Találatok a következő kifejezésre: Ha lenne baj a babocával megérezném (2 db)

Ha lenne valami baj a babocával megérezném? Tünetek is elmúlnának, vagy?

Ez miatt nagyon aggodom! Kb 9-10 hetes vagyok!

Legjobb válasz: ha lenne baj a picivel, akkor görcsölnél, és véreznél, és nem ide írogatnál. Ne is gondolj rá, minden rendben lesz! + dolgokkal foglalkozz inkább, és beszélj a babához a pocidban és simogasd sokat!

ha lenne baj a picivel, akkor görcsölnél, és véreznél, és nem ide írogatnál. Ne is gondolj rá, minden rendben lesz! + dolgokkal foglalkozz inkább, és beszélj a babához a pocidban és simogasd sokat!
Nyugi, miért lenne baj? Ha meg nem érzed jól magad , mutasd meg magad a dokinak, de semmiképp ne gondolj oktalanul ilyesmire.Ahogy írták elõttem a vérzés, és görcs a jellemzõ, ha ezeket tapasztalod, doki, de ha nem akkor nyugi.A tünetek változnak, ha pl elmúlt a hányinger, nem jelent semmit.Vagy mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Hányingerem nem is volt allandoan!Szurkálások, mellfeszûlés...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ha nem vérzel, nem görcsölsz biztos nincs baj! Nekem is volt olyan, hogy néhány napig nem volt hányingerem, aztán megint visszatért egészen a 14-15. hétig.
Szia Én is 10 hetes vagyok, és állandóan ilyeneken jár az agyam. Ráadásul most vagyok a depis korszakomban, van hogy a csillagokat letudnám hozni, de most éppen rámjött a sírás. Megpróbálok én is beszélgetni vele, simogatom stb. És tényleg ha nem görcsölsz és nem vérzel akkor nincs semmi baj. Számolgasd a napokat nem sokára mész Uh-ra és ott majd tök jó lesz találkozni a picikéddel! :) Kitartást és aggodalom mentes babavárást!!
Jaj, elõzõ hozzászóló vagyok. Még hozzáfûzném nekem napokig semmi bajom, aztán egyszerre jön: hányinger, görcs, szurkapiszka, aztán megint elmúlik pár napra, és újra jön. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtato válaszokat!
Emlékszem, milyen volt ez akkor... Én csak 5 hetes uhon voltam, ahol 2 mm volt a "babám" utána csak a 12 heti. Én is féltem, hogy mi van, ha egyáltalán nem is él? De nem kell félni, biztos minden rendben.-) Az uh majd megnyugtat, utána meg hamar megmozdul már, akkor jobban lehet tudni, hogy jól van.- ) A tünetek jönnek -mennek, az elmaradás nem utal a baba rosszullétére... Nyugi, nem lesz semmi baj!!.-)

Utoljára 5 hetesen voltam ultrahangon. Az orvos mondta, h élő embrioról van szo, de szívhang még nem volt, és mondta h jöjjek a 12 hetesi ultrahangra! Ha valami baj lenne a babocával (ha nem lenne szívverés, nem növekedne) megérezném?

Lenénnek tünetek v még az sem?Most nagyon félek h valami baj van!Görcsök se vérzésem nincs!Tüneteim amik voltak idáig még mindig vannak:érzékenyebb mellek,szúrkálások,hányinger(de nem mindig)...

Legjobb válasz: Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))

Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))
A kérdező hozzászólása: Külföldi vagyok és csak magánrendelõbe tudok járni mert itt nincs egészség.bíztosításom!Ebbe a magánrendelõbe meg sajna nincs ultrah!Azt a vizsgálatott otthon végeztem de olyan sûrûn nem tudok hazautazni!Jellenleg pécsen éllek!
Ha nem vérzel és nincsenek erõs görcseid, akkor biztos rendben van minden a babáddal! Ne aggódj!
Szia! Ha jelenleg pécsen élsz és nincs biztosításod és ennyire aggódsz akkor elmehetsz a Citrom utcába ultrahangra. Hozzáteszem 15.000 Ft! Ha nincsenek görcseid sem vézrésed akkor nincs min aggódni. ha lenne valami gond vele akkor azt úgyis megéreznéd, észrevennéd. Mondjuk elég érdekes hogy csak a 12.-ik heti ultrahangra hivott vissza és nem 2 hét múlva. Kihez jársz orvoshoz? Üdv: 22 hetes pécsi kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!