Találatok a következő kifejezésre: Ha legutóbbi 38 (2 db)

Ha legutóbbi menstruációm 38 napra jött meg, és csak 1 napig tartott, lehet, hogy terhes lettem?

Barátommal néhány hónapja nem védekezünk. Szeretnénk babát. Eddig megjött, de a legutóbbi menstruációm 38 napja volt. 38 napra megjött de csak 1 napig tartott, azóta semmi. Ideje lenne vennem egy tesztet... Elképzelhet?, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Okos gondolat a teszt,elõfordulhat hogy terhes vagy!

Okos gondolat a teszt, elõfordulhat hogy terhes vagy!

Ha a legutóbbi ultrahangom 31. héten volt, és a következő, egyben utolsó a 38. -ra lett kiírva, nem késő az egy kicsit?

Szerintem addigra már meg is szülök, és csak szeretném tudni, hogy minden rendben van-e a gyerekkel, vagymi.

Legjobb válasz: Nálunk is 32 hetesen és 38 hetesen van. Nem késõ.

Nálunk is 32 hetesen és 38 hetesen van. Nem késõ.
Nekem 36 hetesen és 38 hetesen is volt uh. De mások a szokások, így lehet nálatok teljesen normális, ha csak a 38. héten nézik meg a babát. Ha úgy érzed ez így neked kevés, akkor menj el egy magándokihoz, vagy csak sima dokihoz a köztes idõben, és kérd meg, hogy nézzen rád. Magyarországon meg szokták nézni, ha meg külföldön élsz, akkor lehet nem fogják, ott sokszor szigorúbbak e téren.
Nekem meg úgy volt az uh, hogy 29 plusz pár naposan kellett menni, aztán ma voltam a 38 hetes ultrahangon. Ez az sztk... Még jó hogy van dokim ott voltam 33 hetesen, megnézett uh-val... Mert hát 29 héttõl egészen 38 hétig az ember megkergül, még így is ideges voltam hogy 33 héttõl ennyi idõ telt el.
Az is sok idõ, de én már tényleg meg tudnék bolondulni. 20.(!!!!) héten volt az utolsó uh-om és nem is lesz több. Most vagyok a 33. héten. Itt összesen 2x uh. :(( Dehát ez Anglia... Itt 8 hétig rám se néztek. Voltam ugye 20.hetin aztán meg 28+4 hetesen ;) Kitartást, hamar eltelik az idõ, és láthatod Õt! Addig is figyeld hogy mozogjon :)
Utolsó vagyok. A 28. Heti csak vérnyomás mérés, meg pisi teszt volt meg vérvétel.
A 31 hetesen már én is túl vagyok és a legközelebbi kötelezõ kórházi az a 38 héten lesz. nekem van dokim és õ szokott uh csinálni a magánrendelõjében de egyébként kötelezõen csak 4 uh van a 9 hónap alatt. 34 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!