Találatok a következő kifejezésre: Ha lejárt 30 (27 db)

Hogy ha lejár a tb. biztosításom, akkor még meddig vagyok biztosított? Most 30 hetes kismama vagyok és nem tudom, hogy fogok-e így kapni thgy. és gyedet?

Ugyanis most munkanélkülin vagyok és jövőhét kedden lejár.

Legjobb válasz: Miután lejár a munkanélküli, még 30 napig vagy biztosított. Utána mindenképpen fizesd magad után, legalább a szülés utáni 2-3 hétig. Tgyást szerintem biztosan nem fogsz kapni, mivel annak az a feltétele, hogy a szülés napján, munkaviszonyban állj. Gyedet kaphatsz, ha a szülés elõtti 2 évben volt 365 ledolgozott munkanapod.

Miután lejár a munkanélküli, még 30 napig vagy biztosított. Utána mindenképpen fizesd magad után, legalább a szülés utáni 2-3 hétig. Tgyást szerintem biztosan nem fogsz kapni, mivel annak az a feltétele, hogy a szülés napján, munkaviszonyban állj. Gyedet kaphatsz, ha a szülés elõtti 2 évben volt 365 ledolgozott munkanapod.
1.: és még a szülés napján biztosítottnak kell lenned ahhoz, hogy kapj gyedet, így mindenképpen fizesd magad után a tb-t, ez most havi 6800ft körül van.
Ha lejár a tb-d akkor még 45 napig vagy biztosított annyi türelmi idõt adnak. És sajnos még gyedet se fogsz kapni csak gyest mert a gyed feltétele hogy a szüléskor biztosított legyél tehát legyen munkaviszonyod.Az nem elég ha magadnak fizeted a tb-t. Tudom mert én is ebben a cipõbe járok.Én is most voltam az apehba kérni a tb fizetésemet. Én is magamnak fizetem, megvan a 365 napom de mivel nincs munkaviszonyom csak gyest fogok kapni.

Ha lejárt a 30 napos befizetési határideje a BKV büntetésnek akkor azt 2 nap múlva még be tudom fizetni de úgy h ne a 32500ft kelljen hanem a 16000 ezrest?

Legjobb válasz: Nem. Arra volt a 30 nap. Mivel a büntetés idõpontját is feljegyezték, ezért ha lekésted a 30 napot, akkor már csak az emelt összeget fizetheted be. A kedvedért nem fog csalni a pénztári alkalmazott.

Nem. Arra volt a 30 nap. Mivel a büntetés idõpontját is feljegyezték, ezért ha lekésted a 30 napot, akkor már csak az emelt összeget fizetheted be. A kedvedért nem fog csalni a pénztári alkalmazott.
nem! 30 nap, az nem 32! volt elég idõd befizetni!

Felfedi magát egy kémprogram, ha lejár a 30 napos próbaverzió ideje, vagy csak befejezi a log file-ok küldését? (Refog employe m 703)

Legjobb válasz: sok fajta ha lejár,eltûnik. vagyis ott marad,de nem tesz semmit.láthatatlan marad ugyan úgy.amúgy honnan szerváltad a progit?:)

sok fajta ha lejár, eltûnik. vagyis ott marad, de nem tesz semmit.láthatatlan marad ugyan úgy.amúgy honnan szerváltad a progit?:)


Ha lejárt a 30 napos határidő egy próbaverziós programból, meg lehetne oldani, hogy újabb 30 napig használhassam (mintha sose lett volna a gépemen)?

Legjobb válasz: akár tovább is. csak meg kell venned. :) elképzelhetõ, hogy van hozzá törés a neten, azzal tudod használni. utána kell nézni. segédeszköz nélkül viszont egyértelmûen nem.

akár tovább is. csak meg kell venned. :) elképzelhetõ, hogy van hozzá törés a neten, azzal tudod használni. utána kell nézni. segédeszköz nélkül viszont egyértelmûen nem.
Én csináltam már úgy, hogy a notebookra letöltöttem, lejárt, utána újra letöltöttem mobilinternet útján. Vagy lehet olyat, hogy uannak a proginak az angol verzióját töltöd le. Azt engedi.
Törd föl, akkor azt csinálsz vele, amit akarsz. De ez illegális. Vedd meg, és akkor TÉNYLEG tudod használni rendesen.
a mostani programoknál már nem valószínû. régebben erre elég volt egy uninstall, majd reinstall. ha viszont formázol, és rendszert telepítesz, valószínûleg sikerülni fog, amit akarsz
igen ha ujra telepited a z operácioss reendszert akkor nagytöbbségbe megint kezdõdik a 30 nap de neteen beirod a progi nevét és már is jön rá ezer megoldás leheet csak régebbi verziot de ingyen letöltheted az is valami és örök életü
ha a program jelszót kér, akkor egy határozott mozdulattal írd be a google-ba, hogy "keygen" és a program nevét! jön is a megoldás kódgenerátor-program formájában! érdekesség: néhány programnak az is jó, ha visszaállítod az órát meg a dátumot a sarokban, vagy problémásabb esetekben a rendszeridõt (csak ha nincs neted)!
tölts le egy crack-et, patch-et vagy keygen-t.esetleg serial kódot. de mielõtt kitömörítenéd, használnád õket, futtass le rajtuk egy vírus-irtást. viszont ha a pénztárcád megengedi akkor tényleg vedd meg. ha meg nem, akkor marad a crackelés. a szegény magyar ember manapság így "vesz" új programot :) most õszintén: kinek tellik manapság programokra? pláne, ha az éppen több száz euróba kerül.

Üdv! Ha lejár a kresz vizsgám, és ezalatt nem tettem sikeres forgalmi vizsgát, de levezettem a szükséges óraszámot, akkor az újonnan letett kresz vizsga után megint le kell vezetnem a 30 órát, vagy mehetek forgalmi vizsgára?

A helyzetem a következő. 2 évvel ezelőtt sikeres KRESZ vizsgát tettem, azonban anyagi és egyéb okok miatt a rutin után nem mentem vezetni a forgalomba. Most, hogy augusztus 31-én lejárna a kreszem, ezért nyáron levezettem a szükséges óraszámot és forgalmi vizsgára jelentkeztem, ami sajnos bukó lett. Az oktató azt mondta, hogy mivel lejár a kresz vizsgám, ezért csak úgy mehetek újra forgalmi vizsgára, ha újra részt veszek a kresz oktatáson, levizsgázok és újra levezetem a 30 órát a forgalomban. Ez valóban így van? Eddig úgy tudtam, hogy kifizetem a kresz vizsgát lerakom, aztán veszek pár pótórát és mehet újra a forgalmi vizsga. Előre is köszi!

Legjobb válasz: Szerintem max pár emlékeztetõ óra kell. Amúgy már egyben van a rutinnal, tehát egyben le kell vizsgáznod a kettõbel.

Szerintem max pár emlékeztetõ óra kell. Amúgy már egyben van a rutinnal, tehát egyben le kell vizsgáznod a kettõbel.
Papírforma szerint mindent teljesen elölrõl kell kezdened. Ez olyan mint amikor megbuksz pl. általános 7-ben, akkor sem kapsz felmentést semmilyen óra alól.

Ha lejár a 30 napos próbaverzió a vírusirtó programról akkor használhatatlanná válik vagy csak nem frissíti magát és ugyanúgy működik tovább?

Legjobb válasz: Programja válogatja... A korrektebbek mûködnek továbbra is, de természetesen nem frissítik a vírusleírásokat, ráadásul állandóan idegesítenek a figyelmeztetésükkel. De ettõl a védelmet még ellátják. Viszont az újabb vírusdefiníciók hiányában ez a védelem esetleg már nem lesz teljes hatású. A kevésbé korrektek akár teljesen is beszüntethetik a mûködésüket.

Programja válogatja... A korrektebbek mûködnek továbbra is, de természetesen nem frissítik a vírusleírásokat, ráadásul állandóan idegesítenek a figyelmeztetésükkel. De ettõl a védelmet még ellátják. Viszont az újabb vírusdefiníciók hiányában ez a védelem esetleg már nem lesz teljes hatású. A kevésbé korrektek akár teljesen is beszüntethetik a mûködésüket.
Ha ingyenes licence(pl avast) akkor regisztrálás után egy évig használható, ha meg fizetõs akkor csak akadályozni fog a zokogásával és semmit nem fog meg tehát értelmetlen zavaró körülmény lesz.
Ahogy irták, mûködik továbbra is, csak az új virusok ellen már nem nyújt védelmet. Viszont a kaspersky és az eset smart havi kódjai megtalálhatók a chip és a PC world magazinokban

Ha lejár a windows aktiválásra járó 30 nap akkor mi történik?

feltettem az XP Sp3-at de nem találtam olyan CD kulcsot amit elfogadott volna és volt olyan lehetőségem, hogy tovább lépek és majd később aktiválom erre 30 napot kaptam, lassan lejár a 30 nap, mi történik az XP-mel ha lejár? nem tudok bejelentkezni vagy mi?

Legjobb válasz: Pontosan, nem tudod tovább használni. Mennyiségi licences változatot kellett volna felraknod, nem pedig OEM -et. Azokat ugyanis nem kell aktiválni.

Pontosan, nem tudod tovább használni. Mennyiségi licences változatot kellett volna felraknod, nem pedig OEM -et. Azokat ugyanis nem kell aktiválni.
Rengeteg aktívator van.
A kérdező hozzászólása: én egyet sem találtam,

Photoshop cs5- Mi történik, ha lejárt a 30 napos időkorlát?

Egyszerűen már nem lehet használni a programot vagy a vele szerkesztett képek is eltűnnek? Vagy működik tovább és aztám kapunk egy hatalmas számlát?

Legjobb válasz: Nem nyitja meg a programot, és kéri a serial számot, vagy a licence kulcsot amit megvásároltál.

Nem nyitja meg a programot, és kéri a serial számot, vagy a licence kulcsot amit megvásároltál.
Mi történne? Letöltöd a Gimpet. A képeknek meg nem lesz baja, nincsenek összenõve a programmal. Ha aggódsz, írd ki õket CD-re, és küldd el a makkoshotykai tántidnak. Ott férjen hozzá, ha tud...
A kérdező hozzászólása: A biztonság kedvéért a tánti szomszédasszonyának is elküldtem :) ) Köszönöm a válaszokat!

A gyesnél és családi pótléknál előre, vagy utólag utalnak? Értsd: ha jún.30-al lejárt, akkor a júniusit kapom most, vagy júl elején már nem utalnak, mivel akkor a júl-i járna már.

Pl. ahogy a fizetést is a ledolgozott hónap után kapjuk a következ? hónapban.

Legjobb válasz: Köszönöm. Kisfiam beteg, emelt csp.-t kapunk utána, ami most járt le, de az igazolást erre az évre még nem kaptuk meg, mert a vérvétel eredményeken 3 hónapja ül a kórház.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Kisfiam beteg, emelt csp.-t kapunk utána, ami most járt le, de az igazolást erre az évre még nem kaptuk meg, mert a vérvétel eredményeken 3 hónapja ül a kórház.
Utólag kapjuk. Tehát július elején kapod a júniusit.

Mit tegyek, ha lejárt a 30 munkanap a jogsi kiadásáig?

Az okmányirodába azt mondták, 2-3 hét míg kiadják a jogsimat. A jogszabály szerint 30 napon belül ki kell adni a jogsit. A 29. napnál tartunk. Írtam e-mailt az okmányirodának, de nem válaszolnak. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Beslattyognék és normál emberi hangon megkérdezném,hogy miért nem kaptam meg.

Beslattyognék és normál emberi hangon megkérdezném, hogy miért nem kaptam meg.
A kérdező hozzászólása: Az lesz.
Várj tovább, vagy menj be, és kérdezd meg. Isten malmai lassan õrölnek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!