Találatok a következő kifejezésre: Ha letöltök bármilyen (4 db)

Bármilyen böngészővel ha letöltök a netről, nincs a célmappában a letöltött file, és máshol sem, próbáltam már más célmappát is megadni. Mi lehet a baj? Újratelepítésre gondoltam, meg az avg nem tudom gátolhat e ilyet

A letöltés is csak úgy indul ha újratöltésre nyomok.

Legjobb válasz: tesó,próbálok neked segíteni,de nem biztos,hogy fog sikerülni, le tudod írni,hogy firefoxnál hol állítod te be azt a mappát ahová letöltenél ? de még jobb lenne ha egy képet tennél errõl,(mert rögtön kiderülne,hogy egyáltalán értesz e annyira a szgépedhez,hogy tudsz egy PrintScrent csinálni,vagy nem)

tesó, próbálok neked segíteni, de nem biztos, hogy fog sikerülni, le tudod írni, hogy firefoxnál hol állítod te be azt a mappát ahová letöltenél ? de még jobb lenne ha egy képet tennél errõl, (mert rögtön kiderülne, hogy egyáltalán értesz e annyira a szgépedhez, hogy tudsz egy PrintScrent csinálni, vagy nem)
Állítsd be úgy a böngészõt, hogy a Letöltéskezelõ az Asztalra töltse le a fájlt. Menûben: Eszközök, Beállítások, Általános, itt letöltés helye: Asztal.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom majd asztalra letölteni, azt még nem próbáltam.Az én gépem amúgy teljesen rendben van, a barátnõmék gépén van ez a hiba, segíteni szeretnék, a letöltést a firefox eszközök, beállítások, fájl mentése, és betallózva a letöltések, vagy esetleg más célmappába csinálom, errõl felesleges képet csinálnom, meg chrome.al is ez a hiba, töltés elindul 100 százalékra letölt, de üres marad a célmappa, meg bármi amit megadok, és keresõvel is átnéztem a gépet és nincs sehol
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam, tölti az asztalra, de mire 100 százalékra letölt akkor eltûnik az asztalról
Vagy fertõzött az a gép, akkor futtass le online scannert http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes vagy pedig tele van .temp fájlokkal. Ez esetben nagytakarítás kell Ccleanerrel. A Free-t töltsd le: http://www.piriform.com/ccleaner/download
A kérdező hozzászólása: CCleaner.el takarítást megcsináltam, de sajnos nem segített.Víruskeresõt lefuttattam, igaz nem ezt, de nem talált fertõzött fájlt, de kipróbálom ezt is majd, csak pendrive.on kell átvinnem a telepítõket mert ott nem tudom leszedni, ha esetleg még van valami ötlet azt elfogadom, ha mégsem sikerül megoldani, valószínûleg újra rakom az op rendszert, hátha..
Valamilyen komoly fertõzést kapott a géped, vírusirtók se tudják elérni. Próbáld meg így: rendszer-visszaállítás kikapcsolása, újrainditás, ereszd rá az online scannert és ha leszedte, megint újrainditás, rendszer-visszaállítás bekapcsolása.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam így, de nem talált vírust az online scanner sem.Megpróbáltam még úgy is letölteni hogy pendrive.ra jöjjön, de úgy is eltûnik mire leér.Lehet tényleg újra kellene majd telepíteni, vagy esetleg rendszert visszaállítani jóval korábbi idõpontra.Ami még érdekes hogy ha készenlétbe van a gép, akkor is tovább megy benne venti mintha be volna kapcsolva
BIOS vírus fertõzte meg.

Ha pl. letöltök bármilyen fájlt az asztalra, ahhoz hogy lássam nyomnom kell egy jobb klik frissítést. Miért?

ag ép vagy 20 perce lett újrarakva, windows 7 home premium 64 bit. Eddig csak a drivereket és az operát raktam föl.

Legjobb válasz: Mert az Operának van egy ilyen ökörsége, hogy nem frissíti a mappát. Úgy tudod orvosolni a problémát, hogy nem Operát használsz, vagy pedig beletörõdsz.

Mert az Operának van egy ilyen ökörsége, hogy nem frissíti a mappát. Úgy tudod orvosolni a problémát, hogy nem Operát használsz, vagy pedig beletörõdsz.
A kérdező hozzászólása: Eddig sose volt ilyen problémám, pedig már vagy 5-6 éve operát használok.
Én is csak a legújabb verziónál láttam ilyet. Esetleg nézd meg a 10-eset.
megmarad
A kérdező hozzászólása: Köszi, gondoltam, csak nem voltam biztos.Egyébként te már próbáltad?


Ha letöltök egy bármilyen próbaidős programot, mennyi esély van rá hogy véglegeséé tegyem?

Mindig ott van a letöltött dolgok között az a serial number, vagy az a keygen, ami kell a végleges változathoz? vagy csak általában? És hol keressem azt, valamelyik read me fájlban? információs fájlban?

Legjobb válasz: Legálisan csak megvásárolni tudod a regisztráláshoz szükséges kódot. Letölteni csak nem legális oldalakról tudod. Csak ilyen oldalakon találsz key vagy crake információt.

Legálisan csak megvásárolni tudod a regisztráláshoz szükséges kódot. Letölteni csak nem legális oldalakról tudod. Csak ilyen oldalakon találsz key vagy crake információt.
Próbáld itt: serials.ws
Azért arra számíts, hogy ezekbe a törésekbe sok mindenféle nyalánkságot bele lehet ám tenni. Nem garantált, hogy 5 perc múlva még a tiéd a géped.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!