Találatok a következő kifejezésre: Ha lefeküdtem barátommal, és (49 db)

Hogy ha szerdán kezdtem el szedni fogamzásgátlót és megvan bajom és úgy lefeküdtünk barátommal és nem élvezett belém akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.

Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.
A kérdező hozzászólása: mistra a neve és menzeszem 2-ik napján mert akkor volt erõssen rendessen meg
Ha nem az elsõ napon kezded, NEM véd egybõl. Ennyi ésszel és ilyen felelõsségtudattal NEM szabadna gyógyszert szedned!
A kérdező hozzászólása: hát de úgy mondta orvos is hogy akkor kezdjem ha erõs a vérzés
És azt is mondta, hogy kivárás nélkül egybõl védett vagy? Erõsen kétlem.

Mennyire hatásos a fogamzásgátló ha lefeküdtem a barátommal de nem élvezett belém és a gyógyszer bevétele után hánytam és hasmenésem volt?

Legjobb válasz: mennyi idõn belül történt ez? a tabi elvileg 3-4óra alatt felszívódik. de ha már régebb óta szeded, és rendszeresen, akkor nem lehet baj.

mennyi idõn belül történt ez? a tabi elvileg 3-4óra alatt felszívódik. de ha már régebb óta szeded, és rendszeresen, akkor nem lehet baj.
hát meglehet az esélye h kihánytad a gyógyszert bár nem tudom h mennyi idõ után hánytál mit tudom én gyógyszer bevétele után 3 órával teszem azt fel... akkor elvileg már felszívódott a gyógyszer, de menny el vele orvoshoz orvosold el a panaszod és kérj másik fogamzásgátlót ha a gyógyszer miatt hánytál... esetleg kérdezz rá h lehet e vmi gond :)

Lefeküdtem ma a barátommal és mikor haza jöttem láttam hogy ott lent olyan mint ha ki lenne pattanva, de nem pattanásnak látszik mint ha vmi kis gömb. nem kívül van hanem a csiklom fele. Mi lehet ez? és mitől van?

Legjobb válasz: Lehet sima pattanás vagy szõrtüszõgyulladás, de akár vmi nemi betegség is. Ha 3-4-5 napon belül nincs változás, mutasd meg nõdokinak, az nem kerül semmibe.

Lehet sima pattanás vagy szõrtüszõgyulladás, de akár vmi nemi betegség is. Ha 3-4-5 napon belül nincs változás, mutasd meg nõdokinak, az nem kerül semmibe.
A kérdező hozzászólása: Nem wagytok viccesek, nem értem aki nemtud normálisan válaszolni minek ír?!ti bánatok.utolso válaszolónak kösy <3
most valaki törölt egy választ vagy ti is csak egy választ láttok a kérdezõ kommentje elõtt? Egyébként ha töltenél fel róla képet könnyebb lenne talán segíteni. Esetleg privát e-mailben is elküldheted ha nem akarod feltölteni, megpróbálok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Ja igen mert provokáló kommenteket irtak én erre meg nem wagyok kiváncsi..! Am kösy a segitséget de már elmult :)
Hááát.inkább várj még 3-4 napot
elméletileg nem lehetsz terhes ugyanis a peteérés a 2 mensid között félidõben van, tehát ha nem 8 naponta jön meg, elég kicsi rá az esély, nyugi! :)
A 8 napot nem értem egészen! Peteérés után nem annyi nap teli el, mint elõtte, hanem 14-16 nap körül!:) De egyébként tényleg kicsit az esély, hogy terhes vagy, de azért van! Pár nap múlva azért csinálj még egyet!
persze, peteérés után 14-16 nap telik el. de elõtte is eltelik 12 nap mondjuk 28 napos ciklusnál, hát így jön ki a 8, de lehet 10 is :) csak írtam egy példát. lényeg, hogy mensi elsõ napja után kb. a 12. napon van a peteérés, a leányzók 48 óráig életképesek, tehát a 10. naptól lehet teherbe esni.
elvileg kedves elõzõ. Azért ezt nem vegyük szentírásnak, hiszen láttunk már peteérést az 5. napon is és a huszonötödiken is. és láttunk már 5 napig élõ spermiumokat is.
a peteeres minden honapban maskor lehet es ciklustol ciklusra valtozik. Nekem van egy szimptotermalis ciklusfigyelo szamitogepem - cyclotest baby - amivel pontosan meg tudom nezni hogy mikor van ovulaciom :-)) mar van par baratnom akinek ezzel szuperul sikerult.

Lehetek terhes, ha a barátommal lefeküdtünk gumi nélkül, de csak 10 percre és a legtermékenyebb napjaimban vagyok?

Fontos lenne köszönöm és nem élveett bellém csak az öröm könnyektöl is lehet teherbe esni csaka zért kérdezem... segítsetek... kösz

Legjobb válasz: Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.

Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.
lehetsz.szeretnéd hogy baba legyen?
na te aztán tutira babás leszel . az esemény utáni tablettát meg csak orvos irhassa ki.

Teherbe eshetek, ha péntek éjszaka lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk és nekem szombat reggel megjött?

Legjobb válasz: Elméletben lehetsz, gyakorlatban nagyon nagyon kicsi a valószínûsége. A megtemékenyülés ugyanis nem a méhben hanem a petevezetékben történik. Onnan vándorol el a megtermékenyült pete a méhbe ahol beágyazódik. Ha van mibe. Egy olyan méhbe nehéz ahol a nyálkahártya éppen lelökõdött. Arról nem is beszélve, hogy amíg a virgonc kis spermiumok eljutnak a petéhez ahhoz is kell idõ. Nem azonnal történik a megtemékenyülés. És a vérzés elött meg alatt annyira megváltozk a hüvely kémiája. Nem szeretik. :) Amit leírtam nem jelenti, hogy nem lehetséges ilyenkor teherbe esni!!!!!! Csak azt, hogy kicsi a valószínûsége. De ha nagyon aggódsz, csinálj tesztet. És többet ne szexelj védekezés nélkül!

Elméletben lehetsz, gyakorlatban nagyon nagyon kicsi a valószínûsége. A megtemékenyülés ugyanis nem a méhben hanem a petevezetékben történik. Onnan vándorol el a megtermékenyült pete a méhbe ahol beágyazódik. Ha van mibe. Egy olyan méhbe nehéz ahol a nyálkahártya éppen lelökõdött. Arról nem is beszélve, hogy amíg a virgonc kis spermiumok eljutnak a petéhez ahhoz is kell idõ. Nem azonnal történik a megtemékenyülés. És a vérzés elött meg alatt annyira megváltozk a hüvely kémiája. Nem szeretik. :) Amit leírtam nem jelenti, hogy nem lehetséges ilyenkor teherbe esni!!!!!! Csak azt, hogy kicsi a valószínûsége. De ha nagyon aggódsz, csinálj tesztet. És többet ne szexelj védekezés nélkül!
Nem hinném, hogy terhes vagy.Mensi elõtt 1 nappal nem valószínû, hogy van érett petesejted.
lehetsz igen, mert akkor a következõ menszeszed fog elmaradni!ezt nekem is orvos mondta, mert megkérdeztem!:(
Nem
mindeképp teszt!!!lehetséges am h terhesség.
persze, hogy lehetsz. attol még megjohetett most a havid! csinálj tesztet!
Kicsi a valószínûsége, de én így estem teherbe. Ez nem jelenti azt, hogy most terhes vagy, de jobb, ha mindig védekeztek, amíg nem akartok babát. Létezik esemény utáni tabletta, tarts belõle magadnál. Ha kimaradna a következõ menzeszed, vagy terhességi tüneteket érzel, menj orvosho!
Nem hinném! Peteérés a ciklusod 14. és 20. napja között van! Ekkor a legnagyobb az esélye, hogy teherbe essél, de ha félsz csinálj tesztet! Megbízható!

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

Ha a menstruációm harmadik napján lefeküdtem a barátommal és lecsúszott a gumi, viszont nem élvezett belém, akkor szerintetek lehet hogy babám lesz?

Szóval, a barátommal nyaraltunk, és nekem pont ezen a héten jött meg. Általában nálam ez az egész női baj 3-4 napig tart. Harmadik nap ismét olyan volt mintha elmúlt volna, ezért végre szerelmeskedhettem a barátommal. Felvett egy gumit, és az lecsúszott, de nem vettük észre, kb 2 percig nem lehetett rajta, de nem élvezett el. Következő nap észrevettem hogy "ismét megvan", de csak egy kicsit, majd az ötödik napon barnás vérzésem volt. Kicsit aggódom, hogy az talán beágyazódási vérzés lehetett-e vagy csak a menstruáció? Egyáltalán az a vérzés mikor jelenik meg? Tudom, hogy elég gáz, itt tanácsot és válaszokat várni.. L/22

Legjobb válasz: nem hinném,h. terhes vagy de ha tartasz tõle csinálj majd 1 tesztet

nem hinném, h. terhes vagy de ha tartasz tõle csinálj majd 1 tesztet
99%, hogy nem vagy terhes!
A menstruáció alatt egyáltalán nem vagy termékeny. Szóval nem.
Persze hogy nem vagy terhes! A babát a gólya hozza! :D

Ha a menstruáció és lefeküdtam a barátommal lehetek terhes?

véletlen 1-2 másodpercel később vette ki mint kellett volna. tudom, hogy nem egészséges menstruálás közben érintkezni. úgyhogy ha lehet ilyen válaszokt ne írjon senki köszönöm

Legjobb válasz: Ha korán van peteérésed és a párodnak a hímivarsejtjei extrém hosszúságú napig képesek élni, akkor lehet. De ennek kicsi az esélye. Sosincs biztonságban az ember!

Ha korán van peteérésed és a párodnak a hímivarsejtjei extrém hosszúságú napig képesek élni, akkor lehet. De ennek kicsi az esélye. Sosincs biztonságban az ember!
Igenis teherbe lehet esni menzesz alatt! Én pl így jártam, és 1000%, hogy akkor!
érdekes, amit írsz kedves utolsó. mi például egy évig próbálkoztunk az állítólagos peteérésem napján, azelõtt, azután, mégsem sikerült a baba. aztán a menstruációm 5. napján szeretkeztünk, s láss csodát, 20 hetes terhes vagyok.
lehetsz, de nagyon kicsi az esélye. (semmi gond a menstruáció alatti aktussal. legyen tiszta)
boldog babavárást pocakos társam! :) elõzõ voltam.
Gratulálok a babához! Ezekszerint korábban volt peteérésed. Mint, ahogy nekem is. :) Üdv: 27 hkm
Tehát mensi alatt volt az aktus??!Akkor kizárt a terhesség.Ebben a pár napban "szabad a pálya"...A menstruáció elsõ 2 napján nem ajánlott a szex de a megfelelõ higiénia betartásával a többi napokon nyugodtan.Ezért nem ítél el senki!Egészségedre :)
Kedves második, bár mi terveztük a babát, én is a menstruációmkor estem teherbe (egészen biztosan, abban a hónapban csak akkor voltunk együtt fogászati mûtét és következményei miatt), egy "extrapeteérésbõl". :) ) Úgyhogy ez bizony nem igaz. Az esély jóval kisebb, de közel sem nulla. (Tekintve, hogy mennyi idõ a megtermékenyített petesejt vándorlása a méhbe - ennyi idõ alatt meg tud úgy vastagodni a nyálkahártya, hogy beágyazóódásra alkalmas legyen). Kb. két hét múlva tesztelj. 36 hetes kismama
8. vagyok, egyébként a ciklusaim szabályosak voltak, tehát abszolút nem is számítottam arra, hogy akkor is sikerülhet, de persze nagyon örültünk neki.

Mi van ha megjön a mensim miután egy hete lefeküdtünk a barátommal és két napra rá már elmúlt? ( óvszermentes szex volt)

a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: nem vagy tisztában a biológiával,ha szexelsz terhes lehetsz védekezés nélkül közel 50% az esélyed fõleg fiatalon,ha nem vagy meddõ,védekezéssel 1-2% na melyiket érdemesebb választani okostojás? hány éves vagy te nagyon értelmes?

nem vagy tisztában a biológiával, ha szexelsz terhes lehetsz védekezés nélkül közel 50% az esélyed fõleg fiatalon, ha nem vagy meddõ, védekezéssel 1-2% na melyiket érdemesebb választani okostojás? hány éves vagy te nagyon értelmes?
Semmi. Egészséges vagy.
hány napos szokott lenni? van olyan kismama aki a terhessége alatt is vérzik csak nem akkora mennyiségben és nem annyi napig
A kérdező hozzászólása: 6-7 nap szokott lenni átlagba de most csak 2 napig tart és a második nap már nem is annyira de az elsõ nap viszont nagyon meg volt
én tesztet vennék...
ez a terhesség jele.. vegyél egy tesztet, én azt javaslom. vagy esetleg valamilyen fertõzés stb.. elõször teszt, aztán nõgyógyász!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!