Találatok a következő kifejezésre: Ha már éve (1296 db)

Egy kemény szex-től el tud mozdulni a spirál, ha már évek óta fenn van?

Legjobb válasz: Milyen gagyi válaszokat kaptál?!!! Hat éve nyomjuk keményen és még semmi probléma nem volt!

Milyen gagyi válaszokat kaptál?!!! Hat éve nyomjuk keményen és még semmi probléma nem volt!
évek óta?
ha neked évek óta fenn van a spirál akkor csak gratulálni tudok. Hívd az orvosi szaklapokat, és mond meg nekik h hogyan csináltad ezt.
Hát ilyen tapasztalatom nincs de van pár ismerõsöm akinek ÉVEK óta, az egyiknek már 20 éve fent van.és semmi problémájuk nem volt eddig, még élménydús! szex esetén sem. De szerintem ha valamit úgy érzel hogy nincs rendben, érdemes elmenni a dokihoz. :S)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a két utóbbi komoly választ. Kicsit megnyugodtam. Nem érzek semmi gondot, csak ez érdekelt. Mégegyszer köszi.

Egy 33 év körüli pasi szervezete vajon meddig bírja ha már évek óta, napi szinten antidepresszánsokat szed, iszik és 2 doboz cigit szív?

Legjobb válasz: Bírhatja sokáig is, meg rövid ideig is. Az érdekes kérdés viszont az, hogy antidepresszánsra miért iszik és dohányzik. Ezeknek a hatása összeakad.

Bírhatja sokáig is, meg rövid ideig is. Az érdekes kérdés viszont az, hogy antidepresszánsra miért iszik és dohányzik. Ezeknek a hatása összeakad.

Fot csirkemelet mikor lehet adni eloszor a babanak? Ugy ertem ha mar evet almat oszibarackot repat sutotokot akor csirkemelet mikor lehet hoza keverni?

Legjobb válasz: Én már 6 hónapos kortól adtam neki, de az enyém tápszeres volt, és a védõnõ utasításait követtem mindig. Neked nem mondott errõl semmit a védõnõd? Nekem még azt is megmondta, mikor mit vezessek be neki. Pld. tojássárgája, vörös húsok, stb.. és nem is kérdeztem soha, mindig magától mondta.

Én már 6 hónapos kortól adtam neki, de az enyém tápszeres volt, és a védõnõ utasításait követtem mindig. Neked nem mondott errõl semmit a védõnõd? Nekem még azt is megmondta, mikor mit vezessek be neki. Pld. tojássárgája, vörös húsok, stb.. és nem is kérdeztem soha, mindig magától mondta.
A kérdező hozzászólása: Hat mi Romaniaban elunk nalunk nincsen vedono szsoval soha senki nem mond semit!Az enyem 4, 5honapos akkor meg varjak a husival?Es az enyem is tapszeres!
Igen, akkor még várj vele 6 hónapos korig, utána mehet a csirkehusi, aztán egy-két hónap múlva már a sertéshús is, és a többi is.
csirkemajat lehet adni mar 5 honapos kortol, mellet pedig 6-tol. Ez az ajanlott, de ha latod hogy "ehezik" ra akkor adhatsz kicsit elöbb is. en majat mar 4, 5 honaposan, mellet pedig 5 honaposan adtam mert kinezte a szankbol a falatot:D amit be kell tartani majat CSAK 1x egy heten lehet, max havonta 3x, mellet vagy kesöbb mas hust heti 3-4 alkalommal. vagy adhatsz minden nap is csak egy etkezeshez es nagyon keveset, ahogy kenyelmesebb. En a huslevesböl vettem ki a husit es azt kevertem a krumplihoz almahoz stb, de ez esetben a huslevest nem szabad sozni vegetazni (az art a baba vesejenek)
Én is 6 hónapos kortól adom neki. Akkor kezdtem el, mikor észrevettem, hogy a déli fõzelékkel már nem bír ki 4 órát akármennyit eszik belõle. Mióta husit is kap ismét 4 óránként eszik. Az elején nem szerette, de próbálkozni kell. 6, 5 hónapos.
Ja és minden nap kap egy kicsit. Megfõztem a csirkemellet, a fõzõlével turmixoltam és jégkockatartóban fagyasztottam le. Lett belõle kb. 25 kocka. Minden nap egy kockát kap. Elõzõ voltam.

Van még ahhoz közöm, hogy mi folyik otthon, ha már évek óta nem lakok otthon?

Sokszor balhé van otthon (régen is ez volt), apám nem dolgozik és tele vannak adósággal, anyám depressziós, de nem szól bele semmibe. Õ sem dolgozik. Innen-onnan kapnak pénzt, abból élnek, de most is kikapcsolták a gázt. Majd kölcsönkérnek megint :-( Apámékkal nem lehet err?l beszélni, csak felidegesítem magam, tiszta hülyék. Tesómékkal próbáltam (10, 14, 18 évesek), mégiscsak ?k laknak otthon, hátha tudnának valamit tenni, de nekik is nehezükre esik err?l beszélni. Elhiszik azt a zagyva szöveget apáméktól, hogy mindenki hibás, csak ?k nem, meg nincs munka sehol. Már évek óta hol van, hogy nincs :-( Most már nem is nagyon keresnek és visszahallottam, hogy okoskodós vagyok. T?lem is kértek már pénzt kölcsön, volt, hogy nem láttam többet. Anyám már volt idegosztályon is, öngyilkos is akart lenni. Azért csak bánt engem is, hogy így vannak!

Legjobb válasz: Én is hasonlo cipõben jártam,de én azért is szoltam bele mert nem birtam nézni,hogy az öcsém/9éves/ teljesen padlón van anyáméktól.Elmondtam ha nem állnak a sarkukra,elmegyek a gyámügyhöz és elveszem az öcsém.Persze kitagadtak stb,és most 3 hete én nevelem az öcsémet.Én 19 éves vagyok.Nem akartam férjhez menni,bár tudom,hogy a párom az igazi,de csak igy kaphattam meg a tesom.Nappal suli.este munka.Kemény de megérte.Anyámékon sajnos nem lehet segiteni.Ha most a tesoid nem de késöbb hálásak lesznek,ha nem hagyod ennyibn a dolgokat.Van jogod,te is a gyerekük vagy.

Én is hasonlo cipõben jártam, de én azért is szoltam bele mert nem birtam nézni, hogy az öcsém/9éves/ teljesen padlón van anyáméktól.Elmondtam ha nem állnak a sarkukra, elmegyek a gyámügyhöz és elveszem az öcsém.Persze kitagadtak stb, és most 3 hete én nevelem az öcsémet.Én 19 éves vagyok.Nem akartam férjhez menni, bár tudom, hogy a párom az igazi, de csak igy kaphattam meg a tesom.Nappal suli.este munka.Kemény de megérte.Anyámékon sajnos nem lehet segiteni.Ha most a tesoid nem de késöbb hálásak lesznek, ha nem hagyod ennyibn a dolgokat.Van jogod, te is a gyerekük vagy.
Én is azt tudom mondani mensd a gyerekeket! Szerintem annál rosszabb nincsen mint egy rossz családban felnõni! Ha te nem tudod menteni õket késõbb lehet hogy elveszi szüleidtõl a gyerekeket! Próbálj kitalálni valamit s ha kell én szivesen segítek neked! chetrin
Én a helyedben a tesóidat menteném. Anyukádék hozzáállásán pedig már nem biztos, hogy te egyedül tudsz változtatni. Csúnyán hangzik, de õk feladták. Gondolom, a sok kudarc, a nélkülözés az õ hozzáállásukra is rányomta a bélyeget. Én még azt tanácsolnám, hogy érdeklõdj munka felõl és ha hallasz valamit, járj utána, "cipeld" el apudat vagy anyukádat, hogy lássák: van lehetõség. Ha folyton kölcsönadsz, az sem jelent megoldást, mivel visszaadni csak egy másik kölcsönbõl tudnák, ha egyáltalán akarnák. Ezzel az erõvel, akár el is tarthatnád az egész családot. Arra érdemes figyelned, hogy túl közvetlenül ne avatkozz bele a dolgokba, mert könnyen jöhet a vád, hogy "ne szólj bele, nem itt laksz!", "ha annyira könnyû, mutasd meg!", "akkor old meg a gondokat!", stb... Ezeket pedig te is tudod, hogy jobb elkerülni. Azt tanácsolom, hogy tisztes távolságból igenis avatkozz közbe, de ne vállald át más gondjait.
A gyerekeket kéne menteni valahogy! Rokonság?
Van közöd, mert a te családod, de a felelõs elsõsorban a saját magad életéért vagy! Ha az rendben van, és marad még erõd, akkor tudsz nekik segíteni! Elsõ, hog yte rendesen, nyugodtan, erõsen élj. Amíg e mellé nem fér az õ pátyolgatásuk, addig ne legyen lelkifurdalásod. Nekik is az az érdekük, hogy te olyan erõssé tedd magadat, hogy még velük is veszõdhess. Nekik kéne téged támogatniuk. Én 44 éves vagyok, de még mindig hozza az anyám a tojást 400 km-rõl. az apám meg dugdossa a gyerekeim zsebébe a pénzt meg a jogsit.A szüleid lettek volna felelõsek teérted, és nem megfordítva!Lelki támaszt adj, ha van erre erõd. Pénzt ne adj, mert csak megerõsíted a helytelen életvitelüket!Anyudnak el kéne költöznie.
Igen, van közöd, mert a családodról van szó és az a természetes, hogy segíteni próbálnál, persze a másik oldala az, hogy ha ezt nem fogadják jó szívvel és süket fülekre talál, akkor sajnos nem sok mindent fogsz elérni vele. Tényleg a gyerekeket kellene kihúzni onnan. Szegény, sajnállak, mert biztosan nagyon rossz látni, hiszen a szüleidrõl és a testvéreidrõl van szó.
Aon kivûl, hogy aggódsz a szüleidért, nem sok beleszólásod van az otthon dolgokba. Ha bele próbálnál szólni, úgyis az lenne a vége, hogy akkor adj pénzt a bajokra. De egy ilyen helyzetben /ahol évek óta nem dolgoznak/ az isten pénze se volna elég, visszaadni nem tudnák. Olyan gondot vennél a nyakadba a beleszólással, amit megoldani nem tudnál. Az otthoni körülmények meg sokkal jobban megviselnének ha közelrõl szembesülnél velük.
Ezt elsõsorban te tudod milyen viszonyba voltál a szüleiddel amíg otthon laktál?!Ha azért jöttél el mert már neked is van külön családod már kisebb a felelõsséged, de az otthon maradt testvéreidet sehogyse hagyd magukra ha máshogy nem legalább lelkileg segítsd.Tudják, hogy legalább RÁD számíthatnak!!
Próbáld meg a testvéreidet támogatni valahogy ha tudod, hogy szükségük van rá. Szüleidnek inkább ne adj pénzt, egyszer csak észbe kapnak, hogy van még otthon 3 gyerek és illene dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Rokonság van, de szétszórtan az országban, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Nekem már van családom, rendezett az életem. Erõs vagyok és mondhatom, hogy amim van, azért megdolgoztam! Rossz érzés, hogy ha kérnek is, nem becsülik a mögötte álló munkát, szinte azt érzem, hogy irígykednek, hogy nekem van. Nem semmi felfogásuk van :-( Pedig mûszakolok azért a kevés pénzért! De megfogadtam, már nem adok többet, csak nem tudom mi lenne a megoldás. Végülis otthon van számítógép, meg videójáték, meg divatos cuccok, csak a ház már rájuk fog dölni, meg nem lesz víz sem :-( Ha szóba hozom ezeket tesóméknak, akkor kerülik a témát, védik a szüleimet, elterelik a beszélgetést másra. Már én érzem magam kellemetlenül, hogy folyton ezzel nyaggatom õket, nincs más témám, de ha egyszer zavar a dolog. De úgy néz ki, hogy csak én vagyok így ezzel. Otthon sem hozza szóba a problémákat soha senki. Ez volt akkor is, amikor még ott laktam. Struccpolitika.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, nekem mind hasznos volt! Segítek nekik, amiben tudok, szinte egész nyáron nálam nyaraltak tesóim, de anyagilag sajnos nem bírom támogatni õket. Nekem is van családom, vannak kiadásaink. Bármi másban nagyon szívesen segítek, de úgy érzem apáméknak csak a pénzem kéne, "kioktatás" nem. Apám meg sem hallgat, anyám meg bólogat, de semmi nem változik, egyik fülén be, a másikon ki. Belefáradtam már, most meg még visszahallom azt is, hogy mindig osztom az észt...Mintha nem is akarnák, hogy jobb legyen. Ezért kérdeztem tõletek, hogy folytassam a pátyolgatásukat, vagy hagyjam és foglalkozzak magammal. Tesóim így is fel fognak ott nõni, én is onnan jöttem. Legalább tudom, hogy hogy nem kell viselkedni!

Mi van akkor ha két ember akkor akar elválni ha már évek óta nincsenek együtt?

Tehát ha mondjuk a férj meg a feleség szétmegy, de nem válnak vmilyen okból kifolyólag. Mindkett? éli a saját életét míg egyik találkozik valakivel, akivel talán közös jöv?t akarnak és aktuálissá válik a válás. Szeretné is az a fél elindítani, de a házastárssal már nem tartja a kapcsolatot így nem tudja sehol elérni, megtalálni. Ilyenkor hogyan kell ezt megoldani???

Legjobb válasz: de ha mondjuk nem találom meg a házastársamat akkor hogy zajlik a válás???

A kérdező hozzászólása: de ha mondjuk nem találom meg a házastársamat akkor hogy zajlik a válás???
Nem kell tudnod a jelenlegi tartózkodási helyét, ezt majd a Bíróság intézi helyetted. Beadsz egy keresetlevelet a lakóhelyed szerint területileg illetékes Bíróságra, (12.000.- Ft) ügyvéddel is csináltathatod, de szerintem ennek csak akkor van értelme, ha a késõbbiekben vagyonmegosztás is várható. Ha a házastársad közös megegyezéssel nem kíván elválni, nagy valõszínûséggel második bontóperi tárgyalás is lesz.
A birosagnak megadod az altalad ismert utolso lakcimet, legyen az allando vagy ideiglenes, ez alapjan ok megtalaljak.
hát nem vagyok ebben jártas, de szerintem, mint minden más esetben egyszerüen beadsz egy válokeresetet.
Utána csak még sz.rabb lenne...szóval nem. Inkább tartanám magam.
Nem. Te se tedd.
attól függ mert ha te beéred csak sexel akk csináld, de én tuti nem tenném

Ha már évek óta van chip a kutyámban, de a doki nem regisztrálta be a rendszerbe, akkor - most, hogy kötelező lesz- jövőre megbüntetnek?

Nemrég derült ki, hogy nincs regisztrálva a kutyám. Ezt egy másik doki is megteheti, ha elmegyünk hozzá (elköltöztünk)?

Legjobb válasz: Mi értelme, ha nincs regisztrálva? Így majdnem olyan, mintha nem is lenne a kutyában.

Mi értelme, ha nincs regisztrálva? Így majdnem olyan, mintha nem is lenne a kutyában.
Bármelyik állatorvos regisztrálja. Menj el egyhez. Kb. 1000 ft a regisztrációs díj.
"megjelölt ebek adatait nyilvántartó országos elektronikus adatbázisban (továbbiakban: adatbázis) regisztrálni " Na, ez az ami nem létezik. Mármint a hivatkozott adatbázis. Tehát regisztrálni nem kötelezõ, mert a törvény szerint nincs hová. Csak épp regisztráció nélkül nincs semmi értelme a chipnek, úgyhogy a petvetdata-ba mégiscsak be kell regisztrálni.
(3) Az eb transzponderrel történõ megjelölését követõ 8 napon belül a beavatkozást végzõ magánállatorvos köteles az állatnak az Ávtv. 42/A. § (4) bekezdése szerinti adatait a transzponderrel megjelölt ebek adatait nyilvántartó országos elektronikus adatbázisban (továbbiakban: adatbázis) regisztrálni Hmm rég olvastam utána, eddig nem így volt.
Regisztrálni nem kötelezõ, csak a chip megléte a kötelezõ ha jól tudom :)
A közteresnek meg amúgy nem dolga ellenõrizni a kutya chipjét szerintem. Õ a közterületet felügyeli, azt ellenõrizze, hogy pórázon van-e a kutya, meg összeszedem-e utána a kakát, esetleg nézze meg, hogy chipes-e, de hogy az anyám nevére van regisztrálva, vagy a szomszédoméra, az legyen neki édesmindegy, nincs megszabva, hogy csak a tulajdonosával lehet a kutya az utcán.
Annál nyilvánosabb ne legyen, senki ne nézegesse, hogy milyen címrõl milyen fajtatiszta kutyákat lehet ellopni...
Szerintem a veszélyesnek minõsített ebeket is ebbe az adatbázisba fogják bejegyezni, ahhoz meg a rendõrnek és a közteresnek is hozzá kell férnie. Az jogos, hogy bárki ne férhessen hozzá, de az állatorvosoknál azért bõvebb kör kellene.
Ha regisztrált chipes a kutya, akkor chipleolvasóval leolvasott chipszámot a petvetdata-n meg tudja nézni bárki, hogy regisztrálva van-e. A kutya fajtáját, nemét, nevét látja bárki a számsor alapján. A gazdi nevét, lakcímet, egyéb adatokat nem.
Mármint úgy értem, hogy a petvetdatához elvieg csak az állatorvosok férnek hozzá, nem? Tehát mondjuk egy közterület felügyelõ nem tudja ellenõrizni benne a kutyát, vagy igen?
Országosnak országos, csak épp nem nyilvános.
A petvetdata elég országos adatbázis. Az más kérdés, hogy õk egy állami rendszerre gondoltak, de mivel ezt nem kötötték ki, és nincs is kész a rendszer, ezért bármelyik országos adatbázist érthetjük alatta.
Akkor miért is lett lepontozva több hozzászólásom is? Így segítsen az ember! :(
A kérdező hozzászólása: Amikor anno beletetettük nem volt kötelezõ. Pont azért rakattuk bele, hogy ha bármi történik, akkor megtaláljanak bennünket, és a kutya visszakerüljön hozzánk, mert nagyon szeretjük!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ment a zöld kéz! :)
A kérdező hozzászólása: Én senkit nem pontoztam le!!! Köszönöm a válaszokat!

Akkor is érdemes citológiai vizsgálatra menni, ha már évek óta nem élek szexuális életet?

És még egy kérdés, hogy ne kelljen kettõt kiírni: Olyan is elõfordulhat, hogy egy egész hetet késik a havi vérzés?

Legjobb válasz: Igen és igen. :)

Igen és igen. :)
igen, igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Érdemes elmenned, és akár ki is maradhat ritkán egy.
Miért?
A kérdező hozzászólása: Mármint mi miért?

Hogyan lehet szerintetek visszanyerni az eredeti hajszínem, ha már évek óta melíroztam és a lenövések miatt túlzottá vált a szõkeség?

Legjobb válasz: Az eredetit sosem lehet visszakapni. Be lehet festeni hasonlóra, de az nem ugyanaz.

Az eredetit sosem lehet visszakapni. Be lehet festeni hasonlóra, de az nem ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: És, ha megpróbálom hasonló szinû festékkel bemelírozni? közben pl.lenõnek a szõke tincsek. Ez kb jó megoldás lenne?
Igen, mindenképpen. Fõleg ha sikerül eltalálni a festést és tényleg olyan lesz, mint a lenövés, és nem is fog kopni. Van ilyen, úgyhogy semmi gáz.
A kérdező hozzászólása: Sikerült is. Csakhogy hiába melírsapkàval csináltam valahogy az egész hajam barna lett. De legalább eredeti hajszínt kaptam. Viszont érthetetlen, hogyan történt. Tipp??
Arra gondolok, hogy amikor letelt a hatóidõ, levetted a sapkát a fejedrõl és utána mostál hajat. Ilyenkor befogja a szõke hajat a festék, de hamar ki is fog kopni.
A kérdező hozzászólása: Melíroztam barnával és igen befogta az egészet amikor levettem a sapit. Érdekes, mert 1árnyalatú lett és természetes hajszinem vagyis barna, de mivel fehér a bõröm és zöld a szemem így elég dúrvának tûnt úgyhogy másnap feldobtam egy kis szõke melírral és jó lett. Szerencsém volt. Köszönöm a jó tanácsot!
A kérdező hozzászólása: Viszont tanúlságos volt és egyet megfogadtam! Most festettem elõször a hajam, de utoljára. Inkább néha melírozom ez bevált és a csináld magad módszernél, mert így nem válik tulzottá a melír sem.

Oké, hogy a szingliségnek vannak elõnyei, de akkor is, ha már évek óta tart?

Vagy csak megszokja az ember az egyedüllétet?

Legjobb válasz: nem lehet megszokni az egyedüllétet. az idõ múltával egyre rosszabb lesz.

nem lehet megszokni az egyedüllétet. az idõ múltával egyre rosszabb lesz.
Egy idõ után megszokja, és immúnis lesz a szerelemre.
Mit nem adnék, ha szingli lehetnék!!!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló, akkor miért vagy kapcsolatban? Gondolom rossz, ha inkább egyedül szeretnél lenni...
Megszokja az ember, aztán akkor jön be a szerelem az életébe, amikor a legkevésbé számít rá.
Aki bírja, az az egyedül élõ, aki nem az a magányos.
akkor vannak a legnagyobb elõnyei exeid már nem zaklatnak az idõ mindent megszépít így elfeleded a sok fölös számonkérést szabad vagy így megteheted amit akarsz és semmilyen lelki ismertet furdalás nem gyötör miatta stb stb
Szingliségnek mindig vannak elõnyei. Sõt, csak elõnyei vannak!
Én 1 kapcsot kivéve egész életemben szingli voltam és eszem ágába sincs sírni szerintem rohadt jó h azt csinálsz amit csak akarsz. Persze a társfüggõknek egy átok de én nem vok az :) 25 F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!