónapja nemjött meg de a párommal körülbelül 1 hónapja feküdtem le?

Egy 15 éve lány vagyok már 4 fiúval voltam együtt eddig és az utolsónál akadt egy kis probléma. Körülbelül 1 hónapja lefeküdtem egy sráccal akivel lassan 4 hónapja járok de már másfél hónapja nemvolt vérzésem lehetek terhes? A gumit megnéztük és nemvolt szakadt. Eddig semmi bajom nincsen nem vagyok se kövérebb hányingerem nincs stb. eddig elég rendszertelenül jött a vérzésem valamikor hó elején valamikor hó végén.

Legjobb válasz: 15 évesen négy pasival??:O Ha eszed van szexelni, akkor arra nincs, hogy vegyél tesztet és megnyugodjál?Ezt mi neked nem tudjuk megmondani, menj el dokihoz...

15 évesen négy pasival??:O Ha eszed van szexelni, akkor arra nincs, hogy vegyél tesztet és megnyugodjál?Ezt mi neked nem tudjuk megmondani, menj el dokihoz...
Nincs beállva a hormonrendszer, mutatván, hogy fejletlen vagy még. Majd ha felnõsz, majd beáll, addig nem baj a késés. Vegyél tesztet, hogy megnyugtasd magad. Ha anyád lennék, már rég kivertem volna az olyan butuska gondolatokat a fejedbõl, mint a szex. De ez más lapra tartozik.
Hát igen, itt aztán fogsz kapni hideget-meleget... Tõlem is, nyugi! 15 évesen nem a partnereket kéne cserélgetni, hanem a barbie babát biológia tankönyvre! Ha terhes vagy, meg is érdemled...
Az igen! 15 évesen 4 partner...Hány hónap alatt zavartad le õket? Csak kíváncsiság... Ha lenne eszed, már rég csináltál volna tesztet, hogy ne kelljen parázni! Amúgy meg GYEREKKORBAN általában rendszertelen a menzesz. Mellesleg ha már olyan hû de nagyon érett vagy a szexre, rég utána járhattál volna, mikortól milyen terhességi tünetek jelentkeznek.
a remény hal meg utoljára szólj, ha meghalt.

A hazai "sztárok" babái, hogy hogy már 1-2 hetesen egész éjjel alszanak, sosem fáj a hasuk és nem sírnak csak akkor ha megéheznek?

Legjobb válasz: Nem szabad mindent elhinni, amit a szennylapok meg a "sztárok" össze-vissza zagyválnak! Egyiknek sem alussza át az egész éjszakát a babája! Csak jobban hangzik, mint ha azt mondaná, hogy : egész éjszaka bömbölt, mert hasfájós!

Nem szabad mindent elhinni, amit a szennylapok meg a "sztárok" össze-vissza zagyválnak! Egyiknek sem alussza át az egész éjszakát a babája! Csak jobban hangzik, mint ha azt mondaná, hogy : egész éjszaka bömbölt, mert hasfájós!
Meg ott a bébisziszter.
általában nem is nagyon õk foglalkoznak a picikkel, hanem más (pl dadus) vigyáz a picire, ezért õk nem is tudják.... különben az elsõ két válaszolónak teljesen igaza van... nem szabad mindent elhinni :P
A kérdező hozzászólása: Én sem akartam elhinni, csak olyan furcsa, hogy mindegyik "sztár" ezt mondja. Köszi, hogy irtatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!