Találatok a következő kifejezésre: Ha lovaglok akkor (8 db)

Ha lovaglok (lovon) akkor elöfordulhat hogy átszakad a szüzhártyám?

és ha átszakad a szüzhártyám akkor az els? már nem fog anyira fájni?

Legjobb válasz: Addig senki se adjon "biztos választ" míg meg nem tapasztalja!! Én lovagoltam 7 évig, mikor megtörtént az elsõ azt mondták h "te nem is voltál szûz":S (Ja fizikailag nem csak gyakorlatilag:D) nem akarta elhinni pedig azelõtt nem voltam úgy pasival... Tehát én a lovaglásnak köszönhetem h semmi fájdalmat nem éreztem az elsõnél.:D Persze ez 5 év lovaglás után volt(meg egész kicsi voltam mikor elkezdtem és akkor gyengébb is a szûzhártya(gondolom). De lehet h csak megrepedt nem szakadt át teljesen és azért sem fájt... Dehát ezt már nem tudjuk meg:D

Addig senki se adjon "biztos választ" míg meg nem tapasztalja!! Én lovagoltam 7 évig, mikor megtörtént az elsõ azt mondták h "te nem is voltál szûz":S (Ja fizikailag nem csak gyakorlatilag:D) nem akarta elhinni pedig azelõtt nem voltam úgy pasival... Tehát én a lovaglásnak köszönhetem h semmi fájdalmat nem éreztem az elsõnél.:D Persze ez 5 év lovaglás után volt(meg egész kicsi voltam mikor elkezdtem és akkor gyengébb is a szûzhártya(gondolom). De lehet h csak megrepedt nem szakadt át teljesen és azért sem fájt... Dehát ezt már nem tudjuk meg:D
Átszakadhat, de azt nagy valószínûséggel észreveszed. Ha csak meggyengül, azt nem, de mindenképpen kevéssé fog fájni, mert a lovaglás erõsíti a medenceizomzatot.
Versenyszerûen atlétikáztam már évek óta mikor az elsõ megtörtént velem és nekem sem fájt egyáltalán. Az akkori pasim azt mondta utána nem is voltam szûz. Pedig az voltam addig.
Nem.
Tényleg meggyengülhet, 2X voltam aktívan sportoló lánnyal elõször, õk meg sem érezték, a másik kettõnél nagyon finomnak kellett lennem.
basszus, én rendszeresen sportolok ráadásul mindegyiket az elõttem felsorolóból, biztos nem vagyok már szûz... :S nehogy elhidd, a teniszütõt lehet úgy is használni, hogy nem szakad át... Menzesz hatására átszakadhat, de az már nagyon korán, az elsõ erõsebb menzesznél megtörténik és annál a személynél, aki ALKATILAG nagyon vékony szûzhártyával rendelkezik. Vannak olyanok is, akiknek olyan vastag, hogy az elsõ együttlét sem szakítja át. A sport hatására nem fog elvékonyodni, kivéve ha szedsz mellette valamit, és itt nem a fogamzásgátlóra gondolok.
aki sokat sportol valoban ätszakadhat a szüzhàrtya ugy , hogy észre sem veszed.de nem mindenkinél.szval päran jol elviccelték ahelyett hogy utänaolvasnànak...
A szûzhártya aktív sportoktól meggyengülhet (tenisz, lovaglás, atlétika), visszafejlõdhet és így nõ annak a valószínüsége, hogy egy szimpla menses átszakítja. Ekkor az elsõ nem fog emiatt fájni, de még mindig ott lesz a helyzet, hogy a hüvelyednek tágulnia kell, ami több együttlétet igényelhet.
A ló intim méreteinek ismertetése nélkül a kérdés megválaszolhatatlan.
EZ LOL az utso komment:D
Eh, és itt is aki hüleséget mond, az veri a mellét, akinek esze van, meg lepontozzák... Ezek után nem is tudom, merjem-e írni, hogy a szûzhártya tényleg elszakadhat sport, vagy az aktív életmód közben átélt menszesz hatására
Ehhez csak annyit fûznék, hogy van, aki nem is sportol, szóval elvileg nincs meg ez a hû de nagy esély hogy átszakdjon, amit itt mindeki emleget, mégsem fáj neki az elsõ..

Teherbe eshetek így? -óvszerrel szeretkezünk de lovagló pózban mindig kifolyik az anyag (én csak így tudok elmenni és ha elmegyek akkor ő is "jön") A gumigyűrű részénél alul kifolyik mert szerintem hirtelen összemegy a férfiasság.

Vajon kerülhet-e belém olyan spermium amit nem érint leveg?? 7 évig szedtem a fogamzásgátlót és most szünetelek ezzel 1 hónapja. De már ha becsúszik a gyermek annak is örülnék csak a gyógyszer utóhatása miatt aggódom egy kicsit.A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: azonnal vegyétek ki ha elélvezett meg esetleg keressetek kisebb gumit. az is lehet hogy nem szorítjátok ki a spermazsákból a levegõt rendesen mikor felteszitek, erre nagyon oda kell figyelni. szerintem ezek közül valamelyik orvosolni fogja a problémát.

azonnal vegyétek ki ha elélvezett meg esetleg keressetek kisebb gumit. az is lehet hogy nem szorítjátok ki a spermazsákból a levegõt rendesen mikor felteszitek, erre nagyon oda kell figyelni. szerintem ezek közül valamelyik orvosolni fogja a problémát.
Állítólag fogamzásgátló abbahagyásától számított legalább 3hónapig ürül ki a szervezetedbõl...tehát "elméletileg" nem eshetnél teherbe...de hát ez ugye bár nem 100%...amúgy ne csak felõled jöhessen a baba, ha minden okés és párod is szeretné, csak akkor l1etek felelõtlenek...1ébként csatlakozom a továbbiakban az elõttem szóló véleményéhez...kisebb gumi és ne menjen beléd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek!:-)
Ez a 3 hónapig ürül a fogamzásgátló szöveg egy nagy marhaság. Nehogy már bedölj neki! A fogamzásgátló azonnal ürül, mármint 1-2 nap. Teherbeeshetsz, hiszen szüneteltetni is azért kell óvatosan, mert olyankor szoktak becsúszni a babák. Azért szokták mondani, hogy várni kell az abbahagyás után, hogy helyreálljon a szervezeted. De a fogamzásgátló fõ funkciója szempontjából már nem dolgozik benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is!:-)
Azért ÁLLÍTÓLAG... ;)

Ha lovagló pózban csinálom a pasimmal akkor utána rám jön a hasmenés! Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem is más oka lehet..lehet hogy véletlen, mégha azt mindanád hogy hátulról

Szerintem is más oka lehet..lehet hogy véletlen, mégha azt mindanád hogy hátulról
ez mindig igy van?? biztos megzavarjátok a bélredszert... vagy nem tudom. ilyenröl még sose hallottam
Hibás következtetés. Valami más oka lehet a hasmenésednek.
ne análba csináljátok
Rosszul bizony, mert ha jól csinálnád akkor az is jó lenne. Logikus.
Mármint fáj? Ha te ülsz rá és nagy adottsággal rendelkezik akkor fájhat. Próbálj meg úgy mozogni hogy ne ülj rá teljesen. Ha nem ez a gond, akkor passz.
Detto ugyanígy vagyok vele. Ez szerintem azért van, mert miközben mozogsz, fáradsz, és nem magára az élvezetre koncentrálsz. Mikor a párom kezd el mozogni ebben a pózban, azt egyenesen imádom.

Ha a párommal lovaglo pozban kezdünk, akkor nem megy be a hüvelyembe a pénisze. Csak akkor, ha ő van rajtam. Miért lehet?

Ha utána váltunk,akkor semmi gond. Amúgy rendesen felvagyok izgulva, de sehogysem megy be! Nem lehet,hogy túlságosan is felvagyok izgulva?Vagy neki túl nagy?Ilyen még sosem volt velem!

Legjobb válasz: Lehet h egyszerûen olyan testhelyzetben vagy h összeszûkül a bejárat. Kezdjétek más pózban és kész. Vagy hosszabb elõjáték és kis ujjazás. Velünk is volt ilyen. Szerintem ezen nem kell aggódnod. 22/f

Lehet h egyszerûen olyan testhelyzetben vagy h összeszûkül a bejárat. Kezdjétek más pózban és kész. Vagy hosszabb elõjáték és kis ujjazás. Velünk is volt ilyen. Szerintem ezen nem kell aggódnod. 22/f
én is így vagyok. Semmi gond, kezdjétek másképp.
mi amikor csináljuk, pózváltásnál alig van olyan hogy kiveszem. Együtt forgolódunk, ha õ van fölöttem akkor kicsit felülök, megtámaszkodok, aztán magam alá dobom, folytatjuk. De misszionáriusból is simán meg lehet fordulni.
A kérdező hozzászólása: köszii
A kérdező hozzászólása: Mondjuk igaz:) Csak mi eddíg nem csináltuk így, de majd így lesz ezekután:)

A párommal több módon is próbáltuk a szexet. Asztalon, ő felül, és lovagló. Én a páromat igazán csak akkor érzem úgy igazán ha kevés az előjáték és lovagolok rajta. Tudtok még jó pózt?

Szóval lehet valami extrém is. csak a lovaglóhoz hasonló legyen valahogy akkor érzem jól hogy minden ott van mikor olyan jó mélyen van bennem.

Legjobb válasz: Neked ez lesz a legjobb póz! Nálunk is az asszonynak ez a kedvence! Lovagolajtok csak... :)

Neked ez lesz a legjobb póz! Nálunk is az asszonynak ez a kedvence! Lovagolajtok csak... :)
hanyatt fekszel, õ pedig fölég gugolva teszi be, vagy oldalt fekszel, felhúzod a felül lévõ lábad, és itt is térdelve teszi be! MIndkettõ tuti...:)

A lovagló póz után ha 10 percig gyertya állásban voltam, akkor eljuthattak a katonák a "tett helyszínére", elég volt rá annyi idő?

Legjobb válasz: Szia! Felesleges gyertyázni, bár szokták ajánlani. Én mindkétszer úgy estem teherbe, hogy felül voltam, a katonákat kifolyattam. Arra gondoltam, úgysem lehetek így terhes.... Na tessék, most ismét terhes vagyok, ismét ilyen alkalomból:))))

Szia! Felesleges gyertyázni, bár szokták ajánlani. Én mindkétszer úgy estem teherbe, hogy felül voltam, a katonákat kifolyattam. Arra gondoltam, úgysem lehetek így terhes.... Na tessék, most ismét terhes vagyok, ismét ilyen alkalomból:) )))
Szerintem nem kell gyertyaállás azért hogy célba érjen a "katonák".Szerintem elég ha hanyatt fekszel max egy kispárnát teszel a feneked alá.Bár úgy gondolom hogy még ez sem szükséges.
A katonákat elég nagy nyomással lövik ki, úgyhogy a besegítés szerintem csak olyan biztosító szertartásnak jó.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elsõnek gratulálok, jó nektek, hogy ilyen egyszerûen megy! Nekünk az elõzõ hónapban ébben lovaglós volt, nem lett eredménye, azért bízok most abban, hogy segítettem a gyertyázással. Köszi mindenkinek a választ!
A kérdező hozzászólása: szóval ébben helyett éppen-t akartam írni.

Amikor szexelünk a párommal és misszionárius pózban csináljuk, nagyon élvezem. De ha váltunk lovagló pózra vagy kutyapózra akkor 1-2 percig még jó nekem, de utána nagyon fáj, szúró érzés van a hasamban. Milyen pózban lenne jó?

Valószín? hogy eléri a méhszájamat. A gond viszont az, hogy amikor neki kell többet "dolgoznia" egy id? után elfárad. Milyen pózt ajánlanátok, amiben én dolgoznék, de annyira mélyen nem lenne bennem, hogy fájjon?

Legjobb válasz: Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!

Oldalról próbáljátok meg! Nekem az jön be, és úgy tudsz mozogni te is meg õ is felváltva!
Van egy tippem...:) Küldd el edzeni a barátodat, jobb kondival tovább bírja...:) Ez nálunk is gond volt, hogy úgy nagy vagyok a barátnõmnek, így maradt a misszionárius, és az oldalfekvés... Vagy ha lovagolsz, ne csússz tövig rá, hanem csak amíg jólesik... Sok sikert kívánok, és sikeres nemi életet:) F/23
Légy Te felül, de ne ülj, hanem hajolj vagy feküdj rá. Persze így kevésbé "látványos", de Neked jóval élvezetesebb lehet, mert más szögben ér beléd a nemiszerve. Valóban jó ötlet még oldalról: mögédfekszik, Te felemeled az egyik lábad, és úgy. Bár én így nem tudtam eljutni az orgazmusig, de mindannyiunknak kicsit eltér az anatómiája. Óvatosan próbálhatjátok hátulról is (mármint csak a pózt, nem análra gondolok, én azt nem javaslom) - de a kutyapóz nem valami jó, ha érzékeny vagy, inkább állva próbáljatok ügyeskedni, támaszkodj valahova, rakd fel az egyik lábad valamire, szék, stb. és úgy. Az is megoldás lehet, hogy egy meneten belül is váltogatjátok a pózokat, és a befejezés a Te orgazmusod érdekében misszionárius.
Bocsi hogy ilyet kérdezek, de megmondanád hogy mekkora van a párodnak? hogy ennyire rossz máshogy
Pl. oldalról, állva nem tud annyira mélyre hatolni. Itt találsz pár száz pózt: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml http://www.szexstudio.hu/kama_szutra/Szex_Poziciok_01/index... http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html Egyébként meg annyi a titka, hogy ne nyomja be tövig, te meg ne ülj rá teljesen.
esetleg itt??? itt aztán van sok... http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=8947

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!