Találatok a következő kifejezésre: Ha lehajolok megnyomom a (3 db)

Ha lehajolok nagyon megnyomom a babámat? 34 hetes

Legjobb válasz: Próbálj meg guggolni,egyenes háttal! Amúgy nagyon nem tudod megnyomni.Az én kis bébim olyan hétszentséges egy nõszemély,hogy ha valami nyomja,akkor kiakad,és elkezdi rudgosni,amig meg nem mozdulok.

Próbálj meg guggolni, egyenes háttal! Amúgy nagyon nem tudod megnyomni.Az én kis bébim olyan hétszentséges egy nõszemély, hogy ha valami nyomja, akkor kiakad, és elkezdi rudgosni, amig meg nem mozdulok.
Osztom az elõttem szóló véleményét!! Nagyon fontos, hogy guggolj egyenes háttal. És nem csak a babád miatt, hanem elsõsorban a te gerinced károsodhat. Minden jót!!!!! :)
Ha nagyon muszály lehajolnom, akkor úgy szoktam hogy szétteszem a lábaimat, hogy tudjon hova gördülni a pocakom. :D:D De általában inkább guggolok, mert a hajolás nem esik már jól. Igazándiból nem sok minden esik már jól! :D 34 hetes kismami

Már eléggé van hasam (25. hét), ha lehajolok akkor kellemetlen ahogy megnyomom a pocim, talán enyhén fájdalmas is? Ez normális?

Legjobb válasz: Normális, talán a baba már be is fordult, fejjel elõre van. Ha kellemetlen, akkor ne hajolgass, inkább guggolj le olyankor.

Normális, talán a baba már be is fordult, fejjel elõre van. Ha kellemetlen, akkor ne hajolgass, inkább guggolj le olyankor.
Kerüld a hajolgatástlesett vmi vagy le kellene hajolnod akkor nyitott tèrddel guggolj le. Eközben figyeld h a hátad egyenes legyen
A kérdező hozzászólása: ilyen hamar befordulhat? nem is tudtam

Okozhatok-e maradandó sérülést a babának? Sokat hajolgatok, van amikor már fáj is, néha bepánikolok és arra gondolok, mi van ha maradandó kár okozok a babámban azzal ha lehajolok, vagy ha alvás közben úgy fekszek hogy megnyomom.

Legjobb válasz: kismamaként nem szabad hajolgatni le kell térdelni v. guggolni és úgy tenni venni igen akkor megnyomhatod ... nyilván nem maradandóan de nem kényelmes. alvás közben nem tudod megnyomni mert akaratlanul úgy fekszel hogy ne árts neki. -ez ösztön-

kismamaként nem szabad hajolgatni le kell térdelni v. guggolni és úgy tenni venni igen akkor megnyomhatod ... nyilván nem maradandóan de nem kényelmes. alvás közben nem tudod megnyomni mert akaratlanul úgy fekszel hogy ne árts neki. -ez ösztön-
Nem tudod még hajolgatás közben se megnyomni! Képzelj el egy lufit tele vízzel, benne egy halacskát4 Akárhogy is nyomkodod a lufit, a hal nem sérülhet meg benne. Egyébként tényleg ajánlottabb guggolni, letérdelni, de fõként a gerinc kímélése miatt, nem amiatt, hogy a babádnak bajt, sérülést okozhat. Hason is alhatsz, míg kényelmetlennek nem érzed vagy a babád nem jelzi, hogy neki már nem jó.
Õt elég jól védi a mvíz, inkább a saját izületeidet teszed tönkre ezzel.
a babának semmi baja nem lehet, viszont a terhességedre végére annyi izuleti fájdalmaid lesznek hogy lábra sem tudsz majd állni . Vigyázz a babádra, de persze magadra is :)
a fentieknek igazuk van!
A legrosszabb eset is csak annyi, hogy kicsit beszorul és mondjuk "csúcsos" lesz a fejecskéje az elsõ pár hónapban. Ennél nagyobb bajt nem tudsz csinálni, úgy tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!