Találatok a következő kifejezésre: Ha lehetséges teherbe (35 db)

Lehetséges, hogy valakinek csak a 6. hét körül lesz pozitív a tesztje, ha sikerült teherbe esni? Volt már valaki így?

Ezt a HCG-szint referenciát találtam:

Legjobb válasz: Nekem csak 6 hetesen mutatta ki a a teszt! De azt hittem sokkal kevesebb idõs vagyok így csak kicsit késõbb mentem dokihoz! Nem akartam hamar megpiszkáltatni a kicsit! Nagy volt a meglepõdés 10 hetes voltam már akkor!:)

Nekem csak 6 hetesen mutatta ki a a teszt! De azt hittem sokkal kevesebb idõs vagyok így csak kicsit késõbb mentem dokihoz! Nem akartam hamar megpiszkáltatni a kicsit! Nagy volt a meglepõdés 10 hetes voltam már akkor!:)
Ha az "aktus" alatt a teherbeesést valószínüsítõ aktust érted, és az 14 napja volt, akkor hogy lehetnél 6 hetes??? Akkor kb mostanában kellene megjönnie a mensidnek. Ha megjön, akkor érthetõ a negatív teszt. Ha nem, akkor korán teszteltél, vagy más okból késik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó! Azt hiszem nem sikerült megértened a kérdés lényegét! Egyáltalán nem állítottam, hogy terhes vagyok; nem is vagyok az...sajnos. Általánosságban kérdeztem csupán, mivel belefutottam ezekbe a referenciaértékekbe, és elgondolkodtatott. Gondoltam megkérdezem a nagy nyilvánosságot, h. lehetséges-e egyáltalán az, hogy valaki csupán a 6. terhességi héten szerez tudomást a babáról, miközben a nagy többség már a nem várt napja körül pozit tud tesztelni. A 14 napot pedig azért írtam, hiszen a legtöbb tesztet a legesélyesebbnek gondolt és attól számolt 14 után ajánlják; és egyben állítják, hogy 99%-ban biztos eredményt ad majd... Kíváncsi voltam, hogy hányan írják ennek ellenkezõjét; õk minden bizonnyal a fennmaradó 1% táborát erõsítik :)
4 gyerekem van, mindegyiket csak a 3.hónapban mutatta ki a teszt.
És sajnos nincs rá magyarázat.

Ha lehetséges h teherbe estem de még várnom kell azzal h a tesztet meg tudjam csinálni. Mennyi egy igazán jó minőségű teszt? Melyik lenne a legjobb arra h ki mutassa az egy hetes terhességet?

Legjobb válasz: álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked

álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked
Nekem legkorábban a one step terhességi teszt mutatta ki egyértelmûen, hogy pozitív, a nem várt mensi elõtt 1 nappal. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az jóóó...és kösszi:) ))
ha elmaradt a mensid akkor lehet tesztelni elött szinte semmilyen teszt nem mutatja ki, mert a hcg hormonod még nem elég magas. és tesztek a hcg hormont mérik. szóval mikor kérsz egy tesztet a patikában nyugottan mond hogy érzékeny teszt kell mert korai terheségre kell, ha boltban veszed akkor minél alacsonyabb a hcg szinten mutat ki az a jó. neve mindegy. mikor megcsinálod két csíknak kell lenni, ha egysincs akkor a teszt volt rossz.
A kérdező hozzászólása: értem...akkor várok a menstráció után ha nem jönn meg...akkor meg csináltatom a tesztet...és akkor azt tuti ki fogja mutatni...h várandós lettem e vagy nem?

Szex nélkül teherbe esni? Szerintem elméletben lehetséges, pl. petting során, ha csak sperma jut a hüvelybe (pl. kézről), és a lány még szűz (de term.menstruációja már volt!)

Lehet,hogy hülyeség,de én ezen gondolkodom. Van egyáltalán ilyen,vagy csak az én fantáziám túl élénk?

Legjobb válasz: Igen,így is teherbe lehet esni,bár elég ritka,de volt ilyen is,egyik ismerõsöm ismerõse is így esett teherbe...azt hiszem,még szûz is volt.

Igen, így is teherbe lehet esni, bár elég ritka, de volt ilyen is, egyik ismerõsöm ismerõse is így esett teherbe...azt hiszem, még szûz is volt.
Szia, Terhességhez spermium és petesejt találkozása kell, a hordozóeszköz már mindegy. Kicsi az esélye, hogy petting során teherbe essen valaki, de volt már ilyen a történelemben.
Ez egy nagyon jó kérdés, hisz teljesen lehetséges. Én meg azon gondolkoztam, ha ez ugye megtörténik, akkor szülésre "elveszik" a lány szüzességét, hogy világra jöhessen a baba (hisz elég szûk egy szûz nõ...) vagy csak császárral szülhet? Lehet hülye kérdés, de érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezek szerinte nem csak én gondolom ezt, mondjuk logikus, hogy így legyen!Arra én is kíváncsi vagyok, hogy vajon ilyenkor mi van a szülésnél...nyilván akkor császároznak!
a fülön, és bõrön keresztül is lehet teherbe esni.. ne simogasd!! tilos a petting! ha csak nem akarod elvenni, mert teherbe esik!
nincs császározás.. szétszakad a szüzhártya azt annyi... no problem.. észre se veszi.. persze élvezet se társul vele..

Ha 5 éve szedem a Triregol fogamzásgátlót, lehetséges, hogy már nem eshetek teherbe?

Sziasztok!22 éves lány vagyok aki a párjával már 7 éve együtt van és NAGYON-NAGYON jól megvagyunk és szeretjük egymást......és ez csak er?södik bennünk!Igazán komolyan fogjuk fela z életet, és bizony már szeretnénk gyereket...(nem azonnal...de már jó lenne)

Legjobb válasz: Szia. Èn is pa´r évig szedtem a triregolt.azta´n egyszer csak jött egy köztivérzésem,kiderült,hogy már nem szívo´dik fel a szervezetemben.Ekkor beesett egy nem kíva´nt terhesség.nem lett szép vége.Nekem is mondták,hogy nem igazán jó gyo´gyszer mert elég magas a hormon tartalma.Ekkor váltottam gyógyszert. ha abbaszeretnéd hagyni,beszéld meg az orvosoddal. Azt mondják min.3 hónap ami´g kiürül a szervezetböl. Nekem mégis 1 év kellett,mire teherbe estem.Már én is fe´ltem,hogy valami gondd van.Ès ha´la Istennek,most boldog 21.hetes terhes vagyok. Ha a gyógyszert abbahagyod,minden eggyüttlétnél védekezzetek!!! Ne izgulj minden jól fog alakulni.

Szia. Èn is pa´r évig szedtem a triregolt.azta´n egyszer csak jött egy köztivérzésem, kiderült, hogy már nem szívo´dik fel a szervezetemben.Ekkor beesett egy nem kíva´nt terhesség.nem lett szép vége.Nekem is mondták, hogy nem igazán jó gyo´gyszer mert elég magas a hormon tartalma.Ekkor váltottam gyógyszert. ha abbaszeretnéd hagyni, beszéld meg az orvosoddal. Azt mondják min.3 hónap ami´g kiürül a szervezetböl. Nekem mégis 1 év kellett, mire teherbe estem.Már én is fe´ltem, hogy valami gondd van.Ès ha´la Istennek, most boldog 21.hetes terhes vagyok. Ha a gyógyszert abbahagyod, minden eggyüttlétnél védekezzetek!!! Ne izgulj minden jól fog alakulni.
Pár hónapot várni kell a gyógyszer kiürülésére az anyuka és a baba egészsége érdekében. Attól ne tarts, hogy a hosszas szedés miatt nem eshetsz teherbe, hiszen a nõ fogamzóképes életéveihez viszonyítva ez az 5 év elenyészõen kevés. Ha megvárjátok a szervezetedbõl való kiürülését, nem lehet semmi baj. Egyébként a mai gyógyszerekhez képest ennek még magas a hormontartalma, már nem is nagon szokták felírni az orvosok.
AZ ÉN TAPASZTALATOM NAGYON JÓ.UGYANIS 10 ÉVEN KERESZTÜL SZEDTEM A TRI-REGOLT ÉS AMIKOR ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY KIS BABÁT SZERETNÉNK ABBAHAGYTAM A SZEDÉSÉT.KB 4 HÓNAPIG MÁSHOGY VÉDEKEZTÜNK.AMINT LETELT A 4 HÓNAP ELKEZDTÜNK RENDESEN PRÓBÁLKOZNI ÉS 3 HÓNAP MÚLVA TERHES IS LETTEM.MOST EGY GYÖNYÖRÛ KISLÁNYUNK VAN
Én is 5 évig szedtem a Tri- Regolt és most van 2 gyermekem, akik az elsõ próbálkozásra "összejöttek". 9 és 1 évesek.

Lehetseges olyan, hogy ha gumi nelkul szexelunk, en elelvezek egy csajban de meg se esik teherbe?

Legjobb válasz: Lehetséges, DE: Ha nem akarsz gyereket, akkor 99%, hogy nem jön be, ha gyereket akarsz, akkor 99%, hogy bejön. ...már csak Murphy miatt is...

Lehetséges, DE: Ha nem akarsz gyereket, akkor 99%, hogy nem jön be, ha gyereket akarsz, akkor 99%, hogy bejön. ...már csak Murphy miatt is...
Hát erre ne alapozz okoskaa..ne sajnálj 500 Ft-ot a kotonra:D
Minél idõsebb, annál kevésbé gyakori hogy teherbe esik, 30 felett már nem olyan egyszerû...
lehet, de erre ne alapozz.
Lehetséges. De ha nem akartok gyereket, inkább ne kockáztass... Ha akartok, akkor pedig, sok sikert, nem mindig jön össze azonnal ( bár aki csajnak hívja leendõ gyermeke anyját, ott vm gond van)
Lehetseges bar nem sok esely van ra
basszus vegyetek már egy 10 db-os lidlis kotont még mindig olcsóbb mint az abó.
Lehetséges, de megvan az esélye annak is, hogy teherbe esik. Ha nem akarsz gyereket szerintem ne kockáztass, mert mint írták, aki nem akar gyereket annak összejön egyszeri szextõl is, aki meg akar az próbálkozhat hónapokig is eredménytelenül.. :D
Lehetséges.
#4-es. Szólíthatlak professzornak??? Informálódj, mielõtt ilyen ostobaságokat írsz...
Valószínûbb hogy nem esik teherbe (aki ellenkezõjét állította az téved). De ezt elõre nem tudhatod.
Ha ilyet kérdezel ne szexelj.

Fogamzásgátló mellett teherbe esni? Mit gondoltok erről, lehetséges, és ha megtörténik, akkor is van megvonásos vérzés? És arról mit tudtok, hogy a tabletta hatását csökkenti a grapefruit?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges, csak nagyon kis eséllyel. Mi a tökéletes védekezés mindentõl? Az önmegtartóztatás!

Persze hogy lehetséges, csak nagyon kis eséllyel. Mi a tökéletes védekezés mindentõl? Az önmegtartóztatás!
Én úgy estem teherbe, hogy soha egyet sem felejtettem el bevenni, aggályosan ügyeltem rá, hogy ki ne maradjon, mindig volt plusz pótlevél a pénztárcámban is. Mondjuk ehhez ismerned kellene engem, eszedbe sem jutna, hogy akár egyszer is elfelejtettem volna a bogyót.Mégis teherbe estem, még a doki is csodálkozott. Gondolom te is tudod, hogy a tabletta nem 100%-os védelmet nyújt, még akkor sem, ha nem hagysz ki szemet, vagyis ha mindet beveszed is beleeshetsz a hibahatárba (láss engem). Igaz az a baba nem maradt meg, de õ volt az 1% esély a fogamzásgátló melletti teherbeesésre.
a grepi számos gyogyszerrel utheti egymást, mivel olyan anyagokat tartalmaz, amelyek gyorsítják bizonyos májenzimek mukodését ---- tehát azon anyagok lebontását is gyorsítják, amelyekért ezek az adott enzimek a felelosek ---így pl. néhány antidepresszáns, paracetamol, fogamzásgátlo hormonkészítmények..... ezeknek nohet a pillanatnyi toxicitásuk (hirtelen változik a koncentráciojuk a vérben), hamarabb lebontodnak--csokken a hatásuk. a legbiztosabb grepivel és citrusfélékkel Nem bevenni a gyogyszereket, egy laikus nem tudja, mely gyogyszereket befolyásolhat. nem kell, hgoy baj legyen, de elofordulhat. a fogamzásgátlo esetében pl. a tabletta bevétele elott és után 2 orával legalább kerulném a grepit...hasonlo a helyzet pl. az orbáncfuteával. nem tul gyakran fordul elo, hogy teljesen hatástalanítja, de számolni kell ilyesmivel is. ugyanugy az alkohol, drogok, stb. használata is rizikos. ismerek lányt, pont ma szult-tablettát szedett, de mellette ivott, és foleg drogokat is használt...szerencsére jol vannak:) nem ijesztgetni szeretnék, csak leírtam, a tabletta véd, biztonságos, de tudni kell, hgoy gyogyszer és nem cukorka:) ))) egy egészségugyis:)
Nem csökkenti a hatását. Teherbe lehet esni fogamzágátló mellett is, persze, csak nagyon kicsi rá az esély. De tudod: "A legjobb fogamzásgátlási módszer a tea. Nem elõtte, nem utána, hanem helyette.".
Nem tudom, ezt a grapefruitos dogot honnan szeded. Nincs 100%-os fogamzásgátló módszer. Tabletta mellett is teherbe lehet esni. Igen nagy a bizonsága, 99% fölötti, de ez is azt jelenti, hogy évente 100 nõbõl kb egy teherbe esik tablettaszedés mellett.
Lehet teherbeesni fogamzásgátló mellett, ha valaki nem szedi rendesen.Én nem hiszek abban, hogy ha valaki minden nap beveszi, és szedi, ahogy kell, akkor terhes lehet.Az más, ha idõnként elfelejt egy-két tablettát, és utána csodálkozik.Csak ezt elfelejtik mondani az így teherbe esett nõk.Olyan van, hogy bizonyos gyógyszerek (antibiotikumok stb) csökkentik a hatásosságát.És hasmenés, hányás esetén elõfordulhat, hogy nincs ideje felszívódni.Ilyenkor máshogy is védekezni kell, mert nem 100%-os a védelem.Nekem egyszer azt tanácsolta a nõgyógyász, hogy ha nagyon lerövidül a vérzésem, menjek el hozzá, mert lehet, hogy telítõdtem a gyógyszerrel, és pihentetni kell.Én 17 éves koromtól 27 évesig szedtem, mégsem lettem terhes soha.Ma a legmegbízhatóbb módszer a védekezésre.Az egyik barátnõm is ezt mondta, hogy már pedig õ fog.gátló mellett lett terhes.Na ja!Kiderült, hogy akkor vette be , amikor épp eszébe jutott.Ennyit errõl.
A Fogamzásgátlás topicot fejeltsd el, oda csupa tájékozatlan tini ír.
Jó olvasni, hogy mindenki boldog :) Azért leírnám, amit tudok a tabi-terhesség-vérzés témáról.Ha terhes vagy, akkor tabi mellett is ugyanúgy elmarad a vérzés, mint rendes menstruáció esetében.Kivételek mindig vannak, de átlagban ez történik.Ha máskor kételyeid lennének csinálj tesztet.Tabletta mellett is hiteles lesz a teszt, csak teljesn el az a bûvös 14 nap az együttlét után.
A kérdező hozzászólása: 12:13 szorítok, h úgy legyen. nekem holnap kezdõdnek a placebók...szombaton kell beteg legyek... az elmúlt 3 hónapban végig aggódtam, hogy nincs-e baj. remélem megjön. sose lesz szombat
12:23 vagyok. Miért Kedves Kérdezõ, akkor neked is vannak tüneteid?
A kérdező hozzászólása: nincsenek, de lassan hipohonder leszek. én a grapefruit miatt aggódom, mert ezelõtt3 hónappal, mikor nem tudtam még az esetleges kölcsönhatásról, ettem belõle. na és(bár tudom, hogy gyógyszer mellett elvileg nincs peteérés)ahhoz hasonló tüneteim voltak, s pont a ciklusom 13 és 15 napján voltunk együtt a párommal. így megapara vagyok, azóta persze megjött. de mégis aggódom. neked milyen tüneteid vannak?
Mi is peteéréskor voltunk együtt, aztán rá 6-7 napra volt 2 napig véres, rózsaszínes folyásom (inkább csak a WC papíron), aztán jött a petefészek szurkálás, utána a menstruációs görcs érzés, illetve hogy mostanában érzékeny a mellbimbóm és szoptatáskor méhösszehúzódás szerû érzésem van, pedig korábban nem volt. A szagokat kilóméterekrõl megérzem és a kajához is máshogy viszonyulok. Szóval én ezért vagyok megijedve :( Remélem csak a gyógyszer mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: hát szorítok neked, hogy csak az legyen... nekem is abban a hónapban volt minden hasszurak, patti, görcs, feszülõ mell menzi elõtt... aztán elmúlt szépen minden. nem lett érzékeny a mellem, nem nõtt, eresedett, barnult, hányinger sincs, szagérzékenység se, folyás se, szédülés, émelygés se, és fáradt se vagyok, vasas íz sincs a számban... mi szokott még lenni?. na szóval, csak a mega para, s talán egy kicsit beképzelt fokozott nyáltermelõdés:-? istenem mennyit félünk... szorítok, majd írj, ha nem nagy gond:) én is megírom
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Mindenképp megírom az eredményt. Én is szorítok.
én határozottan mondom hogy lehet, bizonyítéka a 4 éves öcsém, aki a gyógyszer mellett is jönni akart :)
A kérdező hozzászólása: 12:54-es anyuka, akinek megígértem, h írok, ha megjön, hát örömmel tudatom, hogy megjött... mostmár3dszor azóta, mióta volt az amit meséltem... szóval, mostmár úgy döntök megnyugszom...de neked szorítok ezerrel
Szia! Nekem válaszoltál nemrég. Már én is írni akartam, hogy tegnap megjött. Szóval mindenkivel minden oké :) Mégis csak jól mûködik ez a fogamzásgátló.
Köszi szépen:)
Én is szedek most fogamzásgátlót szoptatás alatt, és már egy hete terhes tüneteim vannak. Nagyon ijesztõ. Nem akartam még kistesót és nagyon figyeltem a gyógyszer szedésére (bár hasmenésem lehet volt, már azt sem tudom...) Mivel a gyógyszer és szoptatás miatt rendszertelen lehet a menstruáció, ezért fogalmam sincs, mikorra kellene megjönnie, de a hétvégén tesztelek. Remélem nem esek bele abba a kis százalékba.
A kérdező hozzászólása: én ugyanerrõl az oldalról, csak már témakörbõl, ott írták, hogy befolyásolja. ezért rémültem kicsit meg.
A kérdező hozzászólása: Bingo! ott találtam. gondoltam, mivel elég sok dolognak utánakérdeztem, hogy ne legyek tudatlan, pár kétségbeesettnek segítek, ha tudok, s akkor olvastam ezt a kiírást. na ennyi kellett, hogy beinduljon a képzeletem....
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm utolsó... eddig minden orvos azt mondta, h nem ismer ilyen interakciót, de én valahogy nem tudtam megnyugodni. eddig én se tudtam, és sajnos fogyasztottam ezt a gyümölcsöt. ha nem nagy kérés arra tudnál válaszolni, hogy ha véletlenül bekövetkezne a terhesség bogyó mellett, akkor a megvonásos vérzés is kimarad? csupán azért érdeklõdöm, mert ezelõtt3hónappal fogyasztottam grefet, azóta mindig megjött, de azóta aggódom is mint az állat. s lassan oda kerülök, hogy már beképzelek tüneteket s hasonlók. megköszönném ha segítenél.
Nekem tavaly 2 ismerõsöm is fogamzásgátló mellett esett teherbe. Egyikük csak úgy, a másik lány abbahagyta az egyiket, és elkezdett szedni egy másik fajtát, ami valószínûleg nem igazán fejtette ki a hatását. Szóval igen, lehetséges.
Szia! Én is megkérdeztem ezeket a nõgyógyászomtól, amikor felírta a gyógyszert, azt mondta, ha rendesen szedem, mindig ugyanabban az idõben (mert alacsony hormontartalmú gyúgyszert írt fel) és nincs hasmenésem, hányás, stb (amik gyengítik a hatást SZINTE lehetetlen teherbeesni. A megvonásos vérzésrõl is kérdeztem, azt mondta, hogy mivel egy terhesség hatalmas hormonváltozással jár, a vérzés ugyanúgy elmarad, mint a menstruáció.
Én is úgy tudom, hogy lehetséges, de nem túl gyakori. Volt olyan ismerõsöm aki így esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: 07:29 neked elmaradt a menstruációd onnan jöttél rá, hogy az vagy? csak kérdem, hogy bogyó mellett h jöttél rá, és mit szedtél? a többieknek köszönöm, s ha nem nagy kérés leírná az aki nem írta, h elmaradt-e a menstruációja és mit szedett?
Unokatesóm is gyógyszer mellett lett terhes. Pár órát ki kell hagyni a tabletták és a graperfruit között.És nem szabad sok grapet enni/inni.
07.29 vagyok. Nekem idõben megjött, de csak az elsõ nap (barna pecsételés), utána semmi, ezért gondoltam, hogy valami nem stimmel. Mentem a dokihoz, és kiderült, hogy terhes vagyok. Aztán a 6. héten elhalt a terhesség. Még azt sem tudtam, örüljek, vagy szomorkodjak, mert akkor, ott nem akartunk babát. Végül a természet megoldotta. Utólag már sajnálom (egy éves a fiam), de tudom, hogy valószínû azért ment el, mert nem lett volna egészséges.
A kérdező hozzászólása: utolsó szomorúan olvastam amit írtál... sajnos az ilyen dolgok még ha nem is akarja az ember a babát, megvisel... de gratulálok a fiadhoz. nõjjetek nagyra.
A kérdező hozzászólása: utolsó köszönöm a hozzászólásod, s h leírtad amit tudsz. tudod az van, h az ember mindig attól retteg, h õ lesz az a kivétel, akinek nem marad el a vérzése, ha netalán teherbe esne a tabi mellett. na így vagyunk itt egy páran is. azért köszönöm az infot:)

Ha barinőmmel közösültünk óvszer nélkül, és mielőtt elélveztem "kihuztam" (igen tudom előváladék valószinüleg bement a hüvelyébe) és utána nemmaradt fekve, hanem ált és én ujjaztam elég sokáig akkor lehetséges hogy teherbe esik?

Illetve ha teherbe esik, és akkortudjuk meg hogy nem jön meg neki, akkor mi a teend? ha nemkívánatos a terhesség?

Legjobb válasz: "a lényeg hogy nem félni kell.. hanem hinni " Oh drága, ha csak a hiten múlna, elhiheted, hogy nem lenne ennyi nem kívánt terhesség. Persze neked nem nagy gond, nem téged kell kikaparni, ha mégis besikerül a gyerek. Nagyon tisztelheted a lányt, ha kiteszed ilyennek. Egyébként a víz nem fogamzásgátló eszköz. Jah és mellékesen: ne legyen ekkora pofád, mert igen is értelmes választ adtam a kérdésedre. Úgyhogy inkább örülj neki, fogadd meg a tanácsaim és gondolkodj el a dolgon!

"a lényeg hogy nem félni kell.. hanem hinni " Oh drága, ha csak a hiten múlna, elhiheted, hogy nem lenne ennyi nem kívánt terhesség. Persze neked nem nagy gond, nem téged kell kikaparni, ha mégis besikerül a gyerek. Nagyon tisztelheted a lányt, ha kiteszed ilyennek. Egyébként a víz nem fogamzásgátló eszköz. Jah és mellékesen: ne legyen ekkora pofád, mert igen is értelmes választ adtam a kérdésedre. Úgyhogy inkább örülj neki, fogadd meg a tanácsaim és gondolkodj el a dolgon!
Igen, attól még teherbe eshet. Az, hogy szex után feláll, nem védekezés. Ha nem kívánatos a terhesség, akkor elmegy szépen a nõgyógyászhoz, ad róla egy papírt, hogy terhes, és ráírja, hogy milyen idõs. Elmegy a családvédelmibe, kap egy kis felvilágosítást, meg gondolkodási idõt. Ha 18 év alatti, akkor szülõi beleegyezés is kell. Aztán visszamegy a gondolkodási idõ után, befizet 30 ezer forintot, elmegy a kórházba és kikaparják. Nem lett volna egyszerûbb védekezni?
miert nem vettetek utana 72 oras tablettat...akkor megusztatok volna.
Elsõ jól leírta. Ez nem jópofizás. Így történik.
A kérdező hozzászólása: aham, tehát utánamárcsak eza.. nõgyógyász.. családvédelem szüli beleeggy.. (ha 18 még nemmult el ) aztán doki..
legkorábban két hét után mutatja ki a teszt, esemény utániról pedig már lekéstetek, sajnálom.
Nem, nem mutatja ki. Majd egy hét múlva. És nem, az esemény utáni sem jó, mivel mint mondtam, az csak 120 órán belül alkalmazható.
A kérdező hozzászólása: kb 6-7 nap telt el, akkormár kimutatja ésha igen, feltételezem esemny utáni tabi már nemjó.. mi ?
igen, teherbe eshet a csaj hogy terhes lesz-e azt nem tudjuk megmondani elõre esemény utáni tabletta vagy abortusz terhességi teszt kimutatja, ha már eltelt kis idõ
Én megértelek tesó, én is utálom a gumit, de ezeket olvasva, ha végre szexelek a szûz barátnõmmel, inkább csak felveszem azt az átkozott gumit. :/
A kérdező hozzászólása: eszem lehet hogy nincs, de nem csináltam nagy ügyet a bizonyítványból sem a lényeg hogy nem félni kell.. hanem hinni egyébként meg vízben csináltuk , igen egyszerübb lett volna de kérlek ha segíteni szeretnél.. ne a múlton próbálj változtatni, hanem "tanácsot" adni
Mégis mire gondolsz? Nem, nincs más lehetõség. Vagy megszüli, vagy elveteti. Ha még 120 órán belül vagytok, akkor irány a nõgyógyász és esemény utáni tabletta. Még egyszer kérdezem, nem lett volna egyszerûbb kotont használni? Örülök, hogy ilyen k.vajó kedved van, de akkor nem biztos, hogy ilyen jó kedved lesz, ha a lányka beállít a pozitív teszttel a kezében. Legyen már eszed!
A kérdező hozzászólása: :D.. ne ilyen negatívan, egyéb lehetõség?
Ilyenkor rögtön 72 órás tabi... aztán ennyi. 120 órásat senkinek nem ajánlanám, mert az kicsitNAGYON sokkal nagyobb dózis és az méginkább szétvágja a hormonháztartást (nem mintha a 72 órás nem ezt tenné). Az abortusz meg nagyon nem játék. 1. a lánynak ez fájdalmas lesz ha erre kerül a sor, 2. lehet káros mellékhatása (például ha szar a doki, rosszul kaparja ki annak nagyon sok további problémája lehet)

Lehetséges, hogy teherbe estem, ha a mensim megjött, de szédülök, émelygek és hányingerem is van?

szerintem nem lehetséges, de hallottam olyanról, hogy a csaj teherbe esett, pedig megjött neki. lehet ilyen??

Legjobb válasz: nem valószínû a terhesség, a menstruáció velejárója lehet a szédülés, fõleg ilyen melegben. A hányinger is velejárója lehet. Ha védekeztetek és nem volt semmi gixer, nem szakadt ki a gumi akkor biztos nem vagy az.. ha nem védekeztetek akkor lehetsz. ha ez áll fenn, vegyél egy tesztet

nem valószínû a terhesség, a menstruáció velejárója lehet a szédülés, fõleg ilyen melegben. A hányinger is velejárója lehet. Ha védekeztetek és nem volt semmi gixer, nem szakadt ki a gumi akkor biztos nem vagy az.. ha nem védekeztetek akkor lehetsz. ha ez áll fenn, vegyél egy tesztet
Igen, ha közben valaki a másik oladalról beléd élvez.
Klasszikus.
Jah és farkad is nõni fog.
3-mas ikrek várhatók majd
Hogy lehet már valaki ennyire tudatlan! De a f...szt azt megismeri! Hány éves vagy? Irány az óvoda!
Apszolúte lehetséges ha a barátod elõtte jól Megdugta a nunidat. xDDD
"-Anya! Hol jön ki belõlem majd egyszer a baba? -Kislányom ott, ahol majd a barátod beléd rakja a péniszét. -Jaj anya, és nem rúgja ki a fogamat?"
ha-ha nagyon vicces volt, mindenki jót röhögött a kamukérdéseden..
Ennyi ésszel a kisujjadon kívül ne szopj mást.
Kedves kérdezõ. Nem tudom hány éves vagy, de ha már ilyeneken gondolkodsz, hogy leszopod a párod, akkor legyél már kicsit okosabb is. Nem csesztetni akarlak, de ez szégyen, hogy ilyen alap dolgokat nem tudsz... Gondolkodj egy picit... Ha lenyeled, akkor az hová kerül? :)
Természetesen teherbe eshetsz. Én is így kerültem áldott állapotba mindháromszor. 23/F
könnyebben mint gondolnád
Egy újabb IQ-betyár kérdését láthatjuk
Járd újra az általános iskolát. Köszönöm!
Az élet nagy kérdése.
A héten még nem találkoztam ezzel a kérdéssel! Már azt hittem beteg vagy!

9 napja voltam együtt a párommal ha teherbe estem akkor mikortól lehetséges az, hogy érezzem a tüneteket?

2-3 hét? Lehetséges azért nem jött még meg idáig? 28-án kellett volna. Vagy ez csak véletlen egybe esés lenne? Mert nem szabályosak a ciklusaim. Meddig várjak a teszteléssel?

Legjobb válasz: Ha nem szabályosak a ciklusaid, akkor a teszteléssel legalább az együttlétet követõ 14-16. napig várj!

Ha nem szabályosak a ciklusaid, akkor a teszteléssel legalább az együttlétet követõ 14-16. napig várj!
Hát lehet h azért nem jön meg. Az is lehet h megjön, de jóval kevesebb és rövidebb lesz (mert terhes lettél). Amúgy igen, kb, 3 hét még, míg az elsõ fizikai tüneteket észlelni lehet. Sajnos nagyon vagy-vagy amit leírtál. Azt is simán eltudom képzelni, h nem vagy terhes, meg azt is h igen..Majd a jövõben kiderül.....
Barátnõm az elsõ egy hónapban semmit nem vett észre magán, ezért nem tesztelt, és a 2. és 3. hónapban még megjött neki, igaz csekélyebb volt. Ez alapján a menzesz sem jelzi a dolgot. Ha várandós vagy, akkor gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolóknak is a válaszát.
ha nem szabályosak a ciklusaid még várj 2-3 napot és tesztelj (Xepilt, Qpidot ajánlom), és így van 2-3 héttel a peteérés után már érezhetsz tüneteket, de ez mindenkinél más :) Sok sikert!
Ha 28-án kellett volna megjönnie, akkor már tesztelhetsz és néhány napon belül érzehetsz tüneteket, amik még enyhék, pl mellfeszülés, ami egyébként pms is lehetne. Komolyabb tünetek, pl puffadás, hányinger csak kb 1-2 hét múlva jelentkezhetnek, de egyébként van, akinek még ekkor sincs semmi tünete. Ha negatív a teszt, és nem jön meg, akkor 5-6 nap múlva sinálj még egyet, mert ha 9 napja voltatok együtt, akkor ha volt peteérésed, az késõinek számít, és akkor még lehet, hogy nem történt meg a beágyazódás, hanem csak akkor fog.
A kérdező hozzászólása: Mert érzek egy kis mellfeszülést de semmi jelét sem annak hogy meg akarna jönni és van is egy pici hányingerem. Hát lehet csak az izgulás miatt érzem ezt.
A kérdező hozzászólása: Ami lemaradt. Köszönöm mindenkinek a válaszát. Kapja mindenki a zöld kezet tõlem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!