Találatok a következő kifejezésre: Ha lefeküdtem barátommal, (81 db)

Lehetek terhes, ha a barátommal lefeküdtünk gumi nélkül, de csak 10 percre és a legtermékenyebb napjaimban vagyok?

Fontos lenne köszönöm és nem élveett bellém csak az öröm könnyektöl is lehet teherbe esni csaka zért kérdezem... segítsetek... kösz

Legjobb válasz: Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.

Igen, LEHETSZ terhes, nyomás dokihoz esemény utáni tablettáért, ha még benne vagy a 72 órában. Én hallottam már több terhességrõl, ami így született. Persze, nem mindenki egyforma eséllyel esik teherbe, de ha pont a legtermékenyebb napjaidon, akkor csak akkor nem esel teherbe, ha csoda történik vagy nem lehet gyereked. Vagy eseményutáni vagy imádkozás most. Drukkolok azért.
lehetsz.szeretnéd hogy baba legyen?
na te aztán tutira babás leszel . az esemény utáni tablettát meg csak orvos irhassa ki.

Ha lefeküdtem a barátommal és utána véreztem az mit jelent? Miért volt az?

Legjobb válasz: Szûz voltál? Ha nem, akkor is néha elõfordul. Nem kell tõle félni. Csak ha gyakori. Lehet, hogy durvák voltatok..

Szûz voltál? Ha nem, akkor is néha elõfordul. Nem kell tõle félni. Csak ha gyakori. Lehet, hogy durvák voltatok..
Azt jelenti, hogy szûz voltál. Vagy azt hogy pont akkor jött meg. :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szûz..már kb 5 éve nem..soha nem volt ilyen..amugy nem is voltunk durvák..van mikor ugy csináljuk de akkor nem vérzem..kicsit félek
ha szex után másnap vérzik a csaj az baj..?????

Mennyire hatásos a fogamzásgátló ha lefeküdtem a barátommal de nem élvezett belém és a gyógyszer bevétele után hánytam és hasmenésem volt?

Legjobb válasz: mennyi idõn belül történt ez? a tabi elvileg 3-4óra alatt felszívódik. de ha már régebb óta szeded, és rendszeresen, akkor nem lehet baj.

mennyi idõn belül történt ez? a tabi elvileg 3-4óra alatt felszívódik. de ha már régebb óta szeded, és rendszeresen, akkor nem lehet baj.
hát meglehet az esélye h kihánytad a gyógyszert bár nem tudom h mennyi idõ után hánytál mit tudom én gyógyszer bevétele után 3 órával teszem azt fel... akkor elvileg már felszívódott a gyógyszer, de menny el vele orvoshoz orvosold el a panaszod és kérj másik fogamzásgátlót ha a gyógyszer miatt hánytál... esetleg kérdezz rá h lehet e vmi gond :)
Ha a gumi nemszakadt el nincs baj :) Értelmetlen kérdés :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nemis megyek el..csak azért kérdeztem mert hallottam h elszokás utána menni :D
Igen, aki szexuális életet él annak ajánlott évente egyszer elmenni nõgyógyászhoz rákszûrésre!!!!
Igen érdemes évente de ennyiért nem :)
A kérdező hozzászólása: Agha, köszi:)
A kérdező hozzászólása: Aha, köszi:)

Mostanában hamar kifulladok, sokat eszem, mindent megkívánok, szédülök. Terhes lehetek? Ha lefeküdtem a barátommal, rá 3 napra meg tudom nézni egy teszttel, hogy terhes vagyok-e?

Nagyon szeretnék már babát, csak nem tudom hogy ha abba hagyom a gyogyszert, akkor másnap van még hatása?

Legjobb válasz: Másnap még biztos van hatása, és a 3ik napjára nem mutassa ki a teszt HCG hormont, hanem majd akkor ha´megkell jonnie a kovetkezo menzidnek es nemjon meg azután pár nap mulva már ki kellene hogy mutassa.

Másnap még biztos van hatása, és a 3ik napjára nem mutassa ki a teszt HCG hormont, hanem majd akkor ha´megkell jonnie a kovetkezo menzidnek es nemjon meg azután pár nap mulva már ki kellene hogy mutassa.
Szia! A gyógyszer mellett is teherbe eshetsz. Tesztet az elmaradt menstruáció elsõ napján kell végezni. Legjobb reggel.Tesztet egyébként nem csak gyógyszertárban, hanem dm-ekben is lehet venni. Mi pl. a Tescoban vettük meg éjjel. De mielõtt elvégzed olvasd majd el figyelmessen a leirást! Sok sikert!
az alehet mindig ott van bármilyen kérdésben de a valoszinusege nem sok!

Mit tehetek, ha a barátommal már 2x lefeküdtem, de úgy érzem nem tudom teljesen felizgatni?

Elõtte voltak alkalmak mikor voltunk már együtt, de nem feküdtünk le és akkor se voltak túl sikeresek a próbálkozásaim...

Legjobb válasz: Velem 100% sikered lenne ;)

Velem 100% sikered lenne ;)
ez nem a te hibád. ha egy pasi rendben van fejben, akkor már 1 kivillanó cicitõl is csurgó nyálú, lüktetõ farkú állat lesz. a pasi fejében van valami ami nem okés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális választ az elsõt meg figyelembe sem veszem ;) ja és igen azt hagytam ki hogy 16 évesek vagyunk

Ha a barátommal 3 hónap után lefeküdtem, az kevés időnek számít ehhez?

Igazából csak azért kérdezem, mert elég sok helyen látom, hogy ha feltesznek szexxel kapcsolatos kérdést, hogy mondjuk 5 hónap után még nem feküdtek le és ilyesmi, válaszban meg ott van, hogy 5 hónap az még semmi.. Nem az számít, hogy ki mennyire szereti a másikat? Nektek erről mi a véleményetek? 19/L

Legjobb válasz: *szexszel kapcsolatos Egyébként embere válogatja. Jobb, mint három nap.

*szexszel kapcsolatos Egyébként embere válogatja. Jobb, mint három nap.
én másfél hónap után szoktam, elõször is annyi idõ után feküdtünk le, de ez attól is függ, hányszor találkoztok, meg hogy mennyire kívánjátok egymást 24L
Nem korai:) Én 2 hónap után feküdtem le a barátommal 18 évesen és én is még szûz voltam:) 8Igaz, hogy utána 2 napra rá szakítottunk, de ez lényegtelen :D) 18/L
Azt kellett volna még hozzá olvasnod, hogy az a kislány 14-5 éves szûz volt, no meg megy mellé a maszlag hogy milyen buták mind a ketten. Feltételezzük, hogy ti érett felnõtt emberek vagytok, jobb esetben szeretitek egymást, nem korai. Te dolgod.
Nincs baj a három hónappal még úgy se, hogy szûz voltál.
Nem vagy tini, ha szûz voltál, akkor ebben a korban gondolom már felkészültél rá eléggé. Én legalábbis így éreztem 19 évesen.
Ha átlagos tempóban haladtatok akkor szerintem pont jó. Most jönnek itt folyton a baromságokkal hogy ha így szeretitek egymást meg úgy, de a szeretetet nem lehet mérni, az idõt viszont igen.
A kérdező hozzászólása: szûz voltam
19 évesen nem, sõt soknak is számít, ha már nem voltál szûz.
Én 1hónap után lefeküdtem a mostani barátommal, de már nem voltam szûz. Az elõtte lévõ barátom egy évet várt a szüzességemre, de akkor még fiatalka voltam. :) 18L

Hogy ha szerdán kezdtem el szedni fogamzásgátlót és megvan bajom és úgy lefeküdtünk barátommal és nem élvezett belém akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.

Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.
A kérdező hozzászólása: mistra a neve és menzeszem 2-ik napján mert akkor volt erõssen rendessen meg
Ha nem az elsõ napon kezded, NEM véd egybõl. Ennyi ésszel és ilyen felelõsségtudattal NEM szabadna gyógyszert szedned!
A kérdező hozzászólása: hát de úgy mondta orvos is hogy akkor kezdjem ha erõs a vérzés
És azt is mondta, hogy kivárás nélkül egybõl védett vagy? Erõsen kétlem.

Ha lefeküdtem a barátommal óvszerrel és bele élvezett miközben bennem volt nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt

Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt
Óvszernek hívják a barátod? xD elvileg az óvszer pont arra szolgál, hogy ne légy terhes! De ha lemaradt menet közben, és "ki kellett piszkálni", akkor az már növeli az esélyeit, hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 16 haha :) amúgy tudok mindent csak szeretek itt szórakozni h kitalálok v.mi kérdést ti meg válaszoltok hülye liba vagy te te csicska felgyújtalak :)
Istenem imádom az ilyen buta libákat nem vagy semmi meg aztán mire jó az izésített :D ennél jobban nem tudod lejáratni magad már :D korod azért nem merted ki írni.. 15nél nem lehetsz több
A jópofa válasz az, h van aki nem szereti az ízét és nekik találták ki , mellesleg amire meg sokan nem gondolnak az az, hogy a herpesz, tripper, hepatitis B, HIV, szifilisz mind orális szex-szel is elkapható betegségek
"Nodel"?
ok latom nem tul jo a logikad...altalaban annak van ize amit megeszel (ebben az esetben nem eszed meg, csak a szadba kerul)...igen kepzeld az izesitett ovszert oralozashoz talaltak ki...inteligencia szinted alapjan nagy eselyes vagy egy Nodel-dijra.
Gondolkozz kicsilány. Szerinted mi lehet az ízesített óvszer célja? Szerinted mi értelme van valamit ízesíteni?
A kérdező hozzászólása: csak a biztonság kedvért megkérem köszönöm! :) egyébként az ízesített óvszernek mi a célja ?
Az óvszernek épp ez a lényege, hogy azon nem marja át magát a sperma ezért nem leszel terhes. Kivéve ha luka a gumi, de az szinte lehetetlen. Különben mi értelme az óveszernek, ha nem az hogy a terhességet megelõzze? hm? Hogy rontsa az élményt? Vagy mégis mi?! Jaj, basszus mielõtt szexelsz valakivel óvodás dolgokról legalább, de képben lehetnél.
De, lehetsz, bar kicsi az eselye.
hát ez elég gyerekes viselkedés...
Miért? Nem védekeztetek?
En is szurkolok, de nekem meg azt igerd meg hogy vedekeztek...
A kérdező hozzászólása: megígérem, ezután semmilyen pénzért nem csinálom gumi nélkül... :)
helyes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen azoknak akik szurkoltak hogy ne legyek az, a jó hír ma megcsináltam a tesztet, a biztonság kedvéért kettõt is, és nem vagyok az :)
nah, helyes, gratulálok. akkor mostantól okosan!
A kérdező hozzászólása: úgy lesz :)
:D nem kell gumi. vannak hüvely kúpok, megszakításos szex stb... :) a gumesz az szakadhat, rosszabb érzés stb....
utolsónak: hát te nem vagy normális. a kúpok mellett nagyon sokan esnek teherbe, a megszakítás pedig NEM VÉDEKEZÉS. ne taníts már neki marhaságokat. pasi húzza fel az óvszert, vagy ne szexeljen, ennyit ki lehet bírni. pasinak baromi kényelmes, nem õ hordja ki a gyereket, nem õ éli át az abortusz borzalmait, sõt, simán leléphet, ha baj van. hagy legyen már annyi joga a nõnek, hogy a biztonságos szexet választja, és ha nem akarja hormonnal bombázni a szervezetét, amitõl mellesleg megintcsak a nõ szenved, akkor hagy válassza már a gumit. nem olyan rossz az, barátom soha nem panaszkodott, és 3 év alatt egyetlen egyszer sem szakadt ki. (csináltuk egy ideig gyógyszerrel is, és azt mondta, persze, jobb gumi nélkül, de nem olyan egetverõen nagy a különbség)
A kérdező hozzászólása: jól van, bocsi, csak most ideges vagyok és annyira nem figyeltem, hogy mindent helyesen írok-e le. :S köszönöm hogy szurkolsz :)
Szurkolok, de akkor ígérd meg nekem, hogy megtanulsz írni.
A teszt drogériákban 2000Ft körül van. De lehet venni Tescoban is a betétek környékén van.
A kérdező hozzászólása: nem, de a kérdésre válaszolj kérlek! fontos lenne
hát pl hogy nem jön meg a vérzésed. aztán az is lehet, hogy, feszülnek a melleid. rosszullétek is elõfordulhatnak. komolyan képes voltál egy hónapig várni terhességi teszt nélkül? már bõven kimutatja, ha terhes vagy. vegyél egyet és csináld meg.
A kérdező hozzászólása: eddig még semmi tünetem nincs, csak nagyon idegeskedek h az vagyok-e és tegnap kellet vna megjönnie a havimnak, az idegeskedéstõl késhet, am hnap elmek venni egy terhességi tesztet, csak nemtudom mennyibe kerül kb
Reggeli rosszullét például, de a menzesz elmaradása a legszembetûnõbb jel. A feszülõ mellek pedig nem feltétlen a terhesség jelei. Nekem menstruáció elõtt egy hétig mindig érzékenyebbek.
A kérdező hozzászólása: hát nekem eddig még rosszullétem nemvolt, nemis vagyok fáradékony meg semmi, a mellemse feszül, meszesz elõtt se nagyopn szokott csak egy kicsit az mostis volt nem nem annyira érezhetõen, nemis járok olyan sokat wcre, szóval remélem nem lesz baj, de azért hnap veszek egy tesztet
Vegyél, legalább megnyugodsz. Idegeskedéstõl is ugyanúgy késhet.
A teszt drágább, mint egy óvszer, de még mindig olcsóbb, mint egy gyerek felnevelése.
A kérdező hozzászólása: hát igen..:/ti meg lécci szurkoljatok hogy minden rendben legyen..
AZ elõttem szólónak: Köszönöm, h ily kedves vagy... Nincs 100%-os módszer... A kúpok sem rosszabbak arányaiban guminál... A megszakításos szex nem védekezés? miért nem? nem lesz tõle baba ha esetleg nem oda élvez ahová nem kell... Nekem több gumesz is szakadt már el. Eget verõ különbség valóban nincs, de ha lehet máshogy ami mind2 félnek jobb akkor miért ne? A kúp az habzik mint állat és sperma ölõ hatású. ezen felül nem lesz rosszabb tõle. Mindenkinek más jön be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!