Találatok a következő kifejezésre: Ha lefekszek barátommal akkor mennyi az (2 db)

Ha lefekszek a barátommal akkor mennyi az esélye annak, hogy elfog aludni vagy fáradt lesz?

Nekem az lenne az els? és én hosszasan szeretném. Nem csak úgy, hoy pikk-pakk és kész. Ha már normálisan tudunk szeretkezni mennyi lesz az esélye annak, hogy el fog aludni? (Tudom nem vmi fontos ez, de kiváncsi vagyok):)

Legjobb válasz: Ó nyugi, nem fog elaludni, hiszen (remélem) tudja, hogy neked ez az elsõ. És különben sem biztos, hogy elalszik. Lehet, hogy egy kicsit kifárad, ahogy kifáradhatsz te is. Szerintem az elsõt õ sem pikk-pakk akarja elintézni.

Ó nyugi, nem fog elaludni, hiszen (remélem) tudja, hogy neked ez az elsõ. És különben sem biztos, hogy elalszik. Lehet, hogy egy kicsit kifárad, ahogy kifáradhatsz te is. Szerintem az elsõt õ sem pikk-pakk akarja elintézni.
tuti hogy aludni fog
A kérdező hozzászólása: Õ tudja, hogy nekem ez az elsõ és már túl van pár aktuson. Mondjuk azt nem kérdeztem, hogy aludt-e utána. Lehet, hogy én fogok utána aludni?:D
Azért azt tudni kell, hogy a test a szeretkezés után úgymond "stand-by"-ba kapcsol, tehát a késztetés az elalvásra természetes. Talán érdemes fenntartanod utána a figyelmét, néhány perc alatt túlhalad a szervezete ezen a reflexen. De ha valamikor elõtte rátereled a szót, hogy "úgy szeretnéd, ha utána még egymással foglalkoznátok", valószínûleg ügyelni fog rá, hogy ellenálljon a késztetésnek.
nem fog ellaudni közben az biztos:Dde utäna lehet.sok pasi alszik szex utän ez normälis!amint vége a szexnek...bujj hozzä, simogasd, mig elnem alszik.-sok pasi utälja ha basztatjäk szex utän.legaläbb lätni fogja rajtad hogy te nem görcsölsz:) ;)
A kérdező hozzászólása: és miért utálják, ha utána is "nyúzzuk" õket?
Yah, értem már. Szóval hosszasan és romantikusan szekszeljen, de aztán ne aludjon el, mert hazaér anyu, és botrány leszen. A megoldás: miután megtette a kötelességét, pohár (vödör) víz alkalmazásával ébresztés, a busz indulására való figyelemfelhívás, ajtó kinyitása, öltözködés sürgetése, viszlát.
Nyugodj meg, nem azért fog elaludni, hogy gyorsan letudja a szexet:) Szerintem mivel neked ez lesz az elsõ, úgy fogjátok csinálni- és annyi ideig, ameddig fõleg neked jó lesz:) Utána pedig nem alszik el rögtön, még simogatni, puszilgatni fogjátok egymást vagy csókolózni. Aztán ha lesz lehetõségetek együtt aludni, akkor mindketten bedobhatjátok a szunyát ;) Én lány vagyok, de mindig el szoktam álmosodni szex után:)
Miért utálják ha nyúzzák õket utána? Te hogy reagálnál ha lefutnál 20 kilométert, és utána közölnék, hogy fussál még 20-at? grr
Nincs olyan része a havinak, ahol biztonságos. Tabletta a megoldás neked, ezt pedig nõgyógyász írhat fel.
NE próbáld ki! Akár még a menstruáció ALATT is teherbe eshetsz! Ilyenkor egy kis darabon nem válik le, és ott szépen megtapad a magzat... Persze kicsi az esélye - szeretsz talán orosz rulettet játszani?
Szedj tablettát vagy valami mással védekezzetek, amihez nem kell gumi..
A naptármódszer csak azoknak jó, akik nem bánják, ha netán baba lesz a dologból! Nincs olyan idõszak a ciklusod alatt, amikor védekezés nélkül együtt lehettek! Én is a fogamzásgátló tablettát ajánlom!
http://www.ciklus.hu oldalon írd be az adataidat és kiadja a napokat melyik mennyire biztonságos
A kérdező hozzászólása: Deh állítólag más anélkül és igazábol, már egyszer volt h eljutottunk odáig h berakta és egy fél percig csináltuk ugy, deh aztán megijedtem és modntam h hagyjuk abba. DE viszont ugy sokkal job volt. Szóval nagyon kiszeretném próbálni. hosszabb ideig is, csak félek az elõváladéktól, és ezért akartam megkérdezni h melyik az a legbiztonságosabb nap/napok, amikor kicsi az esélye h terhes leszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!