Találatok a következő kifejezésre: Ha lejár két év tényleg (1 db)

Ha lejár a két év tényleg újból kell kezdeni a jogsiszerzést?

Márciusban lesz két éve,hogy elkezdtem a jogsit.

Legjobb válasz: Ha 2 év alatt nem sikerül megszerezni a jogsit, a kresz vizsga elévül. De én úgy tudom csak a kreszt kell újra rakni. De azt biztos!

Ha 2 év alatt nem sikerül megszerezni a jogsit, a kresz vizsga elévül. De én úgy tudom csak a kreszt kell újra rakni. De azt biztos!
Igen, sajnos elévül. Újra kell vizsgáznod kreszbõl és rutinból is! Két év alatt ugyanis rengeteget felejt az ember, fõleg ha nem is vezet! És mivel nincs jogsid, gondolom nem vezetsz!:) Szóval így semmiképp nem folytathadod, ha lejár a két év!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autóvásálásnál egyből üzembentartó váltás is lehet?

Vettem egy autót.. Az én tulajdonomban lesz, megvan írva az adásvételi az én nevemmel a mai dátummal, papám nevére kellene írni a biztosítást hogy olcsóbb legyen.. Írhatok már most az ő nevére kötelezőt? Forgalmi még nincs. Ha megállítanak és az én nevem van az adásvételin, papámé a kötelezőn..Az ő neve pedig még sehol nem szerepel.. Ez jelenthet gondot? Okmányirodában lehet egyből tulajt is meg üzembentartót is váltani egyszerre?

1

Ha egy kocsit ugy hirdetnek hogy "lejárt magyar okmányokkal" akkor azt kb mennyiből lehet újra forgalomba helyezni (ha lehet), vagy mi ennek a menete és költsége?

mert ha megveszem akkor ugye az átírás, az eredetvizsga az engem terhel, de ez mellett ilyen esetben nem tudom mi a helyzet.

5

Az online megkötött biztosításnak a csekkjét hány nap alatt küldi kb ki a biztosító?

1

Mennyire jártam jól el koccanás után?

A hölgy mondta, hogy hívjunk rendőrt, mondtam neki, hogy elismerem nem kell rendőr... Elvileg én voltam a hibás, gyakorlatilag nem biztos, de nem akartam belebonyolódni. Aztán jött ez az europai kárbejelentő /Kék-sárga/, hogy töltsűk azt ki. Mondom hagyjuk a fenébe, mert a bonusz miatt nem lenne jo. Megegyeztűnk egy összegben ami az elmondása szerint a javítási költsége lesz. Azt odaadtam neki, írtunk egy papírt 2 tanúval alá irtunk. Szerintetek ez egy normális eljárás volt? Más is szokta így?

7

Hogy működik a rendőrségi bírságolás? Mi a menete?

Záróvonalat léptem át közvetlenül egy rendőrautó előtt... :S
Nevetés ON, remélem megvolt;)

Elismertem a vétséget szóban, majd miután leellenőrizték a papírjaimat ennyit közöltek, hogy kapok egy csekket 30 napon belül 30 ezer forintról.

A kérdésem az lenne, hogy nem 15 ezer forint a bírság?? Ha jól olvastam, akkor 30 ezer ha nem ismerem el a vétséget... Továbbá nem kaptam semmit és nem írtam alá semmit... 15 a helyszínen lett volna?

Előre is köszönöm a válaszokat!

5

Külföldi papíros autónál az e rendszám milyen műveletekkel és költségekkel jár?

szeretnék venni itthon egy angol autót és szeretném e rendszámmal használni az alatt a fél év alatt amíg honosítom és szeretném tudni ez mivel jár az autó árán felül anyagilag és a többi dolog mi kell a rendszámhoz stb.olvastam a hívatalos oldalt de kicsit kusza nekem.

0

Németországból tervezek behozni egy 1400 köbcentis személyautót, majd hazahozatni export rendszámmal és Magyarországon forgalomba állítani. Sok helyen és sokfélét olvastam a külföldi és az otthoni teendőkről, költségekről. Mik a teendőim?

Milyen kötelezettségekkel és költségekkel jár a honosítás? Mennyibe kerül az export rendszám? Olvastam pirosról is sárgáról is, nem tudom melyik milyen. Kint vagy odahaza kell-e eredetiség vizsgát, műszaki vizsgát csinálni? Kell-e otthon egyedi forgalomba helyezési költséget, vagyonszerzési illetéket fizetni fizetni?

0

Neten csomószor látom simsonnál hogy lejárt okmányokkal. Az azt jelenti hogy a rendszáma járt le nagy motorként vagy hogy rendszám nélkül 50ccm motorként nem mehetek vele a városban?

Mert apám azt mondta hogy rendszám nélkül ha nincs meg az érvényes magyar okmánya akkor 50 köbcentis motorként sem vihetem útra.

6

Egyedileg átalakított vázas motort le lehet papíroztatni?

Nem teljesen saját vázat szeretnék, a hátsó felfüggesztést merev vázasra alakítani (villaszög maradna eredeti). Mennyire szenvedés ilyenre műszakit csináltatni?

1

ABCD stb hivatásos jogsim van, ma holnap 60 éves vagyok a 11 pont szerint lejárt a jogsim?

9 pont bejegyzés:T,M,K
10pont720307 a vizsga időontja,
mellette 11 pont 19.01.09
12pont 185, 186. A jogsit 2009.01.09-én csináltattam! Most érvényes vagy sem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!