Találatok a következő kifejezésre: Ha lenyelem barátom (16 db)

Az jó dolog ha a barátomnak lenyelem a spermáját?

Fl éve vagyunk együtt, de már az elején rávett erre a dologra mert nem igazán szerettem volna...:D azóta imádom neki csinálni és már a lenyelés is megy! viszont ezt nem mondanám ugy el senkinek a baráti körömben mert nekem egy kicsit ez olyan \\\'megalázó\\\' vagy nem az? tudom h a fiuk szeretik de más szemében nem megalázó?

Legjobb válasz: Én is lenyelem! Amúgy minek mondanád másnak? Ez csak rátok tartozik! Amúgy Én is picit megalázónak érzem, fõleg, hogy a barátnõim szerint undorító az, ha lenyeli valaki... :S sajnos...

Én is lenyelem! Amúgy minek mondanád másnak? Ez csak rátok tartozik! Amúgy Én is picit megalázónak érzem, fõleg, hogy a barátnõim szerint undorító az, ha lenyeli valaki... :S sajnos...
én az elsõ olyan alkalom óta lenyelem. Valahogy eszembe se jutott, hogy nem kellene, gusztustalan vagy megalázó. Szeretem õt, minden nedvét, ezt is. 8) És az õ szájába is belekerül az én nedve, amikor elmegyek. Neki sem visszataszító ez. Szerintem mindenkinek a magánügyei ezek a dolgok, más véleménye nem számít. amúgy szerintem nem kellene, hogy ez a baráti körödben téma legyen. Mondd, hogy ez a TE magánügyed, nem akarsz errõl társalogni és kész. Ha mindkettõtöknek jól esik, akkor csináld nyugodtan, nem megalázó, hiszen szereted!!! 21(L)
Ha a te gyomrod beveszi, miért ne?
Nekem 1x sikerült lenyelni, bár majdnem visszajött. Aztán próbálkoztam máskor, de nem ment. Elkezdtem öklendezni. Nagyon illúzió romboló lehettem... =) Azóta nem is próbálom, de szerintem annyira nem gáz...csak nekem nem megy. De ha mondaná a barátnöm nem itélném el.
Ez egy nagyon jó dolog, hogy ennyire nyíltak vagytok egymással. Fel tudtál oldódni vele és megtetted amit kért pedig elõször nem is akartad! Ez egy jó kapcsolatnak tûnik, nincs itt semmi megalázó.
Elsõ: Szép kis önellentmondásba keveredtél... :D Amúgy rád is vonatkozik, amit az elõbb írtam, szóval neked sincs miért aggódnod. :)
van akiknem nem tetszik van akiknek igen... van aki undorítónak találja valaki nem... valaki az orál sextõl is undorodik valaki nem... Baráti körömbõl szinte mindenféle beállitottságu, más gondolkodásu személy megtalálható.ettõl még elfogadjuk egymást és nem cikizzük vagy kritizáljuk amiatt amit ö elfogadhatonak tart. amugy én is lenyelem, de ha nem tenném tudom, hogy a barátomnak az se okoznak nagy problémát:)
Milyen "más"? És egyáltalán, kit érdekel "más"? Ez a ti dolgotok, rátok tartozik, senki másnak semmi köze hozzá, és éppen ezért az is teljesen mindegy, hogy mit gondolnak róla. Ez egyes-egyedül rólad és róla szól. Ha te ezt nem érzed megalázónak (saját magánvéleményem: szerintem sem az), és õ sem fogja fel úgy, hogy õ ezzel most megalázott téged, akkor nincsen semmi gond. Plusz alapból sincs benne semmi ilyesmi, szvsz. Egyszerûen egy része a szexnek, ami ha mindkettõtöknek jó, akkor egy remek dolog, és kész. Ha neked is jólesik, ízlik is, akkor teljesen jó, és semmi baj nincs vele - annál is inkább, hogy még egészséges is, lévén tele van vitaminnal. :)
Ez csak kettõtökre tartozik és senki másra.Ezért hülyeség is azon gondolkodni hogy megalázó-e.Szerintem nem megalázó.
Második! :) Aranyos vagy! Az a probléma, hogy az én barátnõimnek nem voltak még komoly kapcsolataik, szerintük az orális szex is undorító :S nem is szeretek velük a szexrõl beszélni :D De amúgy mikor szexelünk nem érzem megalázónak, csak mikor ezek a " barátnõim " rákérdeznek és általában letagadom, de akkor is már az orális szexért is fujgatnak, pedig 19 évesek lesznek nemsokára :S Na lényegtelen ez most! :) A lényeg, Kérdezõ, hogy igaza van itt ennek a pár embernek, aki azt írja, hogy nem kell szégyenkeznünk, a lényeg, hogy mindkettõtöknek jó legyen!!! :)
IGEN , dehogy megalázó, örülni fog neki
Jó, de csak ha nem érzed megalázónak. A szeretkezés a kölcsönösségrõl szól, nem az alázkodásról.
Mindent szabad de semmi sem kötelezõ!!! ez legyen számodra az irány mutató a szexben!!! Azt hogy a többiek mit szólnak ne foglalkozz velük! És nem is kell tudnia errõl senkinek sem! Ez a ti kis szexi titkotok!
az elõttem szóló 2 válaszoló 200% hasznos. Én is osztom a véleményüket.Zseniális megfogalmazás.

Mi történik a lenyelt ondóval? Egészségtelen ha a barátom orális kielégítése után lenyelem?

Legjobb válasz: nem gyomorba való. sosem volt oda való. csak a férfiak találták ki,mert elmebetegek. ne nyeld le ha nem akarod.

nem gyomorba való. sosem volt oda való. csak a férfiak találták ki, mert elmebetegek. ne nyeld le ha nem akarod.
gyomor gyereked lesz
szegény ketteskének milyen kiegyensúlyozott, örömteli sexuális élete lehet.. :D
bocs..egyeskének..
Azért mert nem nyeli le, máris rossz a szexuális élete -.-'
Az ondóban sok szelén van, jót tesz az egészségednek, bár a párod ugyanennyi szelént veszít a testébõl. Talán ezért élnek tovább a nõk?
Elvileg sok benne a vitamin. Semmi bajod nem lesz tõle.

Az lehetséges, hogy ha lenyelem a barátom "anyagját" akkor a hormonjaim megindulnak? Már mint ezt úgy értem, hogy ha lenyelem, pl. másnap feszül a mellem, meg ilyenek.

Ezt az egyet nem tudom.! kérlek válaszoljatok!:$

Legjobb válasz: Mivel így az "anyag" a gyomrodba kerül valószinûleg nem okoz ilyesmit.

Mivel így az "anyag" a gyomrodba kerül valószinûleg nem okoz ilyesmit.
Ha lenyeled, az az emésztõrendszerbe kerül. Semmilyen hormon nem fog felszívódni, mivel az ondóban NINCS hormon.
Hát, ha lenyeled és másnap feszül a melled, akkor nyugodj meg, nem amiatt feszül, mert lenyelted :D Semmi köze az ondónak a te hormonjaidhoz, hacsak nem teherbe esel tõle. De ha lenyeled, akkor semmi nem lesz.
Te jó ég!!!! vigyázz nehogy lenyelj egy megymagot, mert a végén még fa nõ benned!!!!!!
Hat ilyenrol szo sincs...azt mondjak h sok a feherje benne, ergo az jo, de nem lesz feszes cicid, popod, nagy melled...ez beteges!!!honnan szedsz ilyeneket?hany eves vagy?
Ha ez így van akkor én naponta többször is lefogom nyelni hátha 100as mellbõségem lesz a végén!!!!
Nem indulnak meg a hormonok. Hízni lehet tõle, de csak terhesség esetén!!!
"Ezt az egyet nem tudom.!" Húha, ebben én nem lennék olyan biztos :)
Könnyen teherbe is eshetsz tõle. MacMillen professzor tanulmányát ajánlom figyelmedbe, aki kimutatta, hogy az esetek 30%-ában komoly esély van ilyenkor is a fogantatásra. Ha keskeny nyergû biciklin sokat tekersz rázós úton, akkor az úgy befolyásolja az izmok tónusát, hogy ez a valószínûség 40%-osra emelkedik. Bonyolultak a hormonok... Remélem, szép kisbabátok lesz! Sok boldogságot!!

Ha lenyelem a barátom spermáját az tömeggyilkosságnak számít?

A múlt héten akadt ez a kérdés szinte szó szerint a torkomon, ugyanis a barátom miután kielégítettem, megkérdezte, hogy tisztában vagyok-e azzal, hogy most tulajdonképpen embereket öltem meg. Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen! Legközelebb gondolkodj mielõtt lenyeled, inkább oszd szét a rászorulók között!

Igen! Legközelebb gondolkodj mielõtt lenyeled, inkább oszd szét a rászorulók között!
Hogyne. Sõt kevesen tudják, hogy voltaképp Jézust is így ölték meg.
téged is lenyelhettek volna.
Nem igaz. Hasonló logikával, aki elfecsérli az életét és gyermeknemzés helyett tanul vagy dolgozik, az egy csomó gyilkosságot követ el.
hát én nem definiálnám õket embereknek, inkább sejtek.. olyan mintha kb. rágod a körmöd. ennyi.
Menstruálsz már? Mert akkor jó ha tudod, hogy minden egyes hónapban megölsz egy embert... Atyaég -.-"
Kommenthuszár :D

Lesz bajom attól, ha lenyelem a barátom nedvét?

Le szeretném nyelni,nem ? kényszerít rá,én is szívesen megpróbálnám,csak egy dologtól félek,hogy a hasamnak nem fog jót tenni. Alaptalan a félelmem? Kérlek normális válaszokat!

Legjobb válasz: hát figyelj semmi bajod nem lesz...ha meg lesz akkor kijön belõled alul vagy felül...csak egyszerre ne egyél túl sokat belõle mert ha esetleg köhögsz vagy csuklasz csalamádé szagú lesz...na meg a lehelleted :D

hát figyelj semmi bajod nem lesz...ha meg lesz akkor kijön belõled alul vagy felül...csak egyszerre ne egyél túl sokat belõle mert ha esetleg köhögsz vagy csuklasz csalamádé szagú lesz...na meg a lehelleted :D
még nem hallottam olyat, h vkinek nem bírná a gyomra, de attól függetlenül lehetséges h létezik! nekem nincs vele gondom, nem akkora adag mint egy tál fõzelék...nem hiszem h ártana:) próbáljátok ki :P
nagyon fincsi, és egészséges, tele van vitaminokkal. komoly nézz utána google-n!
Bajod tuti nem lesz, ha lenyeled, van aki kimondottan szereti. Mármint lenyelni.Nekem is volt, hogy a nagy hévben még jól is esett
a kemény csajok felszívják!!
A kérdező hozzászólása: Értem.:) Köszönöm a válaszokat! :) A kérdés amúgy onnan jött, hogy olvastam egy újságban, hogy egy csaj utána hányt, mert annyira nem esett jól neki.:S De remélem, csak azért, mert nem élvezte. És nem csak a barátomért csinálnám, engem is izgat a dolog.:) Köszönöm a válaszokat! :)
ittál már tejet?...na ha az nem kezdi ki a hasad majd pont az fogja. de vigyázz az ilyenekkel mert ha megakad a torkon fulladás lehet belöle
Az égvilágon semmi bajod sem lesz tõle. ;) Jó szórakozást mindkettõtöknek hozzá! :)
Én soha nem nyelném le.. nekem az egyszerûen nem jön be.. Undorodok tõle. De kétlem, hogy lenne bajod tõle. Szóval ezen nem kell görcsölnöd. biztos mindn okés.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.:)
nem hiszem, hogy sok bajod lesz belõle (nekem sincs soha). de én utána mindig szoktam inni, mert nem jön be az utóíze
Elõször is tisztázzunk valamit , FASZI vagy vagy CSAJ?
"Le szeretném nyelni, nem õ kényszerít rá" Mostmár döntsd el, hogy te is szeretnéd, vagy õ kényszerít rá. Ha csak kényszer lenne, akkor ne tedd meg!

Ha a barátom a számba élvez, és én lenyelem, az teherbe ejthet?

Legjobb válasz: Elõttem is írták néhányan, ne kezdj bele a szexbe. Mert ha vlmit lenyelsz akkor a gyomorsav elégeti. Ha ezzel sem vagy tisztába érdemes még fejlõdnöd. Nem leszólás képpen, csak ilyenekbõl lesznek az abortuszok.

Elõttem is írták néhányan, ne kezdj bele a szexbe. Mert ha vlmit lenyelsz akkor a gyomorsav elégeti. Ha ezzel sem vagy tisztába érdemes még fejlõdnöd. Nem leszólás képpen, csak ilyenekbõl lesznek az abortuszok.
Nem!
Szted a hasadban kezd el nõni a kisbaba?
Persze, hogy nem! Csak arra ügyelj nagyon a kezeddel még véletlenül se vidd át a hüvelybe!
A sperma lenyelésétõl nem leszel terhes!!!
Szerintem még semmiképpen se kezd bele a szexbe, mert még sokmindent nem tudsz.
persze hogy terhes lehetsz.én is lenyelem hátha felûrõl hamarabb õsszejõnn.poén nélkûl.nem lehetsz terhes ezt még a hûlye is tudja.
Mi lenne, ha ezeket a debil kérdéseket abbahagynátok??Hogy a francba lennél már terhes, olvass vissza, van pár ilyen kérdés.
Pontosan!No sex enekd még!A köv kérdés az lesz, hogy a csókolózástól vagy a kézfpgástól lehet-e terhes.... És a másik kérdésedre a válasz:nem ha a melledre élvezett akkor sem. Nem került a hüvelybe akkor semmiképp!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi, csak nekem sose volt tiszta, hogy az eljuthat-e "rossz" helyre. De akkor nem, tök jó.
Szia. Nem lehetsz terhes. De szerintem ha ilyent kérdezel akkor még nem vagy elég érett hozzá! (Nem sértésnek szántam!) Vagy kamukérdés.
nemtudom hogy te hány éves vagy tudod ha leneyled ahhoz nagyon sok mindent tlukéne élnie a spermának h te terhes legyél..deh kituggya lehet h te vmi földönnkivül vagy és te ha lenyeled egybõl teherbe esel..uristen....
Igen-igen...kezdj el félni, mert haveromnak a csaja is lenyelésbõl csinált nagy bajt.Ugyanis az történt, hogy terhes lett mivel genetikai okoknál fogva a baba megfogan a hasban hisz ott fejlõdik ki a gyerek...egyértelmû.Annyi volt neki is az egészben a pici hátrány hogy az állkapcsot szét kellett mûtéttel nyitni 20 centivel nagyobb távolságra egymástól és végül megszületett a baba a torkán keresztül a csajnak.De így is kirugta két fogát sajnos. De sikeres lett a szülés.Jah, igen még meg is némult a csaj, de hangszalag mûtét beavatkozása után már olyan a hangja mint a régi. Ne haragudj baby nyuszim, nem sértésbõl írtam csak tréfás viccelésnek szántam.Örülök hogy szereted a spermát nyelni, bevállalós vagy.Super. :D

Most tervezem, hogy le fogom szopni a barátom, és arra vagyok kíváncsi, hogy ha lenyelem a spermáját akkor az majd milyen reakciót válthat ki belőlem? Mármint köhöghetek vagy valami?

Legjobb válasz: Ha cirgányútra megy, köhöghetsz, persze:D Amúgy normális folyékony állaga van, vagy picit sûrûbb. Fémes, sós ízt fogsz normál esetben tapaztalni.:)

Ha cirgányútra megy, köhöghetsz, persze:D Amúgy normális folyékony állaga van, vagy picit sûrûbb. Fémes, sós ízt fogsz normál esetben tapaztalni.:)
Na figyi, elsõre ne nyeld le!!! Ezt azért írom, mert fõ a fokozatosság. Most megleped azzal, hogy leszopod, aztán majd 4-5 szopás után meglepheted vele, hogy lenyeled. Elsõ szopásra én sose nyelek egyébként. A technikai részéhez: egyben nyeld le! Ha apránként nyelsz, a 2. nyelésnél öklendezhetsz. Ha egyszerre lenyeled, mint egy gyógyszert, nem fogod érezni az ízét!
#2-s Te szerencsétlen... hogy lehetne már savas.. és még csak marni sem fog. Kezdjük ott hogy a sperma az lúgos kémhatású. Kedves Kérdezõ! Na most köhögés és fulladozás csak úgy következik be ha 1. undorodsz tõle 2. túl mélyen van a barátod a szádban és akkor élvez el Amúgy az íze, az attól függ, hogy mit evett elõtte. Van hogy édeskés, van hogy kesernyés, és van hogy semleges. Orvosilag pedig megállapított tény, hogy maga a spermium endorfint, tehát boldogság hormont termel, valamint gazdag fehérjében, vitaminokban és jót tesz a szervezetednek. Emellett még a bõrre is jó hatása van.
Mint amikor lenyelsz bármi mást.... Max ha gusztustalannak tartod, az válthat ki reakciót. De önmagában semmit.
Kicsit savas, tehát kicsit marhatja a torkod. Igyál rá vizet. Vagy valamit. :)
Ne idegesítsd fel magad, legyen már humorérzéked:D
na megtörtént az action?
A kérdező hozzászólása: Megtörtént..:D Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
na és hogy történt? :D mesélsz róla egy kicsit? ha már ennyien segítettek... :D
A kérdező hozzászólása: Hát úgy történt, hogy feküdtünk az ágyon én meg elkezdtem puszilgatni a hasát és amikor leértem akkor még picit puszilgattam aztán pedig leszoptam..:D Elmondása szerint nagyon jó volt :D
na ennek örülök :D elélvezett? mit csináltál az ondóval? :D
A kérdező hozzászólása: Igen elélvezett, bele a számba. Én meg lazán felálltam kimentem a mosdóba kiköptem és visszamentem.. :D
#12 mondtam én egy szóval is hogy táplálkozz azzal? nem b+.. olvass el egy cikket róla ha annyira nem hiszed el kár hogy egyre több a sötét paraszt ezen az oldalon..
Én már elsõre is lenyeltem, semmi bajom nem lett tõle soha.
nekem múltkor a szemembe ment (fickóm az arcra élvezést szereti) és nagyon csípett, az tuti!
Próbáld ki egyszer, hogy a szemedbe menjen, biztosíthatlak, hogy marni fog. Amúgy köszönöm a hímivarsejtek nevében is a kampányszöveget a csodálatos vitamintartalomról meg az endorfintartalomról (közben fogom a fejem, bocs), szerintem táplálkozz ondóval ezentúl.
Éhgyomorra nekem is néha kicsit megviseli a gyomrom, úgy érzem.
5-s voltam.. Tapasztalatból mondom az egészet. És nekem éhgyomorra sem mar. Bocs, hogy válaszoltam.... hülye bunkók..
Vagyis, bocs, a 4-es írta, hogy apránként kell nyelni, nem az 5-ös, mondjuk tõle furcsa is lett volna ilyen értelmes gondolat.
5-ös, te elég nagy hülye vagy. Attól, hogy valami lúgos, még ugyanúgy mar. Egyébként ha éhgyomorra nyeled le, émelyegni fogsz, ez tapasztalat. És kimondottan rossz íze van, úgyhogy ne sokáig tartsd a szádban, gyorsan nyeld le. Az 5-ös számú "lángelmének" annyiban igaza van, hogy tényleg jobb, ha nem apránként nyeled, hanem egyben, gyorsan az egészet, mert tuti öklendezni fogsz. Na sok szerencsét :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
fancsali képet fogsz vágni, olyan lesz mint a takony, és nem tudod majd lenyelni és kiköpöd.
amúgy hány éves vagy?
ikszdé
AIDS !!!! Ha valaki HIV virussal fertõzött, akkor igen. Bár jelenleg kicsi a valószínûsége, de ha úgy folytat- ják a mai fiatalok, ahogy itt olvasom, 40 éven belül ki- hal egész magyarország.
Édszes??? Csak hogy tanulj is valamit: AIDS.
Engedd az arcodra és nem leszel , de nem hiszem hogy a barátod aids-es lenne...
Édszes= Éder (Krisztián) F*deszes Igen lehetsz, non veszélyes
Már a kérdés feltevése is Edsel jár.
A kérdező hozzászólása: oké, AIDS, de most nem ez a lényeg Siettem, elírtam bocs.
Édsz???? Édszes biztos, hogy nem lehetsz. Max AIDS-es...de inkább tanulj dugás helyett, lehet, hogy hasznodra válik...
Ha az lenne, akkor a csóktól már te is az lennél.
igen
Nem hinném, hogy az AIDS-tõl kéne félni a legjobban, szerencsére nálunk viszonylag ritka betegség, viszont van ezer más betegség, amit el lehet kapni nemi úton és persze a nemkívánatos terhesség is elkerülendõ. Ha már lesz*pod, akkor a lenyelés már nem oszt nem szoroz.

A barátom állandó gyógyszerezés alatt áll. Ha lenyelem a spermáját, akkor jutnak belém is a szedett gyógyszereiből anyagok?

Legjobb válasz: Kötelezõ lenyelened? Jaj fõleg ha igy parázol..akkor miért nyeled le? Amugy sztem amire az a te szervezetedbe bejut olyan csekély mennyiségû, hogy semmit nem okozhat, mivel a srác szedi és az õ szervezetében felszivódik. De nem vok orvos, ugyhogy inkább ne nyeld akkor le..

Kötelezõ lenyelened? Jaj fõleg ha igy parázol..akkor miért nyeled le? Amugy sztem amire az a te szervezetedbe bejut olyan csekély mennyiségû, hogy semmit nem okozhat, mivel a srác szedi és az õ szervezetében felszivódik. De nem vok orvos, ugyhogy inkább ne nyeld akkor le..
A valasz egyszeru!NE NYELD LE!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem para miatt kérdeztem, csak érdekelt a dolog. Az övét így is, úgy is lenyelem, mert imádom õt :)

Ha lenyelem a barátom spermáját, annak milyen hatásai lesznek?

csak mert sokszor olvastam már higy egészséges

Legjobb válasz: gyerek nõ a gyomrodba.

gyerek nõ a gyomrodba.
Kijön belõled az ALIEN!
A hatás: jobb lesz a kapcsolatotok! Örülni fog neki, neked is jó lesz, mert örömet szerzel neki! Bajod nem lesz tõle! Egyébként is, úrinõ nem köpköd: lenyeli!
Terhes leszel, de legalább lesz idõd helyesírást tanulni.
Tudományos kimutatások bizonyítják a sperma jótékony hatását: leginkább az emésztõrendszerre van serkentõ hatással, emellett kedvezõ hatást gyakorolhat a kiválasztási szervekre (pl. vese). Fogyasztása javallott haspuffadás ellen is, mivel az ondó olyan enzimeket tartalmaz, amely elõsegíti a gyomor mielõbbi kitisztulását. Mellékhatása lehet azonban hányás, akarat ellenére való pukizás is.
Semmilyen hatása nem lesz :) De bajod sem lesz tõle.
Fehérebb lesz az arcod, én például 61 évesen szeretm, ha egy nõ lenyeli az adagot vagy ha az arcán van az a legszebb látvány a világon. Üdv: Gyuri bá
Szuper képességeid lesznek.
Meg persze inom is nagyon :)
*Finom
Valószínûleg nagy eséllyel ikreid születhetnek. De csak ha fejen állva és tapsolva tolod a témát..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!