Találatok a következő kifejezésre: Ha laptopon filmet nézek, akkor (8 db)

Ha laptopon DVD filmet nézek, akkor valamilyen programmal meg lehet csinálni hogy lemez ne pörögjön ezerrel?

Legjobb válasz: Igen, Total Commandernek hívják. Felmásolod a HDD-re vele a filmet és nem fog pörögni a meghajtó, aztán ha végeztél vele letörlöd. Mi sem egyszerûbb.

Igen, Total Commandernek hívják. Felmásolod a HDD-re vele a filmet és nem fog pörögni a meghajtó, aztán ha végeztél vele letörlöd. Mi sem egyszerûbb.
Ha eredeti (másolásvédett) lemezt használsz, akkor a fenti válasz a világ legnagyobb butasága. (Másoltnál viszont a legegyszerûbb, és tökéletes) Pl: Van a Neronak egy Drive Speed nevû, ingyenes progija, ami a meghajtók leszabályzására van kitalálva. Viszont sok meghajtó nem szereti, de azért egy próbát megér. A másik egy kicsit hasonlít az 1. válaszadó megoldására. Leszeded a DVDShrink nevû progit (ingyenes szintén), és azzal másolod fel a lemezt a gépre, és vinyóról nézed.
vagy kimásolod flash memóriára, akkor garantáltan nem pörög semmi lemez:) de a dvd-t lehet, hogy jobb ha img fájlként mented el, vagy átkódolod aviba
Igen ha van nagy täroläsu pendrivod az is jo És vannak ojan programok amivel a felbontäs roväsära stb lehet csökkenteni a film memòria méretét egy 3Gb filmet akär 4-600 mb ra lelehet csökkenteni Szämottevö minöség romläs nélkül
A kérdező hozzászólása: Amiket mondtatok az nem volt ismeretlen elõttem, a 3. válaszoló akkora hülyeséget mondott: Nem lekódolni akarom a filmet, csak egyszerûen megnézni mint egy hordozható DVD-n. A nerohoz adott drivespeed progi valóban hatástalan a meghajtómmal szemben, ebbõl gondoltam hátha létezik egy másik szoftver ami orvosolja.
A DVD Shrink butaság, a kódolás órákig is tarthat (feltételezem hogy a laptop nem egy atomerõmû, úgy pláne) A legjobb a DVD Decrypter, az tulajdonképpen ugyanaz mint a total commander, felmásolja a gépre a DVD tartalmát (a másolásvédett, gyári lemezt is)

Laptop merülés? Egy kis felugró 'buborékban' jelzi a laptop, ha merül. Ha filmet nézek, vagy netalán játszok akkor nem látom.

Tudtok olyan programot,ami kiírja vagy jelzi,hogy a laptop merülőben van?

Legjobb válasz: Ha filmet nézel, vagy játszol, akkor dugd be, marha bonyolult..

Ha filmet nézel, vagy játszol, akkor dugd be, marha bonyolult..
A kérdező hozzászólása: hogy én erre miért nem gondoltam :O :O :) -.-

Mitõl lehet az, hogy az új Acer Aspire E1-522 laptopomon ha valami sötét oldalon vagyok, vagy filmet nézek, és a sötétbõl hirtelen világos rész jön, akkor a lapi fényereje is a filmmel változik?

Szóval ha a filmben pl. egy sötét jelenet van, akkor a lapi képe is egy kicsit elsötétül, és ha világos lesz, akkor a lapi képe is. Ha pl. egy sötétebb weboldalon vagyok, és megnyitom pl. a facebookot (ami fehéres) akkor elõször sötét a kép, aztán lassacskán kivilágosodik. Mitõl van ez? És hogyan kell letiltani ezt?

Legjobb válasz: Minden beállítást átnéztem, de sehol semmi. A kártya: AMD Radeon HD 8330

A kérdező hozzászólása: Minden beállítást átnéztem, de sehol semmi. A kártya: AMD Radeon HD 8330


Kb 4 éves Acer laptopom mostanában elég sokszor annyira átmelegszik, hogy kikapcsol. És nem csak akkor, ha filmet nézek. Mit lehet ilyenkor tenni? Még lent

Régebben folyton úgy használtam,hogy az ágyamon volt mellettem,akkor semmi baja sem volt,pedig akkor nem tudott szellőzni se. Lehet ez a baj? Mostanában már néha akkoris túlmelegszik,ha kitámasztom könyvekkel,és az alja semmihez sem ér hozzá.

Legjobb válasz: Tele van porral (plusz bekeményedett a hõvezetõ paszta is jó eséllyel), csavarozd le az alját és pucold ki. Ha nem tudod/akarod megcsinálni akkor vidd be szervízbe, vagy fújasd ki kompresszorral a szellõzõréseken keresztül.

Tele van porral (plusz bekeményedett a hõvezetõ paszta is jó eséllyel), csavarozd le az alját és pucold ki. Ha nem tudod/akarod megcsinálni akkor vidd be szervízbe, vagy fújasd ki kompresszorral a szellõzõréseken keresztül.
Így van, pucold ki. Én egyszer pucoltam egy ismerõsöm Acerjét, 4 év alatt összefüggõ vattát növesztett a kifújó rácsra, teljesen blokkolta a légáramot.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm!
Nem kell hozzá külön program, csak egy jól beállított gép! Valószínûleg nem megfelelõ a videokártyád drivere.
http://get.adobe.com/flashplayer/ Ha igy sem müködik akor probáld a firefoxot ujrarakni
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy mondom, hogy eddig mûködött, de aztán újra lett telepítve a gép és már nem jó. Nem lehet teljes képernyõre tenni.
flash player vagy macromedia flash player
driver + lejátszó (flash player) frissítése szükséges
A kérdező hozzászólása: Ezekkel a progikkal sem lett jó. Most ha kinagyítok 1 videót, akkor nem fehér, vagy csíkos a képernyõ, hanem szín tiszta fekete.
Nos akkor most jön a kérdezek és te felelsz cimü társasjáték tehát a kérdés ? Böngészöd tipusa ? Ie, opera, firefox, van még sok csak azokat elfelejtettem :)
A kérdező hozzászólása: firefox-om van :)
http://www.abobe.com és ott töltsd le a legújabb Flash Playert, más nem kell hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!