Találatok a következő kifejezésre: Ha lefekszek barátommal és nem (10 db)

Ha egyszer lefekszek barátommal és utána is akarnánk pl másnap már érzékeny vagyok nagyon (a nemi szervem) Mitől lehet?

Teljesen felvagyok izgulva meg nedvesedve és ettől függetlenül is ugyan az van. Meg ha széthúzza a fenekemet akkor is fáj ahogy húzódik a bőr meg a nemi szervem és a hátsó felem között is sokszor piros meg fáj

Legjobb válasz: A barátod még nagyon kezdõ(vagy béna), és nem tudja, hogyan kell megfelelõen örömet okozni. Gyakoroljatok, ha összeszoktok, akkor már nem lesz ilyen.

A barátod még nagyon kezdõ(vagy béna), és nem tudja, hogyan kell megfelelõen örömet okozni. Gyakoroljatok, ha összeszoktok, akkor már nem lesz ilyen.

Már nem azért, de ha valakinek 2 éve nincs barátja és nem is szexelt, akkor azt ribancnak nézik, ha lefekszik valakivel csak úgy?

Mert már hiányzik 2 év után ...:D

Legjobb válasz: ki nézi ribancnak? ki lesz írva a homlokára hogy: 2 év után bäsztam?

ki nézi ribancnak? ki lesz írva a homlokára hogy: 2 év után bäsztam?
azok hívják csak [email protected] akik szintén nagyon régen dugtak már!
20:13-as! nem feltétlenül így értettem! Akkor fogalmazzunk úgy, hogy azok akik naggyon féltékenyek rád, és irigyek!
utolsó ez jó, én 21évesen még nem dugtam csajt, de ránézésre senkit nem ribancozok le. max azt gondolom, de semmi más :D
Várd ki az igazit. Masztizni nem szoktál, hogy valamennyire "lenyugodjál"?
gyere én nem foglak annak nézni :D
A kérdező hozzászólása: mivel még nem volt benne nagyon részem, ezért vállalom fel, de különben szerintem is ciki :D Gyöngyösi valaki hogy hívnak??
Ne legyél már ilyen kishitû! Tessék, itt van ez az oldal, vannak chatoldalak is, elmehetsz szórakozóhelyre, a lényeg, hogy akkor egy kívülálló sráccal tedd meg! Egyébként nagyon szimpatikus, hogy fel mered vállalni a szex hiányát, sok lány ezt cikinek érzi.
gyöngyösi valaki vagyok, szerinted ezt komolyan elárulom itt pletykafalon? ?:D
de gondolom azért érdekel, mivel te is a környékrõl vagy...:) :D
A kérdező hozzászólása: igazából kecskeméti vagyok, de van ismerõsöm ott ..:)
A ribanc szintet talán még nem éred el, de semmiképpen sem dicsérnélek és tisztelnélek érte. A szex párkapcsolatba való, ha nem vagy képes kapcsolatra, akkor ne is szexelj. Irigy meg az édesanyátok kenyérpirítója (;
nem gáz, de szerintem ne itt beszéld meg hogy kivel történjen
Amúgy meg szerintem túl sokat gondolkodsz! Túl sokat adsz mások véleményére! Nehezen teszed meg azt amit szeretnél mert azt nézed ki mit szól vagy mond! Ez kb olyan, hogy étteremben nem mered a sült csirkét kézzel enni csak villával, holott ugye azt kézzel is lehet enni, de te nem eszed meg kézzel mert mit szólnak majd, vagy hogy néznek majd rád ha azzal eszed! Épp ezért Tésztát rendelsz amit villával lehet enni! ERGO! Inkább szenvedsz és vársz arra, hogy majd betoppan egyszer egy olyan pasi aki téged akar, minden téren és szeretni fog amíg világ a világ! DE! Ez nem egy amerikai vígjáték...szóval Tedd ami jól esik, a te életed a te szexuális és szerelmi életed nem a barátnõdé!
Én annak nézném, na. Az ember tartsa már többre magát, minthogy ösztön szerûen menjen d*gni, mert már viszket neki...
annyira random hogy kit ribancoznak le az emberek, hogy az hihetetlen. általában ha egy pasi csak dugni akar veled, akkor tök mindegy mit csinálsz le fog ribancozni. ugyanez, ha egy lány féltékeny rád. tedd ami jól esik, addig menj el míg te a tükörbe tudsz nézni. ha érdekel a véleményem, én nem ribancoználak le ezért, de az én erkölcsi mérlegem furcsa kilengéseket mutat :D
de ez a "tartsa többre magát mint ösztön után menve dugjon" duma amúgy tetszik, mert annyira "fehér", viszont olyan kamu és baromság mint annak a rendje:D ez kb az önsanyargatás és a vallási vegetarianizmus között mozog. ösztönlények vagyunk. dugni jó. az élet rövid. élvezhetjük. hát akkor - ha mértékletesen csinálod - miért ne tennéd? ja, mert olyan szép kimondani hoyg várom az igazit :D
kerdezõ, és gyöngyös környékén vagyok, esetleg egy menetbe benne vagy?
A kérdező hozzászólása: 20:21 na ettõl tartok én is! majdnem volt már rá példa, hogy meg sem történt a dolog, de hazudott a srác ...:D persze bevallattam vele, h mondja el az igazat -.-
Nekem is hiányzik a szex, én szexelnék veled! :D
A kérdező hozzászólása: ha a fiú szétkürtöli , márpedig ilyenek ezek :D
Igen, mert az is :)
Nálam a diszkréció garantált! 22/F
A kérdező hozzászólása: engem viszont az irigységbõl adódó ribancozás hidegen hagy :D de úgy már érdekel, ha a fiú híreszteli mindenkinek a dolgot...:/ ezért inkább kimaradok a jókból xD
amugy miert erdekel h ki mit gondol rolad? nem ertem. engem felolem búzinak is hihetnek...leszarom XD
Jó! De azt meg nem tudhatod drága kérdezõ, hogy melyik pasi mondaná ezt és hencegne vele és melyik nem! Ha ez lesz elõtted, akkor még sokáig nem fogsz dugni! Akkor elsõ körben próbálj meg ne egy ismerõseid körébõl emberrel dugni! Hanem egy távolabb álló idegennel akit még nem ismernek!
Én senkit nem ítélek el, aki nem bánt meg másokat, és nem pl. egy szerelmes embert használ fel a céljaira. Ha félsz a környezeted ítéletétõl, ne verd nagy dobra.
A kérdező hozzászólása: ASOT erre gondoltam már, de valamiért mégsem jön össze.
Nos... nekem egy évig nem volt párom, amikor összegabalyodtam egy sráccal. Diszkrét volt, CSAK a szobatársainak mondta el pár hét múlva a történteket. Onnan persze egyenes ágon terjedt a dolog. Konkrétan senki nem nevezett r*bancnak, de abból, hogy egy egy buliban sorra mászták rám a srácok, leszûrtem, hogy igen könnyûvérûnek tartanak. Ebbõl annyi tanulságot szûrnék le, hogy amiben hibáztam, az szerintem csupán annyi, hogy a környezetembõl került ki a srác. Ha most lennék abban a szituban, akkor biztos valami olyan srácot választanék, aki az egyetem környékére sem jön! 22/L
A kérdező hozzászólása: abban meg már hinni sem merek, h valaha is lesz újra komolyabb kapcsolatom...
Kérdezõ, ne érdekeljen már annyira más emberek véleménye! Azt hiszed, hogy kitüntetést kapsz érte, ha nem szexelsz? Dehogyis! Egyébként sem értem ezt a "szex csak párkapcsolatba való" hozzáállást. Le van ez írva valahol? Sehol! Úgyhogy annyit is ér az egész.

Ha lefekszek a barátommal és nem védekezünk, az utónedvtől terhes lehetek?

Legjobb válasz: igen.de milyen utónedvtõl?ha belédengedte akkor terhes lehetsz!

igen.de milyen utónedvtõl?ha belédengedte akkor terhes lehetsz!
Utó nedv?Akkor beléd ment vagy sem? Utó nedv akkor minden bizonnyal igen. Ha az elõ nedv érdekel a válasz akkor is az, hogy terhes lehetsz tõle bizony!Már abban is lehet sperma.Vigyázzatok jobban.Szedj gyógyszert vagy gumi.
Elõnedv van, utónedv már nem, mert akkor már elélvezett. Amúgy az elõfolyástól is teherbe eshetsz. Ezért amint áll, azonnal fel kell húzni a gumit.
Szia! Azt hiszem, értem, mire gondolsz. Nem engedte beléd, de utána visszabújt még egy kicsit. A húgycsõben maradhattak még spermák, úgyhogy igen, lehetsz terhes.
Tök mindegy, hogy mikor fekszel le vele, csak a védekezéshez legyen eszetek!!!
Akkor feküdj le vele, amikor a szíved és a lelked azt mondja, hogy "na, most szeretném". Addig ne, mert csak rossz élmény lenne. Amúgy meg mindegy. Pettingeltetek már? Mert ha nem, akkor talán azzal kéne kezdeni, a szex nem megy egybõl.
Ha használtok óvszert, akkor teljesen mindegy hogy mikor fekszetek le, az mindig ugyanolyan jól véd.
hát nem írtad hány éws vagy de ha még ezt nem tudod akkor innkáb várj egy pár évet...de ha felkészultela akkor használjatok gumit de kérd meg a barátodat hogy ellenorizze le hogy jo méretu e a gumi mert ha kicsi akkor kiszkadhat de ha nem kicsi akkor ne félj nincs esélye a terhességnek és ha teheted akkor a menstruációd után fekudj le a fiúval:) )sok sikert:) )))))
De az lehetsz, ha kiszakad/lecsúszik/kifolyik a cucc/ a kezérõl rákerül a külsejére a sperma vagy elõváladék. Mindegy mikor, a naptár módszer úgyis humbuk, bármikor teherbe eshetsz.

Szűz vagyok még, de nem sokára lefekszem a barátommal, és félek hogy fájni fog, viszont amikor masztizok nagyon benedvesedek, akkor ha szex előtt is sikerülne benedvesednem akkor nem fog fájni, mert becsúszik könnyen, nem?

Legjobb válasz: Mindenképp fájni fog egy kicsit. Ami nekem bejött: vegyél be egy fél váliumot és igyál rá jét pohár bort, így nagyon laza leszel és alig fogod érezni.

Mindenképp fájni fog egy kicsit. Ami nekem bejött: vegyél be egy fél váliumot és igyál rá jét pohár bort, így nagyon laza leszel és alig fogod érezni.
persze, igyál meg gyógyszerezd tele magad, úgy az igazi az elsõ :DDD még nagyon kevesen haltak bele úgy tudom, nem fogsz ordítani a fájdalomtõl, nem fogsz sem elvérezni, sem szétszakadni. ha ennyire tudatlan vagy, akkor inkább várjatok még.
A kérdező hozzászólása: én mondtam neki, hogy szeretnék valamit inni szex elõtt, de nem akarja engedni...
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.
Fájdalom volt olvasni!
elsõ mindig "fáj" :) általában a nõket szeretik az ágyban! :)
az szép, nemrég jöttetek össze, de már szexelni akartok?
Nem biztos hogy fájni fog, de valószínûleg igen. Ha felkészültél a szexre, akkor ez nem fog problémát okozni. Addig meg ne csináld. Azt pedig a barátoddal kell megbeszélned, vele tapasztald ki, hogy õ mit szeret, és viszont - neki is meg kell ismernie téged. Beszéljetek róla. Ha nem tudtok beszélni róla, ne csináljátok.
Az életkorodon is múlik. Ha 23 vagy, ess túl rajta, ha 13, akkor várj 3 évet.
A kérdező hozzászólása: 17 multam mindjár 18-leszek
Én még várnék pár hónapot a helyedben.Ismerd meg a párod jobban, ha tényleg kedvel tud rád várni.
Akkor szerintem járogassatok és ha már nagyon kívánod, menj bele.
Mondd neki, hogy majd te is lefekszel másokkal tapasztalatszerzés céljából, mert az nem megcsalás... Mekkora egy féreg a te barátod!!!
De ez k*rvára megcsalás
Ne nyeld be ezt a szöveget:D Jó szöveg, hathatós egy tini számára, de nem egy normális emberke számára.
XD a barátod nem szeret. Csak azért mondja, hogy nyugodtan megfarkalhasson másokat is. Te meg azért kellesz neki, hogy mindig legyen kihez mennie, ha épp üríteni kell...
Ha barátodnak ez jár a fejében, akkor most is csak egy tárgyként tekint rád.
nem csak te
Mindenképp meg fogja dugni. Pontosan tudja, hogy megcsalás. Nem, nem érdekli. Nem, nem is szeret. Nem, csak bemeséled magadnak ezt a becsületességi kérdést, simán hazudni fog róla, mivel tudja, hogy nem tûrnéd. Dobd ki. MOST! Egyáltalán nem szeret, egyáltalán nem tisztel, és amint lehetõsége adódik rá, meg fog csalni. Komolyan mondom, tudatosítsd magadban, hogy MEG FOG CSALNI. Ha meg akarod õrizni a méltóságod, akkor már most kihajítod a fenébe.
Akkor nem lenne megcsalás, ha szerinted se lenne az. Így azonban tiszteletben kéne tartania az érzéseidet, kéréseidet. Ebbõl egyébként szerintem az is következik, hogy nem igazán vagytok egymáshoz valóak... :(
En is az voltam (vagyok is), de ezt az egyetemi barataim se tudjak, egyszeruen mert nincs hozza kozuk. Arrol nem beszelve, hogy ha elmondanam, nem beszelnenek velem ilyen temarol olyan fesztelenul, mondvan ugyse ertem. Ez mindenki maganugye, biztos nem mondanam el vadidegeneknek.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem teszek semmit, hanem várok a találkáig. akár "megengedem" neki, akár nem, ha meg akarja tenni, úgyis megteszi, ez csak tõle függ. Nem tehetek ellene semmit. Ha viszont tényleg megcsal, akkor szakítok. Köszönöm a válaszokat!
Hogy ellenõrzöd? 2 perc alatt is megcsalhat. Ki kell dobni nincs más biztos megoldás!
úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból. - Mit szívtál? Jó erõs anyag!
A kérdező hozzászólása: szerinted, ha megkérdezett arról, hogy megteheti-e, nem mondaná el azt, hogy megtette? észreveszem rajta ha hazudik. volt már rá példa, hogy észrevettem. és nem szívtam semmit.
Ha megkérdezett csak azt jelenti teljesen hülyének nézett akivel bármit megtehet. Miután kiderült a tévedése okosabb lesz és nem szól.
És honnan vagy benne biztos, hogy még nem csalt meg, hogy még nem tette meg? Sokan utólag szoktak ilyet mondani illetve kérdezni amit a barátod tett. Mert így másképp hangzik. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ha már megtette és lefeküdt vele, akkor azt mégsem vetted észre rajta és simán hazudott. Ergo akkor hogy derülne ki ha most csalna meg? De legyen igazad azt kívánom!
De a pasidtól ha eltekintünk is - tudod mikor engednék egy ilyen idõzített bombát a pasim közelébe, aki rá van állva és "praktikázgatni" szeretne vele.... -.-
És honnan vagy benne biztos, hogy még nem csalt meg, hogy még nem tette meg? Sokan utólag szoktak ilyet mondani illetve kérdezni amit a barátod tett. Mert így másképp hangzik. - Ez tökéletesen így van, nem hinném el ha nem hallottam volna én is.
Azzal, hogy ezt neked elmondta/megkérdezte/engedélyt kért tõled, fogalmazhatunk akárhogy, közölte veled, hogy nem szeret, nem vagy neki fontos, nem vágyik rád. Ha valakit szeretek, rá sem nézek a másikra, hidegen hagy akármelyik kerek segg, vagy nagy cici, nem érdekel senki és semmi, csak a szerelmem, és a Vele(!) szerzett tapasztalatok. Nem akarlak megbántani, de ébredj fel légyszíves, és ne hagyd, hogy hülyét csináljon belõled! Épp eléggé megalázott már ezzel is!!!
Dobd kiii, ne engedd hogy megalázzon te lány! Nyilvánvaló, hogy egy idióta aki fel sem fogja mit csinál, és azt sem tudja mi a barátnõ és a kapcsolat fogalma! Ilyen undorító lány is ritka aki ilyet felajánl egy foglalt fiúnak amit leírtál.. méghogy pár praktika:DDD õszintén szólva egy riban c akinek szintén semmi fogalma sincs arról mi az a kapcsolat. Ne add meg neki az esélyt sem, hogy megalázzon. Küldd el a fenébe, aztán majd elgondolkozik. Ha meg ugrik a másik csaj puncijába, akkor ne számíts arra hogy valaha is szeretett és fontos voltál neki. :(
Dobd már ki a rohadt életbe! Úgy átb_sz ahogy az kell! És ha nem fogod észrevenni hogy hazudik? együtt maradtok? az ilyen férget, aki nem becsül meg még ennyire sem ki kell rakni a g_cibe!!! 22/F
Az ilyen pasit messzire kerüld el, ha nem akarod, hogy valami nemi betegséget kapj el tõle . (már ha nem gumival védekeztek) ez csak jó tanács...
Szerintem mondd azt neki hogy ez esetben te is gyûjtessz másnál egy kis tapasztalatot neked is van egy nagyon jó haverod csak eddig hanyagoltad a kapcsolatotokra tekintettel de most kedvet kaptál te is egy kis tapasztalatszerzéshez. :) ha kiakad akkor visszavághatsz neki hogy na ugye õ sem szeretné ha mással szexelnél. Ha nem akad ki akkor szakíts mert ez a pasi nem vesz téged komolyan és elõbb utóbb úgyis megcsal.
nagy hantás a fiud....
Elég nagy hülye aki ezt beveszi :)
Ha gondolod, én szívesen nyújtok közben továbbképzést neked, csak úgy tapasztalatszerzés céljából. Majd te is megoszthatod vele a frissen szerzett tudásodat, biztos ez is mindkettõtök elõnyére fog válni. Szerintem ez a verzió neki sem tetszene... :-D De ha AZ nem megcsalás, akkor EZ SEM.
:D
A kérdező hozzászólása: leírom összegezve. Van egy lány ismerõse, aki messze lakik, de most eljön hozzá látogatóba. még sosem találkoztak, amolyan netes barát, akivel mindenrõl tudnak beszélni, mindent megosztanak. és a csajka kitalálta, hogy "tanítgassák" egymást új praktikákra, amit a barátom nekem is átadhat, ezzel fellendíthetjük a kapcsolatunkat, stb.. persze engedélyt kért tõlem, hogy mit szólnék hozzá, ha õ ezzel a lánnyal lefeküdne, vagy csókolózna. Én persze kiakadtam, és õ azzal jött, hogy szeret engem, és a megcsalás az, ha már nem szeretne, és úgy tenné meg. Most én lennék ennyire prûd? mert hiába magyarázom neki, hogy de, ez megcsalás, nem érti meg, mert neki más a véleménye errõl. Én meg már ki vagyok akadva, hogy nemsokára jön a csaj, és mi lesz ha megcsal? nagyon szeretem. azt mondja, hogy õ is engem. akkor miért nem érti meg, hogy nekem ez fájna? és hogy én ezt megcsalásnak gondolom? szerintem nem velem van a baj e téren. Egyébként 19 éves vagyok.
el is hitted neki?? o.O persze h megcsalás...
szerintem dobd ki a p*csába ha nem érti meg hogy ez megcsalás... -.-
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem hittem el, tudom hogy ez megcsalás. De hogy magyarázzam el neki, hogy ez annak számít? o.O
Tök mindegy a szituáció. Ha szeret, nem csókolózik és nem fekszik össze mással, fõleg nem egy olyannal, akit még életében nem látott. "Tapasztalatot" egy normális ember a saját párján akar szerezni akit szeret!!
mond azt neki hogy ha megteszi akkor mehet is melegebb éghajlatra avval a r*bivel eggyütt..
A barátod akkor olyan hülye mint én :D Mert ugye engedélyt kér mielõtt lefekszik egy másik lánnyal akirõl tudod is, hogy ki. Hát nem tudom mit kellene tenned, talán menj bele azzal a feltétellel, hogy csinálhatják de te végignézed mert te is szeretnél tapasztalatot gyûjteni a látványból. Ki tudja, talán jól is elsülhet. Vagy minimum jobb lenne mint ez a helyzet, ha itt lesz az a lány mert folyton azon fogsz agyalni, hogy vajon megcsalt-e.
nem kel neki elmagyarázni. Õ is tudja minek számít ez. Ajánld fel neki hogy téged is tanítanak majd páran, szigorúan az õ érdekében. ;) Legegyszerûbb ha dobod mert egy szemétláda.
azért páran nagyon jó "tanácsot" adtok (egyez bele meg stb..) -.-" mindenesetre ha megteszi dobd ki mert újra meg újra megteszi...
Sok a hülye, kevés a lõszer.... El ne hidd ezt az orbitális hülyeséget! A megcsalásnak pont az a lényege, hogy szeret és úgy dug meg másik nõt. Jesszus a te pasid melyik bolygón él??? És miért egy idegentõl tanulja meg a szexet??? Ki tanította ezt neki, hogy a szexet "tanulni" kell? Gyûjtsön tapasztalatot nyugodtan. 10 másik nõtõl. de akkor ne legyen komoly kapcsolata. a kettõ együtt nem fér össze. Ha meg szerintetek igen akkor erkölcsileg igencsak el vagytok b....szva. Dobd ezt a p..csfejet!
De bizony megcsalás és ha barátod megcsal téged, nem szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: épp ez az, hogy szerintem ez nem normális. Mindenesetre, várok addig a bizonyos "találkozóig". ha megteszi, akkor lépek. úgyis elmondja hogyha megcsal, nagyon lelkiismeretes ilyen szempontból. szerintem azért is kérdezett rá erre a dologra, hogy ne érezzen lelkiismertfurdalást ha megteszi. Persze nemet mondtam.
Én a helyedben dobnám az ilyen pasit, ugyanis ha valaki szereti a barátnöjét picit is, nem csalja meg.
20 Igen, okosan tedd. Ne lássa rajtad mit érzel. Persze bólints a dologra(utsó pillanatba is vissza lehet lépni-lehetõséget azért hagyd meg. Ha végig játsza a játékát, és le is fekszik a nõvel-utána könyörtelenül küld el.
*-lehetõséget azért hagyd meg.Hátha gyõz a jobbik énje és a szíve irántad..
Hát érdekes.. Szerintem ez megcsalás.

Van egy nagyon jó barátom Dani. És én szűz vagyok, de ő már nem. Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem, mert ő már gondolt rá h én milyen lehetek az ágyban. Sztetek feküdjek le vel?

Csak az a baj h én nagyon szerelmes vok belé, de ? persze ezt nem tudja, mert ? ezt a szexet tényleg csak "baráti szex"-nek fogná fel. :S

Legjobb válasz: hát ha õ tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h õ mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy õ is érez vmit 18/f

hát ha õ tényleg annak tekinti akkor ne tedd meg mert még jobban ragaszkodni fogsz hozzá még jobban belezuhansz és hanem vallod be a srácnak mit érzel iránta azzal csak magadat fogod gyötörni mert amíg nem kérdezel rá h õ mit érez addig nem is fogod tudni h most akkor játszik veled vagy õ is érez vmit 18/f
Baráti szexszel ne veszd el! Ez a mondás. Jobb inkább kihagyni, találsz még olyat, aki majd szeretni is fog, és nem fogsz pofára esni, ha emiatt nagyon kötõdsz majd hozzá. Mert emiatt jobban fogsz hozzá kötõdni. De nem barátként. Szóval inkább hagyd.
Nehogy megtedd! Vagy neked ennyit ér a szerelem? Szívességet tesz neked azzal, h elveszi a szüzességed? Felajánlotta? Nagymenõ isten, aki már lefektetett x csajt, és te is egy leszel a sok közül, aki csak azért megtenné, mert a rózsaszín köd elvette az eszét? Már ne is haragudj, de sztem ilyenkor nem szívességrõl kellene beszélni, hanem õszinte viszonzott szerelemrõl. A szexnek elvileg ez a lényege! Bár mindenki úgy csinál, ahogy akar, ez igaz. De hidd el, h nagyon megfogod bánni, ha megteszed. A fiúnak meg eggyel több trófeája lesz! Szánalom, h ilyet fel mer ajánlani! Mi õ, Máltai Szeretszolgálat?? 21/l
Ne.
Szabó Dani?
A Danik mind jók az ágyban:DDDDDD
milyen dánielnek hívják?
Csak azért érdemes, mert a Danik mind jók az ágyban, így nem fogod megbánni.
tedd meg. talán ha eleg szexi leszel neki, akkor beled szeret:D en megtennem, megha tudom, h csak baratkent szeret akkor is. de soha nemondd meg neki, h többet erzel iranta. ha õ lep, akkor esetleg. de egyenlõre teis baratkent viselkedj vele.:) csinaljatok szilveszterkor:D;)
Passz. Nem tudom mit tegyél, fogalmam sincs, hogy én mit tennék a te helyedben. De még mindig könnyebb azt bánni amit megtettél, mint azt, amit nem...... Ez fontos: Hány éves vagy? 14/L
Mi a teljes neve ?
Ez kurvä jó.. "Felajánlotta h ha akarom lefekszik velem" :D Hát ez a Dani rendkívül önzetlen lehet XD Istenem, hogy én miért nem találkozom ilyen lányokkal össze !!!:D
A kérdező hozzászólása: 15 vok és köszi mindenkinek a véleményét, naon jófejek vagytok :P
Szerintem te is tetszel neki és csak a sex-en keresztül akar jobban meg ismerni. De ha te is nagyon akarod akkor mondmeg neki hogy tetszik neked! N.J Ricsi
Ne tedd meg. Késõbb meg fogod bánni, mert egy igaz barát nem kérhet ilyet! Csak olyannal feküdj le akibe tényleg szerelmes vagy, egy életre meghatározza az ember életében az ELSÕ ALKALOM és a NAGY Õ, akibe tényleg szerelmes vagy, mindig vissza fogsz emlékezni rá.Valahol mindig példa marad!!!
végeredmény?:D
A kérdező hozzászólása: végülis jött egy nagynak hitt szerelem és õ vette el a szüzességem :) ) egy évre rá lefeküdtem vele, de sokkal jobb a lelkiismeretemnek, h nem vele veszítettem el :D
Nem szabad odaadnod magad az elsõ ajánlásra, hülyeség. Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél vele, akkor hagyd próbálkozni, és csak akkor feküdj le vele, ha már látod, hogy komolyan gondolja, és nem csak a , , kaland" érdekli. Így , , barátilag" tényleg hülyeség a szex.
A kérdező hozzászólása: most én nem arra voltam kíváncsi h a danik jók az ágyban :P csak egyszerûen nem tudom eldönteni h tudom-e kezelni a helyzetet vagy nem, mert eddig iszonyatosan jóban voltunk és úgy indult az egész h csak hülyéskedtünk ezzel, h milyen lenne h ha lefeküdnénk egymással, és utánna megkérdezte h nincs-e kedvem vele szexelni :$ én meg úgy megörültem, és azt mondtam h még meggondolom, mert nem akarom h a barátságunk elvesszen
A kérdező hozzászólása: csak én meg annyira szeretem, kb 3éve teljesen beleszerettem tudom h hülyeség lenne, csak olyan jó érzés arra gondolni h csókolózunk és utánna pedig...
Szerencsés Dánielnek hívják :D
Hát én nem a "Dani" vagyok, de mibõl gondolod hogy te nem jössz be neki, van aki azt mondja igazi férfi-nõ barátság nem létezik, van aki szerint pedig igen, ha nem akarna többet mint a barátság biztos nem ajánlotta volna fel neked, legalábbis magamból kiindulva én nem tenném.
Elõször mond meg neki hogy neked teccik..és utána ha neki is tetszel.. mertha nem akkor nem lessz veled óvaosmeg ilyenek.Rem tudja hogy te még szû vagy mert jólenne..Am meg igen a a Danik télleg jók az ágyban.!!:D
Szerintem ezt csak te tudod, hogy neked ez belefér vagy nem. Amúgy a Danik tényleg jók az ágyban:D
Miért volt lényeges bejelenteni, hogy Dani?:D
Én is Dani vagyok, de sajnos nem ajánlottam fel mostanában ilyet. :D
és tényleg, a danik jók az ágyban. TEDD MEG!:)
baráti szex?! az se rossz barátságbol sebbe ba..lak aztán le nyalhatod... szép kis barátság!!:D

Ha még nem jött meg, és lefekszünk a barátommal, lehetek terhes?

Természetesen így is védekeznénk. De ha nem, teherbe eshetnék?

Legjobb válasz: hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S

szia ez emberi test fucsa dolog, az még nem jelenti azt h. nem vagy érett arra biológiailag, h. tehertbe ess, ha még nem juött meg, lehet fogamzóképes anélkül is, de persze nagyon kicsi rá az esély, LE LEHET HURROGNI, DE A PÁROM NÕGYÓGYÁSZ, ÉS VALAMI ILYET MAGYARÁZOTT. kicsi az esély a teherbeesésre, de megvan, attól h. még nincs vérzésed, még ugyanúgy ottvannak azok a kis peték benned, csak még nem vándorolnak. ami a lényeg, szeritnem még várj egy kicsit ezzel a dologgal, de ha nagyon akarjátok, akkor úgyse fogjátok vissza magatok, AKKOR LEGALÁBB VÉDEKEZZETEK, ÉN EZT TUDOM TANÁCSOLNI. vagy beszélgess rólla anyuddal, hidd el sokat tud tanácsolni, és a kapcsolatotok is megjavul, ha látja, h. bízol benne, és mersz tõlle kérdezni ilyeneket. FÕ A BIZALOM, ÉS A BIZTONSÁG!!!!!
hát pedig sztem nem lehetsz valami idõs...am se valami jó úgy csinálni h neked még egyáltalán nem jött meg mert amikor megjön akkor válik igazán nõvé a tested..de hát te tudod:Sde ha nem jött még meg akkor nem lehetsz terhes kivéve hha pont abba a hónapba jönne meg elõször sose lehet tudni. szal ha már ennyire eltökélted h lefekszel vele akkor védekezzetek!!mert nem csak terhes lehetsz hanem valami nemibetegséget is elkaphatsz:S
Attól még hogy 15 vagy és egy éve együtt vagytok, szerintem még nem érett meg rá az idõ. Nem csak lelkileg kell késznek lenni rá, hanem testileg is. Az, hogy még nem jött meg, azt jelzi, hogy a tested még nem elég érett a dologra. Várj még egy picit a dologgal. Türelem.
azt kívánam hogy nehogy teherbe ess!:D ha télleg így elkomolydott a kapcsolatotok tedd meg de feltétlenül védekezzetek. ja és jó szórakozást hozzá az elsõ a legjobb! gyertyák közt csináljátok meg ilyenek akkor egy örök élmény marad majd
ha védekeztek hogy lennél már terhes...-.-" am a kérdésedre válaszolva nem. hány éves vagy már nem azért? de ha ennyire tudatlan vagy meg idióta akkor azt kivánom h ess teherbe :@
én ha még 15 évesen nem menstruálnék nem a szexen gondolkoznék, hanem azon hogy minél hamarabb felkeressek egy orvost, lehet valami rendellenességed amit helyre kell hozni, úgyhogy sürgõden menj nõgyógyászhoz, ez nem játék!
mármint még SOHA nem jött meg??:O akkor nem nagyon kéne még lefeküdnöd a barátoddal. de szerintem nem lehetsz terhes. amugy hány éves vagy?
17:47-esnek. Teljesen normális ha valaki 15 évesen még nem menstruál. Nem átlagos az tény, de attól még nem kell aggódni. Sokaknak 18 évesen jön csak meg és semmi bajuk sincsen. 100 éve a nõk még 16-18 évesen menstruáltak elõszõr. Van akinél még megmaradt. Ráér még pár év múlva aggódni.
16:08as vagyok. nm szivesen:) sok sikert hozzá;)
A kérdező hozzászólása: 16:07 igen, még soha nem jött meg. 16:07 kösz remélem veled is történik majd valami rossz:) istenem, csak egy választ szeretnék, emberek -.-" 15 vagyok 16:08 köszi, végre egy normális válasz :) védekezni fogunk, 1 éve járunk és úgy érezzük mostmár eléggé ismerjük egymást. nem 12-13 vagyok, hanem 15
ha nem védekeztek lehetsz terhes, mert mielõtt megjön 2 héttel, és nem is tudsz róla, már termékeny vagy
17:56os én egy olyan ember ismerek aki 16 évesen kezdett menstruálni... szegényenk legalább 4 féle betegsége van pajzsmirigy bajoktól kezdve epilepszián át minden játszik. 11, maximum 12 éves korban kezdett el menstruálni minden nõ akivel ilyesmirõl beszéltem és az nem két ember volt. de végülis a kérdezõ tudja meg ti sok nagyokos, így látatlanban. kérdezõ akkor ne menj orvoshoz, majd meglepõdsz ha egy szatyor ciszta lesz a petefészked helyén mire 25 évesen eljutsz nõgyógyászhoz.
21:06-nak: Jaj, tejóég! Ne hisztizz már. Ismertél egy embert, akinek tényleg baja volt. Nah, nekem meg ez a szakterületem. Én rengeteg ilyet ismerek. Megnyugodhatsz, nem vagyok hülye. Mellesleg senki nem mondta, hogy ne menjen orvoshoz, csak azt, hogy nem kéne elõre beparáztatni tök fölöslegesen.
Te jó ég!! Mennyi "okos" van itt. Miért lenne abnormális h még nem menstruál? Az ismimnek 16 évesen kezdõdött a mensije, és semmi baja sincsen. -.- Tudjátok, vannak késõn érõ típusok, meg korán érõek. Szóval. Ha te úgy érzed h le akarsz vele feküdni, akkor tedd azt. Te tudod, te érzed h szereted-e annyira stb. ezt mi nem tudjuk megítélni h "nem kéne még lefeküdni vele"-mint ahogy vki írta. Igenis nem az õskorban élünk, ha ésszel csináljátok akkor nem lesz baj. Persze igazat adok annak aki azt írta h használjatok gumit. NEhogy mégis baj legyen belölle. Biztos ami biztos alapon.
Egy normális válasz: IGEN!!!! Teherbe eshetsz, mert nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni és lehet, hogy akkor lesz az elsõ peteérésed, amikor lefekszetek. Akkor ugye utánna se jön meg ( mert terhes leszel) És hát akkor majd meg fogsz ijedni, hogy nõ a pocakod :D Úgyhogy védekezzetek, és mindenki akinek ez a problémája. A válasz 100%- os, szakembertõl kérdezve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!