Találatok a következő kifejezésre: Ha lefekszek akkor (150 db)

Miért van az hogy ha rendesek állok vagy ülök akkor normálisan tudom a számon a levegőt venni, viszont ha lefekszek akkor kicsit hörgök de csak én hallom. Ja és néha így fel tudom köhögni. De csak akkor van ez ha fekszek. Ugye semmi komoly?

Legjobb válasz: Elõször is: szájon át nem veszünk levegõt. A száj evésre, ivásra, beszédre, puszi adásra és esetleg hányásra való. Vagys levegõt cal orron át szabadna venni. Hanyat feküdni a legegészségtelenebb. Feküdj oldalra, vagy hasra és próbáld ki az alábbi dolgot: este lefekvéskor tegyél az orrodba két-két 6x6-os gézlapot glacsinná gyúrva é ragaszd be a szádat. Valami baj már van a tüeteid alapján. Dohányzol? Esetleg asztmás, vag allergiás vagy. Amit ajánlottam, mindkét esetben csökkenti a tüneteidet /köhögés, hörgés/.

Elõször is: szájon át nem veszünk levegõt. A száj evésre, ivásra, beszédre, puszi adásra és esetleg hányásra való. Vagys levegõt cal orron át szabadna venni. Hanyat feküdni a legegészségtelenebb. Feküdj oldalra, vagy hasra és próbáld ki az alábbi dolgot: este lefekvéskor tegyél az orrodba két-két 6x6-os gézlapot glacsinná gyúrva é ragaszd be a szádat. Valami baj már van a tüeteid alapján. Dohányzol? Esetleg asztmás, vag allergiás vagy. Amit ajánlottam, mindkét esetben csökkenti a tüneteidet /köhögés, hörgés/.
"csak orron át"
A kérdező hozzászólása: 14 vok szal nem dohányzok :DD õõõ asztma nincs de allergia az van
Na, itt van az eb elhantolva! Szóval allergiás vagy. Az is egyfajata tüdõbetegség, bármily meglepõ is. Ugyanaz a légzéstechnika vonatkozik rá, mint az alábbi link alatt megemlített asztmára. Tehát amiket leírtam, próbáld betartani, hogy javuljon az állapototd. Kicsi, 4-5 éves gyermekek sikerrel alkalmazzák ezt a technikát http://www.kristalyakademia.hu/meghokkento_cikkek/az_asztma_..
Semmi különös....herebora jelenseg.....ez természetes dolog....de ha no vagy minek ide írsz?
A kérdező hozzászólása: De akkor miért csak a bal ilyen ?
mi az a herebora? Sosem halottam :D

Tegnap csináltam egy tesztet miszerint kisbabát várok. az első babával nem éreztem dudort most viszont ha lefekszem akkor kitapintható(nem kell keresni). lehet hogy régebb óta terhes vagyok?

Legjobb válasz: ha már kézzel érzed, akkor legalább 3 hónpos lennél...elõtte semmiképp nem érezheted, vagy nem a babát. Orvoshoz!!!

ha már kézzel érzed, akkor legalább 3 hónpos lennél...elõtte semmiképp nem érezheted, vagy nem a babát. Orvoshoz!!!
mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: a jobb oldali petefészeknél!
hol kell ezt a dudort keresni? hol tapintod ki?
A kérdező hozzászólása: csajok!én írtam a kérdést és köszi az eddigi válaszokat.szerintem nem a méhemet tapintom.az elsõ gyermekemnél a doki csak erõs nyomással tapintotta ki azt már nem tudom megmondani hogy hány hetessen, most viszont fura hogy lefekszem és saját magamnak nyomások és keresgélések nélkül kitapintom a dudort.feltétlen felkeresem az orvosom mert az azért nincs kizárva hogy már régebb óta bennem lehet a csöpség.én az elsõvel is szerencsés voltam az egész terhességem alatt mert csak a hasam nõt(tünetem semmi)
hát ilyen korán még nem a babát érezni :) , hanem a növekvõ méhet. amiben ugye fejlõdik a picike.
mármint a méhet lehet kitapintani? én még nem voltam terhes - de remélem most az vagyok:) - csak azért kérdezem, mert én igazából bal oldalon érzem a petefészkemet vagy nem is tudom mit, de sokszor szúrkál is, kb. 1 hete már, és eddig még sosem éreztem és még van 5 napom a nem vártig...
10-11hetes lehettem mikor elõszõr éreztem a dudort. szerintem is menj el dokihoz, de valószínû már a méhed tapintod ki. sok sikert
A kérdező hozzászólása: igazad van, felkeresem az orvosom mert lehet hogy már régebb óta van babóca!én is arra gyanakszom hogy nem 4-5 hetes.
Az elmondásod alapján babát vársz, de menj el orvoshoz, mert õ mégcsak biztosat tud mondani és persze, gratulálok is neked!
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

Fáj a szájpadlásom hátsó fele, amit minden nyelésnél érzek, és ha lefekszem, akkor rögtön érzem, hogy elkezd kaparni a torkom és nyálka termelődik. Kellemetlen érzés. Mi lehet ez?

Augusztusban volt mandulam?tétem. Azel?tt is sokszor fájt a torkom, de azóta sokkal gyakoribb, és a fájdalom jellege hasonló ahhoz, mint amilyen a m?tét után volt. Erre a szájpadlásos dologra van valakinek tippje?

Legjobb válasz: Szerintem régi fertõzés nem lett teljesen kikezelve, valószínû nem volt elég erõs a gyógyszer.De az is lehet, hogy mivel a manduláid, amik a védekezésre szolgálnának, már nincsenek, így védtelenebb vagy a megfázással szemben. Esetleg még lehet orrmelléküreg gyulladás is az oka az egész bajodnak.

Szerintem régi fertõzés nem lett teljesen kikezelve, valószínû nem volt elég erõs a gyógyszer.De az is lehet, hogy mivel a manduláid, amik a védekezésre szolgálnának, már nincsenek, így védtelenebb vagy a megfázással szemben. Esetleg még lehet orrmelléküreg gyulladás is az oka az egész bajodnak.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbit kifejtenéd kicsit? Ugyanis már jó ideje az orromban, pontosabban alatta érzek valamit, és szagokat se nagyon érzek mostanában...
Allergiás nem vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... mindenesetre mostmár minden bajom van: fáj a fejem, fáj a torkom, köhögök, eldugult az orrom... szerintem klasszikus megfázás, amihez még hozzájön a mandulamûtét miatti érzékenysége a szám hátsó részének.

Pár napja amikor lefekszek hányingerem van de csak akkor ha lefekszek és ha felkelek egy idő utánn elmúlik lefekvés elött nem eszek és nem is iszok szénsavas üditőt, mitöl lehet hány ingerem amikor lefekszek?

Legjobb válasz: Pl ha már nagyon kimerülten fekszel le, vagy mentálisan már el vagy fáradva, akkor az kiválthat hányingert. Ha napközben nem folyamatos az érzés akkor ez csak a fáradtságtól lesz. Próbálj nem akkor ágyba esni amikor már nagyon nem bírod ébren.

Pl ha már nagyon kimerülten fekszel le, vagy mentálisan már el vagy fáradva, akkor az kiválthat hányingert. Ha napközben nem folyamatos az érzés akkor ez csak a fáradtságtól lesz. Próbálj nem akkor ágyba esni amikor már nagyon nem bírod ébren.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de közben kiderült hogy ruflexem van :(

Ha egy nő sok pasival lefekszik, akkor ribanc. Ha egy pasi sok nővel lefekszik, akkor szoknyavadász. Miért szigorúbbak az emberek a nőkkel ezen a téren?

Legjobb válasz: De a kulcsos-lakatos magyarázattal se vagyunk elõrébb,csak annyival,hogy az a pasi aki sok nõvel lefekszik,menõ,az a nõ pedig aki sok pasival,ribanc. A kérdésben is ugyanez szerepel. Más magyarázat?

De a kulcsos-lakatos magyarázattal se vagyunk elõrébb, csak annyival, hogy az a pasi aki sok nõvel lefekszik, menõ, az a nõ pedig aki sok pasival, ribanc. A kérdésben is ugyanez szerepel. Más magyarázat?
most mondanám a lakat-kulcs hasonlatot de azt már ugy is tudja mindenki
Nem, de a pasik valahol mélyen ha nem is látszik rajtuk mindig többre becsülik a nõket maguknál ilyen téren ezért is buknak ki jobban ha azt látják hogy egy nõ ribanckodik.
Komolyra fordítva a szót azért mert valahol tudatalatt minden férfi a nõktõl várja azt az ártatlan szûziességet ami a férfiakban sosincs meg.
Utolsó ott a pont!
Azért, mert a nõért kell "megküzdeni", és nem fordítva. " A férfi jutalma a nõ. A nõ jutalma a tudat, hogy õ a jutalom." Mégpedig a férfi küzd érte. De ki akar olyat megszerezni, akit bárki megkaphat és nem is kell érte tenni semmit? Egyébként ha felborulnak ezek a nemi szerepek, hogy a férfinek kell kezdeményezni, - mert elvégre FÉRFI v mi-, ha a nõt egyenrangúnak tekintik, hogy "hát kezdeményezzen õ is az istenért", akkor figyelmen kívül hagyják, hogy ekkor már minden másban is egyenrangú, pasizásban egyenrangú, akkor a szexben is az. Csak ebbe nem nagyon gondolnak bele. ;) 20L
Nem is értem miért foglalkozik ezzel bárki. Senki sem tiltotta meg egy nõnek és egy férfinek sem, hogy sok partnere legyen. Akit a kritika zavar ne tárja a szexuális életét a nyilvánosság elé. Egyébként engem nem zavarna, ha a párom elõttem sok nõvel lett volna. Akkor valami pozitívumnak is kellett rá ragadni. Egyedül az zavarna, ha nemi beteg lenne, de az nem, ami a múltjában történt. A jelenét szeretem, felõlem aztán 100 nõje is lehetett régen, ha most velem van.
ma 18:32 vok Mellesleg engem kifejezetten TASZÍT, ha vki minden csajjal kavar. Egyrészt mert az sugallja, hogy neki tök mindegy, másrészt meg a legyet sem szeretem ha minden [email protected] rászáll, aztán meg rám akarna. Hopp, mondtam egy kulcsoshoz hasonló idézetet! ;)
Mi ez az általánosítás? Azért boszant, mert te rád tudják mondani. Hát ha kenyeret veszel akkor azt kifizeted. Ne [email protected] és akkor nem leszel ribanc vagy k*rva, ennyi. Nem mindenki olyan, hogy sok emberrel lefekszik. Meg nem mindenki erre törekszik!
Egy csaj bármikor talál magának szexpartnert ha feltételezzük hogy nem válogat, ha most odamennél csak úgy egy pasiból szerintem elég nagy eséllyel simán lefeküdne veled. Pasik nehezen kapnak meg bármilyen csajt, sokszor 20 csajból egy se jön össze ha olyan a pasi, hát még jó csajt nem biztos hogy összeszed. Így az a pasi aki sok nõvel össze tud jönni az tud valamit, de a csajoknak ehhez nem kell tehetség különösebben. Ettõl függetlenül az a pasi se jó aki minden nõvel lefekszik, mert valószínûleg komolyabb kapcsolatot nem fog tudni létesíteni senkivel. Sok nõ inkább összejön egy olyan pasival akinek csak pár kapcsolata volt mint azzal a pasival aki végig ment a város összes csaján. Persze ez mind csak elmélet, de szerintem ez ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: A pasiknak talán nehezebb megállni, hogy ne tegyék meg?
Ezt már nem egyszer kérdezték meg itt! Mert nem mindegy, hogy beléd löknek valamit vagy te löksz be valamit. Vagy alkoss újszavakat és találj ki valami szót a férfiakra.
K**vából lesz a legjobb feleség, úgyhogy végülis nem gáz.
ez a kérdés már aaaannyiszor volt, könyörgöm! a klasszikus válasz: jó kulcs, ami minden zárba illik, de nem jó az a zár, amit minden kulcs kinyit. amúgy nõ vagyok... 19
A mindenkit megdugó pasi a primitív bunkó körökben menõ, ugyanezekben a körökben menõk a ribik is. Unalmas már ez az elmélet amivel a nõk próbálnak mentegetõzni.
Ha valaki egóból sok nõvel/férfival lefekszik, hogy ettõl aztán többnek képzelhesse magát, az ribanc. Aki azért, mert tényleg így érzi jól magát és nem kihasználni akar másokat, hanem adni is, az nem ribanc.

Ha a lány szüz még és lefekszünk akkor neki mennyire fog vérezni?

hallottam olyan szokásról h a leped?t megmutatják h megtörtént a dolog ... annyira fog vérezni hogy a leped? is véres lesz vagy micsoda?

Legjobb válasz: Nekem nem fájt és nem is véreztem az elsõtõl.Bár én már elõtte tampont hasznéáltam és már hónapok óta volt ujjazásos petting.Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj,van akinek nem.Ezt nem lehet így elõre tudni.Jól fel kell izgatni h. már szinte csöpögjön a nedvességtõl,és akkor nem fog neki anniyra fájni(ha amúgyis fájna).De készülj fel a legrosszabbra,mert akkor nem érhet meglepetés.25/l

Nekem nem fájt és nem is véreztem az elsõtõl.Bár én már elõtte tampont hasznéáltam és már hónapok óta volt ujjazásos petting.Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj, van akinek nem.Ezt nem lehet így elõre tudni.Jól fel kell izgatni h. már szinte csöpögjön a nedvességtõl, és akkor nem fog neki anniyra fájni(ha amúgyis fájna).De készülj fel a legrosszabbra, mert akkor nem érhet meglepetés.25/l
Alkati dolog, hogy mennyire vérzik a lány. Van, aki nagyon, van, aki csak kicsit. Mindenesetre tegyetek alá egy törölközõt, mert abból könnyebben kijön, mint az ágyból :) Egyébként általában ez csak pár cseppnyi vér, szóval nem veszélyes. Én pl. nem is véreztem, csak utána, amikor felálltam és sétáltam, akkor jött ki egy kicsi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Vigyél lavort! :D Csak egy kisebb folt lesz max. Ha beleélvezel és kifolyik, az is 5x akkora foltot hagy majd. :) Óvatosan csináld, és türelemmel!!! Ha fáj neki akkor lassíts!
A kérdező hozzászólása: :)

Van egy pasi aki azt igerte nekem h ha talalkozok vele es lefekszek akkor jarni fog velem. Vajon csak azert mondja h fekudjek vele? Vagy miert?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól látom ez egy netes kapcsolat eredménye ("ha találkozok"). Semmiképp ne menj bele: csak szexre hajt. És, hogyha járni akarsz vele gondold végig: egy ilyen pasi kell, aki csak dugni akar? Nem szeretnél egy olyas valakit magad mellé, aki tényleg szeret és jól el lehet vele beszélgetni, meg értitek egymást és ráadásul szex téren is jó? Inkább keresgélj, de ne feküdj össze az elsõ emberrel aki felajánlj egy kis hancúrozást. Meg hogyha azt tapasztalja, hogy nem vagy egy nagy ribanc (bocsánat a kifejezésért) az ágyban, akkor úgyis dob. Szakítsd meg vele az kapcsolatot és hagyd õt a francba. Keress egy értelmes pasit! :) Wanda

Ez olyan mint régen egy pasi azt mondta egyik barátnõmnek hogy ha megmutatja a mellét akkor járni fog vele. Bár ez kevésbé rizikós így barátnõm megtette, a srác kiröhögte és azt mondta sosem járna egy ilyen ribanccal aki mutogatja magát...
Na ennek tényleg kamu szaga van, de ha mégsem akkor jó nagy darab marha vagy ha megfekszel egy ilyen ajánlatra! Persze ha csak egy jót akarsz dugni, akkor rajta, nem kell ahhoz mélyebb érzés jó tud lenni az futó kalandnak is!
Kamu, kamu, kamu......nem igaz, hogy nem látjátok. Vagy tényleg vannak ilyen sötét kérdésfeltevõk?
Szia! Ha jól látom ez egy netes kapcsolat eredménye ("ha találkozok"). Semmiképp ne menj bele: csak szexre hajt. És, hogyha járni akarsz vele gondold végig: egy ilyen pasi kell, aki csak dugni akar? Nem szeretnél egy olyas valakit magad mellé, aki tényleg szeret és jól el lehet vele beszélgetni, meg értitek egymást és ráadásul szex téren is jó? Inkább keresgélj, de ne feküdj össze az elsõ emberrel aki felajánlj egy kis hancúrozást. Meg hogyha azt tapasztalja, hogy nem vagy egy nagy ribanc (bocsánat a kifejezésért) az ágyban, akkor úgyis dob. Szakítsd meg vele az kapcsolatot és hagyd õt a francba. Keress egy értelmes pasit! :) Wanda
Szia. Sajnos a pasi csak szexet akar és ha megteszed neki akkor könnyûvérûnek fog tartani, és dobni fog, bocsi, de ez az igazság. Hagyd õt és keress magadnak rendes pasit, aki megérdemel Téged, akinek nem csak egy éjszakára kellesz.
Nem is tudom.A sorrend nem nagyon jó.Elõbb feküdj le vele, aztán járni fog veled?Hmm, ne menj ebbe bele.
Jó, hogy csak azért. Ez nem így megy, hogy akkor jártok, ha lefekszel vele. Csak a szexre hajt. Persze te döntöd el, hogy belemész-e, de hogy utána nem fog keresni az biztos. Ha keres is, akkor csak a szex miatt.
Ne vedd az iyleneket komolyan.. nem is értem ezen hogy lehet elgondolkozni. Hagyd a francba nem érdemel meg, dugjon meg mást...
Szerinted egy pasi olyan lánnyal akar járni akinek ha valaki egy ilyen ajánlatot tesz az kötélnek áll? Szerintem nem, de ez csak az én véleményem. Szerintem.
kamu! aki ért az internethez annyira, h regisztráljon, és beírjon ide 1 kérdést, az nem lehet ennyire idióta, h komolyan gondoljon 1 ilyen kérdést! ja, egyébként persze, feküdj le vele, utána még feleségül is vesz majd....
egy ilyennel nem érdemes összeállni. nagy tuskó lehet.
El ne hiddj ekkora hülyeséget!!!
Tökéletesen igazuk van az elõttem szólóknak! Én a helyedben úgy elküldeném a fenébe, hogy nem áll meg a lábán!
nehogy lefeküdj vele, ostoba lennél. nem is hiszem el hogy ez a kérdés igazi... ha mégis, NE feküdj le vele. hazudik.

Mi a baratnommel hetente talalkozunk, sajnos, egy hetvegere.5 nap utan (vasarnap-pentek) ha lefekszunk egymassal akkor miert megyek el mindig olyan gyorsan? Utana ha dugunk akkor meg mar nem. Ez miert van?

19/F

Legjobb válasz: Azert mert 5 napig nem volt szexualis kapcsolatod, es ezaltal erzekenyebb a szerszamod :)) ha zavar akkor het kozepe fele alkalmaz egy kis kezimunkat(nem szegyen) es maris nem fogsz olyan hamar elelvezni :)) 17L

Azert mert 5 napig nem volt szexualis kapcsolatod, es ezaltal erzekenyebb a szerszamod :) ) ha zavar akkor het kozepe fele alkalmaz egy kis kezimunkat(nem szegyen) es maris nem fogsz olyan hamar elelvezni :) ) 17L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!