Találatok a következő kifejezésre: Ha lefekszek barátommal akkor mennyi (3 db)

Tudom hülye kérdés lesz de ha lefekszek a barátommal akkor mennyire fogok vérezni?

Tudom van olyan aki nem is vérzik, vagy van olyan aki épp, hogy egy icipicit. Tudom hülyén fogalmaztam de mivel még csak 16 vagyok nem szeretném ha anyum megtudná, csak félek, hogy összenekem vele az ágyat és meglássa.

Legjobb válasz: Lányonként változó ki vérzik, ki nem, nem fogják tudni megállapítani, egy lepedõt vagy törölközõt meg dugd el a szobádban hogy ha szükséges csak érte kelljen nyúlni.

Max egy két csepp!Lehet észre se veszitek!
Lányonként változó ki vérzik, ki nem, nem fogják tudni megállapítani, egy lepedõt vagy törölközõt meg dugd el a szobádban hogy ha szükséges csak érte kelljen nyúlni.
hát figyelj az én bartátnõm azután vérzett jóval miután megujjaztam :D szoval ez ember függõ :) lehet hogy te eggyáltalán nem vérzel, de lehet hogy vérzel csak kicsit
a legegyszerûbb ha elmondod anyádnak. De ha nagyon nem akarod, teritsetek magatok alá egy törülközõt ami vastagabb. Az hogy mennyire fogsz vérezni változó, lehetséges hogy egyátalán nem. Én sem véreztem.
13, 034 dl vért fogsz elfojatni!!! ha ennél egy kicsit több v kevesebb akk terhes leszel!
áááh, olyan 5-6 litert :D
és akkor mi mosz honnan a fészkes fenéböl találjuk ki?
húúú baz.meg te milyen hü.lye vagy!!!!! És ha elõre beviszed a szobába mondjuk? vagy elõre ráteríted az ágyra??? akkor nem kell kiszaladni érte az elõjáték közepén. Jah, hogy ehhez már gondolkodi is kéne...??? bocs elfelejtettem csak egy 16 éves vagy, akinek ezalapján nem igazán a szexen kéne, h járjon az agya!!!!
nem tudom miért kell bunkóparasztozni, amikor te is elismerted, hogy hülye a kérdés.
Nálam a fattimnál volt ez a téma.Aztán rákérdezett, én elmondtam neki, és megoldódott a dolog.:) Nem fogsz belehalni, ha elmondod anyudnak, ne félj.Ha eltilt tõle, találkozol vele titokban.Izgisebb.:D Amúgy meg, meglátja, és nem meglássa!!!!Bocsi, nem leszólás, csak szúrta a szemem.:)
Ha nem lesz nálatok elsõsegélycsomag, akkor elvérzel és meghalsz, mikor a barátod elmegy. xD
A kérdező hozzászólása: Nem mondhatom el mert eltilt a sráctól. Igy sem kedvelik õt. Nem most akarok még vele lefeküdni hanem késõbb, csak elõre akarom tudni a dolgokat!
Mondd el anyádnak. Pár millióan át estek már ilyenen. Hidd el, talán neked is sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: bunkó paraszt megjegyzéseket nem kértem kösz!
A kérdező hozzászólása: köszi de nem kértem leugatást. énis törölközõre gondoltam na de ha most épp naon benne vagyunk az elõjátékba és gyorsan kiszaladok törölközõért akkor elég hülyén jön ki :S
A vérzés bizony ember függõ. Barátnõm annyira vérzett, hogy utána együtt mosta a lepedõt a barátjával és neki fájt is. Nekem viszont csak 1 kicsit volt kellemetlen és nem is este hanem másnap reggel véreztem egész délig. Ha elakarod kerülni a kellemetlen helyzetet akkor készíts be egy rossz törölközõt vagy egy tiszta konyharuhát. Ha nem szeretnéd mert utána kínos lenne kimosni vagy ilyesmi akkor használhatsz különféle babatörlõket vagy zsebkendõt. Ezeket le is tudod húzni a wc-n és akkor senki sem fogja megtudni, hogy mi is történt...:)

Ha lefekszek a barátommal akkor mennyi az esélye annak, hogy elfog aludni vagy fáradt lesz?

Nekem az lenne az els? és én hosszasan szeretném. Nem csak úgy, hoy pikk-pakk és kész. Ha már normálisan tudunk szeretkezni mennyi lesz az esélye annak, hogy el fog aludni? (Tudom nem vmi fontos ez, de kiváncsi vagyok):)

Legjobb válasz: Ó nyugi, nem fog elaludni, hiszen (remélem) tudja, hogy neked ez az elsõ. És különben sem biztos, hogy elalszik. Lehet, hogy egy kicsit kifárad, ahogy kifáradhatsz te is. Szerintem az elsõt õ sem pikk-pakk akarja elintézni.

Ó nyugi, nem fog elaludni, hiszen (remélem) tudja, hogy neked ez az elsõ. És különben sem biztos, hogy elalszik. Lehet, hogy egy kicsit kifárad, ahogy kifáradhatsz te is. Szerintem az elsõt õ sem pikk-pakk akarja elintézni.
tuti hogy aludni fog
A kérdező hozzászólása: Õ tudja, hogy nekem ez az elsõ és már túl van pár aktuson. Mondjuk azt nem kérdeztem, hogy aludt-e utána. Lehet, hogy én fogok utána aludni?:D
Azért azt tudni kell, hogy a test a szeretkezés után úgymond "stand-by"-ba kapcsol, tehát a késztetés az elalvásra természetes. Talán érdemes fenntartanod utána a figyelmét, néhány perc alatt túlhalad a szervezete ezen a reflexen. De ha valamikor elõtte rátereled a szót, hogy "úgy szeretnéd, ha utána még egymással foglalkoznátok", valószínûleg ügyelni fog rá, hogy ellenálljon a késztetésnek.
nem fog ellaudni közben az biztos:Dde utäna lehet.sok pasi alszik szex utän ez normälis!amint vége a szexnek...bujj hozzä, simogasd, mig elnem alszik.-sok pasi utälja ha basztatjäk szex utän.legaläbb lätni fogja rajtad hogy te nem görcsölsz:) ;)
A kérdező hozzászólása: és miért utálják, ha utána is "nyúzzuk" õket?
Yah, értem már. Szóval hosszasan és romantikusan szekszeljen, de aztán ne aludjon el, mert hazaér anyu, és botrány leszen. A megoldás: miután megtette a kötelességét, pohár (vödör) víz alkalmazásával ébresztés, a busz indulására való figyelemfelhívás, ajtó kinyitása, öltözködés sürgetése, viszlát.
Nyugodj meg, nem azért fog elaludni, hogy gyorsan letudja a szexet:) Szerintem mivel neked ez lesz az elsõ, úgy fogjátok csinálni- és annyi ideig, ameddig fõleg neked jó lesz:) Utána pedig nem alszik el rögtön, még simogatni, puszilgatni fogjátok egymást vagy csókolózni. Aztán ha lesz lehetõségetek együtt aludni, akkor mindketten bedobhatjátok a szunyát ;) Én lány vagyok, de mindig el szoktam álmosodni szex után:)
Miért utálják ha nyúzzák õket utána? Te hogy reagálnál ha lefutnál 20 kilométert, és utána közölnék, hogy fussál még 20-at? grr
Nincs olyan része a havinak, ahol biztonságos. Tabletta a megoldás neked, ezt pedig nõgyógyász írhat fel.
NE próbáld ki! Akár még a menstruáció ALATT is teherbe eshetsz! Ilyenkor egy kis darabon nem válik le, és ott szépen megtapad a magzat... Persze kicsi az esélye - szeretsz talán orosz rulettet játszani?
Szedj tablettát vagy valami mással védekezzetek, amihez nem kell gumi..
A naptármódszer csak azoknak jó, akik nem bánják, ha netán baba lesz a dologból! Nincs olyan idõszak a ciklusod alatt, amikor védekezés nélkül együtt lehettek! Én is a fogamzásgátló tablettát ajánlom!
http://www.ciklus.hu oldalon írd be az adataidat és kiadja a napokat melyik mennyire biztonságos
A kérdező hozzászólása: Deh állítólag más anélkül és igazábol, már egyszer volt h eljutottunk odáig h berakta és egy fél percig csináltuk ugy, deh aztán megijedtem és modntam h hagyjuk abba. DE viszont ugy sokkal job volt. Szóval nagyon kiszeretném próbálni. hosszabb ideig is, csak félek az elõváladéktól, és ezért akartam megkérdezni h melyik az a legbiztonságosabb nap/napok, amikor kicsi az esélye h terhes leszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!