Találatok a következő kifejezésre: Ha május körül (10 db)

Mikor hagyjam abba a fogamzásgátlót, ha május körül szeretnék teherbe esni?

Sokfélét lehet hallani róla, hogy a teherbe esés el?tt pár hónappal vagy fél évvel érdemes abbahagyni a gyógyszert, hogy kiürüljön az ember szervezetéb?l. De olyat is hallottam, hogy nem kell, csak abbahagyni és rögtön " neki lehet állni ".

Legjobb válasz: Jobb, ha már most abbahagyod. Én is hamarabb abbahagytam, arra számítottam, hogy még egy ideig úgy sem sikerül, és nem védekeztünk mindig rendesen, aztán 2. hónapban teherbe is estem. Amúgy tényleg nem fontos szünetet tartani, csak kérdéses, hogy neked mennyire könnyen áll vissza a szervezeted a régi kerékvágásba. Mert van akinek könnyen megy, van akinek meg hosszabb idõbe tellik, és van hogy orvosi segítséget is igényel. Úgyhogy szerintem ha elfogy, ne irass újat, de ha csak májustól tervezitek, akkor addig védekezzetek másképpen.

Jobb, ha már most abbahagyod. Én is hamarabb abbahagytam, arra számítottam, hogy még egy ideig úgy sem sikerül, és nem védekeztünk mindig rendesen, aztán 2. hónapban teherbe is estem. Amúgy tényleg nem fontos szünetet tartani, csak kérdéses, hogy neked mennyire könnyen áll vissza a szervezeted a régi kerékvágásba. Mert van akinek könnyen megy, van akinek meg hosszabb idõbe tellik, és van hogy orvosi segítséget is igényel. Úgyhogy szerintem ha elfogy, ne irass újat, de ha csak májustól tervezitek, akkor addig védekezzetek másképpen.
Szerintem már most is abbahagyhatnád a tabit.Azért jó hogy kiürüljön a szervezetedbõl.Sok sikert a babához.
Nincs "kiürülesi idö". Ha lenne ilyen, akkor az elfelejtett tabletta nem vezetne terhesseghez.... Ha abbahagyod, akkor terhes lehetsz es kesz, ennek nincs karos hatasa a bebire. De lehet hogy kell több honap is hozza, ez sajnos nem megy gombnyomasra...
Én májusban hagytam abba és azóta 100-110 napos ciklusaim voltak.... Ha rám hallgatsz már abba is hagyod!!! Ki tudja nálad hogy lesz...Mi kiszállással "védekeztünk", mert ha becsúszott volna a baba, nem lett volna gond....
2 éve szeptemberben hagytam abba fogamzásgátlót, mikor eldöntöttük hogy babát szeretnénk, és a következõ májusban jött össze a baba. Most már 10 hónapos. Szerintem most már mindenképpen hagyd abba..... Sok sikert.
csatlakozom a 3. hozzászolohoz.Nincs kiürülési idö.Azért szokták hamarabb abbahagyni, hogy szervezet helyre álljon, és beálljon a menstruácio(ha esetleg gond lenne vele)Ez az idö 1 honap, de az ovatosabbak 3 honapot mondanak.Ez idö alatt már javasolják az Elevit szedését is.Sokat olvastam rolla mert én is most 1 hét mulva szedem be az utolso bogyot.Mi is babot szeretnénk.

Samsung Galaxy Ace mobiltelefonról valakinek valami véleménye, hogy le lesz-e akciózva az idei ballagás idején (Május körül)? Esetleg tapasztalatokat is kérnék, ha valakinek ilyen telefonja van/volt, és hogy jó-e a márka?

Mert Galaxy Ace típusú telefont kérek ballagásra. Szerintetek jó döntés? Megéri? Szép ajándék ballagásra? Ti örülnétek neki? Köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Azért egy Ace-t egy S3-mal ne hasonlíts össze xD Szépnek szép csak kár hogy használhatatlan.Nem tesz eleget a mai színvonalnak.Inkább egy Samsung Galaxy Ace 2 vagy Sony Xperia U.Vagy ha találsz valami nagy akciót akkor S3 mini.

Azért egy Ace-t egy S3-mal ne hasonlíts össze xD Szépnek szép csak kár hogy használhatatlan.Nem tesz eleget a mai színvonalnak.Inkább egy Samsung Galaxy Ace 2 vagy Sony Xperia U.Vagy ha találsz valami nagy akciót akkor S3 mini.
Nekem Ace-m van, nagyon szeretem. Nem csúcskategóriás gép, de megbízható, jó minõségû gép, nem mint egy-egy okosabbnak hirdetett tákolmány. Nyugodtan kérj Ace-t, ha akciósan találsz, szerintem legalább 5-6 évig hû társ lesz.
nagyon elavult és gyenge teló...
Nem kezditek már unni ezt az ace sztárolást? Majd 2.5 éves konstrukció és baxott drága ma is. Ennyiért már 2 magos telókat kapni ma már. Nagyon jól mûködik az a samsung marketing, galaxy néven bármit el lehet adni, a sok h.lye meg meg is veszi, sõt sokan orrba-szájba tukmálják másokra...
A kérdező hozzászólása: most is samsungom van... és nagyon bejött. sonym is volt már, de a samsung egyszerûbben kezelhetõ vagy nemtom. meg olyan 50 ezer körül szeretnék telót. de jöhetnek az ajánlások is
Nem tudom mi nem egyszerûen kezelhetõ pl. az xperia U-n? 50-ért 2 magos proci, hd videófelvétel stb. Milyen sony-d volt?
Redondo most mit küzdesz az igazadért?Már így is beégtél a az Xperia Isten U-dal. Kérdezõ:S Advance nagyon jó teló(jobb mint az Ace sokkal).Az Ace 2 sem rossz viszont szerintem Advancel jobban járnál.Szín szerintem mindegy úgyis lehet rá kapni tokokat bármilyen színben.:) Mondjuk nézhetsz használtan Galaxy S2-t is.Úgy szerintem van olcsón is bár ballagásra elõnyösebb az új.Úgy meg szerintem neked drága az S2.
Utolsó: Mivel égtem be és hol?
Ja és neked, a samsung galaxy az isten, jobban, mint nekem az xperia...
Jelenleg milyen típusú samsung telefonod van? Amúgy ha most a külsõt nézem, akkor fehérben nagyon szép az ALCATEL ONE TOUCH 995!Tudásilag is jó, kijelzõje is szép nagy. http://www.3d-desk.com/storage/models/alcatel-ot-995-white/L..
Jah, és már írtam ezt a hozzászólást :D Kicsit feledékeny vagyok, sorry :)
Nekem Ace-m volt több mint 1 évig! Egy életre megutáltam. Szerintem egy elavult nem jó telefon. Akadozott, lassú volt, magától ki-és be kapcsolt, nem tudtam felvenni ha hívtak, nem tudtam elhúzni a zöld feloldó sávot stb.. Soha többet nem fogok venni Samsungot. Sony-t veszek mert szerintem most nagyon jó telefonjai vannak.
Ilyen elmebeteg Galaxy fanokat!!! Miben jó az ace? Semmiben. Pixeles kijelzõ, gyenge és rohadt elavult hardver, optimalizálatlan os, kell ennél több??? Fényévekkel jobb az Xperia U, de ha neked mindenképp egy galaxy szar kell, mert a galaxy az isten, ám vedd meg, te jársz rosszul nem én, na meg persze a samsung marha jól jár, hogy egy két éves rohadt elavult telefont az árának a duplájáert eladott.
Kedves kérdezõ! Hallgasd már meg redondo36 és a vele egy véleményen lévõket! Az ace-el, és akármelyik galaxy-val nagyon rosszul jársz. Az ace2-nél jobb az Xperia u és sola, mivel jobban vannak optimalizálva, és az s advance-nél jobb az xperia p minden téren.
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek a válaszát! akkor úgy néz ki hogy lemondok az ace-rõl mert hogy elavult meg régi..és majd még úgy is a többi telót (amit ti is mondotok) megnézem. mert jövõ héten megyek telós boltba és ott kézben megtudom nézni mindegyiket :)
A kérdező hozzászólása: ja és nektek melyik szinben tetszik? mellesleg lány vagyok, nekem a fehérben..
Miért kell ennyire samsung? Ennyiért van xperia u, sola, p. Mindegyik jobb, fõleg a P.
Kérj inkább alcatel one touch s készüléket! Árban ugyanannyi, külsõre hasonlít, és sokkal nagyobb tudású, gyorsabb készülék :)
A kérdező hozzászólása: köszi. majd még szétnézek. csak több barátnõmnek is galaxy ace-ja van, és nagyon megtetszett és már régóta tetszik. leginkább fényképezésre, és játékokra alkalmazásokra használnám (android). meg ahogy észrevettem nagyonkönnyen kezelhetõ, kézben kényelmesen is elfér. meg sok simerõsömnek galaxyja van (akár mini, s, s3, és szitne mindegyik ugyanúgy kezelhetõ) van ismerõsöm akinek alcatel-ja van, azt a telót még annyira nem ismerem, de akkor megnézem! :) még egyszer köszi
A kérdező hozzászólása: nem összehasonlitottam, csak mondtam hogy belülrõl ugyanolyan könnyû a kezelése xd
Az s3 mini, jó meg szép, de enyhén túl árazott... Egy marketing fogást csináltak avval, hogy ez a neve, és, hogy külsõre egyeznek.Belsõre messze nem olyan jó mint az s3. Én kicsit lentebbi kategóriába áraztam volna be, azért ilyen drága mert az s3 nevete viseli.
A kérdező hozzászólása: köszi.. 17:09-es ! köszönöm véleményedet, neked mióta van? jó, rossz tapasztalataid? minden játék megy rajta? pl. sky jump... pou, stb..
Kedves kérdezõ: Mielõtt elájulsz egy váalsztól, nézd meg az adott válaszoló hasznos válaszainak arányát is. Az ace amit venni akarsz már egy 2.5 éves konstrukció. Játszani akarsz akkor vegyél egy Xperia U-t...
Ne csak azt nézd szerintem, hogy mennek-e rajta az adott alkalmazások.Ha csak kevés igényed is van a telefonnal szemben, nézd azt is, hogy mennyire gyorsan fognak ezek futni rajta.Nem fog-e akadozni.Ha pl. emailt küldesz, vagy meg akarsz nézni valamit neten, azt milyen gyorsan fogja végrehajtani. Nekem samsung galaxy minim volt, akkor vettem amikor megjelent.Most cseréltem le, egy dupla annyira jó procis telefonra.És MÉRFÖLDEKKEL JOBB! A galaxy minin is futott minden, de 100x lassabb volt mire bármit elindított. Szóval ezt a szempontot is vedd figyelembe ha telefont veszel.Tényleg megérné egy frissebb telefont venni már, mint galaxy ace-t.
17.09-es vagyok. Nekem 2 éve. A játékra lehet hogy nem a legjobb, de a Temple Run, az Angry Birds meg a Pou elmennek rajta, sõt még jónéhány 3D-s játék, pl. GT Racing. Végülis ez telefon, nem konzol.
Ja, telefon... Ez inkább kéziszámítógép, de mindegy... Mennyibe fogajunk, hogy ha ma vennél telót, lexarnád az ace-t?
A kérdező hozzászólása: értem. lehet hogy akkro más teló fele nézek. a következõ a galaxy s advence vagy az ace2 lenne. jöhetnek ezekrõl is a vélemények! :D
A kérdező hozzászólása: hogy kb. megéri-e, milyen gyorsak, .... stb.. van e valakinek ilyen?
A kérdező hozzászólása: és majd kiderül hogy melyik lesz. ugy is van még néhûány hónapom

A galaxy s3-at ha márciusban mutatják be akkor olyan május körül kapható lesz?

mobilarénán van a hír

Legjobb válasz: Várhatóan igen, hiszen a Samsung direkt azért jelenti be késõbb, hogy ne legyen nagy eltérés az értékesítése országok között mint az S II-nél. Szerintem elõször a T-mobile-nál várható majd. reméljük minél hamarabb :)

Várhatóan igen, hiszen a Samsung direkt azért jelenti be késõbb, hogy ne legyen nagy eltérés az értékesítése országok között mint az S II-nél. Szerintem elõször a T-mobile-nál várható majd. reméljük minél hamarabb :)
A kérdező hozzászólása: köszi! ment a zöld kéz és szerinted olyan lesz majd mint amilyen a hírben? örülnék ha kerámiaházban lenne
Abban lesz :) A legfrissebb hírek szerint igen. Ami biztos, hogy android 4.0 négymagos processzor (1.5 GH) 4.8 colos érintõképernyõ, 8 ill. 2 mp kamera :) Szóval igen olyan lesz!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! meg olyan hír is van, hogy full hd-s lesz a kijelzõje
olyat én is hallottam, de megerõsítve még nem olvastam. :\

Ha május 20-a körül van peteérésem és akkor vagyok együtt a barátommal, akkor június közepe fele már lehet valamit látni ultrahangon?

Legjobb válasz: Igen! A heteket mindig az utolsó mensi elsõ napjától számitják. A 6.héten már szivmüködés is látható.

Igen! A heteket mindig az utolsó mensi elsõ napjától számitják. A 6.héten már szivmüködés is látható.
AFP valahol a 16-18. hét körül van, szóval szerintem ez így OK
Hátén rákérdeznék még egyszer, mert a 16. hetet csak máj.5-én töltöd és ez kéne hozzá... Legalábbis engem mindig úgy küldtek.
Szia!Szerintem kérdezz rá mindenképpen, mert valószínûleg elnézték.AFP-re mindenképpen betöltött 16. héten kell menni, mert ellenkezõ esetben rossz eredményt kaphatsz, és a frász fog rád jönni, miközben csak azért lesz téves az eredmény, mert nem jókor vették le a vért.Nekem január 17-én volt az utolsó menzeszem.12+2 hkm vagyok.:)
Sziasztok! Nekem január 18-án volt meg utoljára! Én május 13 vagy 14-én megyek be a kórházba, nem kellett elõre kérnem idõpontot, az orvosomra kell hivatkozni és kész! Õ vele beszéltem meg ezt az idõpontot! Egyébkén voltam már UH és 60 mm a gyerek a tarkóredõ 2 mm volt! De megyek kedden 4D-re is! Kicsit nagyobb pár nappal, de akkor is ebben az idõpontban maradtunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Tetszik egy 16éves fiú akivel lehetséges h összejövök! A fiú nem rámenős! Én 14leszek jövő májusban! Ha összejövünk az olyan szeptember körül lesz. És mikor feküdjek le vele először? Nagyon kiváncsi vok h ez normális-e?

Még csak 13vok.De nagyon szeretem.És sztem ? is érez irántam vmit!

Legjobb válasz: Hát... ritka az olyan 16 éves fiú, aki megelégedne csókolódzással. Neked viszont jobb lenne, ha egyelõre tovább nem mennél. Nem csak az éveid miatt: amíg a kérdésed az elektronikus eszközök közé teszed... Most fejlõdik a tested és a lelked, most indulnak be a hormonjaid. Természetes, ha úgy gondolod, szereted... de még csak most tanulod, hogy ez mi. Ismerkedj meg vele, ha gondolod - de szép lassan, és a szex terén várjál még néhány évet. És azt is szépen, fokozatosan kezdd majd el.

Hát... ritka az olyan 16 éves fiú, aki megelégedne csókolódzással. Neked viszont jobb lenne, ha egyelõre tovább nem mennél. Nem csak az éveid miatt: amíg a kérdésed az elektronikus eszközök közé teszed... Most fejlõdik a tested és a lelked, most indulnak be a hormonjaid. Természetes, ha úgy gondolod, szereted... de még csak most tanulod, hogy ez mi. Ismerkedj meg vele, ha gondolod - de szép lassan, és a szex terén várjál még néhány évet. És azt is szépen, fokozatosan kezdd majd el.
Egyetertek az elottem valaszoloval. Varj meg egy picit a szex teren, ne ugy fejezd ki a szereteted, h lefekszel vele. Ha megis meg akarod tenni, akkor pedig elotte ismerd meg rendesen a fiut, es csak utana gondolj erre. Nehogy rosszul jarj, es kideruljon, h csak arra kellettel neki.
Én egy 16éves srác vok és nagyon nehéz szerintem megértö párt találni aki hát mondjuk ki nem csak baszni akar hanem szeret is ha én találnák egy 13éves lányt aki tudna szeretni biztos öszejönék vele és a szexel várnák még min 1-1.5évet . Kifejezeten örülnék neki ha olyan fiatal lenne (nem azér mer kicsi ) hanem azér meg nem egy 16éves csak akit már a fél város megbaszott ... Vigyáznák rá és remélhetöleg boldog lenék vele ... Azt nem értem hogy mér gondolja mindenki azt a 16éves korosztályról hogy baszni akar én még szüz vagyok és egy darabig az is maradok mer csak azér hogy baszak egy jót nem fogom elveszteni ...
Mert sajnos a korosztály többsége ilyen... de vannak ilyen jó kivételek mint te :) ne vedd magadra amit irtak :)
A kérdező hozzászólása: Véletlen volt amúgy h az elektronikus levelek raktam:S:O Köszönöm a válaszokat!Soket segítettek!
No igen. De ilyen véletlen több is lehet, amíg nem figyelsz oda eléggé. Azt meg, hogy jól oda tudj figyelni mindenre, sokáig kell tanulni. És ha véletlenül becsusszanna egy gyerek, az nem lenne jó.

Ha tavaly május 14-én kapta a nyuszim a kombinált oltást, korai még most vinni oltatni?

Várjak még vele 1-2 hetet, vagy nem baj, ha korábban megyünk kicsivel? (Pestorin mormyx)

Legjobb válasz: Nyugodtan vidd el most! Jobb, ha áprilisban beoltatod, mert más években ilyenkor már bõen vannak szúnyogok.

Nyugodtan vidd el most! Jobb, ha áprilisban beoltatod, mert más években ilyenkor már bõen vannak szúnyogok.
A mixo része csak fél évig hat, úgyhogy nyugodtan viheted, (sokan egyébként fél évente oltatnak emiatt, semmi gond nincs, ha az RHD-ra ráoltanak)!
Azért nem kapsz több választ, mert már megkaptad a jót, kétszer is. Vigyed nyugodtan oltatni.

Mik a jónás napjaim, ha 1979, május 15-én születtem Miskolcon este háromnegyed 8-kor?

Én megnéztem egy ilyen Jónás naptárt,de nem tudom,jól csináltam-e,mert azt írta ki,hogy 2006 március 19-én volt ilyen napom,és kislányt jelzett,és nekem akkor március 11-én volt meg,és terhes is lettem abban a hónapban,de kisfiam lett.Aki nagyon ért ehez,megnézné nekem is?Köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ghbfilemM6Gok-u120003.. Hát igen, neked lányod van! :DDD Egyébként nem mindenkinél stimmel, nekem fiút írt...csak a kukac nem nõtt ki! :DDD

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ghbfilemM6Gok-u120003.. Hát igen, neked lányod van! :DDD Egyébként nem mindenkinél stimmel, nekem fiút írt...csak a kukac nem nõtt ki! :DDD

Mit lehet tenni olyan esetben, ha megcsinálom a nyelvvizsgát mondjuk április 15. körül, de az egyetemen a nyelvvizsgák leadási határideje május 20. és (valószínűleg) addig nem is kapom meg a bizonyítványt?

Úgy értem pl. lehet-e kérvényt benyújtani a kar dékánjához, vagy a rektorhoz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy amikor kiderült, hogy sikerült-e a nyelvvizsgád vagy sem, akkor kérhetsz egy igazolást arról, hogy sikerült, de hogy ezt elfogadják-e a jelentkezéskor, azt nem tudom...

Én úgy tudom, hogy amikor kiderült, hogy sikerült-e a nyelvvizsgád vagy sem, akkor kérhetsz egy igazolást arról, hogy sikerült, de hogy ezt elfogadják-e a jelentkezéskor, azt nem tudom...
mindig a tárgyhavit utalják, tehát júniusban már nem kap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!