Találatok a következő kifejezésre: Ha legyantázom lábam, (5 db)

Ha a lábamon a gyantázástól szőrbenövések alakultak ki, akkor ha legyantázom a karomat, akkor itt is ki fognak alakulni?

Szóval arról van szó,hogy már több,mint egy éve gyantáztattam le a lábam és még csak most múlnak el a sz?rbenövések helyei és van,hogy még most is kialakul egy-egy,de tavaly nagyon ronda volt és tényleg rengeteg sz?rbenövés volt a lábamon!

Legjobb válasz: Szerintem ha valaki a karját borovtválja vagy gyantáztatja undorito képzeld el h leszeded és a barátod melet kelsz reggel meg akar ölelni é sa kezed megszurja szerintem nagyon kinos ha sötét a szõr meny kozmetikushoz és kiszõkiti.

Szerintem ha valaki a karját borovtválja vagy gyantáztatja undorito képzeld el h leszeded és a barátod melet kelsz reggel meg akar ölelni é sa kezed megszurja szerintem nagyon kinos ha sötét a szõr meny kozmetikushoz és kiszõkiti.

Ha legyantázom a lábam, rengeteg helyen nem tud visszanőni, begyullad és a bőr alatt marad, csak ha szétnyomkodom akkor jön ki, de akkora hosszúak meg egyből 2 szál is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sajnos én is hajlamos vagyok a szõrbenövésre. A Veet szõrbenövés elleni krémje nagyon jó. Nem olcsó, kb. 2000Ft, de nagyon sokáig eltart.

Sajnos én is hajlamos vagyok a szõrbenövésre. A Veet szõrbenövés elleni krémje nagyon jó. Nem olcsó, kb. 2000Ft, de nagyon sokáig eltart.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, 28 hetes terhes vagyok, így is lehet szerinted??
Tudtommal ezekben a krémekben nincs se hormon se ms káros anyag, bár ha a szórtelenítõkrém figyeleztetéseit nézem, csodálkozom, hogy valaki még felkenheti... Ha a szörbenövés elleni krémet nem használhatod (nézz meg a dobozán) akkor mosdkesztyûvel, szívaccsokkl dörzsölheted át a bõrt hogy kibujjanak, és persze egy kis börradír is ót tesz. Ha a szörszálakat miután kibujtak szemöldöcsipssze tépe ki, nem fog beni ujra, de vigyázz a szög nagyon fntos: A csipesz egyik fele szorosan a ábadhz simuljon, és a szõrszál alatt feküdjön, majdszorícsd össze a csipeszt és lassa szörnövekedés iányával megegyezõen, a lábadon húzd amíg ki nem jön tövestûl.
A kérdező hozzászólása: köszi kipróbálom :)

Ha legyantázom a lábamat, akkor meddig marad sima?

Fájdalmas? Hideg vagy meleg gyanta? Mennyibe kerül körülbelül, és egy dobozzal mennyire elég? Külön kell megvenni a gyantacsíkokat, vagy egy dobozban árulják?

Legjobb válasz: Köszi a választ! :)

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
Én a meleg gyantára esküszöm, a hideg semmit nem ér. Nekem van egy melegítõ gépem, patronos gyantához. Ha veszel egy patront abban van pár gyantacsík és a mikróban is fel tudod melegíteni. A patront Tescoba 500ft körül van. Fájni fáj, az elsõ alkalmak mindenképpen, aztán megszokod. 3 hét simaság szerintem garantált gyantázás után.


Mi lesz ha legyantázom a sebes illetve a sebmaradványos lábamat?

Legjobb válasz: Letéped a sebet és még lassabban fog begyógyulni mivel a gyanta letépi a hámréteget meg jobban fájhat a gyantázás.

Letéped a sebet és még lassabban fog begyógyulni mivel a gyanta letépi a hámréteget meg jobban fájhat a gyantázás.
Meg ne próbáld!
Elfertõzheted, hagyd még meggyógyul.Esetleg körülötte gyantázd elõvigyázatossággal.
A kérdező hozzászólása: és ha ott van még a sebnek a nyoma azt sem lehet vagy azt már igen?

Ha borotváltam a lábam, és most legyantázom (tehát, egy hete borotváltam, már szőrös és holnap legyantázom) akkor ugyan olyan sima lesz mint előtte?

Segítsetek!

Legjobb válasz: Szerintem az egy hetes szõr még nem elég hosszú a gyantázáshoz. Valószínûleg nem fogja maradéktalanul lehozni a szõrt, tehát nem lesz teljesen sima. Én várnék még a helyedben...

Szerintem az egy hetes szõr még nem elég hosszú a gyantázáshoz. Valószínûleg nem fogja maradéktalanul lehozni a szõrt, tehát nem lesz teljesen sima. Én várnék még a helyedben...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!