Találatok a következő kifejezésre: Ha lenne baj a babocával (3 db)

Ha lenne valami baj a babocával megérezném? Tünetek is elmúlnának, vagy?

Ez miatt nagyon aggodom! Kb 9-10 hetes vagyok!

Legjobb válasz: ha lenne baj a picivel, akkor görcsölnél, és véreznél, és nem ide írogatnál. Ne is gondolj rá, minden rendben lesz! + dolgokkal foglalkozz inkább, és beszélj a babához a pocidban és simogasd sokat!

ha lenne baj a picivel, akkor görcsölnél, és véreznél, és nem ide írogatnál. Ne is gondolj rá, minden rendben lesz! + dolgokkal foglalkozz inkább, és beszélj a babához a pocidban és simogasd sokat!
Nyugi, miért lenne baj? Ha meg nem érzed jól magad , mutasd meg magad a dokinak, de semmiképp ne gondolj oktalanul ilyesmire.Ahogy írták elõttem a vérzés, és görcs a jellemzõ, ha ezeket tapasztalod, doki, de ha nem akkor nyugi.A tünetek változnak, ha pl elmúlt a hányinger, nem jelent semmit.Vagy mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Hányingerem nem is volt allandoan!Szurkálások, mellfeszûlés...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ha nem vérzel, nem görcsölsz biztos nincs baj! Nekem is volt olyan, hogy néhány napig nem volt hányingerem, aztán megint visszatért egészen a 14-15. hétig.
Szia Én is 10 hetes vagyok, és állandóan ilyeneken jár az agyam. Ráadásul most vagyok a depis korszakomban, van hogy a csillagokat letudnám hozni, de most éppen rámjött a sírás. Megpróbálok én is beszélgetni vele, simogatom stb. És tényleg ha nem görcsölsz és nem vérzel akkor nincs semmi baj. Számolgasd a napokat nem sokára mész Uh-ra és ott majd tök jó lesz találkozni a picikéddel! :) Kitartást és aggodalom mentes babavárást!!
Jaj, elõzõ hozzászóló vagyok. Még hozzáfûzném nekem napokig semmi bajom, aztán egyszerre jön: hányinger, görcs, szurkapiszka, aztán megint elmúlik pár napra, és újra jön. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtato válaszokat!
Emlékszem, milyen volt ez akkor... Én csak 5 hetes uhon voltam, ahol 2 mm volt a "babám" utána csak a 12 heti. Én is féltem, hogy mi van, ha egyáltalán nem is él? De nem kell félni, biztos minden rendben.-) Az uh majd megnyugtat, utána meg hamar megmozdul már, akkor jobban lehet tudni, hogy jól van.- ) A tünetek jönnek -mennek, az elmaradás nem utal a baba rosszullétére... Nyugi, nem lesz semmi baj!!.-)

Ha ne adj isten valami baj lenne a babócámmal, akkor adna valami jelet? Görcsre, vagy vérzésre gondolok!

Nincs semmi baj, csak azért kérdezem mert 4 hét múlva kell mennem a következ? ultrahangra, és olyan rossz, hogy addig nem látom.10 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Természetes egy alapfoku aggódás, de ne erre gondolj, nem lesz sememi baj. Önkéntelen néha beugrik az embernek, hogy mi van ha... de én ilyenkor mindjárt el is vetettem a gondolatot, hogy dehogy, minden rendben!! És minden rendben. De az uh nem 12 hetesen van? Általában akkor szokott lenni. De ne félj, semmi baj!!:-)

Természetes egy alapfoku aggódás, de ne erre gondolj, nem lesz sememi baj. Önkéntelen néha beugrik az embernek, hogy mi van ha... de én ilyenkor mindjárt el is vetettem a gondolatot, hogy dehogy, minden rendben!! És minden rendben. De az uh nem 12 hetesen van? Általában akkor szokott lenni. De ne félj, semmi baj!!:-)
Ja, és az lemaradt, hogy igen, a vetélés általában vérzéssel és görcsel jár, de ritka esetben tünetmentes. De 10 hetesen már nem kell ettõl félned!! Gondolkodj +-an!!
Ha nem vérzel és nem görcsölsz, akkor minden rendben, ne aggódj! Gratulálok a picihez!
Alapból állj pozitívan az egészhez. Ha nagy baj lenne görcsölnél, de leginkább véreznél....stb. Hidd el az sem jó, ha hetente ultrahangoznák. A babák nem szeretik, és kisebb tõle a születési súlyuk is. Annyi ultrahang amennyit csinálnak alapból + 1 max. 2 4D (ha esetleg majd akartok) elég a 9 hónap alatt. Nem lesz semmi baja a babádnak! Legyen ez az alapfelállás! :) Boldog babavárást! 38 hetes kismama
Csak pozitívan!!!Biztos minden rendben van ne aggódj.Inkább élvezd ezt a csodát ami veled történik és légy kiegyensúlyozott:) 37 hetes kismami

Utoljára 5 hetesen voltam ultrahangon. Az orvos mondta, h élő embrioról van szo, de szívhang még nem volt, és mondta h jöjjek a 12 hetesi ultrahangra! Ha valami baj lenne a babocával (ha nem lenne szívverés, nem növekedne) megérezném?

Lenénnek tünetek v még az sem?Most nagyon félek h valami baj van!Görcsök se vérzésem nincs!Tüneteim amik voltak idáig még mindig vannak:érzékenyebb mellek,szúrkálások,hányinger(de nem mindig)...

Legjobb válasz: Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))

Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))
A kérdező hozzászólása: Külföldi vagyok és csak magánrendelõbe tudok járni mert itt nincs egészség.bíztosításom!Ebbe a magánrendelõbe meg sajna nincs ultrah!Azt a vizsgálatott otthon végeztem de olyan sûrûn nem tudok hazautazni!Jellenleg pécsen éllek!
Ha nem vérzel és nincsenek erõs görcseid, akkor biztos rendben van minden a babáddal! Ne aggódj!
Szia! Ha jelenleg pécsen élsz és nincs biztosításod és ennyire aggódsz akkor elmehetsz a Citrom utcába ultrahangra. Hozzáteszem 15.000 Ft! Ha nincsenek görcseid sem vézrésed akkor nincs min aggódni. ha lenne valami gond vele akkor azt úgyis megéreznéd, észrevennéd. Mondjuk elég érdekes hogy csak a 12.-ik heti ultrahangra hivott vissza és nem 2 hét múlva. Kihez jársz orvoshoz? Üdv: 22 hetes pécsi kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!