Találatok a következő kifejezésre: Ha lefekszek barátommal akkor (21 db)

Tök mindegy, hogy mikor fekszel le vele, csak a védekezéshez legyen eszetek!!!
Akkor feküdj le vele, amikor a szíved és a lelked azt mondja, hogy "na, most szeretném". Addig ne, mert csak rossz élmény lenne. Amúgy meg mindegy. Pettingeltetek már? Mert ha nem, akkor talán azzal kéne kezdeni, a szex nem megy egybõl.
Ha használtok óvszert, akkor teljesen mindegy hogy mikor fekszetek le, az mindig ugyanolyan jól véd.
hát nem írtad hány éws vagy de ha még ezt nem tudod akkor innkáb várj egy pár évet...de ha felkészultela akkor használjatok gumit de kérd meg a barátodat hogy ellenorizze le hogy jo méretu e a gumi mert ha kicsi akkor kiszkadhat de ha nem kicsi akkor ne félj nincs esélye a terhességnek és ha teheted akkor a menstruációd után fekudj le a fiúval:) )sok sikert:) )))))
De az lehetsz, ha kiszakad/lecsúszik/kifolyik a cucc/ a kezérõl rákerül a külsejére a sperma vagy elõváladék. Mindegy mikor, a naptár módszer úgyis humbuk, bármikor teherbe eshetsz.
Ha ezek után sem dobod, akkor ugyanazon a szinten vagy körülbelül, mint Õ.
Ezt úgy hívják, hogy érzelmi zsarolás! Te nem kellesz neki másra, csak szexre, veled akarja kielégíttetni magát.
Figyeljetek, hogyha tényleg szereti az egyik ember a másikat, nem látja át a dolgokat..ne hibáztassuk, amiért butus most .. Amúgy a barátod egy puhap.cs, jobbat érdemelsz, hagyd el, ha ilyen önzõ és k.csög!! Bocsi, de jobb lesz, hidd el..ha meg is rakhatna téged, utána valószínû továbbállna .. Sajnálom !
Különös hogy az senkit nem érdekelt vajon mióta vár a srác. Én is befejezném ha átlépné a tûréshatáromat.
Mibe, hogy a szex után rögtön dobna?
Jól tette. Ha annyira szeretnéd, akkor lefeküdnél vele, mert kívánnád szexuálisan is. A srác pedig nyilván nem akarta feltenni a következõ "egy éve vagyunk együtt a barátnõmmel, de nem akar dugni velem, mit tegyek" kérdést. Persze mindenki azzal jön, hogyha szeret, akkor vár rád. Ha te is szeretnéd, ahogy állítod, már rég kötélnek álltál volna. Természetes, hogy nem öt perc ismeretség után kell ágyba bújni, de mindennek van határa. Ha te nem vagy hajlandó rá, akkor majd lesz, aki igen. Senki sem pótolhatatlan.
Hadd kérdezzem meg azoktól, akik vádaskodnak. Mibõl gondoljátok, hogy nem egy 14-15 éves kislány tette fel a kérdést, hanem egy felnõtt nõ, aki szivatja a pasiját??? Ismeritek talán a kérdezõt?
Igaz, jó lenne tudni, hogy hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt, mert akkor letisztázódnának az álláspontok.
ez a szemét nem szeret téged ha ezért elhagy
Ha vele marad, akkor pedig egy hatalmas balf.sz. Még mindig nem tudjuk hány évesek vagytok. Ha annyira szeretnéd, akkor dugnál vele. Tényleg nagyon fontos lehet neked. Belepusztulnál? Hány éves vagy te, 13? Ha pedig már 20 felett vagytok, akkor ne haragudjál már, de kib.szott felháborító a felfogásod.
A kérdező hozzászólása: õ 21, én 16 .. ésigen szûvagyokmég
hany eves vagy?es miota vagy együtt a pasiddal?kene tudni hogy normalist valaszt adhassunk :)
Hát a csaj sztem 20 és a pasiját 1 éve szopatja, szerintem, lévén hogy kisértetiesen hasonlít az én helyzetemre és kinézem belõle .
Remélem 12 évesen vagy ennyire belezúgva, hogy lehetõleg óvszer nélkül is összefekszel vele, csak megtatrhasd, hogy lássák mennyire felnõtt vagy. Pedig nem, csak kis ribi...
Mondjad neki hogy jó majd egyszer le fogsz :D
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Szûz vagy még?
Ha képes ezzel zsarolni, nem szeret téged.És csatlakozva az elõttem szólókhoz, szakítanod kell vele. Jobbat érdemelsz nála. :)
hány éves vagy? ha ezek után megalázod magad vagyis vele maradsz annyi eszed sincs mint egy mazsolának...hagyod hogy zsaroljon és irányítson??hidd el nem halsz bele ha ott hagyod, fájni fog de elmúlik, inkább mint megalázd magad!
Térjé má észhez!!
Úristen! Ezek után még gondolkozol rajt, hogy mit tegyél? :O
Tudtad mire vállalkozol. Egy 20 feletti egészséges srácnak igenis vannak igényei. De ugye egy korodbeli nem volt jó.
nem
Dehogy is. :)
Hát ha ezt most kérdésnek szántad, akkor nem vagy elég érett a nemi kapcsolathoz.Amugy embere válogatja, szerintem korai 18 év alatt ágyba bujni bárkivel is. Mondjuk az is igaz h amig 18 alatti voltam, én is máshogy gondoltam.
Nem
A kérdező hozzászólása: Én nem érezném magam kur*ának, mert 9 hónapja együtt vagyunk, régebb óta ismerem, megbízunk egymásban és jó a kapcsolatunk. (Jó, persze nem minden tökéletes..) És nem 13 évesen kezdeném el, hanem kicsit több, mint 17.
Nem igazán bár az aktus után jobban eldõl a kapcsolat maradandósága. A kérdés valódi lényegére térve: Nem nem mi vagyunk a lelkiismereted , úgyhogy ezt a harcot neked kell önmagadban megvívnod.
Nem. Az a benyomásom, hogy mi a fenére vártak ennyit? Hogy bírták ki eddig???
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket :)
Egyértelmûen nem.
A kérdező hozzászólása: Megkönnyebbültem :D
Vágjuk:D
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést csupán azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekednek az emberek. Nyilván nem ez alapján fogom eldönteni, mi legyen, de kíváncsi vagyok, ki hogy gondolja.
nem
Nyilván nem.. de én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és csak 1 hónapja jártunk, de biztos voltam magamban, kellõen tájékozott, úgyhogy nem halasztgattuk, minek? Ettõl még nem vagyok tini k.., ez 4 éve történt, és azóta is együtt vagyok vele (L)

Már nem azért, de ha valakinek 2 éve nincs barátja és nem is szexelt, akkor azt ribancnak nézik, ha lefekszik valakivel csak úgy?

Mert már hiányzik 2 év után ...:D

Legjobb válasz: ki nézi ribancnak? ki lesz írva a homlokára hogy: 2 év után bäsztam?

ki nézi ribancnak? ki lesz írva a homlokára hogy: 2 év után bäsztam?
azok hívják csak [email protected] akik szintén nagyon régen dugtak már!
20:13-as! nem feltétlenül így értettem! Akkor fogalmazzunk úgy, hogy azok akik naggyon féltékenyek rád, és irigyek!
utolsó ez jó, én 21évesen még nem dugtam csajt, de ránézésre senkit nem ribancozok le. max azt gondolom, de semmi más :D
Várd ki az igazit. Masztizni nem szoktál, hogy valamennyire "lenyugodjál"?
gyere én nem foglak annak nézni :D
A kérdező hozzászólása: mivel még nem volt benne nagyon részem, ezért vállalom fel, de különben szerintem is ciki :D Gyöngyösi valaki hogy hívnak??
Ne legyél már ilyen kishitû! Tessék, itt van ez az oldal, vannak chatoldalak is, elmehetsz szórakozóhelyre, a lényeg, hogy akkor egy kívülálló sráccal tedd meg! Egyébként nagyon szimpatikus, hogy fel mered vállalni a szex hiányát, sok lány ezt cikinek érzi.
gyöngyösi valaki vagyok, szerinted ezt komolyan elárulom itt pletykafalon? ?:D
de gondolom azért érdekel, mivel te is a környékrõl vagy...:) :D
A kérdező hozzászólása: igazából kecskeméti vagyok, de van ismerõsöm ott ..:)
A ribanc szintet talán még nem éred el, de semmiképpen sem dicsérnélek és tisztelnélek érte. A szex párkapcsolatba való, ha nem vagy képes kapcsolatra, akkor ne is szexelj. Irigy meg az édesanyátok kenyérpirítója (;
nem gáz, de szerintem ne itt beszéld meg hogy kivel történjen
Amúgy meg szerintem túl sokat gondolkodsz! Túl sokat adsz mások véleményére! Nehezen teszed meg azt amit szeretnél mert azt nézed ki mit szól vagy mond! Ez kb olyan, hogy étteremben nem mered a sült csirkét kézzel enni csak villával, holott ugye azt kézzel is lehet enni, de te nem eszed meg kézzel mert mit szólnak majd, vagy hogy néznek majd rád ha azzal eszed! Épp ezért Tésztát rendelsz amit villával lehet enni! ERGO! Inkább szenvedsz és vársz arra, hogy majd betoppan egyszer egy olyan pasi aki téged akar, minden téren és szeretni fog amíg világ a világ! DE! Ez nem egy amerikai vígjáték...szóval Tedd ami jól esik, a te életed a te szexuális és szerelmi életed nem a barátnõdé!
Én annak nézném, na. Az ember tartsa már többre magát, minthogy ösztön szerûen menjen d*gni, mert már viszket neki...
annyira random hogy kit ribancoznak le az emberek, hogy az hihetetlen. általában ha egy pasi csak dugni akar veled, akkor tök mindegy mit csinálsz le fog ribancozni. ugyanez, ha egy lány féltékeny rád. tedd ami jól esik, addig menj el míg te a tükörbe tudsz nézni. ha érdekel a véleményem, én nem ribancoználak le ezért, de az én erkölcsi mérlegem furcsa kilengéseket mutat :D
de ez a "tartsa többre magát mint ösztön után menve dugjon" duma amúgy tetszik, mert annyira "fehér", viszont olyan kamu és baromság mint annak a rendje:D ez kb az önsanyargatás és a vallási vegetarianizmus között mozog. ösztönlények vagyunk. dugni jó. az élet rövid. élvezhetjük. hát akkor - ha mértékletesen csinálod - miért ne tennéd? ja, mert olyan szép kimondani hoyg várom az igazit :D
kerdezõ, és gyöngyös környékén vagyok, esetleg egy menetbe benne vagy?
A kérdező hozzászólása: 20:21 na ettõl tartok én is! majdnem volt már rá példa, hogy meg sem történt a dolog, de hazudott a srác ...:D persze bevallattam vele, h mondja el az igazat -.-
Nekem is hiányzik a szex, én szexelnék veled! :D
A kérdező hozzászólása: ha a fiú szétkürtöli , márpedig ilyenek ezek :D
Igen, mert az is :)
Nálam a diszkréció garantált! 22/F
A kérdező hozzászólása: engem viszont az irigységbõl adódó ribancozás hidegen hagy :D de úgy már érdekel, ha a fiú híreszteli mindenkinek a dolgot...:/ ezért inkább kimaradok a jókból xD
amugy miert erdekel h ki mit gondol rolad? nem ertem. engem felolem búzinak is hihetnek...leszarom XD
Jó! De azt meg nem tudhatod drága kérdezõ, hogy melyik pasi mondaná ezt és hencegne vele és melyik nem! Ha ez lesz elõtted, akkor még sokáig nem fogsz dugni! Akkor elsõ körben próbálj meg ne egy ismerõseid körébõl emberrel dugni! Hanem egy távolabb álló idegennel akit még nem ismernek!
Én senkit nem ítélek el, aki nem bánt meg másokat, és nem pl. egy szerelmes embert használ fel a céljaira. Ha félsz a környezeted ítéletétõl, ne verd nagy dobra.
A kérdező hozzászólása: ASOT erre gondoltam már, de valamiért mégsem jön össze.
Nos... nekem egy évig nem volt párom, amikor összegabalyodtam egy sráccal. Diszkrét volt, CSAK a szobatársainak mondta el pár hét múlva a történteket. Onnan persze egyenes ágon terjedt a dolog. Konkrétan senki nem nevezett r*bancnak, de abból, hogy egy egy buliban sorra mászták rám a srácok, leszûrtem, hogy igen könnyûvérûnek tartanak. Ebbõl annyi tanulságot szûrnék le, hogy amiben hibáztam, az szerintem csupán annyi, hogy a környezetembõl került ki a srác. Ha most lennék abban a szituban, akkor biztos valami olyan srácot választanék, aki az egyetem környékére sem jön! 22/L
A kérdező hozzászólása: abban meg már hinni sem merek, h valaha is lesz újra komolyabb kapcsolatom...
Kérdezõ, ne érdekeljen már annyira más emberek véleménye! Azt hiszed, hogy kitüntetést kapsz érte, ha nem szexelsz? Dehogyis! Egyébként sem értem ezt a "szex csak párkapcsolatba való" hozzáállást. Le van ez írva valahol? Sehol! Úgyhogy annyit is ér az egész.

Tudom hülye kérdés lesz de ha lefekszek a barátommal akkor mennyire fogok vérezni?

Tudom van olyan aki nem is vérzik, vagy van olyan aki épp, hogy egy icipicit. Tudom hülyén fogalmaztam de mivel még csak 16 vagyok nem szeretném ha anyum megtudná, csak félek, hogy összenekem vele az ágyat és meglássa.

Legjobb válasz: Lányonként változó ki vérzik, ki nem, nem fogják tudni megállapítani, egy lepedõt vagy törölközõt meg dugd el a szobádban hogy ha szükséges csak érte kelljen nyúlni.

Max egy két csepp!Lehet észre se veszitek!
Lányonként változó ki vérzik, ki nem, nem fogják tudni megállapítani, egy lepedõt vagy törölközõt meg dugd el a szobádban hogy ha szükséges csak érte kelljen nyúlni.
hát figyelj az én bartátnõm azután vérzett jóval miután megujjaztam :D szoval ez ember függõ :) lehet hogy te eggyáltalán nem vérzel, de lehet hogy vérzel csak kicsit
a legegyszerûbb ha elmondod anyádnak. De ha nagyon nem akarod, teritsetek magatok alá egy törülközõt ami vastagabb. Az hogy mennyire fogsz vérezni változó, lehetséges hogy egyátalán nem. Én sem véreztem.
13, 034 dl vért fogsz elfojatni!!! ha ennél egy kicsit több v kevesebb akk terhes leszel!
áááh, olyan 5-6 litert :D
és akkor mi mosz honnan a fészkes fenéböl találjuk ki?
húúú baz.meg te milyen hü.lye vagy!!!!! És ha elõre beviszed a szobába mondjuk? vagy elõre ráteríted az ágyra??? akkor nem kell kiszaladni érte az elõjáték közepén. Jah, hogy ehhez már gondolkodi is kéne...??? bocs elfelejtettem csak egy 16 éves vagy, akinek ezalapján nem igazán a szexen kéne, h járjon az agya!!!!
nem tudom miért kell bunkóparasztozni, amikor te is elismerted, hogy hülye a kérdés.
Nálam a fattimnál volt ez a téma.Aztán rákérdezett, én elmondtam neki, és megoldódott a dolog.:) Nem fogsz belehalni, ha elmondod anyudnak, ne félj.Ha eltilt tõle, találkozol vele titokban.Izgisebb.:D Amúgy meg, meglátja, és nem meglássa!!!!Bocsi, nem leszólás, csak szúrta a szemem.:)
Ha nem lesz nálatok elsõsegélycsomag, akkor elvérzel és meghalsz, mikor a barátod elmegy. xD
A kérdező hozzászólása: Nem mondhatom el mert eltilt a sráctól. Igy sem kedvelik õt. Nem most akarok még vele lefeküdni hanem késõbb, csak elõre akarom tudni a dolgokat!
Mondd el anyádnak. Pár millióan át estek már ilyenen. Hidd el, talán neked is sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: bunkó paraszt megjegyzéseket nem kértem kösz!
A kérdező hozzászólása: köszi de nem kértem leugatást. énis törölközõre gondoltam na de ha most épp naon benne vagyunk az elõjátékba és gyorsan kiszaladok törölközõért akkor elég hülyén jön ki :S
A vérzés bizony ember függõ. Barátnõm annyira vérzett, hogy utána együtt mosta a lepedõt a barátjával és neki fájt is. Nekem viszont csak 1 kicsit volt kellemetlen és nem is este hanem másnap reggel véreztem egész délig. Ha elakarod kerülni a kellemetlen helyzetet akkor készíts be egy rossz törölközõt vagy egy tiszta konyharuhát. Ha nem szeretnéd mert utána kínos lenne kimosni vagy ilyesmi akkor használhatsz különféle babatörlõket vagy zsebkendõt. Ezeket le is tudod húzni a wc-n és akkor senki sem fogja megtudni, hogy mi is történt...:)

Ha a barátnõmnek ma megjött a mnstruációja, és ma lefekszem veled, és benne megyek el, akkor tényleg nem lehet terhes?

Értelmes válaszokat.!

Legjobb válasz: De lehet, NE menj el benne. Ugyan úgy fennáll a lehetõsége. Hol hallottad az ellenkezõjét?

De lehet, NE menj el benne. Ugyan úgy fennáll a lehetõsége. Hol hallottad az ellenkezõjét?
velem te ne feküdj le...
De lehet, bár kisebb az esélye. Olyan, hogy valamikor biztosan nem lehet terhes, nincsen, mert bármikor lehet egy spontán peteérése.
Kisebb az esélye, de lehet terhes. Ugyanakkor ilyenkor nagyobb eséllyel kap el valami bacit.
Bennem te ne menj el.....
Nehogy ezt meg tedd, én igy maradtam terhes és el kellett vetetnem.
Ha velem fekszel le akkor hogyan mész el benne? Nem semmi vagy.

Ha sokszor lefekszek a baratommal akkor mar nem leszek olyan jo Szuk?

Es miert jo a baratomnak ha kozbe csipomet mozgatom?? Attol nem tagulok jobban?? Nem vagyok eleg szuk mar vagy mi?? Nekem o volt a masodik, elozo baratommal meg csak egyszer voltam egyutt

Legjobb válasz: Pff... Minek szexelsz te egyáltalán?

Pff... Minek szexelsz te egyáltalán?
Sok elõjáték, izgulj fel eléggé és nem leszel szûk. De még is hány éves vagy könyörgöm?
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

A tablettaszedés 7 napos szünetének 5-6. ik napján jön meg a menzeszem. HA a 4. napon lefekszem a barátommal akkor is védett vagyok?

Szerdán veszem be az utolsó szemet és vasárnap-hétf? környékén jön meg. Ha péntek és szombaton szeretkeztem a barátommal akkor is védett maradtam? mert ma már vasárnap van és egyáltalán nem érzem,hogy meg kellene jönnie. Nem görcsöl a hasam,nem fáj a fejem. Csak sokat ettem. Lehet gond?

Legjobb válasz: a tabinak elméletileg a szünet alatt is védeni-e kell! nekem még sosem volt problémám vele. A menstruációra(tabi szedése esetén megszakításos vérzés) pedig sok minden hatással lehet, nálam az idegesség tudja bezavarni úgy h csúszásaim legyenek.

a tabinak elméletileg a szünet alatt is védeni-e kell! nekem még sosem volt problémám vele. A menstruációra(tabi szedése esetén megszakításos vérzés) pedig sok minden hatással lehet, nálam az idegesség tudja bezavarni úgy h csúszásaim legyenek.
igenigenigen védett vagy, minden nap megkérdezi valaki, azoknak a válaszoknak miért nem hiszel, amiket azokra a kérdésekre adnak amiket feldob neked a gép amikor ki akarod rakni ezt? mibõl gondolod h neked mást fognak válaszolni rá az emberek???
A kérdező hozzászólása: siettem, nem néztem utána, hogy voltak-e ilyen kérdések, elnézést. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

Ha pár nappal menzi előtt lefekszem a barátommal akkor attól megjöhet előbb? Vagy közben, utána?

Eddig még nem csináltuk így, menzi el?tt pár nappal mindig elkezdtük a szünetet a kockázatok elkerülése miatt :D , de most szeretnénk összebújni:) Biztonsági okokból vegyünk el? törölköz?t inkább?:)

Legjobb válasz: Bármikor megjöhet elõbb, nem kell ahhoz lefeküdni valakivel. Elég egy nagyobb stressz, egy erõs orgazmus, egy hidegfront, és késhet vagy korábban megjöhet. A tested nem atomóra. Viszont épp menszesz elõtt van a legkisebb esélyed arra, hogy teherbe ess. Szerintem épp ezeket a napokat kellene alaposan kihasználni. Nem értem, miért érzed kockázatnak azt, hogy megjöhet elõbb egy nappal. Nincs ebben semmi kockázat, vérzés elõtt nyugodtan lehet szexuális életet élni, egészen addig, amíg meg nem jön. Jól teszitek, hogy vérzés alatt nem csináljátok. Ilyenkor a nõ belül egy nyílt sebnek tekinthetõ.

Bármikor megjöhet elõbb, nem kell ahhoz lefeküdni valakivel. Elég egy nagyobb stressz, egy erõs orgazmus, egy hidegfront, és késhet vagy korábban megjöhet. A tested nem atomóra. Viszont épp menszesz elõtt van a legkisebb esélyed arra, hogy teherbe ess. Szerintem épp ezeket a napokat kellene alaposan kihasználni. Nem értem, miért érzed kockázatnak azt, hogy megjöhet elõbb egy nappal. Nincs ebben semmi kockázat, vérzés elõtt nyugodtan lehet szexuális életet élni, egészen addig, amíg meg nem jön. Jól teszitek, hogy vérzés alatt nem csináljátok. Ilyenkor a nõ belül egy nyílt sebnek tekinthetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Elõtte azért éreztem eddig úgy, mert nem akartam, hogy elõbb megjöjjön és vérbe ússzunk :D Hülyeség tudom, de nem akartam, hogy ez miatt elmenjen a kedve vagy valami a késõbbiektõl. :) Köszi mégegyszer:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!