Találatok a következő kifejezésre: Ha lefeküdnék a pasimon (9 db)

Ha megtudnád, hogy a legjobb barátnőd lefeküdt a pasiddal, mit tennél?

Mondjuk,ha ez már régen történt,azóta annak a kapcsolatnak is vége,de minden csak most utólag derül ki?

Legjobb válasz: Azt hiszem kecsesen belelépnék a szájába és mindkettõt kivágnám az ablakon.

Azt hiszem kecsesen belelépnék a szájába és mindkettõt kivágnám az ablakon.
Semmit, min változtatna az ha bármit is tennék így utólag? Egyszerûen csak nem bíznék többé a barátnõmben.
nem igazán érdekelne... miért ne feküdhettek volna le? valamelyiküknek a jövõbe kellett volna látni, hogy majd én leszek a pasi párja?
A kérdező hozzászólása: nem a jövõrõl van szó, vagyis így visszaolvasva a kérdést talán tényleg kétértelmû..de arról van szó, hogy tartanád a kapcsolatot egy barátnõvel aki ilyent tett veled?Mármint lefekszik a pasiddal, tudván hogy már 1 éve együtt vagytok.Sõt tudván minden kis apró részletet hisz elgjobb barátnõrõl van szó. A kérdés ez lett volna.vagyis hogy hogyan viselkednél egy ilyen csajjal?Mit tennél?(a pasi fele már nem érdekes)
Le fog. :)
jahogy a dolog már a kapcsolat alatt történt? én meg azt hittem, még elõtte....akkor egyértelmûen megszakítanám a kapcsolatot a "barátnõmmel"...ez duplán hátbatámadás attól, akiben megbíztam...nem kellett volna lefeküdnie a pasimmal, hanem szólnia kellett volna, amint egyértelmû jeleket kap tõle!

Ha lefeküdnék netán a pasimon kivül mással is észre lehet venni vagy nem?

Legjobb válasz: Téged csak ez tartana vissza? Sajnálom a pasidat.

Téged csak ez tartana vissza? Sajnálom a pasidat.
Ha higgadtan a párod szemébe tudsz nézni, akkor nem...Bár szerintem lelkiiskeret furdalásod sem lenne, ha ilyet kérdezel. :S Sajnálom a pasid...
Ha vedekezel es nem viszel haza semmilyen arulkodo jelt akkor nem tudja eszre venni elvileg! Esetleg ha az a masik pasi jobb partner volt az agyban akkor mar nem fogod kivani a parod ugy mint eddig, de ha azon agyalsz hogy massal is lennel szivesen akkor nem tud teged kielegiteni es ezert lepsz felre! Az elottem levo hozzaszoloknak a lekezelese elgondolkoztat es meg se teszed meg most szerintem kesobb lehet hogy meg is megteszed! ezert en azt tanacsolom neked hogy mielott barmit teszel gondold at a kapcsolatodat alapsan!!
Nem biztos, hogy észre lehetne venni, de általában az ilyen dolgok kiderülnek, és baromira tud fájni az áldozatnak. Ha mindenáron mega akarod csalni a pasidat, inkább szakíts vele, találni fog jobbat. Olyat aki értékeli, és nem tervezget ilyeneket. Nagy pofátlanság ám ez tõled.
Az lesz a legcikibb ha hazaviszel egy kis lapost, vagy vmi kis fincsi fertõzést.
Ha ügyesen csinálod nem. Remélhetõleg õ is ügyesen csinálja és mindketten félrekeféltek. Aztán megy a csodálkozás, ha kaptok valami betegséget.
Attól függ hogy hagysz-e valami jelet. Ha mondjuk nálad marad a guminak a csomagolása vagy hasonló akkor igen... Akkor is ha mondjuk elkapsz attól a sráctól valami betegséget... és így tovább ... Egyébként elvileg nem
Elvileg nem. De te utána még a szemébe mernél nézni? Gratulálok akkor.
Szánalmas, hogy egyáltalán ezt meg mered tenni.
ha gyereket csináltatsz és nem hasonlít a pasidra, az pl. gáz. hülye kurva
szeritnem észre veszi az ember hogy valami nem stimmel. mrha jo volt a másik pasival utána rá fogsz gondolni és másk fogsz a asidra gondolni, ránézni, és ez felfog neki tünni. ha csak érzelem nélkül akarsz egyett dugni akkor azt megleeht csinálni hogy ne tudodjon ki, bár kevés az mikor az ilyenek nem derülnek ki elöbb vagy utobb. lehet 20 év mulva fgod bevallani h megcsaltad. :D
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm a válaszokat egy nem vagyok kurva kettõ van két gyerekem tõlle 3 ez csak egy kérdés volt. négy épp azért nem teszem meg mert akkor nem tudnák a szemébe nézni.
Kaphat ilyent, de ez nem zárja ki, hogy egy csaj küldte neki...
A kérdező hozzászólása: De egyébként bizalmatlan vok! És neki nem a spambe, hanem az érkezett levelekben volt ez.

42 éves vagyok, jó nőnek mondanak. Egy pasi szeretné ha lefeküdnék vele pénzért de az árat nekem kellene mondanom! Nagyon kell a pénz, de fogalmam sincs mennyi egy ijennek az ára? Mennyit kérjek? .

Legjobb válasz: Miért? Csak pénzért vagy hajlandó vele lefeküdni? Ha nem, akkor már csak lelki ismeri okokból is felesleges pénzt kérned érte. Ha meg csak pénzért feküdnél le vele, akkor az Te tudod, hogy mennyi az a pénz, amennyinél már azt mondod, hogy "jó". Amúgy nekem ez kicsit fake gyanus.

Miért? Csak pénzért vagy hajlandó vele lefeküdni? Ha nem, akkor már csak lelki ismeri okokból is felesleges pénzt kérned érte. Ha meg csak pénzért feküdnél le vele, akkor az Te tudod, hogy mennyi az a pénz, amennyinél már azt mondod, hogy "jó". Amúgy nekem ez kicsit fake gyanus.
570 pengõt.
20 e. Alatta az utcaszéli repedtsarkúak adják. Elsõ alkalom 60.000-!
Tegnap nekem egy nagyfröccsbe került a dolog. Egy kicsit te is biztosan kérhetsz érte.
mivel felkértek téged, te szabod meg az árat. mondj sokat. legfeljebb alkudoztok :)
Mond meg neki, hogy 10 millió forint készpénzbe felét elõre felét utána. Ha nem tetszik neki akkor ne lengesse a szél a pofikáját hanem menjen hivatásoshoz. Ha kevesebbet mondasz pl 10-20-30 ezer forint [email protected] néz majd, mondjuk már most is annak néz akkor legalább fizesse meg az árát. Aki pedig nem gazdag az ne tegyen könnyelmûen ajánlatokat nõknek pláne ilyen vagányba, hogy a csaj mondja az árat. Azért kíváncsi lennék a fejére az összeg hallatán:D
utolsó igazad van
Legalsó határ 100-200 E. FT!!!
10 millióért is ku.vaság meg 10ezerért is. Kérj annyit+egy kicsit amennyire szükséged van. Alkalmanként!
Mennyire kell a pénz, és mennyire van elengedve? Inkább havi átalányt kérj, amennyi hiányzik a megélhetéshez :) Esetleg mellé egy aranygyûrût :) Nálam egy családi ház és holtig tartó apanásznál kezdõdik, ha teszik a férfi:)
20.000.-
hát piroslámpásban 10ezer fél óra, 15ezer egy óra.nekem is mesélték...
1 óra anál és szop.s nélkül 5000-10000 szerintem ennyit kérj. de ha vállalod a fentieket akkor 15-22 kb
Szerintem egy luxusprosti elkér 20 ezret...
(És 42 évesen az ilyeneket pontos ly-vel írod..?) Na figyelj annyit mondj neki, amennyit az erkölcsöd diktál, de azért reális:D
Igen, ez attól függ, mit vállalsz be és attól is, hogy a pasi mennyire van oda érted. Ha nagyon, akkor kérj bátran többet, biztos, hogy meg fogja adni.
20000-50000 ft attól függ hogy mit vállalsz be
Attól függ milyen leszel az ágyban. :)
szerintem minimum 10ezret :D
1milla
a csavo semmit nem kaphat ha a csajod benne volt , de ha nem volt benne is nehez lessz bizonyitanotok
Istenem, mennyire kisgyerekek vagytok még! Szóval, ha a barátnõd a színtiszta igazat mondta el neked (én kétlem), akkor igen, ez nemi erõszak volt. DE!!! A jog nem úgy mûködik, mint mikor az óvónéninél árulkodunk, mindent hitelt érdemlõen kell igazolni/bizonyítani. Ebben az esetben még az is kevés lenne, ha hangfelvétel készült. Ez van, akármennyire is nem tetszik ez a feministáknak, szerencsére még bemondásra nem lehet lecsukni senkit, nemi erõszak vádjával sem.
én írtam a tutit ti nagy jogászok :D
Idõpont ma 13:02 és hol van itt szexuális bántalmazás?? "Ha akarta a lany " Ha a lány nem akarta a szexet, és úgy érezte, hogy megakarják erõszakolni 1. Miért nem kiabált segítségért? 2. Miért nem rohant a szex utána azonnal rendõrséghez? 3. miért gondolta, hogy ha szexel akkor mind oké lesz??? Ez nem más, mint egy utólag megbánt szexuális élmény a lány részérõl. Akkor nagyon is akarta õ is, sõt lefogadom élvezte, hogy egy 23 éves srác neki csapja a szelet. Talán egy kicsit bele is zúgott. Csak azt nem tudja megemészteni, hogy a srác végig hülyítette, és neki csak szexre kellett a lány. Megkapta, majd dobta. Ez sérti a lány lelki világát.
ma 12:56 Ne írjál már hülyeséget! Nincs az az ügyvéd aki elvállalna egy ilyen ügyet amiben nincs semmi törvénybe ütközõ dolog. 16 évesen fiatalkorú, így nincs semmi törvény arra, hogy kivel fekszik le. Önszántából rakta szét a lábát, ez sem törvénybe ütközõ. Nincs semmi bizonyíték, hogy a srác megerõszakolta, fõleg ha a lány önként dalolva ment el a sráccal. Csak, hogy tud. Van olyan törvény, hogy "Beleegyezési korhatár". Magyarországon 2012. évi C. törvény elfogadása a következõ. 18 év feletti személynél : ha a másik fél 12 év alatti- szexuális erõszak 12-14 év között- szexuális visszaélés 14 év felett- nem büntetendõ.
hááát gratulálok kedves elõzõ... ezért és ilyen hasonló dolgokért nem veszik komolyan azokat a nõket , akiket tényleg ért szexuális bántalmazás...
Egy jobb ügyvéddel símán rá lehetne húzni a vizes lepedõt a pasira! Majd apuci kerít egyet!
Miért is kapna a csávó bármit is? A barátnõd önszántából tette szét a lábát. Ez nem törvénysértés.
A kérdező hozzászólása: En is 16 vagyok:) !
és te hány éves vagy rolika? :)
ha akarta nem, ha nem akarta akkor szexuális erõszak, btk
Nem bizonyitható! Sajnálom szegény barátnõd...

Sok pasi miért gondolja azt ha egyszer lefeküdt a nővel utána már bármit megtehet vele?

Értem erre: - érdektelenné válik - nem teper annyira érte mint az előtt - esetleg durván beszél a csajjal - otthagyja és elmegy új csajt "vadászni" - csak utána mutatja ki a hibáit/valódi személyiségét, amit addig titkolt Természetesen tudom, hogy nem minden pasi ilyen, respect a kivételeknek.

Legjobb válasz: mert a vadász,miután lelõtte a szarvast nem becézgeti meg simogatja,hanem megnyúzza és megeszi.

mert a vadász, miután lelõtte a szarvast nem becézgeti meg simogatja, hanem megnyúzza és megeszi.
Nem az összes pasi ilyen, viszont aki ilyen azt szerintem észre lehetne azért venni... csak nem kizárólag a külsõt kell észrevenni és akkor nincs ilyen probléma. Amúgy meg ha szex elõtt durva lenne és "hibás" személyiségû akkor nem érné el a hancúrt, ezt se kell túlkombinálni.
Ez volt a célja, csak te túl buta voltál hogy észrevedd. Ez nem a mi bajunk, hanem a tiéd...
Ez inkább a kifogott hal beetetéséhez kapcsolódhat.
legutóbbi kommentet adom. és amugy meg. ha már a csaj oda adja a testét nekem azt csinálok vele amit jónak látom. ha engedi hogy megdugjam mit vár? akkor már az enyém. levadásztam mint egy állatot
Ez volt a célja a pasinak veled, ezért volt kedves hozzád, most már úgy gondolja, hogy nem kell tovább pitiznie, mert az övé vagy!

Ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, de a társaságban ott van a volt pasija is, egyszerűen dühöt és fájdalmat érzek, és arra gondolok, hogy azzal a fiúval lefeküdt előttem. Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.

Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.
A kérdező hozzászólása: a VOLT pasija van ott... nem a jelenlegi...
Jah, vagy úgy. Egy bizonyos szintig normális, hogy nem kedveled, de próbáld meg nem kimutatni.
nem tudom, hogy mennyire normális, de én dettó így vagyok.

Egy pasi észreveszi, ha a lány, akivel lefeküdt, még szűz volt?

Legjobb válasz: jobb esetben igen. Meg az igencsak fájdalmas élmény a többségnek, szóval ha vér nem tûnik fel neki, az igen, hogy ideges vagy és olyan arcot vágsz, mint akit most mûtenek.

jobb esetben igen. Meg az igencsak fájdalmas élmény a többségnek, szóval ha vér nem tûnik fel neki, az igen, hogy ideges vagy és olyan arcot vágsz, mint akit most mûtenek.
szerintem is észrevehetõ, bár legjobb esetben ezt tudják egymásról a párok. De nyilván egy tapasztaltabb ember észreveszi, ha a másik kevésbé jártas a dolgokban.
Ha nem egy durva, figyelmetlen bunkó, akkor igen! De nincs ezzel semmi baj! Nem szégyen, mindenki volt szûz és kezdõ! Én is. F.
Cáfolnám az egyik válaszolót, egy szûz lány nem feltétlenül bénázik, viszont valóban látszik rajta valami bizonytalanság. Emellett vérezhet, bár ez nem törvényszerû. Valamint, ha a pasi nem úgy áll hozzá hogy tudja hogy szûz és nagyon finoman kell behatolnia, akkor 100% hogy fáj a lánynak.
Szerintem igen, a lány nagyon izgul és nagyon bénázik.
Ha nem teljesen hülye és figyel a partnerére, akkor igen, észreveszi.
Igen észreveszi, azt is észreveheti ha a lány már nem szûz, de kezdõ még.
egészségére.
nem zavarna....fõleg ha õ volt a passzív fél
Engem egyáltalán nem zavarna. Az már más kérdéseket vet fel, ha állandóan csinálja pasival is, mert akkor képtelen lesz monogám kapcsolatban élni egy nõvel.
Nem zavart, amikor kiderült. Az már annál inkább, amikor kiderült, hogy nekem van egy kis okom aggódni, ha megyünk az utcán és jön egy helyes fiú.:D Szakítottunk.
vicces de ugyan az volt a reakcióm mint az elsõnek :D Egészségére.
Ez önmagában még nem baj, de ha végül úgy járnék, mint Judi A HIV hitvesben, levágnám neki.
Hát nem tudom mi ez a nagy "nyitottság" lányok, de én nem tudok így viszonyulni hozzá! Kicsit elfogna az undor. Semmi bajom a melegekkel, ne értsetek félre, de miután járt benne ..., utána ne érjen már hozzám...
A kérdező hozzászólása: Ha mindenki meleg lenne, aki 1x kipróbálta a saját nemével, akkor a nõk jelentõs része leszbi lenne... Gondolom arról azért másképp gondolkodsz... Szerintem a kettõnek ugyanaz az elve, igaz az esztétikailag óriási a különbség a nõk javára.
A kérdező hozzászólása: Eddig egész korrektek a hozzászólások, még valaki? Lányok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!