Találatok a következő kifejezésre: Ha május körül van (2 db)

Samsung Galaxy Ace mobiltelefonról valakinek valami véleménye, hogy le lesz-e akciózva az idei ballagás idején (Május körül)? Esetleg tapasztalatokat is kérnék, ha valakinek ilyen telefonja van/volt, és hogy jó-e a márka?

Mert Galaxy Ace típusú telefont kérek ballagásra. Szerintetek jó döntés? Megéri? Szép ajándék ballagásra? Ti örülnétek neki? Köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Azért egy Ace-t egy S3-mal ne hasonlíts össze xD Szépnek szép csak kár hogy használhatatlan.Nem tesz eleget a mai színvonalnak.Inkább egy Samsung Galaxy Ace 2 vagy Sony Xperia U.Vagy ha találsz valami nagy akciót akkor S3 mini.

Azért egy Ace-t egy S3-mal ne hasonlíts össze xD Szépnek szép csak kár hogy használhatatlan.Nem tesz eleget a mai színvonalnak.Inkább egy Samsung Galaxy Ace 2 vagy Sony Xperia U.Vagy ha találsz valami nagy akciót akkor S3 mini.
Nekem Ace-m van, nagyon szeretem. Nem csúcskategóriás gép, de megbízható, jó minõségû gép, nem mint egy-egy okosabbnak hirdetett tákolmány. Nyugodtan kérj Ace-t, ha akciósan találsz, szerintem legalább 5-6 évig hû társ lesz.
nagyon elavult és gyenge teló...
Nem kezditek már unni ezt az ace sztárolást? Majd 2.5 éves konstrukció és baxott drága ma is. Ennyiért már 2 magos telókat kapni ma már. Nagyon jól mûködik az a samsung marketing, galaxy néven bármit el lehet adni, a sok h.lye meg meg is veszi, sõt sokan orrba-szájba tukmálják másokra...
A kérdező hozzászólása: most is samsungom van... és nagyon bejött. sonym is volt már, de a samsung egyszerûbben kezelhetõ vagy nemtom. meg olyan 50 ezer körül szeretnék telót. de jöhetnek az ajánlások is
Nem tudom mi nem egyszerûen kezelhetõ pl. az xperia U-n? 50-ért 2 magos proci, hd videófelvétel stb. Milyen sony-d volt?
Redondo most mit küzdesz az igazadért?Már így is beégtél a az Xperia Isten U-dal. Kérdezõ:S Advance nagyon jó teló(jobb mint az Ace sokkal).Az Ace 2 sem rossz viszont szerintem Advancel jobban járnál.Szín szerintem mindegy úgyis lehet rá kapni tokokat bármilyen színben.:) Mondjuk nézhetsz használtan Galaxy S2-t is.Úgy szerintem van olcsón is bár ballagásra elõnyösebb az új.Úgy meg szerintem neked drága az S2.
Utolsó: Mivel égtem be és hol?
Ja és neked, a samsung galaxy az isten, jobban, mint nekem az xperia...
Jelenleg milyen típusú samsung telefonod van? Amúgy ha most a külsõt nézem, akkor fehérben nagyon szép az ALCATEL ONE TOUCH 995!Tudásilag is jó, kijelzõje is szép nagy. http://www.3d-desk.com/storage/models/alcatel-ot-995-white/L..
Jah, és már írtam ezt a hozzászólást :D Kicsit feledékeny vagyok, sorry :)
Nekem Ace-m volt több mint 1 évig! Egy életre megutáltam. Szerintem egy elavult nem jó telefon. Akadozott, lassú volt, magától ki-és be kapcsolt, nem tudtam felvenni ha hívtak, nem tudtam elhúzni a zöld feloldó sávot stb.. Soha többet nem fogok venni Samsungot. Sony-t veszek mert szerintem most nagyon jó telefonjai vannak.
Ilyen elmebeteg Galaxy fanokat!!! Miben jó az ace? Semmiben. Pixeles kijelzõ, gyenge és rohadt elavult hardver, optimalizálatlan os, kell ennél több??? Fényévekkel jobb az Xperia U, de ha neked mindenképp egy galaxy szar kell, mert a galaxy az isten, ám vedd meg, te jársz rosszul nem én, na meg persze a samsung marha jól jár, hogy egy két éves rohadt elavult telefont az árának a duplájáert eladott.
Kedves kérdezõ! Hallgasd már meg redondo36 és a vele egy véleményen lévõket! Az ace-el, és akármelyik galaxy-val nagyon rosszul jársz. Az ace2-nél jobb az Xperia u és sola, mivel jobban vannak optimalizálva, és az s advance-nél jobb az xperia p minden téren.
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek a válaszát! akkor úgy néz ki hogy lemondok az ace-rõl mert hogy elavult meg régi..és majd még úgy is a többi telót (amit ti is mondotok) megnézem. mert jövõ héten megyek telós boltba és ott kézben megtudom nézni mindegyiket :)
A kérdező hozzászólása: ja és nektek melyik szinben tetszik? mellesleg lány vagyok, nekem a fehérben..
Miért kell ennyire samsung? Ennyiért van xperia u, sola, p. Mindegyik jobb, fõleg a P.
Kérj inkább alcatel one touch s készüléket! Árban ugyanannyi, külsõre hasonlít, és sokkal nagyobb tudású, gyorsabb készülék :)
A kérdező hozzászólása: köszi. majd még szétnézek. csak több barátnõmnek is galaxy ace-ja van, és nagyon megtetszett és már régóta tetszik. leginkább fényképezésre, és játékokra alkalmazásokra használnám (android). meg ahogy észrevettem nagyonkönnyen kezelhetõ, kézben kényelmesen is elfér. meg sok simerõsömnek galaxyja van (akár mini, s, s3, és szitne mindegyik ugyanúgy kezelhetõ) van ismerõsöm akinek alcatel-ja van, azt a telót még annyira nem ismerem, de akkor megnézem! :) még egyszer köszi
A kérdező hozzászólása: nem összehasonlitottam, csak mondtam hogy belülrõl ugyanolyan könnyû a kezelése xd
Az s3 mini, jó meg szép, de enyhén túl árazott... Egy marketing fogást csináltak avval, hogy ez a neve, és, hogy külsõre egyeznek.Belsõre messze nem olyan jó mint az s3. Én kicsit lentebbi kategóriába áraztam volna be, azért ilyen drága mert az s3 nevete viseli.
A kérdező hozzászólása: köszi.. 17:09-es ! köszönöm véleményedet, neked mióta van? jó, rossz tapasztalataid? minden játék megy rajta? pl. sky jump... pou, stb..
Kedves kérdezõ: Mielõtt elájulsz egy váalsztól, nézd meg az adott válaszoló hasznos válaszainak arányát is. Az ace amit venni akarsz már egy 2.5 éves konstrukció. Játszani akarsz akkor vegyél egy Xperia U-t...
Ne csak azt nézd szerintem, hogy mennek-e rajta az adott alkalmazások.Ha csak kevés igényed is van a telefonnal szemben, nézd azt is, hogy mennyire gyorsan fognak ezek futni rajta.Nem fog-e akadozni.Ha pl. emailt küldesz, vagy meg akarsz nézni valamit neten, azt milyen gyorsan fogja végrehajtani. Nekem samsung galaxy minim volt, akkor vettem amikor megjelent.Most cseréltem le, egy dupla annyira jó procis telefonra.És MÉRFÖLDEKKEL JOBB! A galaxy minin is futott minden, de 100x lassabb volt mire bármit elindított. Szóval ezt a szempontot is vedd figyelembe ha telefont veszel.Tényleg megérné egy frissebb telefont venni már, mint galaxy ace-t.
17.09-es vagyok. Nekem 2 éve. A játékra lehet hogy nem a legjobb, de a Temple Run, az Angry Birds meg a Pou elmennek rajta, sõt még jónéhány 3D-s játék, pl. GT Racing. Végülis ez telefon, nem konzol.
Ja, telefon... Ez inkább kéziszámítógép, de mindegy... Mennyibe fogajunk, hogy ha ma vennél telót, lexarnád az ace-t?
A kérdező hozzászólása: értem. lehet hogy akkro más teló fele nézek. a következõ a galaxy s advence vagy az ace2 lenne. jöhetnek ezekrõl is a vélemények! :D
A kérdező hozzászólása: hogy kb. megéri-e, milyen gyorsak, .... stb.. van e valakinek ilyen?
A kérdező hozzászólása: és majd kiderül hogy melyik lesz. ugy is van még néhûány hónapom

Ha május 20-a körül van peteérésem és akkor vagyok együtt a barátommal, akkor június közepe fele már lehet valamit látni ultrahangon?

Legjobb válasz: Igen! A heteket mindig az utolsó mensi elsõ napjától számitják. A 6.héten már szivmüködés is látható.

Igen! A heteket mindig az utolsó mensi elsõ napjától számitják. A 6.héten már szivmüködés is látható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!