Találatok a következő kifejezésre: Ha leesett köldöke a babának, (2 db)

Ha leesett a köldöke a babának, akkor onnantól már fürödhet a nagykádban a szülővel és babakozmetikumokkal?

Legjobb válasz: Felforralni a vizet minek? A klór sajnos így is bennemarad, baktérium meg amúgy sincs benne, pont a klór miatt. Mi már fürdünk nagykádban 2 hetes kora óta és nagyon élvezi. Nem kevésbé koszosabb, mint a kiskád, mindkettõt kimossuk. Persze egyelõre csak apával, míg én tisztulok...

Felforralni a vizet minek? A klór sajnos így is bennemarad, baktérium meg amúgy sincs benne, pont a klór miatt. Mi már fürdünk nagykádban 2 hetes kora óta és nagyon élvezi. Nem kevésbé koszosabb, mint a kiskád, mindkettõt kimossuk. Persze egyelõre csak apával, míg én tisztulok...
Ne babakozmetikumot, hanem gyógyszertári fürdetõkrémet használj. Ha már nagyon szeretnéd, hogy veletek fürödjön, akkor elõször ti mindenképpen zuhanyozzatok le
Én két-három hónapos kora elõtt nem fürödnék vele együtt, de te tudod.
Méég ne fürödjön veletek, a körmén keresztül is kaphat fertõzést.a fürdõvizet én amúgy is 2-3 hó ig felforraltam ezek végett.még túl korai nagykádba rakni.
Úúúhh....szerintem még elég korai lenne vele együtt fürcsizni.

Milyennek kell lennie a bab köldökének miután leesett részletesen írjátok le ha lehet. Kell kezelni utána ha igen meddig és ugyanúgy mint eddig?

Legjobb válasz: Igen,miután leesett a csonk még 1 hétig ugyan úgy kell kezelni! A mellékelt linkben van egy kép,na úgy kell kinéznie! http://www.maternet.ro/Tanfolyam/6Akisbaba/Baba%C3%A1pol%C3%..

Igen, miután leesett a csonk még 1 hétig ugyan úgy kell kezelni! A mellékelt linkben van egy kép, na úgy kell kinéznie! http://www.maternet.ro/Tanfolyam/6Akisbaba/Baba%C3%A1pol%C3%..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!