Találatok a következő kifejezésre: Ha május született (4 db)

Ha május közepén született a baba és csak juniusba igényeljük a gyest családipotlékot akkor visszamenőleg megkapjuk május hónapra is?

hány példányba kell beadni az iratok másolatát? valóban elég 1 példányba plusz a pótlapok?

Legjobb válasz: szia.én ugy tudom hogy igen elég egy példányban.és ugyis csuszni fog a kifizetés ugyhogy nem csak a májusit kapod visszamenöleg de lehet a juniust ,juliust is.nem volt munkahelyed hogy gyest igényelsz?

szia.én ugy tudom hogy igen elég egy példányban.és ugyis csuszni fog a kifizetés ugyhogy nem csak a májusit kapod visszamenöleg de lehet a juniust , juliust is.nem volt munkahelyed hogy gyest igényelsz?
A kérdező hozzászólása: nem volt munkahelyen egyetemista vagyok
Kérdezz rá az önkormányzaton , lehet szociális támogatást igényelni is.Hátha kaptok:)

Ha május végén született a babám, mikor adhatok neki mást is anyatejen és tápszeren kivül, és mit?

Legjobb válasz: 4-6 hónaposan és mindent amit a baba kaják közül találsz. Minden üvegre rá van irva. Gyümölcsökkel kezd.

4-6 hónaposan és mindent amit a baba kaják közül találsz. Minden üvegre rá van irva. Gyümölcsökkel kezd.
A javasolt idõ a 4(tápszeres) és 6(anyatejes) hónapos kor. Ha te jónak látod akkor elõbb is elkezdheted, de elõtte mindenképpen beszéld meg az orvosotokkal. Mi almával kezdtük, lereszeltem és abból kapott egy-két kanállal, majd õszibarackot, banánt, körtét, burgonyát, répát, sütõtököt... Ha egy ízt megszokott, jöhet a következõ és a megszokottak keveréke.. A lényeg a fokozatosság.
Akárki akármit mond szerintem 3 hósan már adhatsz neki egy kis baracklevet, most úgyis itt a friss. Majd almát és jöhetnek a zöldségek, itt a sok friss ki kell használni.


Ha az egyik gyerek majusban a masik novemberben szuletett, akkor egy csoportba fognak jarni?

ugyan abban az evben szulettek.

Legjobb válasz: A májusi gyerek elvileg 3 évig, a novemberi pedig 4 évig fog oviba járni. Óvodafüggõ, hogy hogy osztja be a gyerekeket.

A májusi gyerek elvileg 3 évig, a novemberi pedig 4 évig fog oviba járni. Óvodafüggõ, hogy hogy osztja be a gyerekeket.
Nálunk nem járnak egy csoportba..
csak kíváncsiságból: hogy sikerült 5 hónap alatt két babának születnie?
utolsóvagyok. nem figyeltem a ragozást, bocsi. gondolom két kis barátról van szó. Kezdhetnek együtt, de a novemberi valamelyik évet ismételni fogja.
Nálunk az én fiam szeptemberi, az unokatesója márciusi (következõ év, tehát 5 hónap van közöttük), és egy csoportba járnak. A fiam 1 évvel korábban kezdte (õ 4 évet fog járni), így együtt fejezik majd be az ovit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!