Találatok a következő kifejezésre: Ha letöltöm NOD 32 (1 db)

Ha letöltöm a NOD 32 30 napos próbaváltozatát, letelik a 30 nap, és ha még mindig kint van az asztalon a telepítő fájl és újratelepítem, akkor újabb 30 napot kapok?

Legjobb válasz: Nagyon naív vagy. Akkor mi értelme lenne ennek a 30 napos dolognak, ha így át lehetne verni õket. Az ilyen próbaidõs programoknál valahova nagyon mélyen íródik az be a registry-be, hogy te már kihasználtad a próbaidõt. Egy egyszerû újratelepítéssel nem fog menni újra a program.

Nagyon naív vagy. Akkor mi értelme lenne ennek a 30 napos dolognak, ha így át lehetne verni õket. Az ilyen próbaidõs programoknál valahova nagyon mélyen íródik az be a registry-be, hogy te már kihasználtad a próbaidõt. Egy egyszerû újratelepítéssel nem fog menni újra a program.
A Nod32 tipikusan az a program amelyiknél DE, fog mûködni. Vagyis az újratelepítés elõtt, Vezérlõpult > Programok eltávolítása és hozzáadása... majd ott uninstallálod a Nodot, azután ha újratelepíted, kapsz újra 30 napot.
Ettõl már csak az Avast jobb:egy éves ingyenes próbaverzió
igen és ez mehet így minden hónapban is akár ha akarod
Avast egy fo én a Esetet licencelem minden lejárt honapban és ujabb 30 nap :P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudom megnézni laptopomon h mi az ip címem?

5

Virus kerult a gepemre? Mit tegyek most?

Egyszeruen az opera leallt. Valahogyan valami virusellenorzo program kezdett el scannelni, aztan azota sem nyitja meg az internettel mukodo programokat. Sem Opera sem mozilla, sem chrome, sem skype. Meg uninstallt sem enged meg. Most mit csinaljak?
Elnezest az ekezetnelkuli gepelesert, de egy roncsgeprol irok, annak meg nincsenek telepitve a magyar karakterek, vagy tudom is en..

6

Valaki adna tanácsot? Most tettem újra az xp-t a gépre, és hogy milyen programokat telepítsek a gépre? Vírusírtó, tűzfal?

Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

8

A Facebook letiltott a biztonságod ellenőrzés céljából és a telefonszámra küld egy kódót és azzal lehet be lépni, de a telefonszám ami meg van adva az nem él igy nem tudom meg nézni a kódót tudnátok egiteni h mit lehet ilyenkor csinállni?

1

Bekaptam egy UKASH vírust, mit tehetnék?

A laptopomon jelent meg az üzenet, nem tudok semmit se csinálni, olvasgattam, hogy próbáljam csökkentett módba tenni, de F8-al sem tudom előhozni, kérlek segítsen valaki! :(

5

Milyen virusírtò a legjobb windows 7 re?

5

Ha látom, hogy beléptek a fiókomba az ország másik végéből, és látom az IP címet, akkor megtudhatom, hogy ki volt az?

1

Az a gondom hogy chrome, firefox, safari, opera minden böngésző azt írja hogy https lehúzva és tanusitványokat ír ki hogy lejárt meg ilyesmi pl csak akkor írja ki ha facebook, gmail, meg ilyesmi közösségi oldalaknál. Ezzel mit lehet tenni?

4

Mit tehetek ha IPX/SPX-en ASN alapján letíltanak hogyan regiszhetek vissza?

0

Miért van az hogy az E-mail címemet nem kéri mikor microsoft fiókra akarok váltani és azt íra ki hogy hibás jelszó? (Windows 8 Pro)

Már próbáltam a felhasználónevem az E-mail címemre változtatni de nem engedte.Microsoft fiókom is van már.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!