Találatok a következő kifejezésre: Ha lejár két év tényleg (1 db)

Ha lejár a két év tényleg újból kell kezdeni a jogsiszerzést?

Márciusban lesz két éve,hogy elkezdtem a jogsit.

Legjobb válasz: Ha 2 év alatt nem sikerül megszerezni a jogsit, a kresz vizsga elévül. De én úgy tudom csak a kreszt kell újra rakni. De azt biztos!

Ha 2 év alatt nem sikerül megszerezni a jogsit, a kresz vizsga elévül. De én úgy tudom csak a kreszt kell újra rakni. De azt biztos!
Igen, sajnos elévül. Újra kell vizsgáznod kreszbõl és rutinból is! Két év alatt ugyanis rengeteget felejt az ember, fõleg ha nem is vezet! És mivel nincs jogsid, gondolom nem vezetsz!:) Szóval így semmiképp nem folytathadod, ha lejár a két év!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vizsga nélküli autó eladása. Hogyan?

Van egy lejárt vizsgájú autóm. Eladnám így ahogy van.
Mi a teendőm nekem és mi a vevőnek? Úgy tudom bonyolultabb a helyzet, mint vizsgás kocsiknál.

2

Mennyibe kerulne a teljes forgalombahelyezese? (2001-es Seat ibiza 1.4)

Lenne itt egy 2001-es seat ibizam ami 1.4 es minden kulfoldi papirjaval mennyibe kerulne a magyar forgalombahelyezese a reg dija 55000 ft lenne de erre meg mi jon ra, es mennyibe kerul?

2

Ha a kötelező biztositást később fizetem be, lesz valami következménye?

Pontosabban 06.02-ig kellett volna befizetni, de a +30 napos határidővel így 07.02, de h ha 07.10-én fizetem be és 07.02-07.10 között nem kocsikázok kaphatok büntetést+ráfizetést!

4

Okmányirodában kapott jogosítvány igényléséről szóló lappal vezethetek kismotort ha már előtte volt jogsim kismotorra és most csak kategóriát váltottam? (többi lent)

Kaptam az okmányirodában jogosítvány igényléséről szóló lapot. Azt mondta a nő, hogy autót ezzel nem vezethetek, de előtte már volt jogsim segédmotorra és azt le kellett adnom és arról nem tájékoztatott, hogy motort vezethetek e. Ezzel a lappal a motorom vezethetem vagy meg kell várnom a jogsit ahhoz is?

6

Egy veterán korú motor csak adásvételivel való forgalomba helyezése lehetséges?

Arról lenne szó, hogy van egy P10-es Pannoniám, amit 1972ben gyártottak, fel van újítva, minden meg van csinálva de csak egy adásvételi van róla, ami nem tudom h mire elég.
Veterán vizsgával megoldható-e az újbóli forgalomba helyezés ha mindennek megfelel?

3

Átiratási probléma? ! Vettem egy autót de nem annak a nevén van akitől vettem. Többi lent

megvan az adásvételi hogy ő vette egy személytől de nem irta a nevére és most én tőle vettem .. átirják nekem az autót?

7

Mely módszerek nehezítik meg legjobban az autó tolvajok munkáját? Létezik-e olyan, hogy nagyon nehéz elvinni, mert olyan biztonsági felszereltségű? Milyen?

3

Külföldi autónak ha friss a műszakija? Lent

Nézem kint egy autót,érdemes olyant venni aminek friss a műszakija?vagy úgyis itt mindenképpen le kell műszakiztatnom majd?800 km -re néztem autót,kicsit félnék elmenni oda,hogy képeken jól néz ki élőben meg egy szar.Voltam már ilyen helyzetben de az csak 100km volt.de kellemetlen.800km meg azért nem kevés.

1

ASTRA lakásbiztosítás, az szerintetek mennyire megbízható?

Márc 14 történ károm és nagy nehezen kijött egy kárszakértő amint kiderült nem is biztosító cégen belül hanem ez egy külön kárszakértői irodától!Felvette a kárt,majd azt elküldte a biztosító céghez 29 nap alatt! majd már mint több 1 hónapja ül a biztosító cég az én ügyemen.És semmi válasz.

3

Gazdasági totálkár esetén mi a teendő ha kevés a kifizetett összeg?

Pénteken felmérték az autót, azt mondták szerdán felkerül a roncs licitre és pénteken (2013.06.07) zárul le. Ehhez képest nekem a biztosító 05-én kiutalványozta (nem kiutalta) a különbözetet, amit ugye nem tudhatott még mert nem járt le a licit. Arról nem beszélve hogy mindkét összeg nevetségesen alacsony, 40%-al kevesebb mint az autó tényleges piaci értéke. A pénz a mai napig nem érkezett meg mert utalványozták (nem is hallottam mondjuk ilyenről), de mondtam az ügyintézőnek hogy nem fogadom el egyiket sem. Persze a pénzt kiutalják gondolom amit megállapítottak különbözetnek, a roncsot meg eladom 2x annyiért bárhol, de azt mondták bejelentik a kárügyi központnak vagy minek. Ilyenkor mi vár még rám? Megkaphatom a tényleges piaci érték és a roncsérték különbözetét? Gyanítom hogy megbundázták az árverést lévén hogy a biztosító már 2 nappal a licit lezárta előtt tudta a különbözetet, arról nem beszélve hogy 15 éves autó révén nincs benne az Eurotax katalógusban, de a hirdetések közt se találni ennyiért ilyet. Összesen nem egész 300e. Ft-ot ítéltek meg roncsárral és különbözettel együtt, holott 450e. Ft. a gpk. piaci értéke

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!