Találatok a következő kifejezésre: Ha már érzékenységet (4 db)

Ha már egyszer érzékenységet tapasztaltam a hajfestékkel kapcsolatban, akkor utána még más márkájút ki lehet próbálni?

Legjobb válasz: Érdemes elõtte a hatóanyagokat összehasonlítani, de én egy fajtánál többel már nem kísérleteznék... ha a második fajtára is érzékenyen reagálsz, nem éri meg, hogy megtudd, vannak-e súlyosabb tünetek...

Érdemes elõtte a hatóanyagokat összehasonlítani, de én egy fajtánál többel már nem kísérleteznék... ha a második fajtára is érzékenyen reagálsz, nem éri meg, hogy megtudd, vannak-e súlyosabb tünetek...
Próbáld ki az ammónia mentes hajfestékeket.
ki lehet próbálni más márkát... ammóniamentes szöveg meg csak habi.. nincs olyan festék amibe ne lenne ammónia... akk nem fogná meg a hajat.. csak kevesebb van benne és van vmi szagelszívó vegyület benne amitõl nem olyan büdös mint a régi hajfestékek..

Ha már ma kezdem érezni a mellbimbó érzékenységet, akkor tuti nem sikerült?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a03b692e90c7913703e036..

Legjobb válasz: felesleges elkezdeni inni a palástfû teát? annyira nem értem még ma is vannak ovu fájdalmaim, és már fáj a cicim...:( el vagyok keseredve

A kérdező hozzászólása: felesleges elkezdeni inni a palástfû teát? annyira nem értem még ma is vannak ovu fájdalmaim, és már fáj a cicim...:( el vagyok keseredve
Szerintem még nem volt pé-d.
A kérdező hozzászólása: de akkor miért érzem a cicim???
Nekem 22én volt az ovum és elõtte 3 napig érzékeny volt a mellbimbóm, tegnap és ma pedig a mellem, pedig máskor sosem szokott ilyenkor. Én sem tudom mitõl lehet. Ez rosszat jelenthet?
Én meg általában megérzem az ovumat, de most semmit sem éreztem... Ez egy ilyen hónap, ne keseredj el. Élvezd az ünnepeket, kapcsolódj ki. Drukkolok.
én az elmult 4 hónapban a mellemen elõbb éreztem az ovut , mithogy az megtörtént volna , fájt a bimbóm aztán a cicim is, és 2-3 nap múlva fel is ment a hõm , a cicim meg mensiisg fájt. de sajnos mindíg megjöt , van egy hormon ami peteérésnél termelõdik , és a mell érzékeny lesz. Ebben a hónapban , pl fájt a bimbóm , tudtam hogy közeleg a nap, viszont az eddig szokásos mellfájdalom elmaradt, a hõm elkezdett emelkedni, de most lassabban mint szokott. egyik hónap ilyen másik olyan! a hormonok hol igy hol úgy termelõdnek.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a03b692e90c7913703e036.. pedig a hõm megy fel. szóval elméletileg volt p.é. mondjuk nekem is van amikor fáj p.é-tõl mensiig, van amikor csak elõtte pár nappal, van amikor utána... háát én már nem tudom mi lesz, majd az új év eldönti:D:D

A légzésfigyelők 3-as érzékenységen a tényleges légzés kimaradást jelzi, vagy csak ha nagyon méllyen alszik a baba azt már nem észleli?

Pàr oràja 6hetes gyermekemnél besipolt a tommiee tippee légzésfigyelő!

Legjobb válasz: elméletileg a ténylegeset jelzi(de ettõl függetlenül lehet téves riasztás is). Ha ilyen mélyen aludt a babád, akkor simán elõfordulhatott tényleges légzéskimaradás, de ne izgulj, mert ilyen megeshet.

elméletileg a ténylegeset jelzi(de ettõl függetlenül lehet téves riasztás is). Ha ilyen mélyen aludt a babád, akkor simán elõfordulhatott tényleges légzéskimaradás, de ne izgulj, mert ilyen megeshet.
a légzésfigyelõ a legkisebb mozgást is érzékeli.
Ellenõrizd, hogy jól van-e berakva a matrac alá a légzésfigyelõ. Mikor sípol, akkor elõször gyõzõdj meg róla, hogy lélegzik-e a baba, nézd a mellkasát, tedd az orrához a kezed. Nekem kis súlyú volt a babám, míg el nem érte a három kilót, sûrûn beriasztott a légzésfigyelõ, de mindig tévesen. Ha tényleg nem észlelsz légzést akkor ébresztgesd!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én is rengeteget szenvedtem a légzésfigyelõvel. Volt hogy 4-5ször is besípolt. Ha még csak 6 hetes akko rpróbáldmeg hog ynem a matrac alá teszed, hanem a lepedõ alá. Én tettem rá összehajtogatott plédet (ne legyen túl puha, h. se süppedjen bele), így kényelmes volt neki. Túl pici volt még akkor és ha mélyen aludt, akkor mindig besípolt. Átlagos méretû baba volt, 3200 g-al született és mégis... utána jobb lett már cak akkor sípolt be ha legurult róla a gyerek. Ilyen pici korban mondjuk nem tudom hogyan csinálta, de megoldotta ügyesen.... :-) Folyton rakosgattam ide oda, valahogy nem érzékelte sehol normálisan, soha nem oda feküdt ahol volt a figyelõ. Késõbb amiko rbetettem a matrac alá, akkor meg az ágyrács miatt sípolt be, alá kellett tenni eg yfarostlemez lapot, hogy teljesen vízszintben legyen, akkor jobb lett a helyzet. Lehet h. én vagyok béna és nem állítottam be rendesen, de az érzékenységén nem mertem változtatni, inkább átmentem 100szor. Amúgy baby controlt vettem. Most hogy már 10 kg, már rendesen mûködik. Ezeket csak azért írtam le, hogy lásd simén lehet 1000 téves riasztás. Az enyém ha annyira mélyen elaludt szintén alig tudtam felkelteni, volt hogy fél percig szólongattam, simogattam a kezemben, mire megébredt, máskor azonnal kinyititta a szemét. Szóval szerintem normális ha nem ébred fel rögtön amikor kiveszed az ágyból. Ha annyira aggaszt a dolog beszéld meg az orvosoddal mindenképp, csak ne stresszeld túl magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat! Utolso! Nàlunk detto ugyan ez a helyzet. Ezen a figyelõn 3x5 féle lehetõség van az érzékenységre. De talàn tegnap betudtam àllitani, mert az éjjel egyszer sem jelzett. Mivel 15 centi a matrac ugy gondoltuk hogy a legvastagabb. De mivel nem kokusz és nem rugos.csak normàl szivacs igy ugy tünik a vékony matrac a helyes beàllitàs neki. Amugy kislànyom teljesen egészséges mert voltunk korhàzba monitoroztàk egy egész hétvégét.egyszer sem maradt ki a légzése. Ugy hogy valoszinû a rossz beàllitàs miatt volta jelzések.


Hogyan tudok 12voltos égőt villogtatni ritmusra egyszerűen? Mondjuk mikrofonról vagy jack dugóról, de szabályozható érzékenységgel. De a 12volt az állandó legyen mert ha kevesebbet kap akkor már nem Villanik ki.

mondjuk mikrofonról vagy jack dugóról, de szabályozható érzékenységgel. de a 12volt az állandó legyen mert ha kevesebbet kap akkor már nem Villanik ki. sürgős, gyors megoldás kellene, mert pénteken hegyibuli :)

Legjobb válasz: Használj LED-et! Egyszerûbb lesz a dolgod.

Használj LED-et! Egyszerûbb lesz a dolgod.
A kérdező hozzászólása: ledekrõl van szó. 12voltos ledekrõl...
Idézek: "Hogyan tudok 12voltos égõt..."
A kérdező hozzászólása: elírtam... ami a kocsi alatt van neon csõ (ledes). azt kéne villogtatni ritmusra, de az csak 12volt áramnál világít ki
Akkor 12 voltos FESZÜLTSÉGET kell megszakítani de csak négyszögjelesen tudod megszakítani. Azaz vagy világít vagy nem, olyan nincs hogy gyengén világít és mondjuk basszusra erõsödik a fénye. Vagyis meg lehet csinálni de akkor szét kell bontani a neoncsövet.
A kérdező hozzászólása: Tökéletes lenne az úgy hogy vagy világít vagy nem. mondjuk amikor jön a basszus akkor világít, ha nem jön akkor nem.. meglehet oldani valahogy? esetleg egy nem túl bonyolult kapcsolással?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!