Találatok a következő kifejezésre: Ha lejárt 30 napos (9 db)

Ha lejárt a 30 napos befizetési határideje a BKV büntetésnek akkor azt 2 nap múlva még be tudom fizetni de úgy h ne a 32500ft kelljen hanem a 16000 ezrest?

Legjobb válasz: Nem. Arra volt a 30 nap. Mivel a büntetés idõpontját is feljegyezték, ezért ha lekésted a 30 napot, akkor már csak az emelt összeget fizetheted be. A kedvedért nem fog csalni a pénztári alkalmazott.

Nem. Arra volt a 30 nap. Mivel a büntetés idõpontját is feljegyezték, ezért ha lekésted a 30 napot, akkor már csak az emelt összeget fizetheted be. A kedvedért nem fog csalni a pénztári alkalmazott.
nem! 30 nap, az nem 32! volt elég idõd befizetni!

Adobe Photoshop CS2-nél lejárt a 30 napos próbaidő, ezért letöröltem a gépről. Ha újra telepíteném ugyan arról az oldalról, a számláló előröl indulna?

Legjobb válasz: Nem, túl egyszerû kijátszási mód lenne. A rendszeradatbázis mélyén van egy bejegyzés ami figyeli hogy volt-e korábban telepítve, és ha igen akkor a számláló nullán marad. Két probléma: - nem valószínû hogy tudod mi a bejegyzés neve, hogy kijátszd, - nem valószínû hogy ez önmagában segítene. Tehát ha a próbaverzió lejár, akkor csak egy olyan rendszerre rakhatnád fel a legtöbb esetben, amin nem volt még telepítve (így nem jött létre a próbaidõ figyelése), vagy meg kell oldanod hogy a rendszer megvásároltnak higgye (törés, sorozatszám megadása, stb...). Vagy megveszed, vagy használsz ingyenes képszerkesztõt.

Nem, túl egyszerû kijátszási mód lenne. A rendszeradatbázis mélyén van egy bejegyzés ami figyeli hogy volt-e korábban telepítve, és ha igen akkor a számláló nullán marad. Két probléma: - nem valószínû hogy tudod mi a bejegyzés neve, hogy kijátszd, - nem valószínû hogy ez önmagában segítene. Tehát ha a próbaverzió lejár, akkor csak egy olyan rendszerre rakhatnád fel a legtöbb esetben, amin nem volt még telepítve (így nem jött létre a próbaidõ figyelése), vagy meg kell oldanod hogy a rendszer megvásároltnak higgye (törés, sorozatszám megadása, stb...). Vagy megveszed, vagy használsz ingyenes képszerkesztõt.

Felfedi magát egy kémprogram, ha lejár a 30 napos próbaverzió ideje, vagy csak befejezi a log file-ok küldését? (Refog employe m 703)

Legjobb válasz: sok fajta ha lejár,eltûnik. vagyis ott marad,de nem tesz semmit.láthatatlan marad ugyan úgy.amúgy honnan szerváltad a progit?:)

sok fajta ha lejár, eltûnik. vagyis ott marad, de nem tesz semmit.láthatatlan marad ugyan úgy.amúgy honnan szerváltad a progit?:)


Ha lejárt a 30 napos határidő egy próbaverziós programból, meg lehetne oldani, hogy újabb 30 napig használhassam (mintha sose lett volna a gépemen)?

Legjobb válasz: akár tovább is. csak meg kell venned. :) elképzelhetõ, hogy van hozzá törés a neten, azzal tudod használni. utána kell nézni. segédeszköz nélkül viszont egyértelmûen nem.

akár tovább is. csak meg kell venned. :) elképzelhetõ, hogy van hozzá törés a neten, azzal tudod használni. utána kell nézni. segédeszköz nélkül viszont egyértelmûen nem.
Én csináltam már úgy, hogy a notebookra letöltöttem, lejárt, utána újra letöltöttem mobilinternet útján. Vagy lehet olyat, hogy uannak a proginak az angol verzióját töltöd le. Azt engedi.
Törd föl, akkor azt csinálsz vele, amit akarsz. De ez illegális. Vedd meg, és akkor TÉNYLEG tudod használni rendesen.
a mostani programoknál már nem valószínû. régebben erre elég volt egy uninstall, majd reinstall. ha viszont formázol, és rendszert telepítesz, valószínûleg sikerülni fog, amit akarsz
igen ha ujra telepited a z operácioss reendszert akkor nagytöbbségbe megint kezdõdik a 30 nap de neteen beirod a progi nevét és már is jön rá ezer megoldás leheet csak régebbi verziot de ingyen letöltheted az is valami és örök életü
ha a program jelszót kér, akkor egy határozott mozdulattal írd be a google-ba, hogy "keygen" és a program nevét! jön is a megoldás kódgenerátor-program formájában! érdekesség: néhány programnak az is jó, ha visszaállítod az órát meg a dátumot a sarokban, vagy problémásabb esetekben a rendszeridõt (csak ha nincs neted)!
tölts le egy crack-et, patch-et vagy keygen-t.esetleg serial kódot. de mielõtt kitömörítenéd, használnád õket, futtass le rajtuk egy vírus-irtást. viszont ha a pénztárcád megengedi akkor tényleg vedd meg. ha meg nem, akkor marad a crackelés. a szegény magyar ember manapság így "vesz" új programot :) most õszintén: kinek tellik manapság programokra? pláne, ha az éppen több száz euróba kerül.

Ha lejár a 30 napos próbaverzió a vírusirtó programról akkor használhatatlanná válik vagy csak nem frissíti magát és ugyanúgy működik tovább?

Legjobb válasz: Programja válogatja... A korrektebbek mûködnek továbbra is, de természetesen nem frissítik a vírusleírásokat, ráadásul állandóan idegesítenek a figyelmeztetésükkel. De ettõl a védelmet még ellátják. Viszont az újabb vírusdefiníciók hiányában ez a védelem esetleg már nem lesz teljes hatású. A kevésbé korrektek akár teljesen is beszüntethetik a mûködésüket.

Programja válogatja... A korrektebbek mûködnek továbbra is, de természetesen nem frissítik a vírusleírásokat, ráadásul állandóan idegesítenek a figyelmeztetésükkel. De ettõl a védelmet még ellátják. Viszont az újabb vírusdefiníciók hiányában ez a védelem esetleg már nem lesz teljes hatású. A kevésbé korrektek akár teljesen is beszüntethetik a mûködésüket.
Ha ingyenes licence(pl avast) akkor regisztrálás után egy évig használható, ha meg fizetõs akkor csak akadályozni fog a zokogásával és semmit nem fog meg tehát értelmetlen zavaró körülmény lesz.
Ahogy irták, mûködik továbbra is, csak az új virusok ellen már nem nyújt védelmet. Viszont a kaspersky és az eset smart havi kódjai megtalálhatók a chip és a PC world magazinokban

Photoshop cs5- Mi történik, ha lejárt a 30 napos időkorlát?

Egyszerűen már nem lehet használni a programot vagy a vele szerkesztett képek is eltűnnek? Vagy működik tovább és aztám kapunk egy hatalmas számlát?

Legjobb válasz: Nem nyitja meg a programot, és kéri a serial számot, vagy a licence kulcsot amit megvásároltál.

Nem nyitja meg a programot, és kéri a serial számot, vagy a licence kulcsot amit megvásároltál.
Mi történne? Letöltöd a Gimpet. A képeknek meg nem lesz baja, nincsenek összenõve a programmal. Ha aggódsz, írd ki õket CD-re, és küldd el a makkoshotykai tántidnak. Ott férjen hozzá, ha tud...
A kérdező hozzászólása: A biztonság kedvéért a tánti szomszédasszonyának is elküldtem :) ) Köszönöm a válaszokat!
Nem
Nem! Esetleg ha az oprendszert is újratelepited
Ha nem tudtad elindítani újratelepítés elõtt, akkor az után sem fogod tudni. Minden lejárt próbaidõs szoftverrel így van, ha újratelepíted is kéri a kulcsot. Két lehetõség közül választhatsz. Legális vagy illegális regisztráció :D.
Torrent oldalról nem igaz nem tudsz te is leszedni egyet..Azzal nem lenne ilyen gondod.

A vipre virus írtot aktiváltam egy 30 napos kodal és 2011 1 hó 2 dikig jó de mégis vőrösen világit mint ha lejárt volna miért van ez?

http://kephost.hu/image-FE50_4CFA647A.jpg

Legjobb válasz: Olvass utána fórumokon, többeknek volt gondja az aktiválásal. Látszik, hogy mindegyik írtóval van valami gond...

Olvass utána fórumokon, többeknek volt gondja az aktiválásal. Látszik, hogy mindegyik írtóval van valami gond...
A kérdező hozzászólása: mert megy és frissít csak miért világit vörösen?
A kérdező hozzászólása: a lejárati idõ
Ez sajnos velem is volt.Ekkor (:( ) kell kérni egy új licenc kulcsot:(
A kérdező hozzászólása: most tényleg nem frissít automatikusan és pedig óránként kéne neki mi a baj
A kérdező hozzászólása: és naponta kódot kell kérnem hol ott 30 napos a kód mi ért van ez ?
Hi! Azért vörös a licenc idõ, mert csak próbalicenc, és ugye hamar lejár, attól még a progi mûködik nem kell naponta új lienct begépelni, egyébként nem óránként frissít, csak max óránként meglesi, hogy van e elérhetõ új frissítés.
A kérdező hozzászólása: kösz de már árjütem én is
Aktíválni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt tudom...:-) Pont az a bajom, hogy nem tudom aktiválni. Mi fog történni, mennyire lesz korlátozott a Win7, ha lejár a 30 nap?
Elöször 2 óránként leáll, majd el se indul. Ha nem találsz activatort (gugli-Windows7 activator / loader) akkor is tudod használni 1 évig, lásd: http://i4s.hu/2008/12/slmgr-parancsok-windows-vista7-alatt.h.. http://i4s.hu/2009/08/windows-7-aktivalas-nelkul-akar-1-evig.. ☺
Jön a Feketeképernyõ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!